dhmhtra_3546 Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarr Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Ξερετε αν με το what's up Θα εχω Internet και με τι χρεωση? Ισως μεσω i-mode? μεσω Myview? Σκεφτομαι να παω είτε σε what's up είτε σε CU απο συμβολαιο Cosmote που εχω τώρα μια και δεν το χρησιμοποιώ καθόλου για voice (μονο SMS και κανενα MSN και σπάνια κανενα site sto internet) Τι μου προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Ξερετε αν με το what's up Θα εχω Internet και με τι χρεωση? Ισως μεσω i-mode? μεσω Myview? Σκεφτομαι να παω είτε σε what's up είτε σε CU απο συμβολαιο Cosmote που εχω τώρα μια και δεν το χρησιμοποιώ καθόλου για voice (μονο SMS και κανενα MSN και σπάνια κανενα site sto internet) Τι μου προτείνετε? Μιας και σκέφτεσαι whats up θα σου πρότεινα την λύση του cosmotemyview. Πάρε μία συσκευή συμβατή με το live messenger του myview και με 2,5 ευρώ το μήνα θα έχεις απεριόριστη χρήση. Αν θες τώρα λίγο internet με 4 ευρώ επιπλέον έχεις απεριόριστη πλοήγηση στο myview της cosmote και 40 Mb για site εκτός myview. Έτσι με την εφαρμογή operamini θα έχεις και καλή πλοήγηση στο internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botb Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Γεια σας παιδιά.... μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος και να μου πεί πως θα συνδέομαι ίντερνετ μέσω του κινητού μου? Έχω το lg kp-500 που έχει gprs και όχι 3g. έχει ενσωματομένο browser καλό απο όσο έχω δει στο net. έχω cosmokarta. To kινητό απο ότι βλέπω έχει myview στο menu...παρόλα αυτά δεν μπορεί να συνδεθεί. Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να το ενεργοποιήσω? εμένα με ενδιαφέρει να μπορώ να κοιτάζω ιστοσελίδες εκτός myview όταν έχω ξεμείνει σε κανένα χωριό....δηλαδή για να βλέπω τα αναγκαία. η ταχύτητα δεν με ενδιαφέρει οπότε ότι δεν έχω 3g δεν με πολυνοιάζει. αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος θα είμαι ευγνώμον....ψάχνω στην cosmote δεν βγάζω άκρη και στο εδώ έχασα την μπάλα με τόσες σελίδες....:wacko: alany me cosmokarta γίνεται αυτό που λές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Η υπηρεσία My Web 'n' View λειτουργεί για όλα τα συμβόλαια και τα καρτοκινητά,οπότε ναι!Μπορείς να την ενεργοποιήσεις!Κάλεσε στο 1313 για ενεργοποίηση και για να σου στείλουν τις ρυθμίσεις! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Άπο σήμερα στις 14:00 έχει εξαφανιστεί τελείως το "Η" από την οθόνη του κινητού μου (και όχι μόνο). Τι έγινε με το 3G της Cosmote? Πάντως να πω ότι σήμερα οι ταχύτητες στο wap ήταν καλές με κανονικό Gprs κ δεν υπήρχαν κολλήματα στην σύνδεση όπως τις προηγούμενες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1200 Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 kserete kanena paketo gia internet tis cosmote (kartokiniti):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 kserete kanena paketo gia internet tis cosmote (kartokiniti):D To πακέτο του Cosmote MyView.Με 4 ευρώ το μήνα έχεις απεριόριστη πλοήγηση στο Cosmote MyView και 40mb πλοήγηση σε mobile sites.Αν λες για πακέτο internet εκτός του MyView δυστυχώς δεν υπάρχει.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1200 Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 ama to energopiso tha exo kai tv ???:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 H tv είναι μια υπηρεσία που εμπεριέχεται σε αυτές του cosmote myview ( με ημερήσιο πάσο για καθεμία απο τις τρεις "δέσμες" ). Προϋπόθεση φυσικά είναι να έχεις 3g κινητό και δίκτυο στη περιοχή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1200 Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 kanena paketo gia 3g(bideoklhsh iparnh ???? cosmote pada(kartokinhth:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 kanena paketo gia 3g(bideoklhsh iparnh ???? cosmote pada(kartokinhth:D:D Ενοεις προς ολους; Γιατι προς what's up υπαρχει αυτο με το 1 ευρω για ολο το 2009... