avid Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Για όλα υπάρχουν λύσεις τελικά!!! Αντε βρε Pilot να βρεις την υγειά σου!!!! Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Αντε να δουμε...:) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 ελπιζω μονο να μην αργησει οπως αργει το ibluetooth...:Xοχι τιποτα αλλο, το ειχα αγορασει κιολας...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 ελπιζω μονο να μην αργησει οπως αργει το ibluetooth...:Xοχι τιποτα αλλο, το ειχα αγορασει κιολας...:mad: Για βάλε το σπασμένο να κάνεις ένα τεστ μπας και δεν στο κάνει..:whistle: Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Για βάλε το σπασμένο να κάνεις ένα τεστ μπας και δεν στο κάνει..:whistle: μωρε τα σπασμενα μια χαρα δουλευουν...:Dτο θεμα ειναι οτι θα ηθελα να δουλευει το συγκεκριμενο official επειδη το πληρωσα...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 μωρε τα σπασμενα μια χαρα δουλευουν...:Dτο θεμα ειναι οτι θα ηθελα να δουλευει το συγκεκριμενο official επειδη το πληρωσα...:wacko: Ωραίο και αυτό. Δουλεύει η σπασμένη έκδοση και δεν δουλεύει η official. :O Τι άλλο θα δούμε..... Σκόρδα στο Iphone..... :X Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του iPhoneDelivery (0.2.1), όπου μεταξύ των άλλων, διορθώνει και το πρόβλημα με το iTunes. :) ...εμπρός μαρς! Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Ναι επιτελους...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Καλημέρα :) Ως γνωστόν η ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουμε στο iTunes είναι ένας λογαριασμός iTunes. Υπάρχει η πιθανότητα / τρόπος να μπορούμε να λαμβάνουμε τις "αποδείξεις" από το iTunes σε διαφορετική ηλεκτρονική αλληλογραφία για τις αγορές εφαρμογών; :confused: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Καλημέρα :) Ως γνωστόν η ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουμε στο iTunes είναι ένας λογαριασμός iTunes. Υπάρχει η πιθανότητα / τρόπος να μπορούμε να λαμβάνουμε τις "αποδείξεις" από το iTunes σε διαφορετική ηλεκτρονική αλληλογραφία για τις αγορές εφαρμογών; :confused: Εχείς την δυνατότητα να αλλάξεις το e-mail του iTunes λογαριασμού σου από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου στο iTunes Store. ;) http://img.skitch.com/20100330-j67pnr8juwg74xq3sskpaa8usx.jpg Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Αρτέμη καλημέρα :) Να υποθέσω πως με αυτή την αλλαγή θα χρειαστεί να κάνω ξανά authorize το νέο e-mail και ότι όλες μου οι εφαρμογές θα λειτουργούν κανονικά χωρίς αντιμετώπιση προβλημάτων... :confused: Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση / πληροφορία :happy: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Αρτέμη καλημέρα :) Να υποθέσω πως με αυτή την αλλαγή θα χρειαστεί να κάνω ξανά authorize το νέο e-mail και ότι όλες μου οι εφαρμογές θα λειτουργούν κανονικά χωρίς αντιμετώπιση προβλημάτων... :confused: Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση / πληροφορία :happy: Δεν γνωρίζω εάν θα πρέπει να ξανά κάνεις authorize τον υπολογιστή σου επειδή άλλαξες μόνο και μόνο το e-mail. Τώρα όσον αφορά τις εφαρμογές προφανώς και δεν θα τις χάσεις. ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest17 Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Παιδια γεια σας, μπορουμε να εχουμε δυο διαφορετικους λογαριασμους στο appstore για δυο διαφορετικα Iphone στον ιδιο υπολογιστη? Και αν ναι πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 (edited) Όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα (εγκατάσταση, συγχρονισμό με wifi, μεταφορά μουσικής/ταινιών, backup, κλπ), και απορίες για το iTunes μπορουν να το γράφουν σε αυτό το θέμα. Edited October 23, 2011 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceLights Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Καλησπέρα, έχω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα Μετά από φορμάτ του Υπολογιστή μου, δεν μπορώ να κάνω μπακαπ το άιφον στο itunes . Μου βγάζει ότι παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα και ότι θα έπρεπε να επαναφέρω το άιφον. με λίγα λόγια θα χαθούν 140 προγράμματα, βιφι κωδικοί, και και και ...όλα από την αρχή. πήρα τηλ στη apple για υποστίρηξη αλλά μου ζητάνε 35ευρώ μόνο για την επίληση του προβλήματος μέσω τηλεφώνου. ρε είμαστε σοβαροί;;; 750 ευρώ πήραν και θέλουν φράγκα και για την υποστίρηξη; κατα την γνώμη μου άκρως απαράδεχτοι. τελπα πάμε πίσω στο πρόβλημα μου ... κάνω κάτι λάθος ή την πάτησα; μπακαπ από το ιτουνες δεν κράτησα πριν το φορμάτ. ο υπολογιστής μετά το φορμάτ έχει ενεργοποιηθεί από το αππ στορε τι μπορώ να κάνω; Παράθεση ----------------------- http://www.zoo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutellas Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Μπορείς να μας πεις που πήρες τηλέφωνο στην Apple και σου ζήτησαν 35 ευρώ για τηλεφωνική επίλυση του προβλήματος σου..?? Σε ποιο νούμερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutellas Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 δοκίμασες να κάνεις hard reset το iPhone...?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceLights Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 τελικώς βρήκα λύση. Σβήνουμε τα αρχεία iTunesDB iTunesControl iTunesCDB στον φάκελο /private/var/mobile/Media/iTunes_Control/iTunes/ το πρόβλημα παρουσιάστηκε μετά την εγκατάσταση του copytrans Όλα σώζονται εκτός από την μουσική Παράθεση ----------------------- http://www.zoo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceLights Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Μπορείς να μας πεις που πήρες τηλέφωνο στην Apple και σου ζήτησαν 35 ευρώ για τηλεφωνική επίλυση του προβλήματος σου..?? Σε ποιο νούμερο? 01805 009 433 Τηλε/επίλυση μόνο τις πρώτες 90 ημέρες δωρεάν. Παράθεση ----------------------- http://www.zoo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutellas Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 01805 009 433 Τηλε/επίλυση μόνο τις πρώτες 90 ημέρες δωρεάν. σε εσένα προφανώς είχαν περάσει οι 90 μέρες έτσι...??? ευτυχώς που υπάρχει το internet και τα forums... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Επειδη μετα απο πωληση του 3gs και αγορα του 4 φοβαμαι μην χασω οτι ειχα στο παλιο τι θα κανω οταν το συνδεσω με το itune πρωτη φορα? σημειωτεον οτι πριν πουλησω το παλιο ειχα παρει buckup στο itune οποτε οτι ειχα στο παλιο το εχω σωσει εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsfakianakis Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Επειδη μετα απο πωληση του 3gs και αγορα του 4 φοβαμαι μην χασω οτι ειχα στο παλιο τι θα κανω οταν το συνδεσω με το itune πρωτη φορα? σημειωτεον οτι πριν πουλησω το παλιο ειχα παρει buckup στο itune οποτε οτι ειχα στο παλιο το εχω σωσει εκει καλησπερα οταν διαβασει το iTunes το καινουργιο σου τηλεφωνο απλα κανε restore απο την παλια συσκευη και μην το κανεις as new iphone Παράθεση /Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkor Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 καλησπερα οταν διαβασει το iTunes το καινουργιο σου τηλεφωνο απλα κανε restore απο την παλια συσκευη και μην το κανεις as new iphone Σωστός... Επίσης να προσθέσω οτι ότι αγορές έχεις κάνει είναι στο Apple account σου, άρα δεν θα έχεις πρόβλημα (ίσως απλώς χρειαστεί να τα ξανά-κατεβάσει το iTunes) Παράθεση Giorgos K. | 1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Έχω το 4άρι jailbroken στην 4.2.1 Έχω καιρό να συνδέσω το κινητό με το itunes γιατί όταν το έκανα μου έσβηνε τις σπασμένες εφαρμογές. Είναι κάποια ρύθμιση που μπορώ να κάνω για να μη συμβαίνει αυτό; Φοβάμαι να το συνδέσω γιατί έχω κατεβάσει πολλές εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsfakianakis Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Έχω το 4άρι jailbroken στην 4.2.1 Έχω καιρό να συνδέσω το κινητό με το itunes γιατί όταν το έκανα μου έσβηνε τις σπασμένες εφαρμογές. Είναι κάποια ρύθμιση που μπορώ να κάνω για να μη συμβαίνει αυτό; Φοβάμαι να το συνδέσω γιατί έχω κατεβάσει πολλές εφαρμογές. συνδεσε το και στο itunes ξεμαρκαρε το κουτακι που ειναι με τις εφαρμογες για να μην τις συνχρονισει η πηγαινε μεσα στον instalous στα settings και κανε να μην συνχρονιζεται με itunes Παράθεση /Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts