Jump to content

fwnakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    52
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About fwnakos

  • Ημ. Γέννησης Ιούνιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

fwnakos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. To iphone δεν μου αρέσει. Έχω το 8320 και αναμένω το 9700 εδώ και 7 μέρες άντε να δούμε !
  2. 'Ηρθε η ώρα να αγοράσω μια 32 .. Το έψαξα λίγο και είμαι ανάμεσα σε αυτές Lg LH4010 (δεν ξέρω πόσα HZ είναι, μίλησα με LG και μου είπαν οτι θα με καλέσουν) δεν υπάρχει στο site ούτε στο ελληνικό και ούτε στο uk :!: Lg LH5000 όπου απο οτι βλέπω είναι ολόϊδια με την <b>παραπάνω</b> Lg LH7030 και SAMSUNG LE32B650 32'' LCD TV Θα μπεί στο υπνοδωματιό μου και θα συνδέσω ένα PC με HDMI το PS2 μου και την NOVA. Τις έχει δουκλεψει κανείς ?
  3. καλησπέρα φίλε. Στο APN βαλε internet αλλα ακόμα δεν έχω καταλάβει αν θα χρεωνόμαστε ...:wacko:
  4. εγώ έχω αγοράσει απο το http://www.wirelessground.com/blac.html έχει απίθανα πραγματάκια για το ΒΒ !!!!
  5. Συμφωνώ αλλά επείδη είμαστε στην Ελλάδα και ο κάθε πάροχος για να πουλήσει λεει και υποσχεται πολλά... Και εγω με την έκδοση 4.5 πρόβλημα δεν έχω ,με τη εξυπηρέτηση απο γνωστό πάροχο εχω ... ακόμα περιμένω κάποιες απαντήσεις τους....
  6. BlackBerry Curve & Cosmote .. μια ιστορία αγάπης .... μάλλον για φορητότητα με βλέπω :-)
  7. Πολυ καλο ...Συνέχισε την καλή δουλεία :D
  8. για να του ρίξω μια ματία ....
  9. Οτι και να πω έχεις δίκιο ...αν ξερει κανεις αλλος που ειναι στον συγκεκριμενο παραοχο ας μας πει. Είναι δυνατόν να μην έχουν ογκομετρητη ????? Στο 2009 :lol:
  10. Μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών και δεν ξέρουν να μου πούνε. :happy: Μου είπαν οτι ο μοναδικός τρόπος είναι στο τέλος του μηνά στον λογαρισμό μου !!!! :lol:
  11. επιτελους και εγω ενεργοποιησα την υπηρεσια ! Τωρα πολυ καλυτερα τα πραγματα ως προς την χρησιμοποιηση του βατομουρου ... πως θα μαθαινουμε το data traffic (K) της συσκευης ? Στους ξενους providers υπαρχει στο site μια λειτουργια ΑΤΤ οπου οι χρηστες μαθαινουν το data usage. Εμεις π.χ στο https://bis.eu.blackberry.com/html?brand=cosmotegr δεν εχουμε ... ξερεις κανεις ή εχει δοκιμάσει τπτ αλλο ? :O Για ρίξτε μια ματιά στο συνημμένο....
  12. :respect: Το μόνο που θα δοκιμάσω ακόμα είναι να δώ αν λειτουργεί και σε Outlook 2007 GR :ninja: ......
  13. Το πρόβλημα λύθηκε οεοοοοοο :lol: Λοιπόν με Outlook 2007 English και γραμματοσειρά 8pt Segoe UI γίνεται η μεταφορά στο bb 8320 με ελληνικούς χαρακτήρες και απο το bb 8320 στο Outlook 2007 English .... :rocket:
  14. Μόλις πάω σπίτι θα το δοκιμάσω. Αν και μίλησα με provider οι απαντήσεις ήταν οι εξης : Μη ενημερωμένο Outlook Βρες την κατάλληλη γραμματοσειρά... Θα το δοκιμάσω και σε Outlook 2007 και σε άλλο PC άντε να δούμε :blink: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=222456
  15. Κανένα νεότερο ?? Υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες μπας και λύσουμε το πρόβλημα που με τυραννάει μήνες τώρα ??? Το τρέχει κανείς ???
×
×
  • Create New...