vitriolis Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Aν εισαι root, κανε με το titanium wipe dalvik cache. Η Κανε εκκαθαριση δεδομενων και cache στην συγκεκριμενη εφαρμογη που πας να εγκαταστησεις αν....υπαρχει μ'αυτην προβλημα, αλλιως κανε, (wipe dalvik cache αν εισαι root) + wipe data + cache, και αν υπαρχει περαιτερω προβλημα κανεις και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Aν μετα την επαναφορα εξακολουθει, υπαρχουνε ετοιμα σκριπτακια zip για wipes kernel, media, rom, (busy box πολλα αρχεια) και για να καθαρισει τα αχρηστα αρχεια απο το root + unroot που εχουμε κανει παλαιοτερα & προσφατα, και καθαρισμο συστηματος απο παλια φλασαρισματα και χαλασμενα μικρα αρχεια που υπαρχουνε. Aυτα τα ζιπακια κατεβασε τα απο το XDA. Μου εχει συμβει και σε μενα καποιες φορες και κατεβασα απο το XDA αυτα τα σκριπτακια και εκανα δουλεια, αν θες τα κατεβαζεις απο εδω:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2100558 Και ποιο απ'ολα είναι για αυτή την δουλειά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Στην cm δεν μπορεις να αποθηκευσεις επαφες στην σιμ? Κανεις δεν γνωριζει?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliskikis4 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Και ποιο απ'ολα είναι για αυτή την δουλειά; Εχει διαφορα, το καθενα για διαφορετικη δουλεια. Εγω τα ετρεξα σχεδον ολα με τη μια, ενα ενα. Μετα κατευθειαν φλασαρισμα αν τα τρεξεις, γιατι δεν ανοιγει το κινητο, ειναι αδειο (κενο) χωρις λειτουργικο. Downloade mode και περνας την rom που θελεις. Τα δυο που καθαριζουνε καλα, ειναι το GS2ROMNuke και GS2ROMWipe. Θελει λιγο προσοχη πως θα τα τρεξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Εχει διαφορα, το καθενα για διαφορετικη δουλεια. Εγω τα ετρεξα σχεδον ολα με τη μια, ενα ενα. Μετα κατευθειαν φλασαρισμα αν τα τρεξεις, γιατι δεν ανοιγει το κινητο, ειναι αδειο (κενο) χωρις λειτουργικο. Downloade mode και περνας την rom που θελεις. Τα δυο που καθαριζουνε καλα, ειναι το GS2ROMNuke και GS2ROMWipe. Θελει λιγο προσοχη πως θα τα τρεξεις. Δηλαδή είναι σαν να κάνει factory reset; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Κανεις δεν γνωριζει?:blink: Ολοι χρησιμοποιουν cm και κανεις δεν ξερει...η απλα αδιαφορουν να απαντησουν σε μια ερωτηση εδω και 3 μερες. Ευχαριστω για την βοηθηθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Ολοι χρησιμοποιουν cm και κανεις δεν ξερει...η απλα αδιαφορουν να απαντησουν σε μια ερωτηση εδω και 3 μερες. Ευχαριστω για την βοηθηθεια! Δεν ξέρω φίλε μου δεν το έχω δοκιμάσει. Αφού είναι όλες οι επαφές μου πλέον στο λογαριασμό Google. Γιατί όμως να μην γίνεται αποθήκευση στην sim; Δεν νομίζω να έχει καμία σχέση η rom με την sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Δεν ξέρω φίλε μου δεν το έχω δοκιμάσει. Αφού είναι όλες οι επαφές μου πλέον στο λογαριασμό Google. Γιατί όμως να μην γίνεται αποθήκευση στην sim; Δεν νομίζω να έχει καμία σχέση η rom με την sim. Ρωταω γτ δεν μου ενφανιζει το εικονιδιο της σιμ κ εκτος απο αυτο? Μονο στο εμαιλ μπορω ν αποθηκευσω επαφες. Εχει πουθενα καμια ρυθμιση για αποθηκευση στην σιμ κ δεν τ ξερω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Εγω οταν πρωτο ειχα βαλει cm και εψαχνα κατι αντιστοιχο δεν ειχα βρει κατι οποτε μαλλον δεν γινετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Ρωταω γτ δεν μου ενφανιζει το εικονιδιο της σιμ κ εκτος απο αυτο? Μονο στο εμαιλ μπορω ν αποθηκευσω επαφες. Εχει πουθενα καμια ρυθμιση για αποθηκευση στην σιμ κ δεν τ ξερω? Εγω οταν πρωτο ειχα βαλει cm και εψαχνα κατι αντιστοιχο δεν ειχα βρει κατι οποτε μαλλον δεν γινετε. Γκρινιάρηδες! :) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shao.Copy2SIM Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Ποτέ , σε καμία έκδοση cm και σε κανένα κινητό με cm δεν υπήρχε επιλογή για sim. Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Ναι ρε παιδια δεν γινεται,μονο με app απο το play Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Εχει δοκιμασει κανεις την RC1 της BAM? (πρωην jelly-bam) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Γνωρίζει κάποιος τις διαφορές ανάμεσα στην απλή PA 3.99, στην αντίστοιχη openpdroid, και στην linaro-sabermod; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 (edited) Σας παραθέτω ένα αρχείο που έφτιαξα και δοκίμασα φυσικά,διαβάζοντας διάφορα site. Με πράσινο οι εφαρμογές που μπορούν να διαγραφούν άφοβα χωρίς να επηρεάσουν την ομαλή λειτουργία του τηλ και με κόκκινο αυτές που δεν τις "πειράζουμε". Πρώτα έγινε το "καθαρό" πέρασμα της ελληνικής I9100XWLSW_I9100XXMS3_I9100OXXLSB_HOME,μετά το root,μετά πέρασα το link2sd και αφού το ρύθμισα (το link2sd) άρχισα τις απεγκαταστάσεις. Η ταξινόμηση είναι μία με το όνομα της εφαρμογής και η άλλη με το όνομα της .apk . Να σημειώσω ότι μερικές που είναι "κόκκινες",ίσως σε κάποια άλλα thread στο ίντερνετ να τις βρείτε ότι είναι δυνατό να διαγραφούν,αλλά απλά εγώ δεν τις διεγράψα γιατί τις χρησιμοποιώ.(π.χ street.gmail). Εννοείται ότι πριν τις διαγράψουμε παίρνουμε ένα backup. Το τί κάνει η κάθε μια εφαρμογή που διαγράφετε είναι λίγο πολύ γνωστό και αρκεί το όνομα της .apk στο google για να το δείτε. Υ.Γ: Άν το ψάξετε κυκλοφορούν και zip που τα τρέχουμε σαν update μέσα από το cwm που με μία "κίνηση" τις διαγράφουν όλες μαζί αντί να κάθεστε να τις διαγράφετε μία μία. Άν βρω λίγο χρόνο θα ανεβάσω και αυτό το zip για να σας διευκολύνω. Edited October 9, 2013 by saviano Διορθωση στο αρχείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Υπάρχουν κάποιες εντυπώσεις απ' την stable έκδοση της cyanogen; Όσοι την δοκιμάζατε την αφήσατε με τον kernel της ή εγκαταστήσατε κάποιον άλλο; Άρχισα να βαριέμαι την LSW..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Σας παραθέτω ένα αρχείο που έφτιαξα και δοκίμασα φυσικά,διαβάζοντας διάφορα site. Με πράσινο οι εφαρμογές που μπορούν να διαγραφούν άφοβα χωρίς να επηρεάσουν την ομαλή λειτουργία του τηλ και με κόκκινο αυτές που δεν τις "πειράζουμε". Πρώτα έγινε το "καθαρό" πέρασμα της ελληνικής I9100XWLSW_I9100XXMS3_I9100OXXLSB_HOME,μετά το root,μετά πέρασα το link2sd και αφού το ρύθμισα (το link2sd) άρχισα τις απεγκαταστάσεις. Η ταξινόμηση είναι μία με το όνομα της εφαρμογής και η άλλη με το όνομα της .apk . Να σημειώσω ότι μερικές που είναι "κόκκινες",ίσως σε κάποια άλλα thread στο ίντερνετ να τις βρείτε ότι είναι δυνατό να διαγραφούν,αλλά απλά εγώ δεν τις διεγράψα γιατί τις χρησιμοποιώ.(π.χ street.gmail). Εννοείται ότι πριν τις διαγράψουμε παίρνουμε ένα backup. Το τί κάνει η κάθε μια εφαρμογή που διαγράφετε είναι λίγο πολύ γνωστό και αρκεί το όνομα της .apk στο google για να το δείτε. Υ.Γ: Άν το ψάξετε κυκλοφορούν και zip που τα τρέχουμε σαν update μέσα από το cwm που με μία "κίνηση" τις διαγράφουν όλες μαζί αντί να κάθεστε να τις διαγράφετε μία μία. Άν βρω λίγο χρόνο θα ανεβάσω και αυτό το zip για να σας διευκολύνω. Έριξα μια ματιά πολύ πεταχτά. Πολύ καλή η δουλειά σου! Μία ενστασούλα έχω. Καλό θα ήταν να άφηνες τους αγγλικούς όρους.Μερικά πράγματα δε μεταφράζονται και δείχνουν...κάπως! :rolleyes: Μόλις βρω χρόνο θα το τσεκάρω ενδελεχώς. :cool: Εύγε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Υπάρχουν κάποιες εντυπώσεις απ' την stable έκδοση της cyanogen; Όσοι την δοκιμάζατε την αφήσατε με τον kernel της ή εγκαταστήσατε κάποιον άλλο; Άρχισα να βαριέμαι την LSW..:p Καλη, απλη. Εγω την εβγαλα γιατι με τον δικο της κερνελ τουλαχιστον, δεν ημουν καθολου ικανοποιημενος απο μπαταρια. Ειδικα στο 3g, πεφτει πολυ πιο γρηγορα απο την στοκ lsw. Η στοκ lsw, με ρουτ και καποιες αλλαγες, ειναι πολυ καλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Προστέθηκε στο αρχικό θέμα, η λίστα του φίλου saviano για τις εφαρμογές που μπορούμε ή όχι να σβήσουμε. :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) Προστέθηκε στο αρχικό θέμα, η λίστα του φίλου saviano για τις εφαρμογές που μπορούμε ή όχι να σβήσουμε. :cool: Πολύ καλό το αρχείο αλλά κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να γράφει και τι αφορά η κάθε εφαρμογή/αρχείο (δεν αναγράφεται σε όλα τι αφορούν), μπορεί με το "Ναι" να διαγράψουμε κάτι που χρειαζόμαστε.. :p Edited October 10, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Πολύ καλό το αρχείο αλλά κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να γράφει και τι αφορά η κάθε εφαρμογή/αρχείο, μπορεί με το "Ναι" να διαγράψουμε κάτι που χρειαζόμαστε.. :p Για τις παρατηρήσεις σας, pm saviano :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_Kal Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Πως τις σβηνουμε τις εφαρμογες ? Με καποιο προγραμμα απο το appstore ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Πως τις σβηνουμε τις εφαρμογες ? Με καποιο προγραμμα απο το appstore ? Titanium backup χρησιμοποιώ εγώ..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psycoclan1 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Εχω ενα θεματακι με το s2 μου. Πριν λιγο καιρο το εκανα root, περνοντας ενα αρχειο απο το xda-developers φορουμ. Απο τοτε το κινητο το βλεπω πολυ πιο ασταθες απο πριν. Αρχικα όποτε θελει κανει επανεκινηση και κολαει μονο του. Πολλες φορες μαλιστα κανει επανεκινηση κ δε μου ζηταει καν το πιν. Επισης απο μονο του χανει το σημα και πρεπει να πατησω αναζητηση ωστε να ξανα συνδεθει στο δικτυο μου. Το wifi αποσυνδεεται μονο του και χανω το download που ειναι εκνευριστικο για μεγαλα αρχεια. Γενικοτερα δεν εχω μεινει καθολου ευχαριστημενος με το root, αν και εβαλα τη καλυτερη εκδοση για το s2 βασει του radio που εχω. Ποια λυση μου προτινετε για να επαφερω το κινητο μου στην αρχικη του κατασταση? Ολοι οσοι κανετε root αντιμετωπιζετε τα ιδια προβληματα ή εχω κανει λαθος εγω? Παράθεση Επισκευτειτε την virtual πόλη μου και βοηθηστε στην εξελλιξη της! http://thesschester.myminicity.com/ και http://thesschester.myminicity.com/ind Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Εχω ενα θεματακι με το s2 μου. Πριν λιγο καιρο το εκανα root, περνοντας ενα αρχειο απο το xda-developers φορουμ. Απο τοτε το κινητο το βλεπω πολυ πιο ασταθες απο πριν. Αρχικα όποτε θελει κανει επανεκινηση και κολαει μονο του. Πολλες φορες μαλιστα κανει επανεκινηση κ δε μου ζηταει καν το πιν. Επισης απο μονο του χανει το σημα και πρεπει να πατησω αναζητηση ωστε να ξανα συνδεθει στο δικτυο μου. Το wifi αποσυνδεεται μονο του και χανω το download που ειναι εκνευριστικο για μεγαλα αρχεια. Γενικοτερα δεν εχω μεινει καθολου ευχαριστημενος με το root, αν και εβαλα τη καλυτερη εκδοση για το s2 βασει του radio που εχω. Ποια λυση μου προτινετε για να επαφερω το κινητο μου στην αρχικη του κατασταση? Ολοι οσοι κανετε root αντιμετωπιζετε τα ιδια προβληματα ή εχω κανει λαθος εγω? Το root ειναι σαν να εγκαθιστας μια εφαρμογη, δεν κανει "κακο" στην συσκευη. Εισαι σιγουρος οτι εβαλες το σωστο αρχειο? Γραψε μας λεπτομερειες, δηλ. τι firmware εχεις και τι αρχειο περασες και πως, με Odin, ή απο recovery? Παντως τετοια προβληματα, οχι, δεν υπαρχουν κανοντας (σωστα) root... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 (edited) Κάνε unroot, βγάλε cwm και βάλε επίσημο recovery να γίνεις πάλι οσο πιο στοκ γίνεται, και μετά κάνε root με προσωρινό cwm, που με το πρώτο restart φεύγει, χωρίς να βάλεις kernel (που δεν χρειάζεται), και τα προβλήματα σου θα λυθούν. Με τον τρόπο αυτό απλά κάνεις push SU - busybox. Συνήθως οι περισσότεροι κάνουν root με philz που είναι μονταρισμενος στοκ κερνελ, κάτι που δεν χρειάζεται. Είναι σαν να θες να πλύνεις τα τζάμια στο αμάξι σου και αναγκάζεσαι να το βάψεις όλο για να έχεις καθαρά τζάμια. Edited October 11, 2013 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts