Inevar Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Μήπως το κατηγορείς επειδή δεν μπορείς να το πάρεις; Κάτι σαν την αλεπού με τα κρεμαστάρια; Αφού θεωρείς το android ότι είσαι κύριος κάτοχος της συσκευής μείνε εκεί μην αλλάζεις Δεν είσαι για iOS κανεις μπαμ Βρες ενα android του 2011 κάνε ότι πειράματα θέλεις και μετα έλα να δούμε ποια συσκευή καλύπτει τις καθημερινές σου ανάγκες και πως. Επίσης θα μετρήσει και ποσό χρόνο έριξες για root custom recovery rom και διάβασμα για να καταλήξεις να τα κανεις αυτά με επιτυχία Το τι έχω καταφέρει με τις καστομιες είναι πάρα πολύ κερδοφορο που υπερνικα το χρόνο που διεθεσα γιατί το γούσταρα και το γουστάρω αυτό που κάνω. Τσέκαρε και τα βιντεακια μου αν θες για να καταλάβεις όπως επίσης και ο mavrios. Ως δεύτερη συσκευή είναι το live with Walkman πλέον αφού ως πρώτο έχω το Ζ2 αν και πολλές φορές κάνει και για πρώτη ;-) Όχι βρε πια αλεπού.. Εγώ αλεπού; Χαχα Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Το τι έχω καταφέρει με τις καστομιες είναι πάρα πολύ κερδοφορο που υπερνικα το χρόνο που διεθεσα γιατί το γούσταρα και το γουστάρω αυτό που κάνω. Τσέκαρε και τα βιντεακια μου αν θες για να καταλάβεις όπως επίσης και ο mavrios. Ως δεύτερη συσκευή είναι το live with Walkman πλέον αφού ως πρώτο έχω το Ζ2 αν και πολλές φορές κάνει και για πρώτη ;-) Όχι βρε πια αλεπού.. Εγώ αλεπού; Χαχα Έχουμε βγει αρκετά εκτός θέματος Μπορείς να έχεις οποία συσκευή θέλεις. Είπαμε τις απόψεις μας η επιλογή είναι δίκη σου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 21, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Αυτό ακριβώς, ας επιστρέψουμε στα της συσκευής του τίτλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 φιλε inevar, με τα λεγομενα σου δεν εισαι για το Ios... προτιμησε καποιο 5αρι και πανω αν θες την γνωμη μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Το 4s κάνει μόνο για δεύτερο όταν θες να πας παραλία για μην πάρει το καινούργιο, ακριβό κινητό ή για iPod. Πήρα το καλοκαίρι ένα που ήταν σε κατάσταση βιτρίνας με πανάκριβα tempered, ίχνος γρατζουνιάς πουθενά και επώνυμη θήκη και αργούσε και στα πιο βασικά πλέον. Δεν λέω ότι είναι κακό κινητό, απλά είναι αργό. Σε καμία περίπτωση δεν σχηματίζεις γνώμη για το iOS από αυτή τη συσκευή, μόνο από i5+ Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Καλημέρα.Μπορεί κάποιος φίλος να μου πει πως σβήνουμε (για πάντα και χωρίς να υπάρξει η δυνατότητα επαναφοράς μέσω ιστορικού ή δεν ξέρω και γω τι άλλο) κάποιο sms που έχουμε λάβει; Ο φίλος που χρειάζεται βοήθεια υποστηρίζει οτι δεν μπορεί να σβήσει sms που έχει λάβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Καλημέρα.Μπορεί κάποιος φίλος να μου πει πως σβήνουμε (για πάντα και χωρίς να υπάρξει η δυνατότητα επαναφοράς μέσω ιστορικού ή δεν ξέρω και γω τι άλλο) κάποιο sms που έχουμε λάβει; Ο φίλος που χρειάζεται βοήθεια υποστηρίζει οτι δεν μπορεί να σβήσει sms που έχει λάβει. θα μπει στα μηνύμτα και πάνω αριστερά θα δει ένα πλήκτρο Edit ή επεξεργασία (ανάλογα την γλώσσα του κινητού), θα το πατήσει και μετά θα αρχίσει να σβήνει μηνύματα. Αν τώρα θέλει να σβήσει συγκεκριμένο μήνυμα μέσα από συνομιλία τότε κρατάει πατημένο το μήνυμα που θέλει και θα του βγάλει κάποιες επιλογές, θα πατήσει more και μετά θα σβήσει ότι μηνύματα θέλει. http://www.imore.com/how-delete-imessages-iphone-and-ipad Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Σ ευχαριστώ φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 γεια σας παιδια επιτελους εχω κ εγω τ κινητο αυτο..να ρωτησω ειναι στην εκδοση 9.3.2 απο απαιτησεισ γ αυτο τ κινητο δεν εχω πολλες τα βασικα!! ετσι ρωταω αξιζει να το κρατησω ετσι η να τ κανω jailbreak και να το γυρισω στην 6??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 γεια σας παιδια επιτελους εχω κ εγω τ κινητο αυτο..να ρωτησω ειναι στην εκδοση 9.3.2 απο απαιτησεισ γ αυτο τ κινητο δεν εχω πολλες τα βασικα!! ετσι ρωταω αξιζει να το κρατησω ετσι η να τ κανω jailbreak και να το γυρισω στην 6??? Καλύτερα μείνε έτσι. Θα έχεις έλλειψη διαθεσίμων εφαρμογών αν πας σε 6.1.3 Λίγο θα σου φανεί βαρύ το iOS 9 αλλα θα έχεις τις εφαρμογές στις τελευταίες τους εκδόσεις με ότι συνεπάγεται αυτό Για δοκιμή πάντως εγώ θα πήγαινα σε 6.1.3 έτσι για να θυμηθώ τους παλιούς καλούς καιρούς ταχύτητας και αυτονομίας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 jailbreak να το κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 jailbreak να το κανω?? Χωρίς jailbreak δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω 6.1.3 Κάνε αλλά πρόσεχε γιατί μετά από ios 6 θα πας σε 9.3.5 αναγκαστικα που δεν υπάρχει όμως jailbreak Βέβαια δεν ξέρω αν σου είναι χρήσιμο αλλά έχε το υπόψιν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 ευχαριστω πολυ θα το επεξεργαστω και θα αναφερω λογικα κιαλεσ αποριες επειδη πρωτη φορα εχω iphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 ευχαριστω πολυ θα το επεξεργαστω και θα αναφερω λογικα κιαλεσ αποριες επειδη πρωτη φορα εχω iphone Ωχ .Ρίξε αρκετό διάβασμα πριν ξεκινήσεις. Βλέπω να μένεις με μια συσκευή με το iTunes στην οθόνη για αρκετές ώρες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Ωχ .Ρίξε αρκετό διάβασμα πριν ξεκινήσεις. Βλέπω να μένεις με μια συσκευή με το iTunes στην οθόνη για αρκετές ώρες χαχαχα δεν πειραζει θα προσπαθησουμε εξαλλου περασαμε απο ανδροιδ, windows τωρα θα μαθουμε και ιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 χαχαχα δεν πειραζει θα προσπαθησουμε εξαλλου περασαμε απο ανδροιδ, windows τωρα θα μαθουμε και ιος Με υπομονή και θέληση θα κάνεις δουλειά. Κι εμείς εδώ θα ειμαστε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 και να η πρωτη ερωτηση...εβαλα καινουριο κωδικο icloud και ολα καλα μετα λεω ας κατεβασω μια εφαρμογη το instagram παταω και μ ζηταει κωδικο τον βαζω και μετα μου λεει οτι κατι πρεπει να συγχρονισω με itunes..τι πρεπει να κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V_tec Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 κατι τι; πες μας ακριβως τι σου λεει για να καταλαβουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 κατι τι; πες μας ακριβως τι σου λεει για να καταλαβουμε. ολα καλα το εφτιαξα..δεν ειχα δωσει ολα τα στοιχεια για το ιcloud και δεν μπορουσα να κατεβασω εφαρμογες...και μ βγαζε μηνυμα ρυθμισης αλλα ολλα οκ τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 ενος φιλου μου το 4s εχει γρατσουνια-σπασιμο η οθονη και θελει αλλαγη...μπορειτε να μου πειτε φθηνα καταστηματα και γενικα τιμες για το ποσο θελει η αλλαγη του?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 ενος φιλου μου το 4s εχει γρατσουνια-σπασιμο η οθονη και θελει αλλαγη...μπορειτε να μου πειτε φθηνα καταστηματα και γενικα τιμες για το ποσο θελει η αλλαγη του?? Από όσο είδα στα καταστήματα ired και macspot έχει 40 ευρώ χωρίς ΦΠΑ. Οπότε υπολόγισε γύρω στα 50 ευρώ. Αυτά τα καταστήματα τα αναφέρω επειδή τα έχω δει, τώρα αν υπάρχουν φθηνότερα δεν το ξέρω. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Από όσο είδα στα καταστήματα ired και macspot έχει 40 ευρώ χωρίς ΦΠΑ. Οπότε υπολόγισε γύρω στα 50 ευρώ. Αυτά τα καταστήματα τα αναφέρω επειδή τα έχω δει, τώρα αν υπάρχουν φθηνότερα δεν το ξέρω. χμμ πολλα μ φαινονται με κανα 25-30 δυσκολα ε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 παρε ανταλλακτικό και καντο μονος Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 παρε ανταλλακτικό και καντο μονος Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk φιλε εχω δει βιντεακια για μπαταρια και πισω καπακι ναι μπορω μονος αλλα η οθονη ειναι προκληση θελει ολο το κινητο αποσηναρμολογηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 φιλε εχω δει βιντεακια για μπαταρια και πισω καπακι ναι μπορω μονος αλλα η οθονη ειναι προκληση θελει ολο το κινητο αποσηναρμολογηση Η οθόνη βγαίνει σχεδόν τελευταία. Θέλει όλη την συσκευή να λύσεις ολα τα μέρη Μην το δοκιμάσεις αν δεν γνωρίζεις και πολλά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts