Jump to content

customer

Members
  • Δημοσιεύσεις

    55
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Συσκευή

  • Συσκευή
    POCO X5 PRO 5G

customer's Achievements

  1. Καλησπέρα. Υπαρχει καποιος τροπος να τσεκαρουμε ποση ram απο τα 8gb καταναλωνει? (Συνολικα η εστω για καθε εφαρμογη)
  2. Για να δουμε. Την ενεργοποιησα παλι. Εχω βεβαια και σκοτεινη λειτουργια οπως εγραψα και δυσκολευει τα πραγματα. Το θεμα ειναι οτι την βρισκω με υπερβολικα χαμηλωμενο φωτισμο.
  3. Εχω την εντυπωση οτι η αυτοματη φωτεινοτητα δεν λειτουργει τοσο καλα στο Hyperos γιατι καποιες φορες ανοιγω το τηλεφωνο και το βρισκω με τον φωτισμο μειωμενο. Εχω βεβαια σκοτεινη λειτουργια και μπορει να κανω και λαθος παντως την απενεργοποιησα.
  4. Απ οτι βλεπω οταν καταχωρεις μια κληση ως ανεπιθυμητη ειναι τσεκαρισμενο το "αναφορα ως ανεπιθυμητη" και ετσι δημιουργειται καποια βαση δεδομενων, η οποια δεν ξερω πως αναγνωριζεται απο το κινητο, εφόσον εχεις κλειστα τα δεδομενα. Εκτος αν υπαρχει μεσα στο κινητο και ενημερωνεται με καποια updates.
  5. Εντωμεταξυ με το Hyperos οταν δεχομαι τις γνωστες ανεπιθυμητες κλησεις απο εταιρειες η οθονη γινεται κοκκινη και προειδοποιει για ανεπιθυμητη κληση.
  6. Με τα ξυπνητηρια ποτε δεν ειχε καλες σχασεις η xiaomi. Οτι xiaomi κινητο ειχα μεχρι τωρα, ποτε δεν καταφερνα να απενεργοποιησω το ξυπνητηρι με την πρωτη. Με το Hyperos τωρα το φτιαξανε αυτο, αλλα ξεχασανε να βαλουνε σηματακι ξυπνητηριου. ☺️
  7. Σας ταλεγα αλλα δεν μ' ακουγατε. ☺️
  8. Το διαγραμμα καταναλωσης της μπαταριας ειναι μαλλον ελαφρως καλυτερο τουλαχιστον σε κατασταση αναμονης.
  9. Μετα απο τις γνωστες καθυστερησεις,τελικα η Hyperos εληφθη στην εκδοση 1.0.3.0 με τα 4,9 gb. (global-cosmote) Μαλλον υπαρχουν καποιες μικροαλλαγες και ακομα πιο ομαλη εμπειρια χρησης.
  10. Σημερα χαλαλισα τα 270 ευρω που εδωσα για το x5 pro, αφου σε μια δυσκολη πλοηγηση ακομα και μεσα απο χωραφοδρομους η amoled οθονη σε φουλ φωτεινοτητα παρα τον εκτυφλωτικο ηλιο ηταν απολυτα ευκρινης και δεν με δυσκολεψε ουτε στο ελαχιστο αφηνοντας με απερισπαστο στην προσοχη του δρομου.
  11. Χαμος γινεται. Καθε λιγες μερες ενημερωσεις για εφαρμογες συστηματος, για εφαρμογες google, για ανεξαρτητες εφαρμογες, μεχρι και για παιχνιδια. Και ολες μαζι ερχονται, σε εικοσαδες. Μονο hyperos δεν ερχεται. ☺️
  12. Ρε παιδια τι γινεται με τις ενημερωσεις εφαρνογων? Καθε βδομαδα ερχονται καμια 20αρια μαζεμενες. Τοσο πια?
  13. Διαβασα και σε αλλο φορουμ οτι σε κινητο cosmote εμφανιστηκε ξαφνικα το Volte (εκτος και αν ησουν εσυ ☺️)
  14. Προφανως αυτη η εκδοση Hyperos ειναι ασυμβατη με το συστημα μεταδοσης της Nova. Πολυ πιθανον να ειναι αυτος ο μοναδικος λογος που δεν διοχετευουν το update στην Ελλαδα. Και γενικοτερα οι διαφορες ιδιομορφιες των παροχων κινητης τηλεφωνιας ισως ειναι και ο λογος που οι γκουρου της xiaomi δεν προτεινουν αλλαγη χωρας για να κατεβει update. Για την Ελλαδα υποθετω οτι η xiaomi θα κανει καποιες τροποποιησεις ή θα παμε κατ'ευθειαν σε νεα version που το βλεπω πιο πιθανο. Ουτως η αλλως εχουν αργησει ηδη αρκετα με το greek Hyperos. Υπομονη. Καινουργιο συστημα ειναι, δεν μπορει, οσονουπω θα φαει το update του. Στο φιναλε αφου δεν μπηκατε σε bootloop, ολα καλα. Προς το παρον δειτε εδω ποσα πλεονεκτηματα εχετε σε σχεση με εμας που εχουμε απλο MIUI
  15. Το wifi-calling ειναι αλλη διασκεδαστικη ιστορια. Οπως ειχα επισημανει σε προηγουμενο ποστ εαν ειναι ενεργοποιημενο στα settings ειναι σχεδον αδυνατον να κανεις βιντεοκληση μεσω wifi γιατι κολλαει τραγικα.
×
×
  • Create New...