Jump to content

funkosgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    534
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by funkosgr

  1. Κι εμενα μου εκαναν κοληματα ολα τα κινητα απο την 7.0 και περα (nexus 6p, nexus 5x και pixel). μετα απο καποιο καιρο δεν συνδεεται και αμα συνδεθει δεν φαινονται οι τιτλοι και δεν δουλευουν τα χειριστηρια στο τιμονι. Μετα απο restart φτιαχνει αλλα μετα απο 3-4 μερες ξανα το ιδιο. με την O φαινεται να το εχουν λυσει και λεω να την κρατησω αφου δεν εχω εντοπισει καποιο αλλο προβλημα.
  2. Κι εμενα παντως αγγλικο φορτιστη ειχε...
  3. Κοιτα δεν μπορω να πω αντικειμενικα ποσο καλυτερη ειναι η μπαταρια του XL γιατι στο iphone δεν εχω apple watch ενω στο xl (και στο 6p) εχω ενα Huawei watch που αεπενεργοποιει το doze. Οποτε απο τη δικη μου εμπειρια η μπαταρια ειναι λιγο καλυτερη αλλα φανταζομαι μπορει να ηταν πολυ καλυτερη αν δεν ειχα το ρολοι.
  4. Κοιτα εγω ειχα bexus 6p και το πηρα το xl με μιση καρδια γιατι ηταν πολλα τα λεφτα. Μπαταρια ειναι απιστευτη. Δεν ειναι μονο οτι εχει καλο stand by αλλα κραταει και σε δυσκολη χρηση. Με το 6p ενω με ηπια χρηση εφτανα το βραδυ να εχω 40%, αμα πηγαινα καμια εκδρομη και ημουνα συνεχεια 3G και φωτογραφικη με HDR (κανει μια επεξεργασια που τρελαινει τον επεξεργαστη) και λιγο GPS, μεχρι το μεσημερι με ειχε αφησει. Με το xl δεν καταλαβαινει τιποτα. με ηπια χρηση (λεγοντας ηπια ενοω ολα παντα ανοιχτα και νορμαλ fb, κλησεις και email) το βραδυ εχω και 70% και με δυσκολη χρηση με βγαζει μερα παντα. Απο καμερα το 6p ειχε επισης καταπληκτικη και δεν περιμενα μεγαλη διαφορα αλλα τελικα υπαρχει. Η διαφορα ειναι στην ευκολια που μπορεις να τραβηξεις μια καλη φοτο. Με το 6p ανοιγα την καμερα, περιμενα λιγο να σκαναρει τον χωρο και εβγαζα με HDR που ηθελε κανα-δυο δευτερολεπτα ακινησια. Με το xl ανοιγεις καμερα τραβας κατευθειαμ και βγαινουν ακομα καλυτερες. Γενικα η αποχη μου για τη συσκευη ειναι οτι πραγματικα ειναι η καλυτερη συσκευη που υπαρχει αλλα δεν ειναι 4 φορες καλυτερη απο 6p, η δυο φορες καλυτερη απο το s7 edge κτλ. Αν καποιος εχει τρελα την αγοραζει και δεν το μετανοιωνει αλλα σε καμια περιπτωση δεν τη θεωρω εξυπνη αγορα. Τελος μια συγκριση και με το iphone 7 plus που ειχα, εχει καλυτερη μπαταρια οθονη και καμερα αλλα μεχρι και αυτο ειναι 300 ευρω φθηνοτερο οποτε ειναι πιο value for money.
  5. Ποιος ειπε οτι θα ερθει καποτε επισημα; Αποτι καταλαβαινω, μπορει να ειναι made by HTC αλλα ολα τα υπολοιπα τα κανει η google. Επισημα το βλεπω να ερχεται οταν ερθει το google store Ελλαδα...
  6. Aυτο το λες απλη εισαγωγη...:lol::lol::lol:
  7. Θα με ενδιεφερε αν εχει βρει κανεις καποια συγκριση στη διαρκεια μπαταριας σε σχεση με το xl. To phonearena το βγαζει καλυτερο ενω το gsmarena χειροτερο. Εγω θα ηθελα το μικρο αλλα η μπαταρια ειναι πολυ σημαντικη και θελω οσο το δυνατον περισσοτερη...
  8. Ειναι ακομα σε αναμονη: http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Google-Pixel-32GB-XL-Silver.htm
  9. Αν σκεφτει κανεις οτι οπουδηποτε αλλου κανει πανω απο 1000 ευρω, η τιμη δεν ειναι κακη. Προφανως βεβαια θα πεσει πολυ γρηγορα...
  10. Αρχισε να εμφανιζεται δηλα δηλα και στο σκρουτζ σε σχετικα καλη τιμη: https://www.skroutz.gr/s/10010539/Google-Pixel-XL-32GB.html
  11. Υπαρχει 128αρι σε τιμη ευκαιριας: https://www.amazon.co.uk/PIXEL-XL-Phone-Google-Smartphone/dp/B01M27MVQI/ref=sr_1_9?s=electronics&ie=UTF8&qid=1479805859&sr=1-9&keywords=pixel+xl
  12. θα συμφωνησω με τον athanaso77. ενω κι εγω συμφωνω οτι ειναι η καλυτερη συσκευη αυτη τη στιγμη, δεν θεωρω οτι δικαιολογει διπλασια τιμη απο το moto z force η απο το s7 edge απο τα οποια υπερεχει σε απειροελαχιστες λεπτομερειες (κατα τη γνωμη μου γιατι για καποιουε δεν υπερεχει καθολου).
  13. Απο που το παρηγειλες αν επιτρεπεται; Αν κρατησεις το 10 και πουλησεις αυτο εχε με υποψιν ;)
  14. Πολυ καλο κινητο. καλη επιτυχια...
  15. Ακριβως. Δεν ειχα καποιο παραπονο απο το nexus 5 απλα ηθελα να δοκιμασω τα καλουδια του χ. Παντως ενημερωτικα, μετα τα σημερινα νεα την ακυρωσα την παραγγελια μου. Το μεγαλυτερο πλεονεκτημα που εβλεπα στη μοτορολα ηταν οτι ηταν google company (ειμαι fanboy τι να κανουμε;)
  16. Εκανα κι εγω το leap of faith και το παρηγγειλα απο expansys και δινω το καταπληκτικο μου nexus 5. Ελπιζω να μην το μετανοιωσω και να συνεχισουμε να τα λεμε σε αυτο το thread.
  17. Χαχαχα... Απο τα κορυφαιοτερα ποστ του myphone.
  18. Ευχαριστω, Αυτο εφταιγε. Για να δουμε λοιπον πως παει το 4G της vodafone...
  19. Παιδια ξερει κανεις αν το lte σε συσκευη απο αγγλικο play store κειτουργει out of the box? Εχω τη συσκευη κανα μηνα και δεν εχω δει ποτε τη συσκευη να πιανει 4G με vodafone. Θελει καποια ρυθμιση η φταιει το σουπερ δικτυο της vodafone; Σορρυ αν εχει απαντηθει αλλα με αναζητηση δεν βρηκα τιποτα.
  20. Οχι δεν εχει κανενα θεμα (το χρησιμοποιω καθημερινα). Απλα δεν εχει τοση τριβη οσο η γυαλινη επιφανεια του nexus 4 και δεν καθεται τοσο καλα.
  21. Ενοειται οτι μπορειτε να πατε κατευθειαν στα settings κατεβαζετε την μπαρα με τα δυο δαχτυλα και πατωντας παρατεταμενα πανω σε bluetooth και wifi μπορειτε να τα ανοιγοκλεινετε.
  22. προσωπικα φιλε μου ο λογος που προτιμαει κανεις nexus συσκευη ειναι η ελληψη bloatware που κανει την συσκευη αρκετα πιο γρηγορη. Επισησ πιστευω οτι ο S4 ειναι απο μονος του πιο γρηγορος απο τον exynos. Επισης ειναι και το θεμα των αναβαθμισεων που τις παιρνει αμεσα. Ετσι το επιχειρημα σου γινεται: Τo nexus 4 ειναι ενα πιο γρηγορο siii με τελευταια εκδοση android και χωρις sd.
  23. Παιδια, Εχω κανει ρουτ το κινητο και ψαχνω καποιο τροπο να βγαλω τον περιορισμο τοποθεσιας του play store. Δοκιμασα market enabler αλλα μου λεει οτι κατι πηγε στραβα. Ξερει κανεις τι φταιει; Ειμαι με 4.1 εκδοση...
  24. Picasa, google music. Παιδια μην γελιομαστε. Τα wp7 ειναι εξαιρετικο λειτουργικο αλλα δυστυχως εχουμε ξεφυγει απο την εποχη των os και εχουμε μπει στην εποχη των services. Οποιος δεν το καταλαβαινει αυτο χανει. Και η microsoft ειναι αναγκασμενη να μην το καταλαβαινει γιατι κανει conflict με τους ηδη υπαρχοντες πελατες της.
×
×
  • Create New...