katsiletra Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 (edited) Καλημέρα, έχει κανείς να προτείνει κάποιο καλό tempered glass για το 735; έχω πάρει της nillkin αλλά δυστυχώς δεν καλύπτει όλη την οθόνη. Δεν πρόκειται να βρεις καλύτερο. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το βάλεις σε μια θήκη σιλικόνης και να έχεις καλύτερη προστασία. Edited April 12, 2016 by katsiletra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Συμφωνώ και εγώ ότι καλύτερο από Nillkin δύσκολο έως αδύνατο. Δυστυχώς ο σχεδιασμός κάποιων συσκευών δεν φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα στην τοποθέτηση οποιουδήποτε γυαλιού. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos38 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Συμφωνώ και εγώ ότι καλύτερο από Nillkin δύσκολο έως αδύνατο. Δυστυχώς ο σχεδιασμός κάποιων συσκευών δεν φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα στην τοποθέτηση οποιουδήποτε γυαλιού. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας. Απλά το γυαλί δεν καλύπτει όλη την επιφάνεια και πολύ φοβάμαι ότι σε μια πτώση δεν θα έχει την απόλυτη προστασία η οθόνη του κινητού. Επιπλέον φαίνεται και λίγο άσχημο έτσι που δεν καλύπτει όλη την επιφάνεια. Πάντως συμφωνώ οτι ως προς την ποιότητα το τζάμι της nillkin είναι πολυ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας. Απλά το γυαλί δεν καλύπτει όλη την επιφάνεια και πολύ φοβάμαι ότι σε μια πτώση δεν θα έχει την απόλυτη προστασία η οθόνη του κινητού. Επιπλέον φαίνεται και λίγο άσχημο έτσι που δεν καλύπτει όλη την επιφάνεια. Πάντως συμφωνώ οτι ως προς την ποιότητα το τζάμι της nillkin είναι πολυ καλό. Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και στο 830 με το tempered glass! Κι εκτός αυτού σ' εμένα δεν πατιούνται εύκολα τα βελάκι για πίσω και το Bing search! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας. Απλά το γυαλί δεν καλύπτει όλη την επιφάνεια και πολύ φοβάμαι ότι σε μια πτώση δεν θα έχει την απόλυτη προστασία η οθόνη του κινητού. Επιπλέον φαίνεται και λίγο άσχημο έτσι που δεν καλύπτει όλη την επιφάνεια. Πάντως συμφωνώ οτι ως προς την ποιότητα το τζάμι της nillkin είναι πολυ καλό. για το ίδιο θέμα δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6373465#post6373465 καλύπτει 100% όλη την οθόνη, είναι ειδικά κατασκευασμένο για το 730-735. έχει ακόμη και τα κατάλληλα κοψίματα για το ακουστικό την κάμερα και τον αισθητήρα φωτεινότητας. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos38 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 για το ίδιο θέμα δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6373465#post6373465 καλύπτει 100% όλη την οθόνη, είναι ειδικά κατασκευασμένο για το 730-735. έχει ακόμη και τα κατάλληλα κοψίματα για το ακουστικό την κάμερα και τον αισθητήρα φωτεινότητας. Σε ευχαριστώ πολύ! .. Όμως είναι εξαντλημένο. Το έψαξα και αλλού στο google αλλά δεν το βρίσκω πουθενά στην Ελλάδα. μήπως γνωρίζεις που αλλού μπορώ να το βρώ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ! .. Όμως είναι εξαντλημένο. Το έψαξα και αλλού στο google αλλά δεν το βρίσκω πουθενά στην Ελλάδα. μήπως γνωρίζεις που αλλού μπορώ να το βρώ ; για εντός Ελλάδος δες αυτά, απ όσο γνωρίζω τα καλύτερα είναι αυτά με την προδιαγραφή 9H https://www.skroutz.gr/c/612/prostasia-othonis-kinitwn.html?keyphrase=Nokia+Lumia+730+%2F+735+9H+Glass+Screen+Protector Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexvovo Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Καλησπέρα σε όλους..Γνωρίζει κανείς κανένα καλό power bank που να κάνει 2 με 3 πλήρεις φορτίσεις σε Lumia 930? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 καλημερα στην παρεα, σε οσους πιστους εχουμε μεινει. για το 1020 παιδια, κανεις να προτεινει καποιο καλο tempered glass ? αυτες οι καμπύλες στις ακρες, μου φαινεται υπαρχουν απλα και μονο για να μην κολλανε καλα τα tempered glasses. YΓ. ιδιο ακριβως θεμα εχω και με το 1520. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 καλημερα στην παρεα, σε οσους πιστους εχουμε μεινει. για το 1020 παιδια, κανεις να προτεινει καποιο καλο tempered glass ? αυτες οι καμπύλες στις ακρες, μου φαινεται υπαρχουν απλα και μονο για να μην κολλανε καλα τα tempered glasses. YΓ. ιδιο ακριβως θεμα εχω και με το 1520. Αν έχουν ανάγλυφη οθόνη δεν θα βρεις κάτι καλύτερο. Κι εγώ έτσι την πάτησα με το 830! Η αφή, ειδικά στις κάτω άκρες, έπρεπε να τις πατάς ίσα με 5-6 φορές για να πιάσει. Ειδικά το Search! Μόνο ζελατίνα στρώνει καλά. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganian Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Καλησπερα, πιστευω να το εχω βαλει στο σωστο section. Eπειδη εχω βαρεθει να πηγαινω για επισκευη το 1020 μου επειδη κανει διακοπες η θυρα micro usb και δεν φορτιζει, ξερει κανεις αν παω σε κατι τετοιο θα μπορεσω να κανω την δουλεια μου; https://www.ebay.co.uk/itm/QI-Wireless-Charger-Charging-Pad-Mat-Dock-For-Various-Nokia-Lumia-Smartphones/362509223098?hash=item54673bc4ba:m:mZ4k1uPaOAzxiJFCgC1XYYQ:rk:8:pf:0 Επισης αν ναι, κανει το ιδιο και για φορτιση του Samsung S8; Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 28, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 Καλησπερα, πιστευω να το εχω βαλει στο σωστο section. Eπειδη εχω βαρεθει να πηγαινω για επισκευη το 1020 μου επειδη κανει διακοπες η θυρα micro usb και δεν φορτιζει, ξερει κανεις αν παω σε κατι τετοιο θα μπορεσω να κανω την δουλεια μου; https://www.ebay.co.uk/itm/QI-Wireless-Charger-Charging-Pad-Mat-Dock-For-Various-Nokia-Lumia-Smartphones/362509223098?hash=item54673bc4ba:m:mZ4k1uPaOAzxiJFCgC1XYYQ:rk:8:pf:0 Επισης αν ναι, κανει το ιδιο και για φορτιση του Samsung S8; Ευχαριστω προκαταβολικα. To 1020 δεν έχει out-of-the-box wireless charging υποστήριξη. Θα χρειαστεί να προμηθευτείς το σχετικό Wireless Charging Cover που βγαίνει για τη συγκεκριμένη συσκευή για να μπορείς να τη φορτίζεις ασύρματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganian Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Σε ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts