Jump to content

iPhone 4S

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδες απο 9.3.5 γινεται να παω στην 7??και αν ναι πως γινεται στο 4ς??

οχι δεν γινετε.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

μηπως ειναι ευκολο να μου πεις τοτε αν σε οποιαδηποτε απο την 9(0.1,1,3.2,3.4) να κανω downgrade σε αλλη?? πχ.6,7,8

Γενικά δεν γίνεται downgrade. Η apple σταματάει να υπογράφει τις παλιότερες εκδόσεις του ios οπότε δεν μπορείς να πας πίσω.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

μηπως ειναι ευκολο να μου πεις τοτε αν σε οποιαδηποτε απο την 9(0.1,1,3.2,3.4) να κανω downgrade σε αλλη?? πχ.6,7,8

Υπάρχει το Odysseus ota σαν εργαλείο που όμως χρειάζεται να είσαι jailbreak

Όποτε πρέπει να δεις πως θα κανεις jailbreak στην 9.3.5 η το πολύ αν γίνεται να πας σε 9.3.4

Και μετα αν διαβάσεις στο Ίντερνετ θα δεις ότι μπορείς να πας σε 6.1.3 μέσο αυτού του εργαλείου που ανέφερα πιο πάνω

Nokia 8800 Scirocco

Υπάρχει το Odysseus ota σαν εργαλείο που όμως χρειάζεται να είσαι jailbreak

Όποτε πρέπει να δεις πως θα κανεις jailbreak στην 9.3.5 η το πολύ αν γίνεται να πας σε 9.3.4

Και μετα αν διαβάσεις στο Ίντερνετ θα δεις ότι μπορείς να πας σε 6.1.3 μέσο αυτού του εργαλείου που ανέφερα πιο πάνω

Άρα με το jailbreak μπορούμε να περνάμε οποία έκδοση θέλουμε; Ακόμα και αν τα 10αρια δεν τα πάρει το 4s θα μπορούμε να τα βάλουμε;

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Άρα με το jailbreak μπορούμε να περνάμε οποία έκδοση θέλουμε; Ακόμα και αν τα 10αρια δεν τα πάρει το 4s θα μπορούμε να τα βάλουμε;

Όχι.

Η μόνη έκδοση που μπορείς να πας είναι η 6.1.3 και ίσως η 9.3.4.

Καμια άλλη

iOS 10 δεν θα πάρει η συσκευή σου

Nokia 8800 Scirocco

Επειδη ετυχε σημερα να πιασω 4s φιλου εχω να πω το εξης.Το εχει στην 9.2.1 και εχω να πω το εξης.Η συσκευη ειναι αργη και δεν εχει την ακαριαια αποκριση του 5s.Αλλα μη ξεχναμε οτι το 5s ειναι του 2013 και το 4s συσκευη του 2011 και μονο που σηκωνει το iOS 9 ειναι απιστευτο.Το UI ειναι απλα οκ.Επισης εχει τα βασικα,2-3 παιχνιδακια αλλα ειναι σχετικα αργο.Επισης εχει και το facebook app που ειναι αρκετα βαρυ.Αλλα ειναι πλεον παλιο κινητο,μονο για 2ο αξιζει ή ενα κινητο τσεπης για να στελνεις μηνυματα μεσω messenger/viber κλπ. αλλα και για κλησεις.Δεν ειναι για βασικο κινητο,εκτος αμα εχεις μικρες απαιτησεις και δεν παιζεις παιχνιδια ουτε για να δοκιμασεις iOS.

Καλυτερα να παρει καποιος ενα 5αρι τουλαχιστον ή ενα 5s.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Επειδη ετυχε σημερα να πιασω 4s φιλου εχω να πω το εξης.Το εχει στην 9.2.1 και εχω να πω το εξης.Η συσκευη ειναι αργη και δεν εχει την ακαριαια αποκριση του 5s.Αλλα μη ξεχναμε οτι το 5s ειναι του 2013 και το 4s συσκευη του 2011 και μονο που σηκωνει το iOS 9 ειναι απιστευτο.Το UI ειναι απλα οκ.Επισης εχει τα βασικα,2-3 παιχνιδακια αλλα ειναι σχετικα αργο.Επισης εχει και το facebook app που ειναι αρκετα βαρυ.Αλλα ειναι πλεον παλιο κινητο,μονο για 2ο αξιζει ή ενα κινητο τσεπης για να στελνεις μηνυματα μεσω messenger/viber κλπ. αλλα και για κλησεις.Δεν ειναι για βασικο κινητο,εκτος αμα εχεις μικρες απαιτησεις και δεν παιζεις παιχνιδια ουτε για να δοκιμασεις iOS.

Καλυτερα να παρει καποιος ενα 5αρι τουλαχιστον ή ενα 5s.

Μάλιστα, ευχαριστούμε για την ανάλυση και γω για ένα πενταρι το σκέφτομαι θα δείξει βέβαια, δεν το εχω ανάγκη απλά πειραματικά ήθελα να το δοκιμάσω όμως ίσως για μένα να είναι μόνο πέταγμα χρημάτων θα δείξει, το κακό είναι ότι και το 5αρι από φέτος σαν το 4s θα γίνει έτσι δεν είναι;

Μάλιστα, ευχαριστούμε για την ανάλυση και γω για ένα πενταρι το σκέφτομαι θα δείξει βέβαια, δεν το εχω ανάγκη απλά πειραματικά ήθελα να το δοκιμάσω όμως ίσως για μένα να είναι μόνο πέταγμα χρημάτων θα δείξει, το κακό είναι ότι και το 5αρι από φέτος σαν το 4s θα γίνει έτσι δεν είναι;

Σιγα σιγα ναι αλλα

το 5αρι εχει 1GB Ram,καμια σχεση με τα 512MB του 4s.Το 5s μου σε σχεση με το 4s που επιασα ειναι πολυ καλυτερο

και εχει καλυτερη αποκριση σε εφαρμογες και γενικα το ios 9.Επισης το τηλ που δοκιμασα ειναι φιλου και το εχει γεμισει τερμα(8GB) και επισης εχει και παιχνιδι ποδοσφαιρου μεσα.

Αλλα να πω την αληθεια,ηταν αργο και δεν ηταν αστραπιαιο.Παρολα αυτα πρεπει να εχεις και μειωμενες απαιτησεις.Εγω ας πουμε δεν βαζω facebook στο κινητο και παιχνιδια παιζω σπανια(εχω 1 για να υπαρχει αμα χρειαστει).Προσωπικα για 2ο τηλεφωνο θα το επαιρνα αλλα

και για 1ο θα μπορουσα αμα χρειαζοταν.Σε σχεση με ενα samsung που ειχα και ηταν σε μνημη και επεξεργαστη σαν το 4s το 4s ειναι καλυτερο.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

• Administrators

Αν θέλεις να δοκιμάσεις και να πειραματιστείς με τις συσκευές της Apple και το λειτουργικό της, για να πάρεις μια σωστή εικόνα και τουλάχιστον να το χαρείς για ένα εύλογο χρονικό διάστημα, πρέπει να πας τουλάχιστον στο 5s, αλλιώς δεν αξίζει να ασχοληθείς.

Modpic.gif

Αν θέλεις να δοκιμάσεις και να πειραματιστείς με τις συσκευές της Apple και το λειτουργικό της, για να πάρεις μια σωστή εικόνα και τουλάχιστον να το χαρείς για ένα εύλογο χρονικό διάστημα, πρέπει να πας τουλάχιστον στο 5s, αλλιώς δεν αξίζει να ασχοληθείς.

Σε ευχαριστώ για την επισήμανση συμφορουμιτη απλά κάτι τέτοιο δεν μπορώ να το κάνω μιας είναι ακριβό ακόμα και δεν μπορώ να πετάξω έτσι απλά τα λεφτά που διαθέτω. Επίσης, εμμέσως μου λέτε πως τα αη φόν έχουν ημερομηνία λήξης ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει με τα ανδροιδ γιατί υπάρχουν οι devs πολύ απλά...

Αν μου καθόταν κάποια γερή μπάζα και είχα λεφτά για πέταμα ίσως να χτυπουσα ακόμα και παραπάνω από 5s αλλά τι να κάνουμε..

Σε ευχαριστώ για την επισήμανση συμφορουμιτη απλά κάτι τέτοιο δεν μπορώ να το κάνω μιας είναι ακριβό ακόμα και δεν μπορώ να πετάξω έτσι απλά τα λεφτά που διαθέτω. Επίσης, εμμέσως μου λέτε πως τα αη φόν έχουν ημερομηνία λήξης ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει με τα ανδροιδ γιατί υπάρχουν οι devs πολύ απλά...

Αν μου καθόταν κάποια γερή μπάζα και είχα λεφτά για πέταμα ίσως να χτυπουσα ακόμα και παραπάνω από 5s αλλά τι να κάνουμε..

Δυστυχώς δεν θα πετάξεις τα λεφτά σου

Εγώ νομίζω ότι τόσο καιρό τα πετουσες σε άλλες συσκευές.

Πες μου μια συσκευή της χρονιάς του 5s που κρατάει σε αυτήν την τιμή και με αυτές τις επιδόσεις.

Και ας έχει ότι rom θέλει.

Και το καλό είναι ότι το iPhone δεν χρειάζεται να έχεις γνώσεις για root recovery αλλαγή rom και λοιπά. Τα έχει αυτά out of the box και για σίγουρα ακόμα μια χρόνια σε iOS 11.

Το 4s είναι του 2011 ποσά χρόνια ακόμα να άντεχε; 4 χρόνια δούλευε καλά. Ε την τελευταία χρόνια το έληξαν αυτοί εντάξει εταιρεία είναι με τα κέρδη συντηρείται δεν θα αφήσει το 4s και ολα τα παλιά να δουλεύουν άψογα για 10 χρόνια.

Nokia 8800 Scirocco

Δυστυχώς δεν θα πετάξεις τα λεφτά σου

Εγώ νομίζω ότι τόσο καιρό τα πετουσες σε άλλες συσκευές.

Πες μου μια συσκευή της χρονιάς του 5s που κρατάει σε αυτήν την τιμή και με αυτές τις επιδόσεις.

Και ας έχει ότι rom θέλει.

Και το καλό είναι ότι το iPhone δεν χρειάζεται να έχεις γνώσεις για root recovery αλλαγή rom και λοιπά. Τα έχει αυτά out of the box και για σίγουρα ακόμα μια χρόνια σε iOS 11.

Το 4s είναι του 2011 ποσά χρόνια ακόμα να άντεχε; 4 χρόνια δούλευε καλά. Ε την τελευταία χρόνια το έληξαν αυτοί εντάξει εταιρεία είναι με τα κέρδη συντηρείται δεν θα αφήσει το 4s και ολα τα παλιά να δουλεύουν άψογα για 10 χρόνια.

Και όμως δεν τα πετάω αφού δεν παίρνω κάθε έξι μήνες κινητό και με το Ζ2 είμαι υπερευχαριστημενος συν το ότι και αυτό υποστηριζεται ακόμα ( Απρίλιος 2014 βγήκε στην αγορά άρα άμεσα συγκρισιμο με το 5s). Στο ανδροιδ για παράδειγμα μπορείς να φέρεις όλες τις συσκευές στα μέτρα που θες, εγώ να φανταστείς έχω ακόμα το σχεδόν 5 χρόνων λειτουργίας live with Walkman και του φοράω μέχρι και marshmellow.. Αυτά στο ios δεν γίνονται από ότι φαίνεται ακόμα και σε jailbreak..

Απλα ήθελα να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικό δεν σημαίνει ότι δεν με ικανοποιεί το android.. Όμως ας μην το συνεχίσω άλλο γιατί θα γίνω ενοχλητικός.

Σίγουρα βγάζει ποιοτικές συσκευές η apple δεν αντιλεγει κάποιος.

