Jump to content

Kap

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.238
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Kap

  1. χρόνια πολλά σε όλους κ καλές γιορτές....
  2. ρε παιδιά επειδή ψάχνω, αλλά δεν τα έχω καταφέρει να το βρω μέχρι στιγμής, γνωρίζει κανείς το τραγούδι που παίζει στο skyfall προς το τέλος της ταινίας που σκάει ο Χαβιέ με το ελικόπτερο και παίζει αυτό το τραγούδι απ' τα μεγάφωνα;
  3. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό που λες με βολεύει αφού η άλλη συσκευή μου είναι αυτή με τη micro θα αφήνω μόνιμα στο E5 τον αντάπτορα. Αυτό όμως σίγουρα δε θα προκαλέσει κάποιο πρόβλημα στη συσκευή, θέλω να πω όταν δεν θα έχω τι κάρτα μέσα ο αντάπτορας μήπως παίζει ή τίποτα άλλο και χαλάσει τις επαφές που αναφέρεις;
  4. Το αγόρασα και εγώ σήμερα να το έχω σαν δεύτερο. Διαβάζοντας το βιβλιαράκι του, είδα πως αναγράφει ότι δεν πρέπει να βάζεις micro sim με τον αντάπτορα και πως δέχεται μόνο κανονικές, το έχει δοκιμάσει κανείς και έχει αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα; Δε θέλω να αλλάξω τη sim από micro σε κανονική για λόγους ευελιξίας με την εναλλαγή καρτών μεταξύ συσκευών.
  5. σήμερα άλλαξα μετά από πολύ καιρό τον ήχο "τηλεφώνου" και έβαλα το theme του fringe.
  6. ρε παιδιά γιατί μου το κάνετε αυτό, δε θέλω άλλη συσκευή, δεν ήταν ανάγκη.... ευχαριστώ πού πάντως. :p
  7. Kap

    Motorola ATRIX

    πραγματικά πέρα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής αυτή η βάση είναι πολύ καλή ιδέα. Το μόνο που θα το κρατήσει πίσω θα είναι είτε η κακή τιμολογιακή πολιτική, είτε προβλήματα της συσκευής που θα βγουν στην επιφάνεια με την κυκλοφορία της.
  8. Kap

    iPhone 4

    ρε παιδιά έλεος, τι γίνεται με την τροφοδοσία των καταστημάτων, εδώ και δύο εβδομάδες παλεύω να βρω το 32αρι. Μου έχει βγει η επιδότηση και δεν το βρίσκω ούτε σε Γερμανό, ούτε σε cosmote shop (είμαι σε λίστα αναμονής σε αυτό της Στουρνάρη 15 ημέρες) αλλά ούτε και στα κεντρικά της cosmote που παίρνω τηλέφωνο.
  9. καλά η διαιτησία έχει παραποιήσει αρκετά παιχνίδια μέχρι τώρα. Κρίμα για την Παραγουάη και επίσης ο Τόρες για άλλη μία φορά άφαντος.
  10. το όλο κακό είναι η διαφήμιση που γίνεται σε ορισμένους παίκτες, όπου ακόμη και οι προπονητές δεν τολμούν να τους βγάλουν από το γήπεδο ούτε ως αλλαγή (π.χ. ο Ρονάλντο εχτές που πιστεύω πως έπρεπε στο δεύτερο ημίχρονο να βγει αφού ουσιαστικά ήταν ανύπαρκτος). Το ίδιο και με τον Τόρες, άμα δεν μπορεί να παίξει λόγω τραυματισμού ή δεν θέλει εξαιτίας της ομάδας του και αυτό φαίνεται από την μέχρι τώρα απόδοσή του, για ποιο λόγω να τον βάζει, επειδή είναι όνομα. Χίλιες φορές να ξεκινήσει βασικός ο Γιορέντε και άμα δεν του κάτσει τότε ας ρίξει στον αγώνα τον Τόρες.
  11. καλά ο Ρονάλντο, αλλά και ο Τόρες άφαντος σε αυτή τη διοργάνωση. Πάντως η Ισπανία συνεχίζει να μην δείχνει για εμένα την ομάδα που φαίνεται να είναι στα χαρτιά.
  12. εγώ πάντως περίμενα να περάσει χθες οι Αμερική εύκολα - δύσκολα από τη Γκάνα καθώς ακόμη πιστεύω πως θα βλέπαμε καλύτερη μπάλα από αυτούς. Όσον αφορά την Αγγλία, αν και ήμουν μαζί τους και γενικά την υποστηρίζω, ήταν και θα είναι looser και ειδικά απέναντι στους Γερμανούς και η ιστορία το επιβεβαιώνει. :)
  13. Αυτή που έχω είναι προπληρωμένη electron visa και μου κρατάει λεφτά και όταν της βάζω λεφτά, αλλά άμα μείνουν χρήματα μέσα και θέλω να τα σηκώσω τότε ειδικά έχει μεγάλη κράτηση. Γι' αυτό λοιπόν ρωτάω μήπως υπάρχει καμία άλλη electron με καλύτερη προμήθια
  14. ένας φίλος μου ενδιαφέρεται να βγάλει μία κάρτα για να παίζει στοίχημα από που μου προτείνεται να τη βγάλει; εγώ προσωπικά έχω μία της eurοbank, αλλά δεν μπορώ να πω πως είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος.
  15. Kap

    iOS 4

    θα προτιμούσα να είχα τι δυνατότητα απενεργοποίησης του multitask προς εξοικονόμηση ενέργειας. όσον αφορά το wifi φαντάζομαι πως αυτό θα διορθωθεί. γενικά πάντως αυτό που εμένα με έχει βολέψει τρομερά είναι οι φάκελοι καθώς έτσι μπορώ να διαχειρίζομαι πολύ καλύτερα τις επιφάνειες εργασίας.
  16. Kap

    iOS 4

    ρε παιδιά από μπαταρία πως σας πάει με την καινούργια έκδοσή; νομίζω πως είναι ποιο ενεργοβόρο.
  17. μου θυμίζει το πολύ σκληρός για να πεθάνει που το έπαιζε στην εισαγωγή :lol:
×
×
  • Create New...