Jump to content

nutellas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    129
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nutellas

  1. Καλή μας επιτυχία για το καλύτερο smartphone!!!
  2. άκυρη η ψηφοφορία... δεν έχουν κυκλοφορήσει επισήμως μερικά λειτουργικά... το 99,9% των χρηστών δεν έχει χρησιμοποιήσει πάνω από δύο... μου αρέσει που το 60% διάλεξε το ice cream sandwich που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα και δεν έχουν χρησιμοποιήσει...!!!! :lol:
  3. Δοκίμασα το iOS 5 σε 3GS και πραγματικά πετάει!! Δεν το περίμενα, έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και το 3GS με iOS 5 στέκεται ακόμα και σήμερα πολύ καλά. Πραγματικό εργαλείο δουλειάς και όχι μόνο. Notifications, υπομνήσεις, iCloud υπηρεσίες (μεταφορά από MobileMe σε iCloud ήταν απροβλημάτιστη), wifi sync, back up στο iCloud κτλ Στις ΗΠΑ θα το δίνουν δωρεάν με συμβόλαιο, μακάρι να γίνει και εδώ κάτι ανάλογο.
  4. για να δούμε και αυτο το κινητό... καλή μας τύχη... :D
  5. σε εσένα προφανώς είχαν περάσει οι 90 μέρες έτσι...??? ευτυχώς που υπάρχει το internet και τα forums... :)
  6. δοκίμασες να κάνεις hard reset το iPhone...??
  7. Μπορείς να μας πεις που πήρες τηλέφωνο στην Apple και σου ζήτησαν 35 ευρώ για τηλεφωνική επίλυση του προβλήματος σου..?? Σε ποιο νούμερο?
  8. μπορείς να κάνεις jailbreak και με το MyWi να χρησιμοποιείς usb, wifi και bluetooth tethering...
  9. είναι δωρεάν. ΑΦΜ, αριθμός ταυτότητας, διεύθυνση κτλ
  10. Θα σε πάρουν 100%. Αλλά ακόμα και αν υπάρχει μια πιθανότητα να μην επικοινωνήσουν μαζί σου μπορείς απλά να μην υπογράψεις το συμβόλαιο που θα στείλει με courier η άλλη εταιρεία στην οποία θα κάνεις την φορητότητα. Αν δεν υπογράψεις συμβόλαιο και δεν παραλάβεις sim δεν γίνεται φορητότητα σε άλλο πάροχο. Και για αυτό προτείνω την αίτηση φορητότητας να την κάνεις τηλεφωνικώς. Απλώς δίνεις τα στοιχεία σου, η κλήση είναι δωρεάν και δεν χάνεις χρόνο για να πας σε κάποιο κατάστημα. Google it για το τηλέφωνο κάθε εταιρείας. π.χ. της cosmote είναι 13897.
  11. ναι τους είπα ότι μου είχαν κάνει προσφορά από την cosmote 50% έκπτωση. Μούφα βέβαια, απλώς είχα κάνει αίτημα φορητότητας χωρίς να υπάρχει προσφορά από την cosmote. Και μου έκαναν αντιπροσφορά 50% έκπτωση στο πάγιο (unlimited 60) για να μην πάω cosmote... :lol::lol:
  12. Εγώ όταν έκανα αίτηση φορητοτητας προς cosmote μετά από τρεις ώρες περίπου με πήραν απο την vodafone και μου είπαν ότι είχαν λάβει το αίτημα φορητοτητας προς άλλο δίκτυο.
  13. Σήμερα το πρωί έκανα τηλεφωνικά αίτημα φορητότητας στην cosmote. Μετά από τρεις ώρες περίπου με πήραν από την Vodafone και μου πρόσφεραν το unlimited 60 με 50% έκπτωση + 5 ευρώ έκπτωση λόγω συνδυαστικής προσφοράς με την Hol. Τελική τιμή (με όλους τους φόρους) 28 ευρώ. Το συμβόλαιο μου έληγε σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.
  14. ναι φυσικά... και εγώ πάντα κάτι αιτήσεις φορητότητας κάνω και μου κάνουν έκπτωση 40-50% αλλά χωρίς να έχω πάρει επιδότηση για συσκευή...
  15. εννοείται ότι δεν πήρε επιδότηση για συσκευή... :)
  16. συμφωνώ απολύτως... 1 2 1 2 και δεν χρεώνομαι...
  17. Προτιμώ Apple για πολλούς λόγους όπως: 1. το καταπληκτικό iOS 2. την υψηλή ποιότητα κατασκευής (ειδικά στο iPhone 4) 3. την υποστήριξη της Apple με συνεχή updates 4. το App Store, χρησιμοποιώ καθημερινά πολλές εφαρμογές για πλοήγηση, ενημέρωση, επικοινωνία και λιγότερο συχνά παίζω games. Οι εφαρμογές έχουν free updates για πάντα. 5. την άψογη συνεργασία iPhone και Mac
×
×
  • Create New...