Jump to content

mitsos38

Members
  • Δημοσιεύσεις

    66
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mitsos38

  1. Τις βρήκα και τις άλλαξα. Σε ευχαριστώ πολύ!
  2. Ενεργοποίησα τις επιλογές Προγραμματιστή αλλά δεν μπορώ να βρω αυτό που λες. Μήπως μπορείς να βοηθήσεις; Ευχαριστώ
  3. mitsos38

    iPhone XR

    ΟΚ σε ευχαριστώ.
  4. mitsos38

    iPhone XR

    Καλησπέρα έχω το iPhone 7 και σκέφτομαι την αγορά του xr κυρίως λόγω δεύτερης sim, μεγαλύτερης οθόνης και μπαταρίας. Αυτό που με ενδιαφέρει να μαθω είναι αν έχουν καλή ποιότητα οι κλήσεις. Θέλω να ακούω τους συνομιλητές μου καθαρά και να με ακούν καλά. Με το 7αρι δεν είμαι ευχαριστημένος σε αυτό.
  5. mitsos38

    iPhone 7

    Καλησο. Τον τελευταίο μήνα έχω παρατηρήσει ότι δεν ακούω καλά τους συνομιλητές μου κατά την διάρκεια των κλήσεων. Η φωνή ακούγεται σαν να σπάει και κάπως βραχνη. Το κάνει πάντα και είναι κάπως ενοχλητικό. Με τα handsfree δεν έχω κανένα πρόβλημα. Καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; Η εγγύηση δυστυχώς έχει λήξει.
  6. mitsos38

    iPhone XR

    Καλησπέρα, σκέφτομαι σοβαρά την αγορά του xr. Θέλω οπωσδήποτε όμως να έχω και δεύτερη sim η οποία είναι καρτοκινητή cosmokarta. Μπορεί κάποιος που το χρησιμοποιεί με esim cosmote να μου πει αν το τηλέφωνο λειτουργεί σωστά. (Δηλαδη δεν χάνει κλήσεις., μηνύματα κλπ). Ευχαριστώ.
  7. Έκανα επαναφορά αν και ήθελα να την αποφύγω. Δείχνουν όλα καλά προς το παρόν. Ας ελπίσω ότι δεν θα παρουσιάσει πάλι πρόβλημα. Σ'ευχαριστώ.
  8. Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με την 9.5.5.0; το τηλέφωνο κολλάει απίστευτα μετά την αναβάθμιση. Πολλές φορές η οθόνη δεν ανταποκρίνεται και εφαρμογές κολλάνε. Δεν ξέρω τι να κάνω.
  9. Σε ευχαριστώ!! Φαίνεται καλό. Θα σας πω εντυπώσεις και εγώ όταν το παραλάβω.
  10. Καλησπέρα, όποιος μπορεί ας προτείνει κάποιο καλό τζαμάκι για το κινητό. Πήρα κάποιο full face από Κίνα και ήταν χάλια και το έβγαλα. Ξέρω ότι της Nillkin είναι καλό αλλά από ότι διάβασα, αφήνει πολύ περιθώριο στις άκρες.
  11. Μήπως έχεις βάλει κάποιο tempered glass που δημιουργεί πρόβλημα στον proximity sensor;
  12. Προχθές το βράδυ ηρθε μήνυμα για αναβάθμιση και το επόμενο πρωί που πήγα να την κάνω την είχαν αποσύρει. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω την 9.2.1.0 και δεν το έκανε από την αρχή..σήμερα μόνο 1 φορά το εκανε
  13. Έχω κάνει την ρύθμιση για διατήρηση του wifi πάντα. Αλλά εξακολουθεί να το κάνει κάποιες φορές. Και άλλες φορές δεν συνδέεται με το ρουτερ όταν ανοίγω το WiFi στο κινητό, αλλά πρέπει να πατήσω το εικονίδιο wifi ξανά για να κλείσει και μετά πάλι να το ανοίξω και τότε συνδέεται.
  14. Έχει κανείς πρόβλημα με το wi-fi του κινητού; Κάνει συχνά αποσύνδεση.
  15. mitsos38

    Phone 8 Plus

    OK σ' ευχαριστώ!! Είναι βασικός παράγοντας στο να μην το πάρω και εγώ τα burn-ins της οθόνης αν θα υπάρχουν στο Χ. Αλλά και σε θέμα εμφάνισης το notch του Χ κάπως μου κάθεται άσχημα. Το 8 plus το θέλω κυρίως για την μεγαλύτερη οθόνη από το 7 και για την μπαταρία. Τώρα, το 7 που έχω είναι ήδη πολύ γρήγορο και δεν παίζω παιχνίδια οπότε νομίζω ότι δεν θα καταλάβω και μεγάλη διαφορά στην απόδοση με το 8plus. ϊσως η κάμερα του θα είναι κάπως καλύτερη.
  16. mitsos38

    Phone 8 Plus

    Σ΄ευχαριστώ!
  17. mitsos38

    Phone 8 Plus

    OK ευχαριστώ. Απλά το notch στο Χ μου φαίνεται κάπως ότι κόβει την οθόνη και σκεφτόμουν το 8plus λόγω ότι έχουν τον ίδιο επεξεργαστή και απόδοση. Βέβαια σίγουρα το μέγεθος είναι πιο βολικό στο X. Αναμένεται να πέσει λίγο η τιμή του;
  18. mitsos38

    Phone 8 Plus

    Χριστός Ανέστη!! Χρόνια Πολλά σε όλους. Έχω το 7 το μικρό και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Απλά θα ήθελα μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερη μπαταρία και σκέφτομαι να το δώσω και να πάρω το 8Plus. θα ήθελα την γνώμη σας αν αξίζει η μετάβαση, ή να πάρω το Χ (που είναι πολύ ακριβό βέβαια, αλλά μου φαίνεται και μικρότερη η οθόνη του σε σχέση με το 8 Plus). Είστε ευχαριστημένοι γενικά; Υπάρχει κάτι που δεν σας αρέσει στο τηλέφωνο; Η ποιότητα κλήσεων είναι καλή; Ευχαριστώ!
  19. Σε ευχαριστώ!! Αυτό ήταν τελικά. Όλα καλά τώρα. Να είσαι καλά.
  20. Σε ευχαριστώ πολύ! Τις κλειδωσα αλλά πάλι το ίδιο μετά από λίγο αλλά όχι τόσο συχνά τώρα. Μήπως κάνει αποσυνδεση από το WiFi; Γενικά πάντως το κινητό είναι άψογο ένα μήνα τώρα που το έχω.
  21. Καλήμερα. Και οι δύο εφαρμογές Internet radio που έχω βάλει κλείνουν από μόνες τους μετά από λίγο. (Eradio, Vradio). Έχω επιλέξει χωρίς περιορισμούς στις ρυθμίσεις μπαταρίας να δουλεύουν. Το ίδιο συνέβαινε και στο Redmi note 3 που είχα. Είναι bug της xiaomi; Το αντιμετωπίζει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα;
  22. Σε ευχαριστώ πολύ! Απλά θέλω να είναι καλή ποιότητας η θήκη και να μην έχει πολύ όγκο.
  23. Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει κάποιο αξιόλογο tempered glass που να καλύπτει μέχρι τις άκρες; Επίσης κάποιες προτάσεις για καλή θήκη; Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...