Jump to content

dhmhtra_3546

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dhmhtra_3546

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

dhmhtra_3546's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ξερει καποιος γιατι οταν παω να βαλω μια εφαρμογη μεσα απο το cybia μου λεει να κανει επαννεκινηση το iphone και μετα μου δειχνει να το κανω συνδεση με το itones? :worry:
  2. βλακεια ομως που βαζει μονο τοσο λιγο :(
  3. οκ το εκανα αυτο αλλα δε μου το βγαζει στο ringtones οκ το βρηκα οριστε και ενα ατομο που τα βρηκαμε :D ευχαριστω πολυ :)
  4. δε καταλαβαινω τιποτα :( καποιος που να ξερει καλα καλα να του δωσω το msn μου και θελει να με βοηθησει πιο καλυτερα? :( μα δε καταλαβαινω πολυ καλα εχω μπερεδευτει συγνωμη :cry:
  5. ευχαριστω αλλα δε σου ειπα με το ζορι να με βοηθησεις αν δε θελεις δε βοηθας ειναι απλο...
  6. ringtones ξερω πως να φτιαξω το θεμα ειναι οτι στο προγραμμα του itunes στο ringtones εκει δε μπορω να τα προσθεσω... εμ ειναι λιγο δυσκολο γι αυτο :cry:
  7. Για να βαλω μουσικη φωτογραφιες βρηκα αλλα για ringtones δεν εχω βρει κατι :(
  8. Λιγο βοηθεια θελω παιδια για το iphone :worry: 1.Πως θα περασω μεσα τραγουδια και διαφορα αλλα? 2.το iphone δεν εχει αναφορα για τα μηνυματα? αν μπορει καποιος ας με βοηθησει :cry:
  9. geia sa mia vohtheia thelw exei kapoia themata mesa sto kinhto ta opoia den ta deixnei aspoume opws edw http://semcblog.com/images/w595_splatta.jpg http://semcblog.com/images/w595_connecto.jpg http://semcblog.com/images/w902_grape.jpg http://semcblog.com/images/w902_jet.jpg ginetai na to ftiaksw kapws?
  10. Μηπως ξερει κανεις πως μπορω να κανω μεταφορα χρονου ομιλιας απο καρτοσυμβολαιο cosmote σε εναν αριθμο με καρτα?
  11. Μηπως ξερει κανεις πως θα ενεργοποιησω Mms & Gprs σε Sony Ericsson W960i?
×
×
  • Create New...