GiorgosH Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Κατα καιρούς μόνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Εχω το netroute της intracom με συνδεση hol adsl και ενω πριν μερικες εβδομαδες κατεβαζα χωρις προβλημα απο το emule τωρα δεν μου κατεβαζει τιποτα ή ξεκιναει με 35K και πεφτει στα 1b με 0b!!!:( εχω βγαλει το firewall και οι ρυθμισεις ΔΕΝ εχουν πειραχθει και εχουν μεινει οπως ηταν οταν κατεβαζα χωρις προβλημα πριν καιρο! Τι φταει!?????:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Εχω το netroute της intracom με συνδεση hol adsl και ενω πριν μερικες εβδομαδες κατεβαζα χωρις προβλημα απο το emule τωρα δεν μου κατεβαζει τιποτα ή ξεκιναει με 35K και πεφτει στα 1b με 0b!!!:( εχω βγαλει το firewall και οι ρυθμισεις ΔΕΝ εχουν πειραχθει και εχουν μεινει οπως ηταν οταν κατεβαζα χωρις προβλημα πριν καιρο! Τι φταει!?????:worry: H Ηοl εχει βαλει απο οτι λενε κοφτες στα p2p.Μια λυση ειναι να αλλαξεις τις θυρες ως εξης TCP ->11000 UDP ->11001 Επισης ενεργοποιησε απο τις ρυθμισεις -> Ασφαλεια ->Ενεργοποιηση μη αναγνωρισιμου πρωτοκολλου. Εγω εχω ΟΤΕΝΕΤ που και αυτη μαλλον εχει βαλει κοφτες.Κανοντας αυτα βελτιωθηκε η κατασταση Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatuso Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Καλησπερα παιδια μπορηται να μου προτηνεται κατι αλλο εκτος το μTorrent ευχαρηστω Παράθεση Γιωργος Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Επισης ενεργοποιησε απο τις ρυθμισεις -> Ασφαλεια ->Ενεργοποιηση μη αναγνωρισιμου πρωτοκολλου. που ειναι αυτο?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxus Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Καλησπερα παιδια μπορηται να μου προτηνεται κατι αλλο εκτος το μTorrent ευχαρηστω Bit Lord. Ειναι πολύ καλο και εύχρηστο! http://www.bitlord.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 που ειναι αυτο?:worry: Ποια εκδοση emule εχεις;Η επιλογη αυτη υπαρχει στην 0.47c Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Τις εκανα τις ρυθμισεις αλλα τιποτα:( 0 ταχυτητα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Τις εκανα τις ρυθμισεις αλλα τιποτα:( 0 ταχυτητα!!!! Εχεις lowid ή highid oταν συνδεεσαι; Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 καλησπερα παιδια. Δε μπορω να γραψω και να διαβασω ελληνικα στο soulseek!Τι πρεπει να κανω? χτες πειραζα τα character encoding στον firefox για να διαβασω και να εκτυπωσω κατι ελληνικες σελιδες....Εχει να κανει με το προβλημα μου??? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Guys στο BWGT μόνο εγώ έχω πρόβλήματα ή είναι γενικό; Δε μπορώ να μπω στη σελίδα τις περισσότερες φορές και αν μπεί είναι πολύ αργό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Το πρόβλημα ειναι γενικό. Μερικές φορές είναι εκτός και ο τράκερ. Έχω την εντύπωση πως γίνονται κάτι αλλαγές και γιαυτό καθυστερεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Μια από τα ίδια...Στην κεντρική μπορώ να μπω αλλα στο browse οχι!!!:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 2006-10-10 - Ζητούμε Συγγνώμη για τις καθυστερήσεις και ανωμαλίες της σελίδας προσπαθούμε να κάνουμε τις επιδιορθώσεις μέχρι να μπορέσουμε να μεταφερθούμε σε νέο σερβερ. Περιμένουμε τον provider να μας τον δώσει. Ζητάμε την κατανόηση σας για τις υφιστάμενες ανωμαλίες. Ευχαριστούμε BWGT Team. :wink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
customer Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Τις εκανα τις ρυθμισεις αλλα τιποτα:( 0 ταχυτητα!!!! Με τους κοφτες της HOL φιλε μου, εχουν απομεινει πολυ λιγες πηγές με ενεργοποιηση αποκρυψης. Χρειαζεται παρα πολυ υπομονη, και παλι παιζεται αν θα μπορεσεις να κατεβασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Έχει υπόψη του κανείς τι γίνεται με το demonoid; Εδώ και 2 βδομάδες βγάζει ένα error το οποίο αν καταλαβαίνω καλά έχει να κάνει με την database τους. PGSQL said: ERROR: Reader: Can't open file: 'vmainsess'. (errno: 125) This is irrecuperable Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Στο DC++ όσο μεγαλύτερο upload επιτρέπεις τόσο πιο γρήγορα κατεβάζεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Στο DC++ όσο μεγαλύτερο upload επιτρέπεις τόσο πιο γρήγορα κατεβάζεις? Όχι, και ούτε υπάρχει κάτι σαν «ratio» που να το επιβλέπει κανείς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Έχει υπόψη του κανείς τι γίνεται με το demonoid; Εδώ και 2 βδομάδες βγάζει ένα error το οποίο αν καταλαβαίνω καλά έχει να κάνει με την database τους. PGSQL said: ERROR: Reader: Can't open file: 'vmainsess'. (errno: 125) This is irrecuperable Δουλευει κανονικα σε μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Δουλευει κανονικα σε μενα. Πράγματι, τώρα δουλέυει κανονικά :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas126 Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 παιδια επειδη μολις τωρα εβαλα γρηγορη συνδεση στο ιντερνετ θελω να ρωτησω ποιο ειναι ειναι το καλυτερο κ πιο αξιοπιστο προγραμμα για να κατεβαζω τραγουδια κ ταινιες?ειχα παλια δοκιμασει το limewire k ειχα μεινει ευχαρηστημενος αντιθετα εχω ακουσει πως με το καζαα μαζι το προγραμμα μπαινουνε κ αλλες βλακειες(ΚΑΖΙΝΟ Κ αλλα) επισης δεν μπορω εκτος απο το mirc(hellas-mp3) αλλο προγραμμα που να εχει τοσο μεγαλη ποικοιλια σε ελληνικα τραγουδια ξερει κανεις κατι αλλο?το mirc ειναι αξιοπιστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 παιδια επειδη μολις τωρα εβαλα γρηγορη συνδεση στο ιντερνετ θελω να ρωτησω ποιο ειναι ειναι το καλυτερο κ πιο αξιοπιστο προγραμμα για να κατεβαζω τραγουδια κ ταινιες?ειχα παλια δοκιμασει το limewire k ειχα μεινει ευχαρηστημενος αντιθετα εχω ακουσει πως με το καζαα μαζι το προγραμμα μπαινουνε κ αλλες βλακειες(ΚΑΖΙΝΟ Κ αλλα) επισης δεν μπορω εκτος απο το mirc(hellas-mp3) αλλο προγραμμα που να εχει τοσο μεγαλη ποικοιλια σε ελληνικα τραγουδια ξερει κανεις κατι αλλο?το mirc ειναι αξιοπιστο? dokimase to Bit Comet an kai ego katevazo kata 80% apo lime wire kai to theoro poli kalo Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Δες αυτά τα δύο posts στο Computing FAQ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1261439#post1261439 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1280007#post1280007 Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Όχι, και ούτε υπάρχει κάτι σαν «ratio» που να το επιβλέπει κανείς. Sorry sto mtorrent ithela na po. Oso anevazo to upload limit, toso pio grhgora katevazo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Sorry sto mtorrent ithela na po. Oso anevazo to upload limit, toso pio grhgora katevazo! Στα torrent πρέπει να έχεις το upload ρυθμισμένο στο 80% περίπου του μέγιστου της σύνδεσής σου. Οτιδήποτε πιο πάνω ή πιο κάτω οδηγεί σε πτώση του download. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts