Jump to content

normaden

Members
  • Δημοσιεύσεις

    131
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by normaden

  1. Φίλε Stalk3r προτείνεις να αντικαταστήσουμε το CM7-fix1-Mod του Ddesign με το CyanogenMod 7.2 / JellySmart??? Θα έχει φαντάζομαι μεσα το κλασικο ραδιοφωνο... και χρειάζεται πάλι φορματ ή περνάει από πάνω σαν update?? εχω λιώσει τόσες μέρες, 5 φορματ εχω κάνει και μου αρέσει πολύ αυτή η έκδοση παρόλα τα bugs που έχει.... Τα φώτα σας..
  2. Το κατέβασα εγώ μετά από κόλλημα του power button. Το κουμπί έφτιαξε αλλά κάτι χάλασε στο ροοτ.. ένα μήνα το παλεύω.. :mad:
  3. Τα αποτελέσματα του δικού μου rooting ακολουθώντας πιστά τον οδηγό, ήταν να μου εμφανίσει τα εξής προγράμματα: Lucky patcher, Rom toolbox pro και το Superuser όπως του φίλου jimaras2009. Ως χρόνια χρήστης symbian ασχολούμαι πρώτη φορά με android. Αυτό που ήθελα να καταφέρω ήταν το άδειασμα της εσωτερικής μνήμης του κινητού, πράγμα που δεν κατάφερα. Kαταφερα μόνο να απεγκαταστήσω τις εφαρμογές της vodafone και η μνήμη πάλι γέμισε, με τις μισές εφαρμογές από ότι είχα πριν. Σας ευχαριστώ για την συνεχή και άοκνη προσπάθεια που κάνετε εδώ...
  4. Απίστευτο, το μπόνους μπήκε πριν καν έρθει το μήνυμα...! :clap: :mobile:
  5. Έχετε παρατηρήσει το εξής??? Όταν συνδεόταν ένα εξάρτημα στην υποδοχή 3,5mm στην Symbian Anna πάντα σε ρωτούσε να γίνει επιλογή του επιθυμητού εξαρτήματος. Τώρα στην Belle δεν βγάζει τις επιλογές και σου επιλέγει αυτόματα αυτό που έχει την προεπιλογή στις ρυθμίσεις εξαρτημάτων. Δηλαδή κάθε φορά που θα γίνετε τοποθέτηση διαφορετικού εξαρτήματος ακολουθούμε: Ρυθμίσεις > Τηλέφωνο > Εξαρτήματα > Ορισμός ως προεπιλογή. Υπάρχει ποιο σύντομος τρόπος???
  6. Καλησπέρα, έχω μερικές απορίες και θα ήθελα τις γνώσεις σας.. Θα ήθελα να ασχοληθώ με τις ηλεκτρονικές αγορές από το Amazon. Προς το παρόν επισημοποιώ το ebay. Είχα προσπαθήσει να ασχοληθώ πριν 7 χρόνια και θυμάμαι που έλεγε ότι δεν στέλνουν Ελλάδα ηλεκτρονικά προϊόντα, CD, DVD κ.λπ. και το άφησα. Το σοκ το έπαθα και μου κόπηκε η χαρά στην μέση όταν πήρα το Ε6 Νοκια από VNP και εκ των υστέρων ανακάλυψα ότι ήταν απο Amazon. 1. Αν εγγραφώ στο αμερικάνικο Amazon θα μπορώ να κάνω αγορές από αγγλικό ή γερμανικό και αντίστροφα? 2. Πώς γίνονται ασφαλείς πληρωμές? Το paypal το ξεχνάμε? Αν έχετε να επισημάνετε κάτι σημαντικό δεκτό...
  7. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327869
  8. Έμενα μου λέει ότι ο Ολυμπιακός έβαλε 4 γκολ... Η παραπληροφόρηση η ίδια!!!!:rtfm:
  9. Τα φώτα σας γιατί μπερδεύτηκα!! Κάτοχος Nokia E6 μαύρου παρεισαγωγής από Αγγλία με product code 059H6F1 και με περασμένα τα ελληνικά από εκεί που το πήρα.. Έχω κάνει όλες τις αναβαθμίσεις της Anna μέσω ΟΤΑ αλλά δεν θα μπορέσω μάλλον ποτέ να κάνω την Belle γιατί δεν την υποστηρίζει.. Το κινητό βρήκα ότι ονομάζεται UK SIM free E6-00. Απορία 1. Πως μου έβαλαν τα ελληνικά χωρίς να μου αλλάξουν το product code? Απορία 2. Εάν ακολουθήσω την πρακτική με το nokia care suite του prodromosfan και αλλάξω τον κωδικό ώστε να κάνει αυτόματα το update ποιο από τα 3 product code πρέπει να βάλω για το μαύρο? :help: 059G0W2 059G0W8 059G0X4
  10. ΠΡΟΣΟΧΗ :!: Όποιος έχει ενεργό το θέμα AllBlack του giulio7g να το αλλάξει αμέσως λόγο κρασαρίσματως της συσκευής. Ήμουν παθόν δύο φορές!
  11. ΠΑΟΚ 0 - 2 Ολυμπιακός Πειραιώς = 2€ Μόλις τώρα!
  12. Καλή Χρονιά να έχουμε όλοι μας!! Πολύ χρήσιμα τα δώρα, Ευχαριστούμε.
  13. To bonus ισχύει για κάθε γκολ που σημειώνεται εφόσον κατά την διάρκεια των 30 ή 31 προηγούμενων ημερών από την ημέρα διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα, ο συνδρομητής έχει κάνει ανανέωση χρόνου ομιλίας ανεξαρτήτου αξίας. Δηλαδή απο σήμερα και μέχρι 30 μέρες πριν πρέπει να έχει γίνει ανανέωση.....μόλις έβαλα οπότε καλή επιτυχία στην ομαδάρα!!!!
  14. Στο 13830 ρώτησα και μου είπαν το τρόπο με το μήνυμα στο 1286. Δηλαδη σου λέει τα ίδια και όταν το κάλεις.... ty Καλά είσαι απίστευτος και πολύ έξυπνος που το κατάλαβες πρώτος. Ως νέος χρήστης του Ολυμπιακού έκανα συμφωνία και ένα φίλο μου να μου στέλνει μονάδες από την σύνδεση του και εγώ να του στέλνω στο wu από το κατροσυμβόλαιο της κοσμοτε που έχω.. Προσπαθούμε όλο το βράδυ και μας έλεγε κάτι κουλά...... και μετά από την δικιά σου παρατήρηση σου με είπε και γύφτουλα :p
  15. Μόλις έβαλα τη εφαρμογή και μου τα άναβει άλλα αντι άλλων... Ποιες είναι οι σωστες ρυθμίσεις???????
  16. Μπορούμε να στείλoυμε στο 1286 μήνυμα εναν αριθμό Vodafone για να μαθουμε τι πακέτο έχει κάποιος γνωστός μας? (χώρις χρέωση εννοείται) Ετσι ώστε να ξέρουμε ποιοι έχουν το Ολυμπιακός...
  17. Kwsth αυτό που λες δυστυχώς δεν το έχει. Θυμάμαι το Ν78 το είχε και λεγόταν FM Transmitter χωρίς ικανοποιητική ποιότητα ήχου. Ευχαριστώ τον Moderator για τους οδηγούς και τον sakissalonika για την επισήμανση του λάθους. Τελικά το Ε mail έφταιγε. Με περασμένη την καινούρια έκδοση 022.014 δεν έχω δει καμιά διαφορά… Εσείς?
  18. Ανάμεσα στο E6 της Nokia και το Cha-Cha της Htc, επέλεξα το πρώτο για την καλύτερη οθόνη και τον μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο. Ως γνώστης του Symbian συμβιβάστηκα άνετα με τις επανεκκινήσεις, τα γνωστά κολλήματα και την σχετική αργοπορία στο άνοιγμα μιας εφαρμογής (χρειάζεται ούτε πολύ ούτε ελάχιστο πάτημα, το εικονίδιο της οθόνης για να μπει). Συνετά όλα αυτά.. Αυτό που μου σπάει τα νεύρα είναι ότι συνέχεια κάνει αναζήτηση για διαθέσιμο διαδίκτυο (δεν το βλέπω γιατί το έχω απενεργοποιήσει) και μου βγάζει μηνύματα σύνδεση απέτυχε. Αυτά όταν είμαι έκτος, όταν όμως είμαι εντός του σπιτιού ή όπου βρει ένα wlan το οποίο είναι αποθηκευμένο στο κινητό συνδέεται αυτόματα με αυτό άσχετα εάν έχει διαφορετικό κωδικό (π.χ. OTE-CONNX που είναι πολύ γνωστό). Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορώ να το αποσυνδέσω ότι και να κάνω και μένει έτσι ακόμα και όταν κοιμάμαι. Επίσης ενώ κάθε μέρα διαγράφω τα Cosmote WAP GPRS internet αυτά ξαναεμφανίζονται από μόνα τους. Αυτό που θέλω είναι να συνδέομαι στο διαδίκτυο μονό όταν το θελήσω. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
  19. εχω ενα nokia5800 και εγκατεστησα το Garmin Mobile XT 5.00.60 S60v3 S60v5 SymbianOS9.x Signed

     

    ετρεξε κατευθειαν χωρις προβλημα και εκανα εγκατάσταση εναν χαρτη 3-1 που ειχα απο παλιά

     

    το προβλημα μου ειναι οτι δεν βρίσκει gps δορυφόρο

    ενω κατι εφαρμογες που εχω εγκαταστήσει απο το μαγαζι της νοκια ovi βρησκουν δορυφορο αμεσως

     

     

     

    ειδα οτι τωρα ψαχνει να βρει συσκευη gps μονο μεσο bluetooth.. Gps συσκευη της Garmin αντι να προσπαθεί να βρει την εσωτερικη συσκευη gps... Δεν ειδα καμια ρυθμιση μεσα ωστε να το αλλαξω αυτο.. μπορει να μην το προσεξα καλα βεβαια.... εχει κανεις να προτείνει κατι?

     

     

     

    Φιλε μου εχω το ιδιο προβλημα οταν εγκατεστησα στο Garmin XT στο ΝΟΚΙΑ Ε52 μου. Οταν εβαλα το προγραμμα ειχα μεσα στο κινητο Sim της Cosmote και δουλευε μια χαρα. Οταν του εβαλα καρτα vodafone ψαχνει για απομακρυσμενο GPS μεσω bluetooth.

     

    Για προτεινε μουμου καμια λυση γιατι βλεπω οτι το ελυσες:)

     

    φιλικα Παναγιωτης

  20. Σωστά λες δεν το ειχα σκεφτει! Την μεταφορα την έκανα με μια εφαρμογη του τηλεφώνου Μενου>Εργαλεία>Εργαλεία>Μεταφορά. Ευχαριστώ πολυ θα το δοκιμάσω... :thanks:
×
×
  • Create New...