Jump to content

Dante

Members
  • Δημοσιεύσεις

    144
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Dante

  • Ημ. Γέννησης 08/07/1981

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Dante's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ nikosxeng3, δεν γουστάρω iphone γιατί δεσμεύομαι με το σύστημα με τον καιρό όσον αφορά τις εφαρμογές. Θα προτιμούσα κάποιο παλιότερο μοντέλο με αποσπώμενη, ευχαριστώ για την πρόταση του nokia. :)
  2. Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις, ναι καινούριο θα πάρω για να πάρω και 1 χρόνο εγγύηση. ^Bayern4 έστω ας είναι και μεγαλύτερο από 115.4 x 61.1 x 11 mm, θα κάνω μία υπέρβαση, το κατά δύναμιν όσο μικρότερο γίνεται, πραγματικά τα smartphone που κυκλοφορούνε είναι σαν tamblet μεγάλα. :X:cry: Ελπίζω να αντιληφθούνε το κενό στην αγορά και να βγάλουνε κάτι μικρότερο για εμάς που θέλουνε κάτι πιο φορητό και compact. Παιδιά τα κινητά τα τεράστια τα σιχαίνομαι... ...μου φαίνεται μας περάσανε για γυναίκες που κουβαλάνε ολόκληρη τσάντα μαζί τους με όλα τα αξεσούαρ: Κραγιόν, καθρέπτη, τσατσάρες, τάμπλετ, κολώνιες... :w00t: Μιλάτε ρε παιδιά, εντάξει είμαι λίγο old school, αλλά έχω μάθει με κάποιες αρχές, όπως όλοι εμείς οι παλιοί. Σήμερα έμαθα από καταστήματα ότι σχεδόν ό,τι κυκλοφορεί στην αγορά σε smartphone δεν έχουνε πλέον αποσπώμενη μπαταρία, τα έχουνε μαμήσει στην κυριολεξία τα σημερινά κινητά. Ε ρε, πού είναι εκείνες οι καλές οι εποχές; Στην ανάγκη μπορώ να διαθέσω και 200€ προκειμένου να καταλήξω σύντομα σε κάποιο μοντέλο με τις παραπάνω προδιαγραφές.
  3. Χρειάζομαι ένα οικονομικό android smartphone το οποίο το χρειάζομαι μόνο για εφαρμογές, και όχι παιχνίδια. Να έχει αποσπώμενη μπαταρία και μικρές διαστάσεις (έχω nokia lumia 620 με 4 inches και συχαίνομαι τα μεγάλα κινητά). Να έχει αρκετή εσωτερική μνήμη τουλάχιστον 16GB και πάνω, αρκετή RAM για να τρέχει σωστά τις εφαρμογές. Τέλος να υποστηρίζει επέκταση microSD κάρτας, επίσης η CPU μου είναι εντελώς αδιάφορη. Για φωτογραφική και video μία descent κάμερα αρκεί. Να σημιώσουμε εδώ ότι smartphones με εσωτερική μνήμη 8GB και κάτω είναι εντελώς άχρηστα, γιατί γεμίζει πάρα πολύ γρήγορα από εφαρμογές που δεν είναι συμβατές με εξωτερική μνήμη με αποτέλεσμα το κινητό να σέρνεται. Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή. Στα καταστήματα δεν έχω κοιτάξει, θέλω να έχω μία πρώτη ιδέα πριν πάω για έρευνα, δεν θέλω να υποπέσω σε σοβαρό λάθος/αγορά λόγω προσφοράς, και τελικά ψωνίσω κάτι που θα το μετανιώσω. Από το κινητό μου δεν έχω απαιτήσεις, ο μόνος περιορισμός είναι το budget και οι μικρές διαστάσεις οθόνης. Άραγε η αναζήτησή μου είναι εύκολη;
  4. Θα μελετήσω τις εφαρμογές που παραθέτεις melambous, ήλπιζα να υπάρχει ένας συμβατικότερος τρόπος. Τουλάχιστον τα iphone, δεν υποστηρίζουνε συγχρονισμό με τη σουίτα office outlook, εξ ορισμού; Ισως κάποιος χρήστης iphone, να μας ενημερώσει; :worry: Παιδιά μόνο εγώ χρησιμοποιώ το office outlook; :what: :respect:
  5. Ακριβώς αυτό κάνω nikkal, το περιέγραψες ολόσωστα +++++
  6. Ωραίος, ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση, δηλαδή με ένα app, θα κάνω όλες τις δουλειές που περιέγραψα; Θα είμαι μέσα είτε αγοράσω android ή iphone; Στα android δεν χρειάζεται να κοιτάξω λεπτομέρειες, όπως έκδοση android; Ξέχασα να αναφέρω ότι στο smartphone θα προσθέσω δύο λογαριασμούς microsoft exchange, έναν outlook και έναν hotmail. Θα μπορώ να παρακολουθώ τα email και από τους δύο λογαριασμούς μου; Διαβάζω ότι υπάρχουν δύο τρόποι για να γίνει two way συγχρονισμός. Είτε μέσω gmail. Δείτε παρακάτω στο link. >gippa εννοείς κάτι τέτοιο υπάρχει στα android; https://www.maketecheasier.com/sync-microsoft-outlook-android/ Ή με android outlook application. Διαβάζω ότι το outlook app για android έχει κάποια θεματάκια στον συγχρονισμό, έριξα μία ματιά από αξιολογήσεις διάφορων users, μήπως τελικά το app στο android έχει ακόμη αρκετά bugs. Σε μερικά post διαβάζω ότι καθυστερεί 1- 2 μέρες ο συγχρονισμός, ότι δεν δουλεύει σωστά και άλλα τέτοια διάφορα. Τι λένε οι android χρήστες, ας ακούσουμε μία γνώμη. Τι τρόπο χρησιμοποιούνε. Είναι αξιόπιστα τα android και συγχρονίζουν το outlook πράγματι τέλεια;
  7. Επιλογή smartphone για συγχρονισμό ημερολογίου, επαφών τηλεφώνου και σημειώσεων του microsoft office outlook - παρακαλώ τα φώτα σας. Για το ημερολόγιο και τις επαφές τηλεφώνων και τις σημειώσεις μου χρησιμοποιώ το microsoft office outlook 2010, γιατί το live microsoft web account (https://login.live.com) δεν με εξυπηρετεί. Το site είναι πολύ αργό, καθόλου εύχρηστο κτλπ. Δεν έχει τις δυνατότητες που έχει το office outlook. Για εμένα είναι αδύνατον να χρησιμοποιώ την ιστοσελίδα https://login.live.com διότι διαχειρίζομαι μεγάλο όγκο δεδομένων emails. :( Εξάλλου όλες μου οι επαφές, ημερολόγιο και σημειώσεις είναι αποθηκευμένα τοπικά στον υπολογιστή μου. Δεν εμπιστεύομαι καμία εταιρεία από άποψη ασφάλειας. :wink: Ποιό smartphone, μπορεί να συγχρονίζει αμφίδρομα (two-way sync) τις επαφές, τις σημειώσεις, και το ημερολόγιό μου και είναι πλήρως συμβατό με το office outlook του υπολογιστή; Όταν δηλαδή τροποποιώ, προσθέτω ή αφαιρώ μία εγγραφή στο smartphone, να ενημερώνεται το outlook 2010 στο pc μου, και το αντίθετο. Όταν τροποποιώ, προσθέτω ή αφαιρώ μία εγγραφή στο outlook στο pc μου να ενημερώνεται το smarphone μου. Ο συγχρονισμός μπορεί να γίνεται και στο σπίτι, δεν είναι απαραίτητο να συγχρονίζει συνέχεια ακόμα και όταν βρίσκομαι σε εξωτερικές δουλειές. Ψάχνω ένα χαμηλού προφίλ smartphone, να είναι δηλαδή compact με μικρή οθόνη (ναι σιχαίνομαι τις μεγάλες οθόνες, μου θυμίζουνε τα tablet :mad:) για ευκολία μεταφοράς το οποίω θα το χρησιμοποιώ κυρίως για να ακούσω λίγο μουσική, άντε και κανένα youtube βίντεο, με ενδιαφέρει να παίρνει τουλάχιστον 32 GB κάρτα μνήμης και να έχει αξιόλογο επεξεργαστή με σχετικά καλή ποιότητα φωτογραφιών βίντεο. Τουλάχιστον 8 mega pixel πίσω κάμερα Δεν ασχολούμαι ποτέ με παιχνίδια στο κινητό, οπότε δεν είναι απαραίτητο να είναι super duper. Διαθέτω maximum 300€. Με λίγο έρευνα στο web διαβάζω ότι για συγχρονισμό δεδομένων office outlook, τα πιο κατάλληλα smartphone για αυτήν τη συγκεκριμένη δουλειά είναι τα iphones. Μου αρέσει το iphone SE, έχει λογική τιμή, έχει μικρές διαστάσεις 123,8mm Χ 58,6mm Χ 7,6mm 113g. Και έχει και την υπογραφή της apple. Θα εκτιμούσα οι προτάσεις να γίνονται από άτομα που ήδη χρησιμοποιούνε τα smartphone τους για όλες τις παραπάνω δουλειές που περιέγραψα, δηλαδή για συγχρονισμό δεδομένων smartphone με office outlook. EDIT Στο smartphone θα προσθέσω δύο λογαριασμούς microsoft exchange, έναν outlook και έναν hotmail.
  8. Έχω windows phone, αλλά σκέφτομαι να αγοράσω android smartphone, ώστε να μπορώ να συγχρονίζω το ημερολόγιό μου, που τηρώ στο office outlook στο pc. Αυτή η δυνατότητα υπάρχει σε όλα τα android smartphone ή μόνο σε μερικά μοντέλα; Είναι εύκολη η διαδικασία; Πώς ακριβώς γίνεται; Να πω ότι τις σημειώσεις του ημερολόγιου δεν τις αποθηκεύω στο σχετικό site του email provider μου, αλλά απευθείας στο πρόγραμμα Microsoft outlook που είναι μέρος του πακέτου office professional.
  9. Dante

    Nintendo Wii

    Βεβαίως και αξίζει, μπορείς να φορτώνεις τα παιχνίδια από εξωτερικό σκληρό. Πήγαινε σε έναν ειδικό καλύτερα, υπάρχουνε αρκετοί επαγγελματίες σε αγγελίες αν κοιτάξεις.
  10. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά!!! Χριστός Ανέστη, εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους. Συγνώμη, μόλις με ενημέρωσε ότι πρέπει οπωσδήποτε να είναι από κατάστημα Κωτσόβολο, έχει ένα πιστωτικό υπόλοιπο εκεί και θέλει να το χρησιμοποιήσει. Δείτε εδώ: http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones Να έχει επίσης αρκετά καλή φωτογραφία/βίντεο στην κάμερα... Καμία γνώμη? Όπως βλέπετε οι επιλογές του είναι πολύ περιορισμένες.
  11. Ο αδερφός μου σκέφτεται να αγοράσει ένα android smartphone. Τουλάχιστον τετραπύρηνο, να δέχεται κάρτες μνήμης, να έχει αξιοπρεπέστατη πρόσφατη έκδοση android, το κινητό δεν θα το χρησιμοποιεί καθόλου για παιχνίδια, θέλει όμως να παρακολουθεί αθλητικούς αγώνες live streaming (τσάμπα), και το σημαντικότερο να μπορεί να συνδέεται στην χρηματιστηριακή πλατφόρμα της ETX. Δείτε εδώ: http://www.etxcapital.co.uk Στο site της ETX γράφει πως η πλατφόρμα είναι συμβατή με smartphone android, οπότε λογικά ότι smartphone android αγοράσει θα του τρέχει. Τι μάρκα να προτιμήσει, τι μοντέλα? Διαθέτει μέχρι 150€ Επίσης σχεδιάζει αργότερα να τσιμπήσει και ένα τετρακόπτερο, θα μπορεί να το ελέγχει με το καινούριο του smartphone? Οποιαδήποτε γνώμη δεκτή!
  12. Ψάχνω playstation 2 controller γνήσιο αλλά όσα έχω αγοράσει είναι μαιμού, ξέρει κανένας ένα μαγαζί στην Ελλάδα ή εξωτερικό που να πουλάει original controllers? Θέλω απάντηση υπεύθυνη, δηλαδή μόνο όσοι έχουν αγοράσει και είναι ευχαριστημένοι.
  13. battlefield 3 pc, τρελή παιχνιδάρα στο online. Έχει ατέλειωτους χάρτες γιατί είναι premium η έκδοση που έχω. ;)
  14. Δεν θα επέλεγα 64GB memory έτσι εύκολα, διαβάζω σε αρκετά forums ότι σε μικρά μοντέλα nokia, όπως καλή ώρα το nokia lumia 620 υπάρχει μεγάλο πρόβλημα συμβατότητας με κάρτες 64GB. Μάλλον η κάρτα 64GB πρέπει να έχει διαφορετική αρχιτεκτονική από τις κάρτες 32GB. Προσοχή μην καταλήξεις στο τέλος και χάσεις όλα τα αρχεία σου. Αρκετοί την πατήσανε και χάσανε σημαντικά προσωπικά αρχεία με 64άρες. Πήγαινε καλύτερα και αγόρασε 32 GB. Με αυτά τα πράγματα δεν παίζουνε.;)
  15. man νομίζω ότι έφτιαξε έτσι, ακόμα δοκιμάζω για να είμαι εντελώς σίγουρος. :) Πρέπει να μπλοκάρει το account με την επιλογή 7 μέρες. Δεν εξηγείται αλλιώς.
×
×
  • Create New...