Jump to content

sobi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sobi

  1. sobi

    Jiayu G2F

    καλησπερα παιδια πηρα το κινητο για φιλο. ερωτηση πρωτη. του περασα την rom που αναφερεται στο πρωτο ποστ σαν οδηγος χωρις κινεζικες εφαρμογες. ολα καλα προς το παρον. αλλα θα ηθελα να του περασω την τελευταια απο το ισπανικο σιτε της εταιρειας . ειναι ιδια η οχι ? επισης δεν μπορω να την φλασαρω μεσω custom recovery ? ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας.
  2. θα συμφωνησω εν μερη οτι ειναι ελλατωματικη η παρτιδασ αλλα μπορει καποιος να μου εξηγησει πως και οι υπολοιποι που το ειχαν πριν την προσφορα εχουν ακριβως τα ιδια θεματα με screen wake up και μπαταρια ?
  3. και εγω ενα για τον πατερα μου που ηθελε smartphone κοντα στο 100 ευρω.. υπαρχουν οδηγοι για ροοτ στα ελληνικα εκτος απο χδα ?
  4. δλδ κατεβαζω την ελληνικη απο sammobile και το csc δεν το πειραζω οπως ειπατε σε ενα παιδι πιο πανω ?
  5. παιδια σας παρακαλω πολυ ξερει καποιος ν μου πει τι να κανω...ειναι αναγκη...ποσταρα και δεν πηρα πριν απαντηση...
  6. καλησπερα μεσα στην εβδομαδα θα παω τον γαλαξια μου στην samsung γιατι αντιμετωπιζω προβλημα με την οθονη του η οποια μου δειχνει παντου γραμμες...και εχει και αλλαγη στα χρωματα... στο διαταυτα... εχω περασμενη μεσα την εκδοση που βλεπετε στην φωτο.. κατεβασμενη απο sammobile... [ATTACH]27536[/ATTACH] o counter ειναι μηδενισμενος με triangle away.. πρεπει να κανω κατι αλλο για να μην αντιμετωπισω προβλημα ? το κινητο οταν το αγορασα μου ανεφεραν οτι ειναι γερμανικης εισαγωγης απο το καταστημα αλλα οταν το παρελαβα ειχε κανονικα ενα βιβλιαρακι με ελληνικιες οδηγιες... ευχαριστω εκ των προτερων...
  7. σε ευχαριστω για την βοηθεια ....θα το παω εκει που μου ειπες η για πιο κοντα κατευθειαν στην samsung που βρηκα με λιγο ψαξιμο στην Κηφισιας... μηπως τυχον ξερεις κανενα καλο προγραμμα να κανω σωσω εφαρμογες κλπ ωστε να τις κανω μετα παλι install ολες μαζι ..το κινητο ειναι rooted και θα το μηδενισω με το triangle.... το titanium δεν δεχω καταλαωβει πως δουλευει :p:lol:
  8. και εκει τι θα κανω ? πως θα δω αν αντιμετωπιζω προβλημα ? το εκανα και στο dimming βλεπω το αντιστοιχο προβλημα αλλα στο χρωμα πρασσινο.... μετα το τεστ παντως τωρα που ο βλεπω χειροτερεψε στην οθονη του screen saver η κατασταση....και μου βγαζει καθετες γραμμες ...τι στο καλο ειναι αυτο ? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
  9. Καλησπέρα μολις παρατηρησα στην οθονη του κινητου μου οτι οι χρωματισμοι κανουν νερα και τι εννοω.. Ενω το screen saver ειναι είναι μπλε φόντο. Μου το δειχνει σε διαφορετικους χρωματισμους.. Το ιδιο επισης μου δείχνει. Και στην μπαρα που εμφανιζεται οταν αγγιζουμε την οθονη και κανουμε swype προς τα κατω... Δυο διαφορετικα γκρι... Πραγμα το οποίο δεν γινοταν... Τι προτείνετε να κανω... Ευχαριστω πολυ!!! παιδια μπορει να βοηθησει κανεις? το service της samsung που ειναι ??? εχει συμβει σε καποιον κατι παρομοιο??
  10. σκεφτομαι να βαλω αυτη σε 4.0.4 United Kingdom / Ireland 2012 July 4.0.4 I9100XWLPT I9100XEULPA τι λετε? κατεβασα την εφαρμογη να δω αν εχω το προβληματικο τσιπ και δεν μου εβγαλε κατι ανησυχιτικο... εχετε να προτεινετε καποια αλλη ?? ευχαριστω..
  11. καλησπερα να κανω εγω μια ερωτηση... αν θελω να αλλαξω firmware και να περασω απο lp7 σε nordic 4.0.4 πχ θα χασω ολες τιες εφαρμογες μου και θα πρεπει να ξανα στησω ολο το κινητο απο την αρχη ?
  12. καλησπερα! να κανω μια ερωτηση.... εβαλα μια εκδοση της lp7 στο κινητο μου και παρατηρησα οτι η μπαταρια κραταει λιγοτερο...εχετε να προτεινε καποια εκδοση να περασω απο sammobile να βρω λιγο την υγεια μου γιατι με την εκδοση που περασα ενω εχω τις anker1900mah παιζει και να κρατανε λιγοτερο απο την μαμα εκδοση οταν πρωτοπηρα το κινητο με την 1650mah μπαταρια.... ευχαριστω...
  13. καλημερα! το δικο μου σ2 που ειναι 3 εβδομαδων σημερα μου εκανε το εξης...ανοιγοντασ την καμερα και παντα σε λευκο φοντο παρατηρησα στο κεντρο της οδονης μια κοκκινιλα τι συμβαινει ξερει κανεις να μου πει ? τι προτεινετε να κανω ?
  14. πηγαινε μια στο πλαισιο και δες το με εναν πωλητη...καλου κακου ισως εχεις αδικο.....μην λεμε κατι για το οποιο δεν ειμαστε σιγουροι γιατι υπαρχει κοσμος που μπορει να θελει δοσεις κλπ ....παντως στο λεω σιγουρα γιατι σημερα πηραμε εναSII και ειναι 9100 ΧΩΡΙΣ G
  15. παιδια παρελαβα σημερα το δικο μου γαλαξια επιτελους..και εχει την 2.3 πανω..τι προτεινετε να κανω να παω σε 4.03 τελικα η οχι .η να προτιμησω την 4.0.4 ευχαριστω εκ των προτερων
  16. σε ευχαριστω ποολυ... ειναι γερμανικο απο οτι εχω καταλαβει... και δει ... ευχαρστω ξανα γιατι ομολογουμενως μου εφυγε ενα αγχοσ μικρο που ειχα..
  17. καλημερα ειμαι νεος κατοχος απλα εχω μια απορια παιδια...το δικο μου ειναι παραεισαγωγης ...σε περιπτωση (χτυπατε ξυλο) που χρειαστω κατι μου το καλυπτει η ελληνικη αντιπροσωπια? ειχα διαβασει διαφορα και σε αλλα φορουμ και ειμαι περιεργος να μαθω.... η λογικη λεει οτι σε καλυπτει αλλα εδω που ζουμε ολα ειναι πιθανα....(προσωπικα μακ αγορασμενο απο αμερικη μια χαρα καλυφθηκε το προβλημα του εδω ελλαδα) ευχαριστω πολυ!!
  18. φιλε μου χωρις βεβαια να ξερω απλα ρωταω για να μαθαινω και εγω το κινητο σου ειναι ελληνικο η παραεισαγωγης οποτε και ναπαιζει εστω και μια μικρη διαφορα στα versions αναλογα το region της συσκευης...(συγχωρειστε με αν λεω βλακεια αλλα δεν ξερω και με βαση αυτα που εχω διαβασει προσπαθω να βγαλω μια ακρη...)+ οτι θα ειμαι τελειος ανιδεος με το android οποτε θα ρωταω πολλα πραγματα να μου εξηγειτε αν δεν καταλαβαινω :)
  19. καλημερα παιδια... περιμενω πως κ πως το νεο κινητο μου και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.. να πετασω την καινουργια εκδοση κατευθειαν 4.0.3?σκεφτομουν να το δουλεψω 2-3 μερες με την αρχικη εκδοση λογισμικου και μετα να περασω την καινουργια και μετα να το κανω root..τι λετε εσεις ? η θα αντιμετωπισω κανενα προβλημα γιατι εχω διαβασει σε προηγουμενα ποστ οτι βγαζειψ μερικα προβληματα.. ευχαριστω πολυ!
  20. την πετυχα στις 11 λιρεσ ιδια τιμη με την casemate barely there case αλλα βλεποντασ στο σιτε τιμες τελικα την προτιμησα για την ανθεκτικοτητα της.ειμαι προετοιμασμενος οτι ισως το χοντραινει.. ψαχνω και θελω να βρω θηκη που παιρνει την 2000mah της samsung(επειδη σκεφτομαι την αγορα της εχοντασ διαασει τα προβληματα της μαμα μπαταριας με την αυτονομια) αλλα δεν βρισκω οποτε ισως προτιμησω ενα απλο bumper ..
  21. καλησπερα ειναι απο τα πρωτα μου ποστ. ειμαι νεος κατοχοσ του γαλαξια 2 και θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για αυτη εδω την θηκη που αγορασα και περιμενω να ερθει... http://www.case-mate.com/Samsung-Galaxy-S-II-Cases-International/Case-Mate-Samsung-Galaxy-S-II-International-Version-Tough-Cases.asp την πετυχα και σε καλη τιμη απο αμαζον σε συνδυασμο με microsd 32gb samsung class10 παραθετω τα λινκ για οποιον τυχον τα χρειαστει..ευχαριστω πολυ... http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005FY61EK/ref=oh_details_o00_s00_i01 http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0057G0T6W/ref=oh_details_o00_s00_i00 βεβαια η θηκη ακριβινε 2 λιρες απο προχτεσ που την πηρα..
×
×
  • Create New...