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Από εχθές, έχω παρατηρήσει στο σπίτι μου πολλές εναλλαγές από GSM σε 3G δίκτυο... Μπορεί βέβαια να ξαναπέφτει αμέσως σε GSM μόλις πας να κάνεις κλήση, αλλά δεν γύρναγε ποτέ σε 3G από μόνο του παλιότερα... Ωστόσω η κεραία που πιάνει, είναι η ίδια που έπιανε και παλιά όταν το κλείδωνα σε 3G... Λέτε να σκαλίζουν τίποτα ή να είναι απλά τυχαίο? Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 pws mporw na energopoiisw to 3g kai to GPRS internet se Kartosymvolaio? euxairstw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Από εχθές, έχω παρατηρήσει στο σπίτι μου πολλές εναλλαγές από GSM σε 3G δίκτυο... Μπορεί βέβαια να ξαναπέφτει αμέσως σε GSM μόλις πας να κάνεις κλήση, αλλά δεν γύρναγε ποτέ σε 3G από μόνο του παλιότερα... Ωστόσω η κεραία που πιάνει, είναι η ίδια που έπιανε και παλιά όταν το κλείδωνα σε 3G... Λέτε να σκαλίζουν τίποτα ή να είναι απλά τυχαίο? Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και στην περιοχή μου. Δεν νομίζω να είναι τυχαίο...;). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Το ευτυχές θα ήταν να παρέμενε το 3g κατά τη διάρκεια της κλήσης :) Πάντως,δε νομίζω να πρόκειται για κάποια βελτίωση του δικτύου!Άντε να δούμε πότε θ'αρχίσει η κυρία Κοσμοτέ την εξάπλωση του hspa δικτύου της..2 χρόνια τώρα κάθεται και ξύνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Καλά, σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο, που πέφτει σε GSM, αλλά σίγουρα είναι καλύτερο απ' το μα μην πιάνει ποτέ 3G! Έχει τυχει πολλές φορές που είμαι σπίτι μου να με έχουν πάρει με βίντεο-κλήση και δεν μπορούν γιατί δεν έχω 3G... Οπότε, προσωπικά το βλέπω σαν μια "αναβάθμιση" του σήματος στην περιοχή μου! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Γιατί δεν το βάζετε μόνιμα στο 3g να είστε εντάξει? Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Γιατί δεν το βάζετε μόνιμα στο 3g να είστε εντάξει? Γιατί τώρα τελευταία όποτε θέλουν το κλείνουν και το ανοίγουν:p Πάλι εξαφανίστηκε το 3G χωρίς λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marioc Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 λοιπον...εχω ενα νοκια ν73 και εχθες εβαλα what's up ενω eixa q-telecom.ηθελα να ενεργοποιησω την υπηρεσια wap και εστειλα μηνυμα WAPA Ν στο 1651 οπως λεει στο site της cosmote.η αποστολη του μηνυματος ομως αποτυγχανε.συγκεκριμενα μου εβγαζε μηνυμα <<αποστολη μηνυματος αδυνατη:1651>>. επισης προσπαθησα WAP στο 1651 οπως μου ειπε ενας φιλος μου αλλα τα ιδια...υστερα εκανα καποιες χειροκινητες ρυθμισεις(τισ ιδιες ακριβως με του αδερφου μου που και αυτος εχει what's up,νοκια και μπαινει στο ιντερνετ δωρεαν (αυτος εχει 3G καρτα sim,δεν ξερω αν παιζει αυτο ρολο στο οτι συνδεεται δωρεαν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Το "WAP N" όπως και το "WAP" δεν το στέλνουμε πλέον στο 1651 αλλά στο 1333.Δοκίμασε και με το 1333 και πες μας.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marioc Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 φιλε johnthegreek αυτη τη φορα το μηνυμα σταλθηκε με επιτυχια αλλα δεν μου σταλθηκαν ρυθμισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 φιλε johnthegreek αυτη τη φορα το μηνυμα σταλθηκε με επιτυχια αλλα δεν μου σταλθηκαν ρυθμισεις Θα πρέπει να περιμένεις λίγο.Δεν έρχονται κατ'ευθείαν :).Αν στα επόμενα 10 λεπτά δεν τις λάβεις κάλεσε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Cosmote στο 1313.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 αν και καποιες φορες λογω του δικτυου μπορει να σου ερθουν και σε καμια μερα! :) Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sek850i Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Eχω βρει ενα προγραμματακι navigator για το κινητο,απο οτι λεει λειτουργει free μεσω Gprs...μπορει κανεις να μου πει πως στο καλο ενεργοποιω το gprs στο κινητο μου ωστε να μπορεσω να το δοκιμασω??(εχω ενα se k850i) Παράθεση ----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts