Jump to content

wael

Members
  • Δημοσιεύσεις

    483
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by wael

  1. wael

    Huawei P30 Pro

    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αν και με προβληματίζει λίγο το μέγεθος, μάλλον θα προχωρήσω στην αγορά του.
  2. wael

    Huawei P30 Pro

    Σκέφτομαι να αντικαταστήσω το P20 lite που έχω με το P30 Pro. Βλέπω σε καλή τιμή το New Edition,έχει κάποια διαφορά σε σχέση με την αρχική έκδοση; Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω;
  3. wael

    Huawei P20 Lite

    Το έχω εδώ και περίπου ένα μήνα. Πολύ καλές εντυπώσεις, αρκετά γρήγορο (ανάλογα και με τι έχεις συνηθίσει βέβαια), πολύ καλή κάμερα (ειδικά σε portrait mode). Η μπαταρία βγάζει την ημέρα με αρκετή χρήση (όλα ανοιχτά), αλλά μέχρι εκεί, δεύτερη με τίποτα. Στα συν ότι στα μάτια μου είναι εξαιρετικά όμορφο. Παραμένει βέβαια πολύ ακριβό, εγώ το πήρα σε προσφορά μαζί με συνδυασμό πόντων, διαφορετικά δεν μπορώ να σκεφτώ σε τι υπερτερεί σε σχέση με το honor 10 της ίδιας εταιρίας.
  4. wael

    Huawei P20 Lite

    Ακουμπάει σε όλο το τζάμι ή έχει κενά δεξιά και αριστερά;
  5. wael

    Huawei P20 Lite

    Σου κάνει καλή εφαρμογή; Εγώ πήρα αυτήν και περιμετρικά είχε αέρα που δεν έφευγε με τίποτα, σαν να μην μπορούσε να κολλήσει καλά. https://tokinito.gr/accessories/smartphones/screen-protection/huawei/p20-lite/flexible-tempered-glass-forcell-huawei-p20-lite.html Με λίγο ψάξιμο είδα ότι είναι συνηθισμένο πρόβλημα να μην εφαρμόζουν καλά τα screen protectors. Επίσης, έχει notification led? Βλέπω στις ρυθμίσεις να αναφέρεται ως pulse, αλλά δεν έχει καταφέρει να το δω να δουλεύει.
  6. wael

    Huawei P20 Lite

    Έχει κάνενας θετική εμπειρία με κάποιο tempered glass;
  7. wael

    Huawei P20 Lite

    Ενδιαφέρομαι και εγώ για το κινητό, αλλά δεν είμαι σίγουρος για την μπαταρία του. Έχει κάνενας εμπειρία με wifi, δεδομένα, bluetooth συνέχεια ανοιχτά; Με τυπικό σερφάρισμα/chat κλπ, πόσες ώρες οθόνη βγάζει; Την ημέρα την έχει άνετα;
  8. wael

    Redmi 3S

    Χρησιμοποιει καποιος nova ή αλλον launcher; Ειναι πιο γρηγορος σε σχεση με τον στοκ;
  9. wael

    Redmi 3S

    Εχει εξαντληθει σε Κοτσοβολο και Γερμανο, αλλα νομιζω και αυτο εδω ειναι επισημο απο την infoquest. https://www.welcomestores.gr/index.php?route=product/product&product_id=636
  10. wael

    Sony Xperia Z1 Compact

    Δεν του εκανα καποια ιδιαιτερη χρηση. Το τηλεφωνο το φορτιζα καθε βραδυ για να μπορεσει να βγαλει και την δευτερη μερα.
  11. wael

    Sony Xperia Z1 Compact

    Εμενα δεν μου κανει αυτη την αποτομη πτωση,αλλα η διαρκεια της μπαταριας εχει μειωθει δραματικα, με χρηση λιγο πανω του 1,5 χρονου. Το θεωρω αρκετα απογοητευτικο το γεγονος, θα επρεπε να μπορει να κρατησει τουλαχιστον 2 χρονια.
  12. wael

    Redmi 3S

    Τι εννοουμε προβλημα ακριβως? Στα γρηγορα που googlara καποιος παραπονιοτανε οτι επιανε μονο 72mb/s..
  13. wael

    Redmi 3S

    Δεν ειναι καθολου ασχημο, καλυτερη οθονη και επεξεργαστης, αλλα θεωρητικα θα εχει χειροτερη μπαταρια και ειναι λιγο πιο μεγαλουτσικο. Το μεγαλυτερο θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει επισημως στην Ελλαδα και δεν θελω να ψαχνομαι με ρομ κλπ,θελω κατι να δουλεψει με το που το βγαλω απο το κουτι.
  14. wael

    Redmi 3S

    To παρηγγειλα και εγω τελικα μιας και μετα απο ατελειωτο ψαξιμο,δεν βρηκα κατι αλλο που να με καλυπτει. Εχει κανενας να προτεινει θηκη και tampered glass απο ebay?
  15. Μπορει να ακουστει χαζη η ερωτηση,αλλα υπαρχουν καποια παιχνιδια που να μπορεις να παιξεις multiplayer με καποιον συγκεκριμενα? Να μπορω δηλαηδη να ψαξω για εναν φιλο μου που να ειναι ταυτοχρονα online και να παιξουμε αντιπαλοι.
  16. wael

    Sony Xperia Z1 Compact

    Ειχα τεραστιο θεμα με την μπαταρια μετα την αναβαθμιση σε 5,1(για στοκ κατασταση μιλαω). Εκανα factory reset και ως δια μαγειας ολα μια χαρα.
  17. wael

    Sony Xperia Z1 Compact

    Εγω ακομα περιμενω την ΟΤΑ αναβαθμιση σε 5,1. Οσοι την βαλανε πανω απο την 5,0 μεσω ΟΤΑ, σε γενικες γραμμες βελτιωνει καποια πραγματα? Ειδικα στο θεμα της ταχυτητας, το τηλεφωνο μετα την αναβαθμιση σε 5 απο εκει που πηγαινε σφαιρα παει σαφως πιο αργα.
  18. wael

    Sony Xperia Z1 Compact

    Κατοχος και εγω του κινητου εδω και 10 μερες, το αγορασα στα 225 ευρω. Επειδη τωρα με την προσφορα της mediamarkt θα το σκεφτουν αρκετοι, γραφω τις μεχρι τωρα εντυπωσεις. Για μενα μεχρι 250ε, το κινητο προσφερει εξαιρετικο value for money. Ειναι εξαιρετικα γρηγορο, με μια πολυ καλη οθονη και μπαταρια που βγαζει ανετα 1 μερα σκληρης χρησης και φτανει τις 2 με μετρια χρηση. Για καποιους σαν εμενα, που δεν θελουν να ξεφυγουν απο τις 4,3 μεγεθος οθονης σε ενα σχετικα μικρο μεγεθος, το κινητο ειναι μονοδρομος.
  19. Το παρηγγειλα και εγω σε μαυρο. Το optimus G με κουρασε με το μεγεθος του και η χρηση που κανω ειναι αρκετα μετρια. Το Ζ1 compact ειναι προφανως μια επιλογη,αλλα θα περιμενω να πεσει η τιμη, 400ε ειναι πολλα.
  20. wael

    LG Optimus G (E975)

    Να πω και εγω για το συγκεκριμενο θεμα,οτι για μενα το OG εχει μπαταρια κατω του μετριου. Το μεγαλο του θεμα ειναι το 3g, εαν ειναι συνδεδεμνο ετσι,δεν μου βγαζει πανω απο 17-18 ωρες με max 2 ωρες οθονη στο 60%. Εαν ειναι συνδεδεμενο σε wifi, μπορει να φτασει και τις 2 μερες με μετρια χρηση. Και ναι,εχω κοιταξει αν ειναι καποια εφαρμογη που τρωει την μπαταρια κλπ,αλλα δεν υπαρχει καποια.
  21. Εχει δοκιμασει κανεις να παιξει το FIfa 14? Παιζει καλα στο κινητο? Πηρα το optimus G αλλα δεν με εχει βολεψει καθολου το μεγεθος και σκετομαι το motorola.
  22. Καλησπερα. Εχω ενα θεμα με το S4, εχω θηκη flip και με το που ανοιγω την θηκη,αυτοματα αναβει και η οθονη στη lock screen. Ξερει κανεις πως απενεργοποιειται?
  23. wael

    LG Optimus G (E975)

    Το κινητο ειναι εξαιρετικο και πολυ σταθερο,οπως ειπανε τα περισσοτερα παιδια απο εδω. Σε αυτο που εχω ενα θεμα,ειναι η μπαταρια, με πολυ μετρια χρηση (10 λεπτα τηλεφωνα, καμια ωρα σκαλισμα για σερφαρισμα κλπ) βγαζει μια μερα με περιπου 1,30 ωρα οθονη. Ειμαι συνεχεια σε 3g, eco mode, στο 66% αυτοματη φωτεινοτητα οθονης και push notifications μονο για gmail,twitter και καιρο. Προς το παρων αυτα τα 4ωρες οθονη που εχω δει εδω μου φαινονται μακρινο ονειρο.
×
×
  • Create New...