Και όμως δεν τα πετάω αφού δεν παίρνω κάθε έξι μήνες κινητό και με το Ζ2 είμαι υπερευχαριστημενος συν το ότι και αυτό υποστηριζεται ακόμα ( Απρίλιος 2014 βγήκε στην αγορά άρα άμεσα συγκρισιμο με το 5s). Στο ανδροιδ για παράδειγμα μπορείς να φέρεις όλες τις συσκευές στα μέτρα που θες, εγώ να φανταστείς έχω ακόμα το σχεδόν 5 χρόνων λειτουργίας live with Walkman και του φοράω μέχρι και marshmellow.. Αυτά στο ios δεν γίνονται από ότι φαίνεται ακόμα και σε jailbreak..

Απλα ήθελα να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικό δεν σημαίνει ότι δεν με ικανοποιεί το android.. Όμως ας μην το συνεχίσω άλλο γιατί θα γίνω ενοχλητικός.

Σίγουρα βγάζει ποιοτικές συσκευές η apple δεν αντιλεγει κάποιος.

Το δικό σου συγκριτικά λόγο ηλικίας είναι μαζί με το 6αρι. Δηλαδή μέρα με την νύχτα. Sorry κιόλας που στο λέω

Το 5 χρόνων iPhone 4s έχει επάνω iOS 9.3.5. Τι άλλο θέλει δηλαδή κάποιος; out of the box. Απλά με ενα κουμπί. Update.

Χωρίς γνώσεις και διαφορά trick για να αλλάξει rom

Δεν είναι ότι γίνεσαι ενοχλητικός. Απλά σου λέμε με λίγα λόγια ότι το iPhone 4s είναι παλιό για να δοκιμάσεις και να έχεις σφαιρική άποψη για μια Apple συσκευή.

Το 5s είναι σε καλό επίπεδο. Εντάξει είσαι εκτός των χρημάτων αυτών. Αλλα με 4s δεν μπορείς πλέον να πεις ότι δούλεψα iPhone και τελικά ολα τα iPhone είναι χάλια.

Είναι παλιά συσκευή.

Αν κι εγώ θέλω να πάω σε android και με τα χρήματα που έχω μου πει κάποιος πάρε Galaxy s2 θα βγω αύριο να πω το android είναι χάλια. Θα σημαίνει ότι έχω δίκιο;

Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις αλλα το θέμα είναι να μην δώσεις τζάμπα πχ 100€ και να πεις τελικά είναι μάπα το iPhone.

Αν είσαι για iOS το λιγότερο είναι το 5s

Αν δεν έχεις τα χρήματα μην παίρνεις καθόλου δεν είναι εποχές να πετάς λεφτά.

Ελπίζω να έγινα λίγο κατανοητός δεν θέλω να το κάνω το θέμα vs

Εγώ χρόνια χρησιμοποιώ και τα δυο λειτουργικά από την αρχή που βγήκαν μέχρι τώρα. Για εμένα το iOS είναι κατα πολύ ευκολότερο, ανώτερο, γρηγορότερο και πιο κλειστό σε κάποια πράγματα

Για εσένα αν είναι το android μείνε εκεί δεν είμαστε εδω μέτοχοι της εταιρείας.

Nokia 8800 Scirocco

Συμφωνώ και εγώ απόλυτα με τον Τάσο και το γενικεύω λέγοντας ότι δεν πρέπει να κρίνουμε οποιοδήποτε λειτουργικό από πολύ φθηνές συσκευές ή μοντέλα αρκετών ετών. Ειδικά όταν η συσκευή του βασικού μας λειτουργικού είναι σχετικά καλή. Πρέπει να δοκιμάζουμε κάτι ανάλογο για να κρίνουμε σωστά. Όχι για να μην παρεξηγηθούν οι fans (τέρμα αδιάφορο) αλλά για να έχουμε τη σωστή εικόνα του λειτουργικού για να δούμε αν μας κάνει και για κανέναν απολύτως άλλο λόγο.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

• Administrators
Σε ευχαριστώ για την επισήμανση συμφορουμιτη απλά κάτι τέτοιο δεν μπορώ να το κάνω μιας είναι ακριβό ακόμα και δεν μπορώ να πετάξω έτσι απλά τα λεφτά που διαθέτω.

Το πιο καινούργιο iPhone κοστίζει περίπου 1000 ευρώ (το αν είναι λογικό αυτό είναι άλλο θέμα). Πως περιμένεις λοιπόν με λιγότερα από 100 ευρώ να έχεις ικανοποιητική εμπειρία χρήσης του iOS; Με αυτά τα δεδομένα αν σου φαίνονται ακόμα και τα 200 ευρώ πολλά για ένα iPhone, τότε κακώς κοιτάζεις σε αυτό το λειτουργικό.

Modpic.gif

Το πιο καινούργιο iPhone κοστίζει περίπου 1000 ευρώ (το αν είναι λογικό αυτό είναι άλλο θέμα). Πως περιμένεις λοιπόν με λιγότερα από 100 ευρώ να έχεις ικανοποιητική εμπειρία χρήσης του iOS; Με αυτά τα δεδομένα αν σου φαίνονται ακόμα και τα 200 ευρώ πολλά για ένα iPhone, τότε κακώς κοιτάζεις σε αυτό το λειτουργικό.

Δεν έχω να ζηλεψω κάτι από το iOS απλά ήθελα να το δοκιμάσω και να είναι αξιοπρεπές η εμπειρία χρήσης αλλά το να πετάξω τόσα λεφτά για να δω κάτι που το κάνω και με το ανδροιδ το θεωρώ κοροϊδία.. Ίσως το τσιμπήσω σε κάποια κλήρωση κάποιο χαχα..!

παιδια εγω για παραδειγμα θα παρω τ iphone 4s 16αρι απο ενα φιλο 60 ευρω σαν δευτερη συσκευη(μουσικη,ιοσ,compact μεγεθος,μηνυματα )νομιζω οτι για τισ απαιτησεις π εχω ειναι καλο κινητο!! ενταξει κολλαει στο ιοσ 9 αλλα αποτι μ πατε υπαρχει και το νοσταλγικο ιοσ 6 οποτε ειναι μια επιλογη..δεν νομιζω να ειναι τοσο τραγικο το κινητο

παιδια εγω για παραδειγμα θα παρω τ iphone 4s 16αρι απο ενα φιλο 60 ευρω σαν δευτερη συσκευη(μουσικη,ιοσ,compact μεγεθος,μηνυματα )νομιζω οτι για τισ απαιτησεις π εχω ειναι καλο κινητο!! ενταξει κολλαει στο ιοσ 9 αλλα αποτι μ πατε υπαρχει και το νοσταλγικο ιοσ 6 οποτε ειναι μια επιλογη..δεν νομιζω να ειναι τοσο τραγικο το κινητο

Για δεύτερη συσκευή μια χαρά είναι.

Δεν έχεις απαιτήσεις από την δεύτερη συσκευή σου έτσι κι αλλιώς.

Από πάνω όμως ο Inevar θέλει για πρώτη φορά να δοκιμάσει το iOS όποτε πρέπει να πάει σε ανώτερη συσκευή. Με το 4s θα έχει λανθασμένη εικόνα για το λειτουργικό. Το υπογράφω.

Εσύ από την άλλη ξέρεις τι ζητάς και τι περιμένεις από την συσκευή αυτή όποτε σε καλύπτει

Nokia 8800 Scirocco

Για δεύτερη συσκευή μια χαρά είναι.

Δεν έχεις απαιτήσεις από την δεύτερη συσκευή σου έτσι κι αλλιώς.

Από πάνω όμως ο Inevar θέλει για πρώτη φορά να δοκιμάσει το iOS όποτε πρέπει να πάει σε ανώτερη συσκευή. Με το 4s θα έχει λανθασμένη εικόνα για το λειτουργικό. Το υπογράφω.

Εσύ από την άλλη ξέρεις τι ζητάς και τι περιμένεις από την συσκευή αυτή όποτε σε καλύπτει

σωστα αλλα θα παρω και μια γευση ιοσ γιατι και εγω δεν ειχα ποτε iphone

Δεν έχω να ζηλεψω κάτι από το iOS απλά ήθελα να το δοκιμάσω και να είναι αξιοπρεπές η εμπειρία χρήσης αλλά το να πετάξω τόσα λεφτά για να δω κάτι που το κάνω και με το ανδροιδ το θεωρώ κοροϊδία.. Ίσως το τσιμπήσω σε κάποια κλήρωση κάποιο χαχα..!

Οταν επιμενεις σε τοσα μηνυματα οτι "θα πεταξεις" τα λεφτα σου, τοτε οτι και να παρεις θα πεταξεις τα λεφτα σου, οποια πλατφορμα και να διαλεξεις οποια εταιρεια και αν δοκιμασεις!

κ @ τ @ ν τ ι @

Οταν επιμενεις σε τοσα μηνυματα οτι "θα πεταξεις" τα λεφτα σου, τοτε οτι και να παρεις θα πεταξεις τα λεφτα σου, οποια πλατφορμα και να διαλεξεις οποια εταιρεια και αν δοκιμασεις!

Οχι αυτο με το ανδροιδ δεν συμβαινει διοτι εκει σου δινεται η δυνατοτητα να κανεις οτιδηποτε θες στην συσκευη σου δηλαδη με λιγα λογια να γινεις ο κυριος της συσκευης σου (superuser) και οχι να εισαι κατι σαν φιλοξενούμενος .. Η παραμετροποιηση πασχει στο iOS.. Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλο λειτουργικό..!! Κάθε άλλο.. αυτό έχει τα δικά του απλα ...αυτά τα δικά του τα υπερκοστολογεί. Δεν πρόκειται να κρίνω το iOS από το 4S σίγουρα όπως μου ειπε ενας παραπάνω αλλά από 5αρι και πανω απλα δεν χωματοποιούνται οι τίμες των και αυτό ειναι που με εκνευρίζει γιατι δεν μπορώ να τα τσιμπήσω χαχα :p:p

Μικρο το κακο ομως θα επιστρέψω μόνο όταν τσίμπησω κάποιο για να μην σας τα πρηζω .. απλα επειδη μου γράφετε σας γράφω και γω :)

Οχι αυτο με το ανδροιδ δεν συμβαινει διοτι εκει σου δινεται η δυνατοτητα να κανεις οτιδηποτε θες στην συσκευη σου δηλαδη με λιγα λογια να γινεις ο κυριος της συσκευης σου (superuser) και οχι να εισαι κατι σαν φιλοξενούμενος .. Η παραμετροποιηση πασχει στο iOS.. Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλο λειτουργικό..!! Κάθε άλλο.. αυτό έχει τα δικά του απλα ...αυτά τα δικά του τα υπερκοστολογεί. Δεν πρόκειται να κρίνω το iOS από το 4S σίγουρα όπως μου ειπε ενας παραπάνω αλλά από 5αρι και πανω απλα δεν χωματοποιούνται οι τίμες των και αυτό ειναι που με εκνευρίζει γιατι δεν μπορώ να τα τσιμπήσω χαχα :p:p

Μικρο το κακο ομως θα επιστρέψω μόνο όταν τσίμπησω κάποιο για να μην σας τα πρηζω .. απλα επειδη μου γράφετε σας γράφω και γω :)

Μήπως το κατηγορείς επειδή δεν μπορείς να το πάρεις;

Κάτι σαν την αλεπού με τα κρεμαστάρια;

Αφού θεωρείς το android ότι είσαι κύριος κάτοχος της συσκευής μείνε εκεί μην αλλάζεις

Δεν είσαι για iOS κανεις μπαμ

Βρες ενα android του 2011 κάνε ότι πειράματα θέλεις και μετα έλα να δούμε ποια συσκευή καλύπτει τις καθημερινές σου ανάγκες και πως.

Επίσης θα μετρήσει και ποσό χρόνο έριξες για root custom recovery rom και διάβασμα για να καταλήξεις να τα κανεις αυτά με επιτυχία

Nokia 8800 Scirocco

Μπορείς να κανεις οτι θες στη android συσκευή σου με μια συσκευή 6 χρόνων; Πολυ αμφιβάλω όμως!

κ @ τ @ ν τ ι @

• The title was changed to iPhone 4S
  • The topic was unpinned