Johnious13 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Εχει πάρει κανεις tempered glass που να ειναι συμβατό με το 930; Εχω πάρει δυο διαφορετικά απο ebay και ενώ υποτίθεται ότι ηταν για το συγκεκριμένο τηλεφωνο ηταν universal δεν εφάρμοζαν σε όλη την επιφάνεια. Είχα πάρει ένα, το έβαλα και το έβγαλα...σε 5 λεπτά... Είναι ότι πιο αντιαισθητικό λόγω της καμπυλότητας στις άκρες, δεν πιάνει καλά. Άσε που έτσι κι αλλιώς εκεί που τειώνει το tempered φαίνεται άσχημο Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Έχει κάποιος αυτό; εντυπώσεις; κάποιο αντίστοιχο; http://www.makezens.com/shop/zens-qi-wireless-power-bank/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Έχει πάρει κανένας microsoft band? Θα δουλεύει στην Ελλάδα λέτε? Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Έχει πάρει κανένας microsoft band? Θα δουλεύει στην Ελλάδα λέτε? Γιατι οχι? Εγω κοιταγα για το fitbit flex ή για το band της xiaomi (διαβασα οτι θα βγει εφαρμογη για wp), αλλα αμα το θες για να βλεπεις ειδοποιησεις δεν κανουν αυτα που σου λεω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Γιατι οχι? Εγω κοιταγα για το fitbit flex ή για το band της xiaomi (διαβασα οτι θα βγει εφαρμογη για wp), αλλα αμα το θες για να βλεπεις ειδοποιησεις δεν κανουν αυτα που σου λεω. Για fitness δεν το θέλω σίγουρα πάντως.. :lol: :lol: :lol: Πλάκα κάνω.. Το κοιτούσα σήμερα σε κάτι βιντεάκια και μου άρεσε.. Το fitbit το έχω δεί και δεν μου άρεσε τόσο εμφανισιακά.. Περισσότερο μου άρεσε η αλληλεπίδραση που έχει το microsoft band με Cortana και εφαρμογές. Αλλά το βρίσκω λίγο ακριβό, αφού ακόμα και το amazon το πουλάει με "καπέλο". Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Εχει πάρει κανεις tempered glass που να ειναι συμβατό με το 930; Εχω πάρει δυο διαφορετικά απο ebay και ενώ υποτίθεται ότι ηταν για το συγκεκριμένο τηλεφωνο ηταν universal δεν εφάρμοζαν σε όλη την επιφάνεια. δε ταιριαζει κανενα οτι κι αν λενε οι πωλητες στο ebay....δυστυχως μονο ζελατινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο tempered glass για το Lumia 1520;; Από Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε για δείγμα, οπότε παραγγελία από το εξωτερικό. Από αυτά του Amazon είναι κάποιο πιο καλό και ξεχωρίζει από καποια άλλα; Από το ebay; Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Έχει κανείς πρόβλημα με αποστολή μπαταρίας ή power banks και τα σχετικά προϊόντα από eBay και περιοχές όπως Κίνα Σιγκαπούρη ή Hong Kong; μου είπαν πως τελευταία όποια παραγγελία έχει γίνει, δεν έχει φτάσει ποτέ και γυρίζει πίσω στον αποστολέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Έχει κανείς πρόβλημα με αποστολή μπαταρίας ή power banks και τα σχετικά προϊόντα από eBay και περιοχές όπως Κίνα Σιγκαπούρη ή Hong Kong; μου είπαν πως τελευταία όποια παραγγελία έχει γίνει, δεν έχει φτάσει ποτέ και γυρίζει πίσω στον αποστολέα. Καλύτερα να απευθυνθείς εδώ Τεχνολογία - Computing - Internet - eBay: Χρήση και Γενικές Ερωτήσεις καθώς αν υπάρχει πρόβλημα στις παραγγελίες τέτοιου είδους προϊόντων θα είναι γενικό και δεν θα αφορά μόνο τα αξεσουάρ των Lumia συσκευών. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Καλησπερα λογο του οτι δεν ειχε μεσα η συσκευη ακουστηκα Nokia Lumia 830 και το Nokia Lumia 730 DUAL SIM επισης πηγα και αγορασα αυτα για την ακριβεια ηθελα να ηταν Microsoft ή Lumia αν υπαρχει βεβαια κατι τετοιο δεν ξερω αλλα και τα Nokia ακουστηκα (Hands Free (ear)) καλα ειναι δεν με χαλανε. http://www.stephanis.com.cy/cache/cfx_imagecr3/842BC03DB7000620D6B76E9223980CA0.png Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Ενδιαφέρομαι για κάρτα micro SD 128GB η οποία να είναι γρήγορη μιας και θα μεταφερθούν εφαρμογές και επίσης για την αποθήκευση εγγράφων, βίντεο και φωτογραφιών. Ποια προτείνετε; Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Καλησπερα λογο του οτι δεν ειχε μεσα η συσκευη ακουστηκα Nokia Lumia 830 και το Nokia Lumia 730 DUAL SIM επισης πηγα και αγορασα αυτα για την ακριβεια ηθελα να ηταν Microsoft ή Lumia αν υπαρχει βεβαια κατι τετοιο δεν ξερω αλλα και τα Nokia ακουστηκα (Hands Free (ear)) καλα ειναι δεν με χαλανε. Αυτά ακριβώς (WH208) είναι τα ακουστικά που έχει μέσα το Lumia 1020 και άλλα Lumia, οπότε η ευχή σου πραγματοποιήθηκε κι ας μην το ήξερες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Αυτά ακριβώς (WH208) είναι τα ακουστικά που έχει μέσα το Lumia 1020 και άλλα Lumia, οπότε η ευχή σου πραγματοποιήθηκε κι ας μην το ήξερες :p Καλημερα ναι φιλε μου πραγματοποιηθηκ χωρις να το ξερω και εγω ο ιδιος οπως ειπες ευτυχως :D Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Παιδιά ενδιαφέρομαι για ένα handsfree για το lumia 630. Θέλω όμως το μικρόφωνό του να είναι ευαίσθητο έτσι ώστε ο άλλος να με ακούει δυνατά. Έχετε να μου προτείνετε κάτι; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Παιδιά έχει πάρει κανεις θήκη "πορτοφόλι" για το 920? Και αν ναι που? Απο Ελλάδα δεν έχω βρει τιποτα. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Είχα πάρει απ' το you.gr μία Golla. Τώρα για το 930 πήρα απευθείας απ' την Golla... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Παιδιά ενδιαφέρομαι για ένα handsfree για το lumia 630. Θέλω όμως το μικρόφωνό του να είναι ευαίσθητο έτσι ώστε ο άλλος να με ακούει δυνατά. Έχετε να μου προτείνετε κάτι; :) http://www.public.gr/product/apple/aksesoyar-iphone/handsfree-iphone/handsfree-nokia-stereo-wh-510-galazio/prod4960006pp/ έχω πάρει αυτά εδώ.. εξαιρετικός ήχος και ακούγεσαι πεντακάθαρα απο το μικρόφωνο (απο ότι μου λένε τουλάχιστον :p ). Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristou Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Παιδιά έχει να μου προτείνει κάποιος κάποια βάση για το αμάξι στους αεραγωγούς ή στην θήκη του ποτηριού. Κάποιος φίλος μου φαίνεται είχε αναφέρει κάτι σχετικό στο παρελθόν αλλά δεν μπορώ να το βρω. Έχω το Lumia 930 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrontis Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Ό,τι καλύτερο.Είναι λιγάκι ακριβό αλλά αξίζει. Παράθεση 3310 3510 3650 6270 Ε65 5800 iphone4 X1 Lumia1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Ό,τι καλύτερο.Είναι λιγάκι ακριβό αλλά αξίζει. Και σε φθηνή έκδοση αν δε σε ενδιαφέρει να είναι γνήσιο ;) http://www.ebay.com/itm/Car-Air-Frame-Vent-Mount-Cradle-Stand-Holder-For-Mobile-Phone-iPhone-6-5-5S-4-4S-/151643212227?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item234ea3c9c3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Ξερει κανεις για 1520 wireless charger στην Ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Ξερει κανεις για 1520 wireless charger στην Ελλαδα? Οποιοδήποτε συμβατό με το πρότυπο Qi θα λειτουργεί κανονικά. Αν θέλεις τώρα να το ταιρίξεις και με το χρώμα του Lumia πας σε κάποιο της Nokia. Εγώ έχω στο κίτρινο 920 το κίτρινο DT-900 της Nokia. Επίσης ωραίο είναι και το πιο μικρό σε μέγεθος (και πιο οικονομικό) DT-601. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Οποιοδήποτε συμβατό με το πρότυπο Qi θα λειτουργεί κανονικά. Αν θέλεις τώρα να το ταιρίξεις και με το χρώμα του Lumia πας σε κάποιο της Nokia. Εγώ έχω στο κίτρινο 920 το κίτρινο DT-900 της Nokia. Επίσης ωραίο είναι και το πιο μικρό σε μέγεθος (και πιο οικονομικό) DT-601. Ειχα τον ασυρματο φορτιστη του Galaxy S5 που ειναι Qi προτυπο επισης οταν το φορτιζε το S5 και γεμιζε 100% η μπαταρια το led γινοταν πορτοκαλι και σταματουσε η φορτιση.Δοκιμασα με το Nokia και οταν εφτασε 100% η μπαταρια αναβοσβηνε πρασινο και συνεχιζε να φορτιζει.Ωραιο το 601.Επισης ειναι ιδεα μου ή η μπαταρια κραταει περισσοτερο οταν κανεις 100% φορτιση με τον ασυρματο φορτιστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finwe Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 για wireless charger ποιον θα επιλέγατε? DT-601, DT-900, DT-901, DC-50? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 (edited) Δύο ερωτήσεις παιδιά: 1. Έχετε να προτείνετε καμιά καλή και λεπτή θήκη για το Lumia 830; Κατά προτίμηση σκληρή, καθώς η σιλικόνη πιστεύω ότι δείχνει πολύ φτηνή για ένα τέτοιο κινητό. 2. Δεδομένο οτι φοράει gorilla glass, θεωρείτε απαραίτητο ένα screen protector; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Edited May 10, 2015 by niotheros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts