Jump to content

Theoni

Members
  • Δημοσιεύσεις

    394
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Theoni

  1. Καλησπέρα σας, Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, ήταν όλες χρήσιμες! (το shift keyboard τα σπάει! :D) Έχω άλλη ερώτηση τώρα.. Δε μπορώ να κάνω κλήσεις. Δεν υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή, παρά μόνο για μηνύματα. Δοκίμασα να κατεβάσω μια, αλλά τίποτα. Έχω το n8020(4g) από την cosmote με κάρτα cosmote. Είναι κλειδωμένο από την cosmote? Μπορώ να το ξεκλειδώσω; Το έχει κάνει κανένας;
  2. Καλησπέρα σας, Υπάρχει κάποια ρύθμιση η κάτι άλλο που να μπορώ να βλέπω βίντεο στο you tube στο background, να ακούω στην ουσία, και παράλληλα να βλέπω πχ τα email μου; Επίσης πιο keyboard προτείνετε το οποίο να έχει και slide; Το μαμισιο που έχει δε με εξυπηρετεί.. Έχω βρει bugs. Υγ. Έχω το n8020 lte
  3. Καλησπέρα σας!! Ψάχνω ένα τραγούδι της Άννας Βίσση όπως λέει και ο τίτλος το οποίο έχει ρυθμό bachata, για όποιον ασχολείται με τη μουσική ή το χορό. Το άκουσα σήμερα στο love radio 7.30 - 8.00 το πρωί αλλά δε θυμάμαι καθόλου τα λόγια για να μπορέσω να το βρω... :cry: Το τραγούδι αυτό εγώ πρώτη φορά το ακούω, χωρίς να σημαίνει ότι είναι καινούριο. Μπορεί να με διαφωτίσει κανείς? PLZZZZZZZZ!:rolleyes: Ευχαριστώ!
  4. Καλησπέρες :) Θέλω να κάνω μία ερώτηση.. Έχω το 3g με την version 3.0.1 σπασμένο με r3dsn0w. Θέλω να περάσω την τελευταία version στο iphone μου αλλά χωρίς να χρειαστεί να τα ξαναπερναω όλα από την αρχή (εφαρμογές από appstore και μη). Γινεται αυτό? Εχει γραφτεί κάπου εδω στο forum? Αν ναι, σας παρακαλώ πολύ κάντε μου μία παράθεση γιατί έχω χαθεί :S Ευχαριστώ.
  5. Παντού πιάνει μέσα στο αυτοκίνητο! Το θέμα είναι να μην έχει καθυστερήσεις!Anyway, θα το δουλεψω αυτές τις μέρες και θα δούμε!
  6. Το δοκίμασα κι εγώ εχτές, αφού με βοήθησε ο φίλος μου ο andreas_ku990 :) , και νομίζω ότι το διαπίστωσα κι εγώ αυτό. Βέβαια δεν έχω βάση στο αυτοκίνητο για το iphone ακόμη, οπότε ίσως φταίει και αυτό, το ότι το άλλαζα συνεχώς θέση. Επίσης για 15 λεπτά χρήσης που έκανα το iphone έκαιγε μετά και επιπλέον η μπαταρία είχε αδειάσει αρκετά! Ένας φορτιστής χρειάζεται για τη χρήση του gps.
  7. Είσαι άψογος! 2 μέρες ψάχνω! Είμαι newbie στο θέμα του iphone!! Ευχαριστώ πολύυ! :D
  8. Καλησπέρα παιδιά, υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει να βάλω το igo ή το navigator στο iphone μου? Έχω το 3G με 3.0.1OS. Δε βρίσκω στο forum κάποιον "οδηγό" για την διαδικασία την οποία περνάμε σπασμένες εφαρμογές παρά μόνο γενικόλογα όπως "κατέβασέ το μέσω το installous" κλπ. Προσπάθησα με το installous να βάλω το iGo αλλά όλα με παραπέμπουν σε ένα link το οποίο έχει κατάληξη txt και όχι ipa. :( Τι κάνω λάθος? Το ψάχνω μέρες, έλεος έχω κολλήσει!:wacko: Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον έχει τη διάθεση να με βοηθήσει και ζητώ συγνώμη από τους mods αν υπάρχει κάπου γραμμένο και δε το βρίσκω. Η πληροφορία στο myphone είναι τεράστια και το search engine δυστυχώς δεν ανταποκρίνεται όπως θα θέλαμε!
  9. Theoni

    typo3

    Ψάχνω ένα καλό forum στα αγγλικά γιατί στα ελληνικά δεν υπάρχει. Είναι πολλά αυτά που ψάχνω, δεν είναι κάτι συγκεκριμένο..
  10. Theoni

    typo3

    Καλημέρα σε όλες και όλες! Υπάρχει κάποιος εδώ που να ασχολείται με το typo3? Δυστηχώς δεν έχω βρει κάποιο ελληνικό/αγγλικό forum παρά μόνο στη Γερμανική γλώσσα! :( Αν γνωρίζει κανένας κάποιο καλό link ας το παραθέσει γιατί είναι κρίμα να υπάρχουν τα πάντα για το joomla και όχι τόσα για το typo3! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  11. Δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας/ new/ shortcut/ θα γραψεις "shutdown"/ next/ finish. Αυτό ηταν!
  12. Καλησπέρα, Από τότε που έκανα update τον ff (2.0.0.6) δε μου δουλευουν τα addons. Ούτε τα extensions ούτε τα themes. Τι να κάνω? Plz help me! Δε την παλέυω με ie. Δοκίμασα να τον απεγκαταστησω και να βάλω την προηγούμενη έκδοση αλλά πάλι τα ιδια :(
  13. Ναι παιδιά, το attainable rate δείχνει το μέγιστο που μπορεί να σηκώσει η γραμμή μου στην παρούσα φάση, και στον καθένα το ίδιο. Δεν εννοούσα ότι εξαρτάται από το attainable με το πότε θα μας βάλει η HOL στο ιδιόκτητο. Απλά η HOL φταίει που δεν έχει γίνει ακόμη το 4Χ και όχι ο ΟΤΕ. Τώρα αν η HOL και η κάθε HOL έχει προβλήματα με τον ΟΤΕ και γι αυτό καθυστερούμε έτσι αυτό είναι δικό τους πρόβλημα και κατά συνέπεια γίνεται και δικό μας! Όσον αφορά το πόσο σηκώνει η γραμμή μας και χωρίς ΟΤΕ αυτό αλλάζει αν γίνεις FULL LLU γιατί "κατασκευάζεται" νέο καλώδιο οπότε θα αλλάξει το attainable rate.
  14. Εγώ έχω αυτά εδώ και ενάμιση χρόνο..: Attainable rate (Kbps): 9216 1496 Rate (Kbps): 1024 256 Hol έχω κι εγώ. Οπότε δε τα ρίχνω στον ΟΤΕ που δεν έχω πάει ακόμη στα 4Mb.
  15. Εγώ πριν 1 μήνα ήξερα ότι όσοι είναι ΑΡΥΣ καθυστερούν να μπουν στο δίκτυο της hol επειδή βρίσκονται στα δικαστήρια με τον ΟΤΕ. Μου πρότειναν μάλιστα από το cs να διακόψω και να ξανακάνω αίτηση για να μπω κατευθείαν στο δικό τους δίκτυο...:mad: Λογικά πριν 1 μήνα μέχρι τώρα δεν πρέπει να έχει αλλάξει τίποτα γιατί από τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο τα ίδια ψέματα ακούμε:!:
  16. Δε μπορεί να μη δουλέυει! Δίνεις τη σωστή ip? Δοκίμασε αυτά που είπα και στον billako: Δε θα γράψεις www στον ie, θα γράψεις κατευθείαν την ip.
  17. Πρέπει να γνωρίζω το router που έχεις, μη σου πω κάποιο λάθος. Εκεί στην ip που χτύπησες κάπου στην αρχική σελίδα γράφει τη μάρκα του router σου.
  18. Πάτα start/run/cmd και Ok Μετά γράψε ipconfig και πάτα enter Εκεί κάπου γράφει Default Gateway και δίλπα γράφει μία IP. Για χτύπα αυτήν την ip να δεις τι σου βγάζει
  19. Όχι, αυτός ο κωδικός θα σου ζητείται μόνο όταν θα θες να μπεις στο router σου (192.168.1.1) ;)
  20. Η ip του router σου είναι 192.168.1.1 Browser είναι ο internet explorer, o mozila firefox κλπ. Π.Χ Θα ανοίξεις τον internet explorer, στη διέυθυνση θα γράψεις: 192.168.1.1 Μετά θα πας εκέι που λέει advance setup και θα πατήσεις "password". Λογικά εκεί πρέπει να είναι.
  21. Δε μας είπες ποιο router έχεις να σου πούμε ακριβώς! Συνήθως πληκτρολογείς την ip του router σου στον browser που χρησιμοποιείς και κάπου εκεί μέσα υπάρχει αυτή η ρύθμιση.
  22. Τότε εμείς που είμαστε ΑΡΥΣ γιατί μας είπαν ότι θα μπούμε στο ιδιόκτητο? Μήπως το πρόβλημα βρίσκετε κάπου αλλού...? :ninja:
  23. Από Φεβρουάριο το έχουν πάει στον Μάιο...:!:
  24. Ναι είναι μαυρούλης δε λέω, αλλά δεν είναι ένας τυχαίος μάυρος! Δηλάδή δε θα έλεγα: μια κοπέλα λέει σε έναν μαύρο 'πες θέλω πατατάκι' !(έχει και ένα όνομα!) Αυτό εννούσα!:O
×
×
  • Create New...