Jump to content

haramis20

Members
  • Δημοσιεύσεις

    62
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About haramis20

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

haramis20's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το είδα στο skroutz και σε βίντεο μια χαρά είναι πολύ ωραίο
  2. haramis20

    Huawei P10

    Καλησπέρα σε όλους σκέφτομαι να αγοράσω το p10 εσεις τι λέτε? είμαι ανάμεσα σε αυτό και σε s8 , τι προτεινετε?
  3. Καλημέρα σε όλους θα ήθελα να μου προτείνετε ένα κινητό μέχρι 500 ευρώ , έχω εδώ και 2 μιση χρόνια G3 σκεφτόμουν να κάνω μία μικρή υπέρβαση να πάρω S8 αλλά θέλω να ακούσω απόψεις , ευχαριστώ
  4. haramis20

    LG G6

    Παιδιά είμαι ανάμεσα στο G6 (έχω G3) και το S8 τι λέτε εσείς?
  5. Ναι δυστυχώς το 128GB είναι out of stock
  6. Καλησπέρα σε όλους κάτοχος LG G3 σκέφτομαι να το αγοράσω αξίζει λέτε? Και μία χαζή ερώτηση από ότι είδα τα στέλνουν με dhl έχουμε θέματα τελωνείου? Ευχαριστώ.
  7. Γειά σας παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το 32gb στα 380 ευρώ πραγματικά θέλω να μου πεί κάποιος αν αξίζει να το πάρω και μιλάμε για νορμάλ χρήση όχι να το ξεζουμίσω ,δηλαδή ποιά είναι τα αρνητικά του κυρίως. Ευχαριστώ πολύ
  8. γεια σε όλους παίζει κάποιος να μου στείλει κάποια πρόσκληση?? ευχαριστώ
  9. γεια σας παιδια έχω ενα huawei και οταν μου στέλνουν μνμ μου βγάζει τα νούμερα με 0030 μπροστά ξέρετε πως διορθώνετε αυτό??
  10. Γειά σας έχω το huawei u8950d το έχω ρουτάρει πραγματικά απο τότε το gps κάνει τρελά νερά δεν βρίσκει καθόλου εύκολα τοποθεσία ξέρετε πως να το διορθώσω αυτό ?? (πριν το ρουτάρω δούλευε τέλεια)
  11. εγω πηρα το huawei u8950d απο merimobiles το παραγγειλα 22/12 στισ 17/1 το ειχα καθως το εστειλαν 7/1 παιδια εγω ειμαι πολυ απογοητευμενος ειχα ζητησει να γινει rooted και ειχα δωσει 8 δολλαρια γιαυτο δεν μου το εκαναν καν και μετα μου ελεγαν οτι στο κινητο αυτο δεν γινετε rooted ενω στο etotalk γινετε τελικα σημερα μου ηρθε εμαιλ οτι εγινε refund το ποσο ενω τους εχω πριξει να με βοηθησουν τελικα το rootara μονος μου !!!
  12. παιδια λιγο ασχετο ρουταρα το κινητο μου ενα Χιουαβει πως παμε πχ το φεις στην καρτα μνημης;;
  13. Γεια σας ρουταρα το huawei u8950d ξερει κανενας σας πως να σβησω τις εφαρμογες του κινητου??
×
×
  • Create New...