Jump to content

LGKU990i

Members
  • Δημοσιεύσεις

    47
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

LGKU990i's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ξερουμε το τραγούδι από τη διαφήμιση του Lipton Ice Tea στο ξενοδοχείο;
  2. Υπάρχει πρόγραμμα του Νέου Καρτοκινητού Vodafone που να με συμφέρει ως προς τις κλήσεις σε άλλα δίκτυα και σταθερά; Από τη δική μου γνώση (ως νέος χρήστης Vodafone) μόνο η ανταμοιβή με επιστροφή κάποιου ποσού με συμφέρει.
  3. Η κάμερα στη συσκευή απλώς υπάρχει :) Τα δυνατά σημεία του κινητού είναι η τιμή, το μέγεθος, η σχεδίαση, οι internet based εφαρμογές (Facebook, Twitter, YouTube) και η ακρόαση μουσικής. Ας μη ξεχνάμε πως απευθύνεται κυρίως σε νέους μικρής ηλικίας και όχι τόσο στον απόλυτο γκατζετάκια.
  4. Το θέμα είναι σίγουρα hardware. Άρα ακουστικά ή βύσμα ακουστικών ή υποδοχή ακουστικών.
  5. Το κινητό σκοπεύει να κρατήσει χαμηλή τιμή ώστε να αγοραστεί απο το νεανικό κοινό στο οποίο και στοχεύει. Οπότε WiFi και/ή 3G πολύ απλά θα ανέβαζε το κόστος κτήσης και χρήσης.
  6. Εγώ στο σπίτι έχω πρόβλημα σήματος με τη Wind, ανεξαρτήτου συσκευής. Ελπίζω να σε κάλυψα.
  7. Απαιτείται σύνδεση USB για την αλλαγή/προσθήκη system αρχείων αλλά και το σωστό copy-paste θεμάτων στη κάρτα μνήμης. Νομίζω πως καλό θα ήταν εφόσον ενδιαφέρεσαι για κάτι τέτοιο αλλά και για μελλοντική χρήση, να αγόραζες ένα καλώδιο.
  8. Σε καταλαβαίνω απόλυτα, πίστεψε με. Ίσως αν δοκίμαζες με μια άλλη συσκευή, άλλης εταιρίας για να δεις αν υπάρχει υποστήριξη;
  9. Απλά να ενημερώσω πως στη συσκευασία δεν υπάρχει καλώδιο σύνδεσης για τον υπολογιστή, ούτε cd με το pc suite. Τώρα, αν γίνεται συγχρονισμός με Nokia συσκευή είναι κάτι που δυστυχώς δε γνωρίζω.
  10. Το Samsung Corby δεν είναι smartphone ούτε βασίζεται σε ανοιχτό λογισμικό. Μπορείς να εγκαταστήσεις μόνο java based παιχνίδια και εφαρμογές.
  11. Με full χρήση της φωτογραφικής κυρίως, 2 ημέρες. Σε κατάσταση ηρεμίας έως και 4 ημέρες.
  12. Δε νομίζω πως υπάρχει κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με τους ήδη γνωστούς: Συγχρονισμός μέσω Outlook ή άλλου παρόμοιου προγράμματος. Μέσω της κάρτας sim Μέσω bluetooth (ένα - ένα)
  13. Εγώ λέω και πάλι πως είναι άριστο. Αν το συγκρίνω μάλιστα με το μουσικό υποτίθεται και stereo Νόκια 5800, είναι υπέρ-άριστο. Όσο για το ακουστικό, καθαρό και δυνατό όπως πρέπει. Η μπαταρία του για άλλη μια φορά μου έβγαλε τη πίστη να τη ρίξω, όταν ξεκίνησε να αναβοσβήνει. Να είναι καλά τα Non Stop :p
×
×
  • Create New...