Jump to content

Tsour_ee

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    151
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Tsour_ee

  1. Το ότι έχει αρκετούς συνδρομητές παραπάνω σημαίνει ότι και περισσότερες κλήσεις είναι εντός του δικτύου της που σημαίνει ότι καταλαμβάνουν επιπλέον πόρους του δικτύου,πχ όταν δύο συνδρομητές κοσμοτε που έιναι στον Αγ. Στέφανο θέλουν να μιλήσουν μεταξύ τους και καλύπτονται από την ίδια κεραία θα καταλάβουν δύο κανάλια φωνής της κεραίας,τα οποία δεν έιναι απεριόριστα.Το σήμα που βλέπεις στο κινητό σου είναι η απεικόνιση της ισχύς σε dB που λαμβάνει το κινητό από την κεραία και δεν έχει καμμία σχέση με την χωρητικότητα.Αν η κεραία μπορεί να εξυπηρετήσει ταυτόχρονα 100 κλήσεις δεν θα σου μειώσει εσένα το σήμα αλλά όταν πας να καλέσεις θα σε κόψει.
  2. Το πρόβλημα που περιγράφει ο Alex0077 είναι καθαρά θέμα συμφόρησης της κεραίς που τον καλύπτει.Δεν νομίζω ότι οι εταιρείες δεν γνωρίζουν τα προβληματα,είναι γνωστά, αλλά σε περιοχές γκέτο δεν μπορούν να επέμβουν οι τεχνικοί.
  3. Λόγω μεγαλύτερου αριθμού συνδρομητών και αδυναμία εγκατάστασης κεραιών ή επισκευής βλαβών σε κάποιες "δύσκολες" περιοχές (επιθέσεις κατοίκων εναντίον τεχνικών,ξήλωμα κεραιών κτλ) της Αθήνας,,δοκίμασες σε 3G?
  4. Η κεραία που σε εξυπηρετεί είναι congested και δεν μπορεί να εξυπηρετήσει επιπλέον κλήσεις γι αυτό μπορεί να έχεις σήμα και να σε κόβει όταν κάνεις κλήση,είναι πολύ συχνό φαινόμενο στο 2G όπου η χωρητικότητα είναι περιορισμένη,αν έχεις καλυψη 3G γύρισε το και θα δεις ότι θα βγει κανονικά η κλήση.
  5. Δεν ξέρω αλλά όλοι το προτείνουν.Οι roms του aman είναι οι καλύτερες που έχω δοκιμάσει,μέχρι τώρα είχα την pride III και κατεβάζω τώρα την IV.
  6. Η καταγραφή αυτή δεν παρουσιάζει καμμία αξιοπιστία,χωρίς να θέλω να κατακρίνω την σκέψη σου,είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να γίνει αυτό.Σκέψου πχ όταν τελείωσες εσύ τη μέτρηση να συνδέθηκε στην κεραία που μέτρησες εσύ ένας heavy user και κατέβαζει από rapidshare.Καθώς το Bandwidth κάθε κεραίας είναι πολύ συγκεκριμένο το αποτέλεσμα που θα μετρήσεις εσύ θα απέχει από την πραγματικότητα,θέλω να πω ότι συγκριτικά με adsl όπου εκεί οι χρήστες που συνδέονται σε ένα dslam είναι πάνω κάτω οι ίδιοι κατά την διάρκεια της ημέρας,στο mobile επηρεάζεται αυτό πάρα πολύ από την κινητικότητα των χρηστών.Επίσης βάλε και την παράμετρο του από που κατέβασες το αρχείο και έγραψε την ταχύτητα αυτή.Από site του εξωτερικού?και αν ναι ο server μήπως είναι υπερφορτωμένος?τα κυκλώματα της διασύνδεσης με το εξωτερικό?Γενικά θεωρώ ότι πρέπει να ληφθούν υπόψιν πολλοί παράμετροι για να υπάρξει έστω μία υποτυπωδώς αξιόπιστη καταγραφή.
  7. Σούπερ!σήμερα εμφάνισε κανονικά την γιορτή!ευχαριστούμε:)
  8. Την έχω δοκιμάσει,να σου πω την αλήθεια με όσες 2.5 δοκίμασα αυτή ήταν η καλύτερη αλλά και πάλι είχε ένα πρόβλημα με τα sms του manilla.Την έβγαλα και έβαλα την TESS PRIDE III με manilla 2.1, του ίδιου developer ο οποίος είναι εξαιρετικός.Γενικά πιστεύω ότι στο τηλέφωνό μας η καλύτερη επιλογή είναι το manilla 2.1.Σε αυτά που ρωτάς σε σταθερότητα καλή μου φάνηκε αλλά δεν την κράτησα πάνω από μία μέρα.Σε ταχύτητα πιο αργή από την Pride,για τα ελληνικά δεν ξέρω γιατί χρησιμοποιώ μόνο αγγλικά.Άποψη μου βάλε την 2.5 και αν δεν μείνεις ικανοποιημένος βάλε manilla 2.1 με την pride 3.:)
  9. Έτσι λειτουργεί ένας συγκεκριμένος τύπος σταθμού,σε έχει σε αναμονή και σε τηλεφωνική κλήση σε απλό 3g για να μην καταναλώνεις resources για data,μόλις κατεβάσεις data σε γυρίζει σε HSDPA.
  10. Τελικά λειτουργεί για Diamond 2,έχω βάλει cooked rom με wm 6.5 και εγκατέστησα το cab για WVGA αλλά δεν λειτουργεί,πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση?
  11. Όταν αυτός που καλείς έχει προώθηση σε τηλεφωνητή θα σε προωθήσει στον τηλεφωνητή αλλιώς θα ακούσεις το ηχογραφημένο ότι είναι εκτός δικτύου.Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
  12. Πάρε ένα bluetooth είναι και πιο ασφαλές από άποψη υγείας;)
  13. Φιλαράκο πρώτη φορά που θα συμφωνήσω μαζί σου:up:Υπευθυνο το κέντρο του αποστολέα καθώς το sms δεν ειναι traffic αλλά signalling.
  14. +1 και από εμένα για τις rom του Aman(TESS),τώρα έχω την pride και είναι σουπερ.
  15. Δεν με ικανοποίησε,σήμερα άλλαξα τουλάχιστον 5-6 ρομ,καμμία δεν την κράτησα πάνω από ώρα,με τα 2.5 έχουν bugs και είναι αργό πολύ το τηλέφωνο,κατέληξα εν τελει στην v3.6 του Aman η οποία μου φαίνεται πολύ καλή,θα δείξει,ακόμα δεν την έχω βγάλει πάντως:p
  16. Thanks,τελικά έβαλα την ESSentiaL v3.6 του Aman και φαίνεται καλή για την ώρα.
  17. Άσε χάλια,εγώ φλασαρα dutty 6.5,Nhat 6.5 τώρα είπα να δοκιμάσω και την Energy 6.5 με manilla 2.1 και μετά με βλέπω για official,εσένα ποιά official είχε και από που την κατεβάζουμε? Φίλε paokaras αυτή είναι αρχείο με κατάληξη .nbh αυτή το κάνουμ εγκατάσταση στην memory card?
  18. Πάντως του dutty που λέγανε πως είναι καλή όλο κολλήματα και σούρσιμο ήταν,τώρα βάζω του NhatHoa η οποία έχει ένα bug με τα sms αλλά λέω να τη δοκιμάσω και αυτή τώρα που πήρα φόρα:)αυτή του Aman ποιά είναι?
  19. Για πες κανα tweak,τα sms(σε conversation mode) όταν τα επιλέγεις από το tab και μετά πατάς ένα sms στα ανοίγει κανονικά?
  20. Ναι παιδιά,χάλια η R5 του Dutty,κατ αρχήν σέρνεται,και έχει αρκετά προβλήματα,πχ δεν εμφανίζει τα sms όπως εμφάνιζε η official.
  21. Μόλις φλάσαρα την R5 του dutty...Γιά να δούμε...
  22. Έβαλα και εγώ την συγκεκριμένη rom στο cruise της κοπέλας μου και παργματικά πετάει!αυτό είναι το ωραίο με τα συγκεκριμένα κινητά,τους βάζεις μία rom καινούρια και ανανεώνεται όλο το τηλέφωνο και μαζί το ενδιαφέρον σου.Μόνο ένα προβληματάκι έχω γιατί δεν έχω ψαχτεί ιδιαίτερα με το cruise(έχω το Diamond2),υπάρχει δυνατότητα να εμφανίζει και ελληνικά το default πληκτρολόγιο της συγκεκριμένης rom με 160 χαρακτήρες/sms ή πρέπει να βάλω κανα fingerkeyboard?εσύ πως γράφεις ελληνικά?
  23. Δεν είναι official αλλά αν βάλεις το hardspl πρώτα μπορείς να γυρίσεις στην παλιά πολύ εύκολα.
  24. Εγώ με την τελευταία radio 4.49.25.17 είδα πολύ μεγάλη βελτίωση σε 3G που χρησιμοποιώ συνεχώς.
×
×
  • Create New...