Jump to content

E-Shops και Ηλεκτρονικές Αγορές

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα ηθελα (για αλλη μια φορα) τα φωτα σας! Θελω εγω και ενα ακομα ατομο να αγορασουμε αυτο το σκουφο http://www.etsy.com/listing/62236359/sh79-g-force-reconstructed-military . Το προβλημα ειναι οτι θα σταλει απο Αμερικη. Πληρωνουμε εκτελωνισμο για ειδη ρουχισμου οπως αυτος ο σκουφος? Αν ναι, ποσο περιπου θα μας βγει? Ευχαριστω :D

Αν σου βάλει τιμολόγιο μέσα, πολύ πιθανόν, και οι Αμερικάνοι, οι Καναδοί και οι Αυστραλοί, είναι πολύ τυπικοί με αυτά.

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν σου βάλει τιμολόγιο μέσα, πολύ πιθανόν, και οι Αμερικάνοι, οι Καναδοί και οι Αυστραλοί, είναι πολύ τυπικοί με αυτά.

Eυχαριστω για την απαντηση. Απ'οτι βλεπω λοιπον ακυρα τα σκουφακια, ειναι ηδη ακριβα, αν βαλουμε και τελωνειο στη μεση τη κατσαμε :(

Sorry για το διπλό post δεν μπορώ να κάνω edit.. Σκέφτομαι μήπως κάνω pre-order το Diablo III for PC αλλά μπορείτε να μου πείτε τι παίζει; Μπορώ να κάνω pre-order στην Ελλάδα; Η τιμή του είναι μαζί με έξοδα αποστολής; Τι παίζεται γενικά με τα preorders? Δεν έχω κάνει ποτέ για αυτό..

Από Amazon.uk έρχονται σχεδόν τα πάντα, εννοείται ότι δεν πληρώνεις τελωνείο και πάνω από κάποιο ποσό έχεις δωρεάν μεταφορικά με παράδοση σε μια εβδομάδα περίπου... βάλε την παραγγελία και αν κάτι δεν σου αρέσει, έχεις μισή ώρα να την ακυρώσεις!

Από Amazon.uk έρχονται σχεδόν τα πάντα, εννοείται ότι δεν πληρώνεις τελωνείο και πάνω από κάποιο ποσό έχεις δωρεάν μεταφορικά με παράδοση σε μια εβδομάδα περίπου... βάλε την παραγγελία και αν κάτι δεν σου αρέσει, έχεις μισή ώρα να την ακυρώσεις!

Από 22 λίρες και πάνω δωρεάν αλλά μόνο για απευθείας προϊοντα του αμαΖον

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Συμφέρει δηλαδή από εκεί οικονομικά? Αυτό που με φοβίζει είναι ότι το συγκεκριμένο αντικείμενο λόγω του ότι θα έχει μεγάλη ζήτηση.. μπορεί να καθυστερησει. Τελοσπαντων :-(

Συμφέρει δηλαδή από εκεί οικονομικά? Αυτό που με φοβίζει είναι ότι το συγκεκριμένο αντικείμενο λόγω του ότι θα έχει μεγάλη ζήτηση.. μπορεί να καθυστερησει. Τελοσπαντων :-(

Φυσικά και συμφέρει.

Υπάρχουν προϊόντα στην μισή τιμή από Ελλάδα.Αλλά και 20% πιο φτηνά αν τα βρεις, δεν συμφέρει?

Amazon Fire stick 4k max

http://www.scan.co.uk/shop/computer-hardware

Θέλω να αγοράσω ένα κουτί υπολογιστή από αυτό το κατάστημα, είναι αξιόπιστο?

Λένε ότι είναι το αγγλικό Newegg και στέλνει Ευρώπη. Τους έστειλα e-mail και μου είπανε ότι οκ μπορούνε να το στείλουνε Ελλάδα αλλά με χρέωση μεταφορικά σε εμένα που είναι περίπου 30 pounds, τι λέτε να προχωρήσω στην αγορά?

Έστειλα μύνημα εάν μπορώ να πληρώσω και μέσω paypal για πιο ασφάλεια και περιμένω απάντηση από το κατάστημα, πάντως από ότι κατάλαβα δεν θα κάνω εγγραφή καινούριου χρήστη στο site τους και μετά πχ αγορά με πιστωτική ή αγορά με paypal όπως γίνεται σε όλα τα καταστήματα, η αγορά θα γίνει κατόπιν συννενόησης με υπάλληλο, θα μου δώσει τις πληροφορίες, τις οδηγίες και θα προχωρήσω στην αγορά. :worry:

Εσείς τι γνώμη έχετε? Αυτό το case που θέλω δεν υπάρχει εδώ στην Ελλάδα, ούτε ebay, ούτε amazon uk κτλπ, πουθενά, το έχει μόνο το scan uk και μάλιστα είναι άμεσα διαθέσιμο!!!

I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase

Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1

Δεν χρειαζόταν να στείλεις μηνυμα, μπορεις να πληρωσεις με παυπαλ το αναφερει στην πρωτη σελιδα.

http://www.scan.co.uk/shop/computer-hardware

Θέλω να αγοράσω ένα κουτί υπολογιστή από αυτό το κατάστημα, είναι αξιόπιστο?

Λένε ότι είναι το αγγλικό Newegg και στέλνει Ευρώπη. Τους έστειλα e-mail και μου είπανε ότι οκ μπορούνε να το στείλουνε Ελλάδα αλλά με χρέωση μεταφορικά σε εμένα που είναι περίπου 30 pounds, τι λέτε να προχωρήσω στην αγορά?

Έστειλα μύνημα εάν μπορώ να πληρώσω και μέσω paypal για πιο ασφάλεια και περιμένω απάντηση από το κατάστημα, πάντως από ότι κατάλαβα δεν θα κάνω εγγραφή καινούριου χρήστη στο site τους και μετά πχ αγορά με πιστωτική ή αγορά με paypal όπως γίνεται σε όλα τα καταστήματα, η αγορά θα γίνει κατόπιν συννενόησης με υπάλληλο, θα μου δώσει τις πληροφορίες, τις οδηγίες και θα προχωρήσω στην αγορά. :worry:

Εσείς τι γνώμη έχετε? Αυτό το case που θέλω δεν υπάρχει εδώ στην Ελλάδα, ούτε ebay, ούτε amazon uk κτλπ, πουθενά, το έχει μόνο το scan uk και μάλιστα είναι άμεσα διαθέσιμο!!!

Δεν το γνωρίζω το κατάστημα, αλλά όλα αυτά για την συννενόηση που περιγράφεις ακούγονται περίεργα.

Τι θα πει θα γίνει σε επαφή με υπάλληλο και όχι επίσημα με το κατάστημα?

Εσύ πώς διασφαλίζεσαι αν δεν υπάρχει αγορά μέσω της επίσημης διαδικασίας?

Και επειδή μιλάμε προφανώς για αρκετά χρήματα (100€+) καλύτερα να το ψάξεις καλά πρώτα.

Περίεργο πάντως που αυτό το κουτί που ψάχνεις το έχει μόνο εκεί και όλα τα άλλα γνωστά site όχι.

Θες να μας πεις ποιο είναι το μοντέλο?

Amazon Fire stick 4k max

Παιδια να ρωτησω κατι αυτο το site http://www.simenibiz.com/shop/wholesale το ξερει κανεις σας?Και αν οχι σαν εικονα πως σας φαινεται?Δε το ξερω προσωπικα αλλα εχω βρει κατι εκει που δε το νρισκω αλλου ευκολα.ps:βλεπω οτι στις πληρωμες δεχονται paypal.
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
Παιδία έχει ψωνίσει ποτέ κανείς από το vnp shop;Το βρήκα μέσω του skroutz.Γενικά έχει καλές αξιολογήσεις αν και λίγες.Επίσης ένα άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι αλλάζουν πολύ συχνά την τιμή στο προιόν που θέλω να αγοράσω.Για παράδειγμα αρχικά το είχε 405,μετά το πήγε 390,μετά 380,μετά 370 και τώρα το ανέβασε σε 395.Όλα αυτά σε διάστημα 10 ημερών.Γίνεται αν το παραγγείλω σε μια τιμή και μετά για να το αγοράσω να θέλουν περισσότερα;

Παιδία έχει ψωνίσει ποτέ κανείς από το vnp shop;Το βρήκα μέσω του skroutz.Γενικά έχει καλές αξιολογήσεις αν και λίγες.Επίσης ένα άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι αλλάζουν πολύ συχνά την τιμή στο προιόν που θέλω να αγοράσω.Για παράδειγμα αρχικά το είχε 405,μετά το πήγε 390,μετά 380,μετά 370 και τώρα το ανέβασε σε 395.Όλα αυτά σε διάστημα 10 ημερών.Γίνεται αν το παραγγείλω σε μια τιμή και μετά για να το αγοράσω να θέλουν περισσότερα;

αν το αγορασεις πχ 390 δεν το αλλαζουν μετα. απλα κοιταξε καποια στιγμη που να σε συμφερει και παρτο.

• 2 weeks later...

Σκεφτομαι να αγορασω απο το easy buy word ενα nokia n9 white 16 gb. στην διαθεσιμοτητα το εχει ως προπαραγγελια. τους εκανα μια ερωτηση εαν ισχυει και με απαντησαν οτι ισχυει. το παραξενο της υποθεσης ειναι οτι γενικα ειναι αρκετα δυσκολο να βρεις ασπρο n9 και απο αναζητηση που εκανα δεν βρεικα αν οντως εχει κυκλοφορισει σε εκδοση 16gb. πως θα μπορεσω να επιβεβαιωσω οτι ισχυει? τι μου προτινεται να κανω? απο αξιοπιστια απο οτι ειδα και στο thread και στο σκρουτζ ειναι αρκετα καλο, εχετε κατι παραπανω να πειτε για το ebw?

ευχαριστω

Σκεφτομαι να αγορασω απο το easy buy word ενα nokia n9 white 16 gb. στην διαθεσιμοτητα το εχει ως προπαραγγελια. τους εκανα μια ερωτηση εαν ισχυει και με απαντησαν οτι ισχυει. το παραξενο της υποθεσης ειναι οτι γενικα ειναι αρκετα δυσκολο να βρεις ασπρο n9 και απο αναζητηση που εκανα δεν βρεικα αν οντως εχει κυκλοφορισει σε εκδοση 16gb. πως θα μπορεσω να επιβεβαιωσω οτι ισχυει? τι μου προτινεται να κανω? απο αξιοπιστια απο οτι ειδα και στο thread και στο σκρουτζ ειναι αρκετα καλο, εχετε κατι παραπανω να πειτε για το ebw?

ευχαριστω

Δεν ξέρω τι ψάξιμο έκανες ακριβώς, αλλά αν κοιτούσες λίγο καλύτερα τις διάφορες συζητήσεις, θα έβλεπες ότι υπάρχουν αρκετά θέματα λόγω παραεισαγωγών που φέρνει.

Για αυτό και οι χαμηλές τιμές και κάποια μοντέλα που δεν υπάρχουν επίσημα εδώ.

Amazon Fire stick 4k max

• 3 weeks later...

Μια εξωτερική μπαταρία που παράγγειλα από το αγγλικό Άμαζον, το στείλανε χτες με UPS από Γερμανία (χωρίς να έχω ζητήσει την ακριβή μεταφορά - δωρεάν μεταφορικά) και σήμερα είναι Ελλάδα!! :):)

Αυτά τα τρελά κάνει και την έχω στα αγαπημένα μου μαγαζιά.

Amazon Fire stick 4k max

Συμφωνώ κι εγώ, και ενημερωτικά σας λέω ότι αν έχετε πιστοποιήσει το Α.Φ.Μ. σας και δικαιούσθε να περάσετε τιμολόγιο για αυτό που αγοράζετε, σας εκπίπτει προκαταβολικά το Φ.Π.Α. Προσοχή! Αυτό γίνεται μόνο για ότι πουλάει το ίδιο το Amazon, όχι οι συνεργαζόμενοι έμποροι!

Καλησπέρα, έχω μερικές απορίες και θα ήθελα τις γνώσεις σας..

Θα ήθελα να ασχοληθώ με τις ηλεκτρονικές αγορές από το Amazon. Προς το παρόν επισημοποιώ το ebay. Είχα προσπαθήσει να ασχοληθώ πριν 7 χρόνια και θυμάμαι που έλεγε ότι δεν στέλνουν Ελλάδα ηλεκτρονικά προϊόντα, CD, DVD κ.λπ. και το άφησα. Το σοκ το έπαθα και μου κόπηκε η χαρά στην μέση όταν πήρα το Ε6 Νοκια από VNP και εκ των υστέρων ανακάλυψα ότι ήταν απο Amazon.

1. Αν εγγραφώ στο αμερικάνικο Amazon θα μπορώ να κάνω αγορές από αγγλικό ή γερμανικό και αντίστροφα?

2. Πώς γίνονται ασφαλείς πληρωμές? Το paypal το ξεχνάμε?

Αν έχετε να επισημάνετε κάτι σημαντικό δεκτό...

Καλησπέρα, έχω μερικές απορίες και θα ήθελα τις γνώσεις σας..

Θα ήθελα να ασχοληθώ με τις ηλεκτρονικές αγορές από το Amazon. Προς το παρόν επισημοποιώ το ebay. Είχα προσπαθήσει να ασχοληθώ πριν 7 χρόνια και θυμάμαι που έλεγε ότι δεν στέλνουν Ελλάδα ηλεκτρονικά προϊόντα, CD, DVD κ.λπ. και το άφησα. Το σοκ το έπαθα και μου κόπηκε η χαρά στην μέση όταν πήρα το Ε6 Νοκια από VNP και εκ των υστέρων ανακάλυψα ότι ήταν απο Amazon.

1. Αν εγγραφώ στο αμερικάνικο Amazon θα μπορώ να κάνω αγορές από αγγλικό ή γερμανικό και αντίστροφα?

2. Πώς γίνονται ασφαλείς πληρωμές? Το paypal το ξεχνάμε?

Αν έχετε να επισημάνετε κάτι σημαντικό δεκτό...

Αυτά που ξέρω και έχω δοκιμάσει είναι:

-Από Amazon.co.uk αγοράζεις τα περισσότερα με δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα, όταν η παραγγελία είναι άνω των 22 λιρών, αρκεί τα προϊόντα να τα πουλάει απευθείας το Amazon ή συμβεβλημένος πωλητής (δηλαδή να γράφει από κάτω eligble for FREE shipping).

-Από Amazon.com στέλνει Ελλάδα και σε χρεώνει και έξοδα τελωνείου για να μην έχεις μετά τρεχάματα.

-Χρησιμοποιείς κοινά Login για όλα τα Amazon.

-Πληρωμή μόνο με κάρτα δέχονται τα παραπάνω.

Amazon Fire stick 4k max

• 2 weeks later...
Βρε παιδιά θα τρελαθώ.. ανέβασα κριτική στο skroutz.gr για ένα ηλεκτρ. κατάστημα αρνητική και απολύτως βάσιμη. Τώρα το κατάστημα με παίρνει κάθε μέρα τηλέφωνο για να βγάλω την ανάρτηση. Έχω αγχωθεί με αυτές τις κινήσεις τους. Απο που και ως πού να με παίρνουνε; Τρείς μέρες η ίδια κατάσταση. Ξεφτίλα πια. Δεν το σηκώνω καν.

στειλε μας το λινκ να ξερουμε να μην αγορασουμε αλλα και αν αγορασουμε να δοσουμε ψευτικο τηλεφωνο...... και καθε φορα που σε παιρνει να μας το λες να το ποσταρει ο καθενας απο μια φορα.....σε ενα μηνα δεν θα ψωνιζει κανεις απο κει....

ειναι ξεφτιλα αυτο που κανουν.

www.All-In-Stock.com

Βρε παιδιά θα τρελαθώ.. ανέβασα κριτική στο skroutz.gr για ένα ηλεκτρ. κατάστημα αρνητική και απολύτως βάσιμη. Τώρα το κατάστημα με παίρνει κάθε μέρα τηλέφωνο για να βγάλω την ανάρτηση. Έχω αγχωθεί με αυτές τις κινήσεις τους. Απο που και ως πού να με παίρνουνε; Τρείς μέρες η ίδια κατάσταση. Ξεφτίλα πια. Δεν το σηκώνω καν.

Εγώ θα χαιρόμουν.

Θα τους ζήταγα κάποια αποζημίωση προκειμένου να την κατεβάσω! :lol: :lol:

Amazon Fire stick 4k max

http://www.ebw.gr είναι. Η αλήθεια είναι πως έχω ψιλοαγχωθεί που με παίρνουν τηλέφωνα αλλά δεν θα την ακυρώσω.. Έχω το νόμο με το μέρος μου και το ξέρω πολύ καλά. Αν συνεχιστεί το θέμα θα το προχωρήσω αλλιώς. Η αποζημίωση δεν είναι λύση, πήρα πίσω τα λεφτά μου προϊόντος αλλά ο κόσμος πρέπει να ξέρει τι παίχτηκε, σωστά; 2 εβδομάδες έμειναν να δημοσιευτεί η ανάρτηση. (Θέλει 20 μέρες).

Αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι ότι έχει στοιχεία μου διεύθυνση και τηλέφωνο. :(