Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια χαρα και απο εμενα στην παρεα. το τελευταιο χρονικο διαστημα εκει που ειναι το κινητο σε κατασταση αναμονης δηλαδη με μαυρη οθονη, αναβει ξαφνικα η οθονη καθε 15 δευτερολεπτα περιπου η αλλες φορες καθε 1 ,2 λεπτα ολη μερα. το εκανε και παλιοτερα αλλα ειχε σταματησει. ειναι καποιο θεμα ρυθμισης η καποιο προγραμμα που εχω βαλει? εχει τυχε ικατι τετοιο και σε καποιον αλλο. υπαρχει περιπτωση να ειναι απο καποια εφαρμογη και αν ναι μηπως ξερουμε απο ποια?

Καποια εφαρμογη ειναι... Δες ποια εγκατεστησες προσφατα, πριν σου το κανει και βγαλ'τη... αν συνεχισει βγαλε την αμεσως προηγουμενη, κ.ο.κ. Γενικα προτεινω να μην βαζεις οτι να'ναι...! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλη φαση... δεν ξερω αν θα το ρισκαρα ομως...!!! :p Αν το κανει καποιος, ας μας πει!!! ;)

Η αληθεια ειναι οτι εχω ρουταρει το κινητο αλλιως θα το επιχειρουσα.

Παντως ειναι απο πολυ γνωστη ομαδα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

το ειχα δοκιμασει σε ενα alcatel αλλα τελικα δεν πετυχε.Το ροοτ δεν ειναι τοσο επικινδυνο πιστευω η γινεται και ολα καλα η απλα δεν γινεται.

ΑΑ και επειδη ειχα ρωτησει πιο πανω για ενα φλασαρισμα ....Ολα αψογα ,το τηλ ειναι εργοστασιακο σε ρομ 4.0.4 και πραγματικα η αυτονομια ειναι αισθητα καλυτερη....

Προσωπικα μαλον δεν θα το κανω...αλλα ειμαι 100%supercharged. Και με syiah 4.1.5 extweaks εχω κανει ολα τα πειραγματα και πραγματικα εχω αλλο τηλεφωνο.. Εαν καποιος ασχοληθει μδ το ν6 τοτε το το s2. Δεν γονατιζει ποτε! Α και κατι ακομα..αυτο το pop up player που παιζει βιντεο σε παραθυρακι στην επιφ.εργασιας ειναι ψωνιο....

...................

Επίσημη είχα περάσει την τσεχική και έχω το backup, τι πήρα από το πλαίσιο και ήτανε voda branded

Εαν το κινητο ειχε csc Τσεχικο και ησουν με 4.0.3 Τσεχικη official, θα σου εβγαζε ενημερωση για την 4.0.4 .. Στην δικη μας περιπτωση, αφου εισαι με csc ελληνικο vodafone 4.0.3, δεν θα "εβλεπε" την ενημερωση σε 4.0.4, αφου η μονη που υπαρχει ειναι cosmote.. Καλυτερα τωρα? :)

να ρωτησω κατι; αφου κυκλοφορει επισημα η 4.0.4 για κοσμοτε γιατι δεν κανει το κινητο μου αυτοματη αναβαθμιση αφου εχω κοσμοτε; δεν ειναι λιγακι περιεργο;;;;

να ρωτησω κατι; αφου κυκλοφορει επισημα η 4.0.4 για κοσμοτε γιατι δεν κανει το κινητο μου αυτοματη αναβαθμιση αφου εχω κοσμοτε; δεν ειναι λιγακι περιεργο;;;;

Αυτο παλευω να εξηγησω.. :) Κοιταξε τα post μου λιγο πιο πανω..

Όταν μπαίνω στο cmw γράφει E: can't open cache partition.log και κάτι άλλα, τι είναι αυτό; έβγαλα την wanam και έβαλα τ' simplistic Edited by vrwmiaris
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Εχω την 4.0.4 της κοσμοτε και η συσκευη δεν εχει κανει ακομη επανεκκινηση εδω και 3 βδομαδες που την περασα. Με την 4.0.3 καθε 3-4 μερες εριχνε κανα restart

Μάλλον -το πιθανότερο δηλαδή- είναι ότι έχεις δίκτυο της Cosmote αλλά δεν έχεις Cosmote branded συσκευή (όπως συμβαίνει και με μένα) και γι'αυτό δεν παίρνεις την αναβάθμιση της 4.0.4 που απευθύνεται σε branded μόνο συσκευές.

Branded είναι αυτές οι συσκευές που μέσα στο λειτουργικό τους έχουν ενσωματωμένα κάποια καλούδια -κακούδια τα λέω εγώ :lol:- όπως για παράδειγμα wallpapers, εφαρμογές τύπου what's up και διάφορα άλλα πραγματάκια που προστέθηκαν από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας (Cosmote/Vodafone/Wind) και που μπορείς να συναντήσεις μόνο σε συσκευές που αγοράστηκαν απ'το εκάστοτε κατάστημα. Αν για παράδειγμα αγόρασες το S2 σου από Multirama και όχι από κάποιο κατάστημα της Cosmote, τότε το λειτουργικό σου θα είναι το "καθαρό" της Samsung και όχι κάποιο "φορτωμένο" απ'την Cosmote..;)

Μια χαρά το εξήγησε και ο Giov87 αλλά είπα να κάνω ακόμα μια προσπάθεια βγάζοντας τη vodafone απ'έξω μήπως το κάνω λίγο πιο κατανοητό.:p

Μάλλον -το πιθανότερο δηλαδή- είναι ότι έχεις δίκτυο της Cosmote αλλά δεν έχεις Cosmote branded συσκευή (όπως συμβαίνει και με μένα) και γι'αυτό δεν παίρνεις την αναβάθμιση της 4.0.4 που απευθύνεται σε branded μόνο συσκευές.

Branded είναι αυτές οι συσκευές που μέσα στο λειτουργικό τους έχουν ενσωματωμένα κάποια καλούδια -κακούδια τα λέω εγώ :lol:- όπως για παράδειγμα wallpapers, εφαρμογές τύπου what's up και διάφορα άλλα πραγματάκια που προστέθηκαν από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας (Cosmote/Vodafone/Wind) και που μπορείς να συναντήσεις μόνο σε συσκευές που αγοράστηκαν απ'το εκάστοτε κατάστημα. Αν για παράδειγμα αγόρασες το S2 σου από Multirama και όχι από κάποιο κατάστημα της Cosmote, τότε το λειτουργικό σου θα είναι το "καθαρό" της Samsung και όχι κάποιο "φορτωμένο" απ'την Cosmote..;)

Μια χαρά το εξήγησε και ο Giov87 αλλά είπα να κάνω ακόμα μια προσπάθεια βγάζοντας τη vodafone απ'έξω μήπως το κάνω λίγο πιο κατανοητό.:p

Μπράβο Μάκη.. Το έχει πολύ κόσμος απορία.. ;)

μιας και με τις αναβαθμισεις εχει γινει μεγαλο θεμα, εφοσον υπαρχει επισημη 4.0.4 απο τη samsung, υπαρχει καποιος λογος που δεν την παιρνουν ολοι, παρα μονο τα cosmote branded κινητα; γνωστος μου, ο οποιος εχει κανει την αγορα του κινητου απο Γερμανια, παραμενει κι αυτος στην 4.0.3.

και μια απορια. ειχα βαλει apex launcher, και γυρισα στον default. στις εφαρμογες/μενου εχω 7 σελιδες, αλλα, απο τη σελιδα 2 και μετα, δεν ειναι γεματες οι σελιδες, κατι που πριν δε γινοταν. δηλαδη, η καθε σελιδα χωραει 16 εφαρμογες, κι εμενα αλλη σελιδα μπορει να εχει 12, αλλη 6, αλλη 8 εφαρμογες. πως διορθωνεται αυτο;

μιας και με τις αναβαθμισεις εχει γινει μεγαλο θεμα, εφοσον υπαρχει επισημη 4.0.4 απο τη samsung, υπαρχει καποιος λογος που δεν την παιρνουν ολοι, παρα μονο τα cosmote branded κινητα; γνωστος μου, ο οποιος εχει κανει την αγορα του κινητου απο Γερμανια, παραμενει κι αυτος στην 4.0.3.

και μια απορια. ειχα βαλει apex launcher, και γυρισα στον default. στις εφαρμογες/μενου εχω 7 σελιδες, αλλα, απο τη σελιδα 2 και μετα, δεν ειναι γεματες οι σελιδες, κατι που πριν δε γινοταν. δηλαδη, η καθε σελιδα χωραει 16 εφαρμογες, κι εμενα αλλη σελιδα μπορει να εχει 12, αλλη 6, αλλη 8 εφαρμογες. πως διορθωνεται αυτο;

Οταν θα εισαι στο μενου με τις εφαρμογες, θα πατησεις το κουμπακι μενου του κινητου (κατω αριστερα), επεξεργασια και θα

μετακινεις τα εικονιδια των εφαρμογων οπου θες, ωστε να γεμισεις τις οθονες σου.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Καλησπερα τωρα και 2 μερες ανοιγω το 3g και δεν βγάζει τιποτα ουτε 3g - H και φυσικα δεν εχω ίντερνετ. τι μπορει να ειναι.?

Προσωπικα μαλον δεν θα το κανω...αλλα ειμαι 100%supercharged. Και με syiah 4.1.5 extweaks εχω κανει ολα τα πειραγματα και πραγματικα εχω αλλο τηλεφωνο.. Εαν καποιος ασχοληθει μδ το ν6 τοτε το το s2. Δεν γονατιζει ποτε! Α και κατι ακομα..αυτο το pop up player που παιζει βιντεο σε παραθυρακι στην επιφ.εργασιας ειναι ψωνιο....

καλημέρα έβαλα και εγω το φορητο video player απο εδω http://s2tip.blogspot.gr/2012/09/portedappvideoplayer-from-note-with.html και όταν παω να ανοιξω βίντεο κολλαει το κινητο και πρεπει να κανω soft reset εχω την xwlpx 4.0.4 μπορει να βοηθήσει κανεις;:confused:

καλημέρα έβαλα και εγω το φορητο video player απο εδω http://s2tip.blogspot.gr/2012/09/portedappvideoplayer-from-note-with.html και όταν παω να ανοιξω βίντεο κολλαει το κινητο και πρεπει να κανω soft reset εχω την xwlpx 4.0.4 μπορει να βοηθήσει κανεις;:confused:

Προφανώς δεν σου δουλεύει γιατί είναι για 4.0.4 deodexed.. Εάν είχες official 4.0.4 lpx και την έκανες απλά root, είσαι odexed.. οπότε και κάνει σφάλμα..

Όταν βάζουμε μια rom no full wipe και σε κάποια πράγματα μπορεί να μας εμφανίζει η τάδε εφαρμογή π.χ σταμάτησε, τί πρέπει να κάνουμε;Έχει να κάνει με την εγκατάσταση της rom το θέμα;

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Τελικα το svoice δουλευει στο κινητο μας η οχι?Αν ναι που μπορω να το βρω?

ONE PLUS 9 PRO

Όταν βάζουμε μια rom no full wipe και σε κάποια πράγματα μπορεί να μας εμφανίζει η τάδε εφαρμογή π.χ σταμάτησε, τί πρέπει να κάνουμε;Έχει να κάνει με την εγκατάσταση της rom το θέμα;

Για αρχή κάνεις wipe dalvik και wipe cache και αν συνεχιστεί πας για full wipe .

Samsung galaxy s21+

καλησπερα μεσα στην εβδομαδα θα παω τον γαλαξια μου στην samsung γιατι αντιμετωπιζω προβλημα με την οθονη του η οποια μου δειχνει παντου γραμμες...και εχει και αλλαγη στα χρωματα...

στο διαταυτα...

εχω περασμενη μεσα την εκδοση που βλεπετε στην φωτο.. κατεβασμενη απο sammobile...

[ATTACH]27536[/ATTACH]

o counter ειναι μηδενισμενος με triangle away.. πρεπει να κανω κατι αλλο για να μην αντιμετωπισω προβλημα ?

το κινητο οταν το αγορασα μου ανεφεραν οτι ειναι γερμανικης εισαγωγης απο το καταστημα αλλα οταν το παρελαβα ειχε κανονικα ενα βιβλιαρακι με ελληνικιες οδηγιες...

ευχαριστω εκ των προτερων...

Edited by sobi

Σβήνουμε τα δεδομένα της εφαρμογής από το μενού των ρυθμίσεων

Τελικα το svoice δουλευει στο κινητο μας η οχι?Αν ναι που μπορω να το βρω?

Το έχω βάλει και δουλέυει κανονικά.Απλά πρέπει πρώτα να απεγκαταστήσεις την εφαρμογή Φωνητικές Εντολές(Voice Commands) και έπειτα εγκαθιστάς το svoice.Το έχει και η samsung στην σελίδα της επίσημα για download αν θυμάμαι καλά

Μια ερώτηση παιδιά.Αυτό το πράγμα που οι εφαρμογές που είναι στην κάρτα SD να έχουν το πράσινο ανδροϊδές εικονίδιο αντί για το δικό τους, πώς φτιάχνεται;Μου την έχει δώσει

Edited by gaster

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

παιδια να ρωτησω κατι κ συγνωμη αν το γραφω αυτο το post σε ασχετο thread αλλα η αναβαθμιση του play store απο 3.8.17 σε 3.9.16 δεν μου εχει ερθει ακομη παιζει τιποτα να εχω κανει???????

(υποψη σημειωνω οτι την προηγουμενη βδομαδα κατα λαθος εκανα απενεργοποιηση τον administrator(kies) κ απο τοτε προσπαθω να τον βρω εκανα κ factory reset)

παιζει ρολο αυτο????

γιατι στης αραβωνιαστικιας μου το galaxy xcover εχει ερθει η αναβαθμιση του play store

ευχαριστω

Καλησπέρα παιδιά

Ξαφνικά το κεντρικό κουμπί που γυρνάμε στην αρχική οθόνη σταμάτησε να λειτουργεί.

μπορεί αν βοηθήσει καποιος?

Καλησπερα τωρα και 2 μερες ανοιγω το 3g και δεν βγάζει τιποτα ουτε 3g - H και φυσικα δεν εχω ίντερνετ. τι μπορει να ειναι.?

Δοκίμασε να μπεις στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας-ονόματα σημείων πρόσβασης και πατώντας το αριστερό soft button της συσκευής επέλεξε επαναφορά προεπιλογών.

Smile...

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)