Jump to content

tomaik

Members
  • Δημοσιεύσεις

    55
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tomaik

  1. Παιδιά όποιος ξέρει που μπορώ να τα βρω δωρεάν ας στείλει. Είμαι Ρέθυμνο.
  2. δες και για το xiaomi 3s international... το κινητο ειναι αλλου!
  3. tomaik

    Redmi 3S

    εχει στο geekbuying.
  4. tomaik

    Redmi 3S

    δες μηπως φταινε τα permitions..
  5. redmi 3s 3/32 με international εκδοση.. το εχω 10 μερες και δεν εχει κανει κιχ.. απο κινεζικο με στοκ στην ισπανια ηρθε σε 3 εργασιμες..
  6. Ακριβώς.. Too good to be true.. Ψάξτε το λίγο να είσαι σίγουρος...
  7. Όταν βρίσκεται σε Ασφαλή λειτουργία, το Android δεν φορτώνει εφαρμογές τρίτων μερών. Για να επανεκκινήσεις τη συσκευή σε Κανονική λειτουργία, απενεργοποίησε και ενεργοποίησε τη συσκευή.
  8. παιζουν αρκετα και μεσω fb.. μπες σε γκρουπ τυπου πωλειται αγοραζεται κτλ ..ανα 3-4 μερες ανεβαινουν αγγελιες.
  9. με τετοια μόνωση ουτε αέρας να αναπνεεις δεν θα περνάει :)
  10. αν προερχεται απο χωρα της ευρωπης καλυπτει η εγγυηση.. αν παλι αγοραστει απο χωρα εκτος ευρωπης αλλα το μοντελο δεν εχει ερθει στην Ελλαδα και υπαρχει αποδειξη απο εξω παλι σε καλυπτει!
  11. ακριβως... τις δουλευω χρονια..ολα καλα απο αντοχη
  12. δοκιμασε αφοβα επαναφορτιζομενες..δεν θα εχεις θεμα... εγω πηρα με 4 ευρω μια τετραδα απο lidl και αλλαζω στο ποντικι μπαταρια ανα 1-2 μηνες με 5 ωρες την ημερα λειτουργεια.. 2500 mah
  13. 20 ευρω με 5 ωρες σε κινητα και 2 ωρες σε καρτοκινητο + απεριοριστα σταθερα
  14. Λογικά αν παρεις τηλ και την ζητησεις ισως σου την στειλουν.. δεν ξερω βεβαια αν θελει τιποτα χαρτια.
  15. Καλησπερα σας. πληρωνω 17 ευρω με 5 ωρες σε κινητα και 2 ωρες σε καρτοκινητο + απεριοριστα σταθερα.. με πηραν απο την wind και μου ειπαν 23 ευρω ειπα οχι και ξαναπηραν σημερα με 20 ευρω και ειπα οχι παλι. αν κανω αιτηση φορητοτητας στην hol λετε να πεσει?
  16. αστα να πανε ηταν πολλα τα κατσικακια μαλλον...εγω τα νουμερα που εχω τα εβαλα σε δευτερη μοιρα...πηρα f2g και κανω οικονομια..χωρις υπερβολη!
  17. νομιζω σε οτι πρεπει να το αλλαξεις.. αυτη η προσφορα δεν υπαρχει!
  18. ακριβως το ιδιο πηρα και εγω μετα απο αιτηση στη hol. επισης δικαιουσαι και ενα νοθμερο f2go με 120 λεπτα καθε μηνα :)
  19. απ οσο γνωριζω μονο η κοσμοτε το εχει πλεον...
  20. κανενα σημειο στην Θεσνικη σημερα υπαρχει? Αν εχει κανεις κανενα πακετακι ας στειλει κανενα πμ. ευχαριστω.
  21. ναι κανει δικες του εισαγωγες και δεν στοκαρει ολα τα κομματια απαραιτητα. Πλεον αν εχεις εναν προμηθευτη που στοκαρει τα παντα και δεν μενει ποτε τοτε τα εχεις και εσυ. Το θεμα ειναι βρεις τον προμηθευτη και να συμφωνησει να σου δινει εμπορευμα!
  22. Βασικά καλό θα ήταν να επιλέξεις με βάση τις ανάγκες σου. πχ θέλεις ιονιστή, θα δουλεύει πολλές ώρες την ημέρα κτλ και μετά να κρίνεις ποιό είναι καλύτερο.
  23. χωρίς να αποκλείω κάτι γιατί όλα είναι πιθανά σε αυτή την ζωή δεν είχα και δέν νομίζω να έχω τέτοια προβλήματα γιατί η σχέση μου με τον προμηθευτή είναι άριστη και αξιόπιστη. Πάντως στα κλιματιστικά λίγο δύσκολο να έχει μειωμένες λειτουργίες και να μήν στο πει η εταιρία. Το μόνο σίγουρο είναι οτι σε 5-10 μέρες θα το πάρει πίσω να το περάσει απο εγγύηση. Σε άλλα προιόντα πάντως και ιδιαίτερα σε no name ισχύει αυτό.
  24. χωρις παρεξηγηση επειδη δεν εχω δεί Β΄ διαλογης μηχανημα, εσυ που εισαι πιο γνωστης μπορεις να μου πεις πως μπορω να το ξεχωρισω αν μου τυχει? Εσυ εχεις δει Β διαλογής?
  25. Υπάρχουν μαιμου κλιματιστικα και Β διαλογης? Αν ναι που εχεις δει και πως τα ξεχωριζεις?
×
×
  • Create New...