Tasos19s Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Παιδιά καλησπέρα ενα φιλαρακι είναι να μου δώσει ενα iphone 4s 16g μια και θα πάρει άλλο για κάνα μήνα να το δω και αν μου αρέσει να το κρατήσω. Με ποιο ios δεν έχει θέματα και ανοίγει έστω σχετικα άμεσα fb viber και καμια σελιδα στο ίντερνετ; Όποιο έχει επάνω. Δεν μπορείς να πας προς τα πίσω. Ειδικά αν έχει ios 7 μην το αναβαθμίσεις. Αν και νομίζω θα έχει ios 9 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Όποιο έχει επάνω. Δεν μπορείς να πας προς τα πίσω. Ειδικά αν έχει ios 7 μην το αναβαθμίσεις. Αν και νομίζω θα έχει ios 9 Συμφωνω,φιλος το εχει με 8.4.1 και ειναι απλα καλα.Παρολα αυτα μια χαρα συσκευη ειναι. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Συμφωνω,φιλος το εχει με 8.4.1 και ειναι απλα καλα.Παρολα αυτα μια χαρα συσκευη ειναι. Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 16, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Όσο πιο καινούργια έκδοση του λειτουργικού βάζεις... τόσο πιο "βαριά" θα είναι η λειτουργία της συσκευής. Μένεις ως έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Όσο πιο καινούργια έκδοση του λειτουργικού βάζεις... τόσο πιο "βαριά" θα είναι η λειτουργία της συσκευής. Μένεις ως έχει. Η αλήθεια είναι οτι δεν τον ρωτησα ακόμη ποιο ios έχει... Αν και η βασική χρηση που θα το κάνω είναι μηνύματα και καμια κλήση και κανένα viber για να περάσει η ώρα, θέλω να πιστεύω πως δεν θα έχει θέμα. Μια ερώτηση ακόμη,το chrome το έχει σαν δωρεάν εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 16, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Η αλήθεια είναι οτι δεν τον ρωτησα ακόμη ποιο ios έχει... Αν και η βασική χρηση που θα το κάνω είναι μηνύματα και καμια κλήση και κανένα viber για να περάσει η ώρα, θέλω να πιστεύω πως δεν θα έχει θέμα. Το λειτουργικό δεν έχει να κάνει τόσο με το πόσο βαριά είναι η εκάστοτε εφαρμογή αλλά με το πόσο άνετα δουλεύει η συσκευή στην καθημερινή χρήση. Μια ερώτηση ακόμη,το chrome το έχει σαν δωρεάν εφαρμογή; Ναι... ωστόσο ειδικά στα προϊόντα της Apple ενδείκνυνται να κάνεις χρήση των native εφαρμογών (safari). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Η αλήθεια είναι οτι δεν τον ρωτησα ακόμη ποιο ios έχει... Αν και η βασική χρηση που θα το κάνω είναι μηνύματα και καμια κλήση και κανένα viber για να περάσει η ώρα, θέλω να πιστεύω πως δεν θα έχει θέμα. Μια ερώτηση ακόμη,το chrome το έχει σαν δωρεάν εφαρμογή; Όλα δουλεύουν κανονικά. Το θέμα ειναι με τι ταχύτητα τι ποιότητα και τι αυτονομία. Βασική χρήση μπορείς να κανεις και σε iOS 4-5 αλλά θα έχεις ελλείψεις. Για απλά πράγματα θα κανεις την δουλειά σου οποία έκδοση και αν έχει. Γενικά μην περιμένεις απο την συσκευή να κανει παπάδες. Ειναι παλιά όπως και να έχει. Που δουλεύει ακόμα ενώ συσκευές ίδιας χρονιάς έχουν μπει στο ντουλάπι αυτό απο μόνο του λέει κάτι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Όλα δουλεύουν κανονικά. Το θέμα ειναι με τι ταχύτητα τι ποιότητα και τι αυτονομία. Βασική χρήση μπορείς να κανεις και σε iOS 4-5 αλλά θα έχεις ελλείψεις. Για απλά πράγματα θα κανεις την δουλειά σου οποία έκδοση και αν έχει. Γενικά μην περιμένεις απο την συσκευή να κανει παπάδες. Ειναι παλιά όπως και να έχει. Που δουλεύει ακόμα ενώ συσκευές ίδιας χρονιάς έχουν μπει στο ντουλάπι αυτό απο μόνο του λέει κάτι Εχεις δίκιο, είναι αστείο να έχω τρελές απαιτήσεις, άλλωστε χρηση δεύτερης κάρτας θα κάνει.Ας το πάρω στα χέρια μου και θα φανεί. Ευχαριστώ πολύ ολους σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Τελικά το τηλέφωνο έχει το 9.3.2 μετα απο σύνδεση το itunes μου λέει οτι έχει κ νέα ενημέρωση. Φοβάμαι να την κάνω γιατί το κινητό τρέχει αρκετά γρήγορα για τη ηλικία του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Ε μη την κανεις!!! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Τελικά το τηλέφωνο έχει το 9.3.2 μετα απο σύνδεση το itunes μου λέει οτι έχει κ νέα ενημέρωση. Φοβάμαι να την κάνω γιατί το κινητό τρέχει αρκετά γρήγορα για τη ηλικία του! Δεν έχει αλλαγές μην φανταστείς. Κάτι μικρό πράγματα. Κι εγώ δεν έχω κανει αναβάθμιση. Μ έκατσε άψογα η 9.3.2 και δεν το πειράζω καθόλου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Δεν έχει αλλαγές μην φανταστείς. Κάτι μικρό πράγματα. Κι εγώ δεν έχω κανει αναβάθμιση. Μ έκατσε άψογα η 9.3.2 και δεν το πειράζω καθόλου Με τίποτα δεν κάνω το "λάθος" της αναβάθμισης! Να ρωτησω κάτι ακόμη γιατί διαβάζω διάφορα όσον αφορα την αναφορά παράδοσης των sms και διαβάζω για κάτι με κωδικούς πριν το μήνυμα κλπ.Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να δω αν εσταλει το μήνυμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Με τίποτα δεν κάνω το "λάθος" της αναβάθμισης! Να ρωτησω κάτι ακόμη γιατί διαβάζω διάφορα όσον αφορα την αναφορά παράδοσης των sms και διαβάζω για κάτι με κωδικούς πριν το μήνυμα κλπ.Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να δω αν εσταλει το μήνυμα; Δυστυχώς η πολιτική της εταιρείας ειναι ετσι. Μόνο στα iMessage υπάρχει η δυνατότητα να βλέπεις αν παραδόθηκε και αν διαβάστηκε. Σε αυτά που δηλαδή έχει και ο άλλος iPhone και ειναι με μπλε πλαίσιο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Δυστυχώς η πολιτική της εταιρείας ειναι ετσι. Μόνο στα iMessage υπάρχει η δυνατότητα να βλέπεις αν παραδόθηκε και αν διαβάστηκε. Σε αυτά που δηλαδή έχει και ο άλλος iPhone και ειναι με μπλε πλαίσιο Λιγο χαζουλα η "πολιτικη" τους αλλα τεσπα.Ευχαριστώ για την βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Λιγο χαζουλα η "πολιτικη" τους αλλα τεσπα.Ευχαριστώ για την βοήθεια! Να σου πω επειδή το έχω μάθει πλέον τόσα χρόνια δεν μ ενοχλεί. Βασικά δεν στέλνω και μηνύματα. Πιο πολυ iMessage στέλνω. Κι αυτοί κάπως ετσι το έχουν. Σαν δεύτερη μοίρα τα απλά sms Γι αυτό αν δεις στις ρυθμίσεις λέει σε ένα σημείο αποστολή ως sms εάν δεν ειναι διαθέσιμο το iMessage. Σαν τελευταία λύση δηλαδή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Να σου πω επειδή το έχω μάθει πλέον τόσα χρόνια δεν μ ενοχλεί. Βασικά δεν στέλνω και μηνύματα. Πιο πολυ iMessage στέλνω. Κι αυτοί κάπως ετσι το έχουν. Σαν δεύτερη μοίρα τα απλά sms Γι αυτό αν δεις στις ρυθμίσεις λέει σε ένα σημείο αποστολή ως sms εάν δεν ειναι διαθέσιμο το iMessage. Σαν τελευταία λύση δηλαδή :O Προφανώς θα μάθω κ εγώ να ζω χωρίς την αναφορά. Χαχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Τελικά το τηλέφωνο έχει το 9.3.2 μετα απο σύνδεση το itunes μου λέει οτι έχει κ νέα ενημέρωση. Φοβάμαι να την κάνω γιατί το κινητό τρέχει αρκετά γρήγορα για τη ηλικία του! Κάνε την. Δεν είναι τίποτα βαρύ και δεν θα δεις καμία αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Κάνε την. Δεν είναι τίποτα βαρύ και δεν θα δεις καμία αλλαγή. Σε τι θα βοηθήσει αυτή η αναβάθμιση; Έχω άσχημη εμπειρία απο αναβαθμίσεις γιαυτό δεν το σκέφτομαι, τρέχει πολύ καλά σε όλα του κ ειλικρινά δεν το περίμενα. Είχα να πιάσω iphone απο όταν βγήκε το 3S το οποίο σε 6 μηνες το σκότωσα κυριολεκτικά για να πάρω άλλο κινητό.Πριν 4 μηνες πήρα ενα μεταχειρισμένο που σερνόταν έκλεινε κλπ,παλι καλά ο πωλητής μου έδωσε τα λεφτά μου την επόμενη μέρα, αυτό που έχω τώρα μ'αφησε με ανοιχτό το στόμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Φαινόμενα μείωσης απόκρισης παρατηρούνται μόνο κατά τη μετάβαση (αναβάθμιση) από μία έκδοση του iOS σε άλλη, π.χ. από iOS 6 σε iOS 7. Όχι από μικρές αναβαθμίσεις λογισμικού όπως είναι η 9.3.4. Αντιθέτως, τέτοιες μικρές αναβαθμίσεις, συνήθως βελτιώνουν τη συμπεριφορά παλιότερων συσκευών. Eν προκειμένω, η 9.3.4 διορθώνει μόνο ένα θέμα ασφαλείας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Φαινόμενα μείωσης απόκρισης παρατηρούνται μόνο κατά τη μετάβαση (αναβάθμιση) από μία έκδοση του iOS σε άλλη, π.χ. από iOS 6 σε iOS 7. Όχι από μικρές αναβαθμίσεις λογισμικού όπως είναι η 9.3.4. Αντιθέτως, τέτοιες μικρές αναβαθμίσεις, συνήθως βελτιώνουν τη συμπεριφορά παλιότερων συσκευών. Με βάζεις σε σκέψεις.... Θα το σκεφτώ καλυτερα. Ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Ακριβώς, όπως τα είπε ο φίλος λίγο πιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Με βάζεις σε σκέψεις.... Θα το σκεφτώ καλυτερα. Ευχαριστώ πολυ Δεν υπάρχουν διάφορες σε τέτοια minnor update τις περισσότερες φορές. Η 9.3.4 βγήκε για να κλείσει την τρύπα του jailbreak. Πολλές φορές έχει τύχει όμως και τέτοια μικρά update να προκαλέσουν προβλήματα στην συσκευή μου γι αυτό δεν το πειράζω άλλο. Αν δεν σε ενοχλεί μην το πειράζεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthegreat Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Καλημέρα παιδιά. SOS Θέλω την βοήθειά σας! Αγόρασα μεταχειρισμένο ένα iphone 4S 16GB. Είχε πάνω εγκατεστημένο το ios 9.3.2. Έκανα μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και το κινητό έκλεισε και δεν άνοιγε. Τελικά μετά από πολλές προσπάθειες και διάβασμα σε forum κατάφερα να το ενεργοποιήσω πατώντας συγχρόνως το power button με το κεντρικό κουμπί. Η οθόνη άναψε κανονικά και φόρτωσε να μπει στο ios αλλά "τρεμοπαίζει" όλη την ώρα. Μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό λόγω του ότι είναι πιο παλιό μοντέλο και μετά από ώρες σταματάει. Δεν δουλεύει ούτε η φωτογραφική μηχανη, και επίσης το ακουστικό έχει θέμα. Όταν μιλάω στο τηλέφωνο ακούω ελάχιστα ως καθόλου τον άλλο. Μου είπαν ότι όλα αυτά είναι λόγω του ότι το λειτουργικό είναι για iphone 6S και τρέχει στο 4s και ότι μετά από ώρα όλα αυτά τα bugs διορθώνονται. Δεν έχω ιδέα τι να κάνω. Θα μπορούσα να το επαναφέρω σε κάποιο παλιότερο ios για να λειτουργήσουν? Αν μπορείτε σας παρακαλώ βοηθήστε με γιατί πελάγωσα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Τίποτα από όλα αυτά που αναφέρεις δεν έχει το δικό μου. Λειτουργεί άψογα με την τελευταία έκδοση. Στάλθηκε από το SGP621 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Καλημέρα παιδιά. SOS Θέλω την βοήθειά σας! Αγόρασα μεταχειρισμένο ένα iphone 4S 16GB. Είχε πάνω εγκατεστημένο το ios 9.3.2. Έκανα μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και το κινητό έκλεισε και δεν άνοιγε. Τελικά μετά από πολλές προσπάθειες και διάβασμα σε forum κατάφερα να το ενεργοποιήσω πατώντας συγχρόνως το power button με το κεντρικό κουμπί. Η οθόνη άναψε κανονικά και φόρτωσε να μπει στο ios αλλά "τρεμοπαίζει" όλη την ώρα. Μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό λόγω του ότι είναι πιο παλιό μοντέλο και μετά από ώρες σταματάει. Δεν δουλεύει ούτε η φωτογραφική μηχανη, και επίσης το ακουστικό έχει θέμα. Όταν μιλάω στο τηλέφωνο ακούω ελάχιστα ως καθόλου τον άλλο. Μου είπαν ότι όλα αυτά είναι λόγω του ότι το λειτουργικό είναι για iphone 6S και τρέχει στο 4s και ότι μετά από ώρα όλα αυτά τα bugs διορθώνονται. Δεν έχω ιδέα τι να κάνω. Θα μπορούσα να το επαναφέρω σε κάποιο παλιότερο ios για να λειτουργήσουν? Αν μπορείτε σας παρακαλώ βοηθήστε με γιατί πελάγωσα...... Όλα αυτά που σου είπαν δεν ισχύει τίποτα. Ποιος σου τα είπε; Αυτός που σου το πούλησε; Μήπως έπεσες σε χαλασμένη συσκευή και σε κορόιδεψαν; Όλα αυτά που λες δείχνουν οτι η συσκευή σου ειναι προβληματική πάντως Το 4s κανονικά δουλεύει με την τελευταία έκδοση. Σε παλιότερη δεν μπορείς να πας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts