Jump to content

salpa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    84
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About salpa

  • Ημ. Γέννησης 25/01/1982

salpa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. salpa

    Poco F1

    Ποιο τελευταίο update? Πήρες άλλο μετά τη 12.0.3?
  2. salpa

    Poco F1

    με ποιο MIUI εισαι?το δικο μου ειναι με 10.3.5 global .
  3. salpa

    Poco F1

    Καλησπέρα και από μένα.κατοχος εδώ και μια βδομάδα ενός poco. Γενικά φοβερό το κινητο, τρομερή αυτονομία και ταχύτατο. Με απογοήτευσε το γεγονός ότι δεν μπορώ να συνδέσω με bluetooth ένα Samsung gear S3 frontier και ταυτόχρονα το Bluetooth του αυτοκινήτου χωρίς προβλημα. Όταν συνδέεται το ένα αποσυνδέεται το αλλο.Ξενερα το Α3 2016 που είχα δεν είχε κανένα πρόβλημα. Το έχει δοκιμάσει κανείς? Υπάρχει λύση?
  4. Το κακό με αυτους τους αναπτορες ειναι οτι δεν ξερεις τι θα σου βγει και μετα αντε τρεχα!!!!!απλα ειδα οτι το micro usb του 5110 ειναι διαφορετικο απο του 5100 και αυτο εχει ως αποτελεσμα να μην παιζουνε ολοι οι ανταπτορες!!!!!
  5. Καλημερα σε ολους!!!!εχω το note 8 Ν5110 WIFI . Ξερει μηπως κανεις τι ανταπτορα θελει για συνδεση με τηλεοραση? Ειναι λιγακι περιεργο...διαβασα καπου οτι εχει 5-πινο usb και οχι 11-πινο οπως το Ν5100 το οποιο σημαινει οτι θελει ανταπτορα αντιστοιχο (μου φαινεται οτι ειναι αυτοι που λενε για S2) . Το εχει καποιος συνδεσει με τηλεοραση και εχει δουλεψει ?και αν ναι με τι ανταπτορα?:)
  6. ψαχνωντας να αγορασω κινητο και γνωμες για διαφορα μοντελα, βρηκα το σαιτ!!!!ειχε τις πιο καλες συγκρισεις και αναλυσεις γενικα!!!!οταν πηρα το s2 ηταν και ειναι η βασικη πηγη πληροφοριων..πλεον μπαινω καθημερινα ακομα και για ενημερωση μονο!!!!
  7. ποια εκδοση του odin χρησιμοποιησες?γενικα ειναι καλυτερα να χρησιμοποιησεις την 1.85...!!!!!
  8. μετα απο περιπου ενα χρονο με 4.1 η μαμα μπαταρια κραταει με τα χιλια ζορια 12 ωρες (να τονισω οτι το wifi ειναι ολη μερα ανοιχτο και καμια ωρα τη μερα 3G και η βασικη χρηση ειναι whatsapp ,viber ομιλια) . τα χει φτυσει για τα καλα η μπαταρια μαλλον και ειναι λιγακι κουραστικο αυτο...οποτε σκεφτομαι να παρω μια καινουργια. Αναμεσα σε ανκερ 1900 και μαμα 2000 τι προτεινετε? αρχικα ας παραβλεψουμε το προφανες..οτι η μαμα θελει αλλο καπακι και αλλαζει εντελως το κινητο εμφανιση και ας μεινουμε μονο στην διαρκεια της μπαταριας. :)
  9. http://www.moneysavingexpert.com/insurance/cheap-mobile-phone-insurance http://www.guardian.co.uk/money/2012/jan/20/mobile-phone-insurance και αυτα με ενα πολυ γρηγορο ψαξιμο στο γουγλι!!!!! ειδες που γινονται ολα σε αυτον τον ατιμο ντουνια!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:
  10. κλαιω.... ΘΕΟΣ!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol: λες να καλυπτει θραυση κρυσταλλων στο κινητο??? περα απο την πλακα....στο εξωτερικο ξερω οτι υπαρχει ασφαλεια ποιυ δινεις ενα ποσο δεν ξερω να ειναι το χρονο η το μηνα και εχεις κατι σαν ασφαλεια που σου αλλαζουν το κινητο αν σπασει και χαλασει ειτε απο δικη σου βλακεια ειτε οχι. Στην Ελλαδα ξερει κανεις αν εχει κατι αντιστοιχο?
  11. αντε με το καλο το αποτελεσμα!!!!!και να κερδισω εγω ετσι????:D:D:D:D:D:D:D
  12. λες εεεε???ελεγα μηπως γινεται επειδη εχω δει πολλα βιντεακια να αλλαζουν σε s3 στο youtube και το ξεκολλανε απο την οθονη με θερμοπιστολι!!!!τεσπα...θα δω..!!! κι ομως το ειχα σε θηκη...την κλασσικη που καλυπτει το πισω μερος..τελικα ειναι καθαρα θεμα με τι γωνια θα βρει στο πατωμα..!!!!!καλα 150 δεν δινω με τιποτα...θα το κρατησω οπως ειναι αφου δουλευει και δεν φαινεται και τραγικα πολυ και θα παριμενω μεχρι να παρω αλλο!!!!:D:D:D:D:D:D ευχαριστω πολυ sleon!!!
  13. καλησπερα μαγκες!!!! μου επεσε το κινητο και ραγισε το εξωτερικο γυαλι ...επαναλαμβανω ΜΟΝΟ το εξωτερικο γυαλι του κινητου!!! εχω δει οτι στο ιντερνετ πουλιεται μονο το γυαλι και ειναι και σχετικα φθηνο...αλλα εχει λιγακι περιπλοκη διαδικασια αλλαγης... το χει κανει κανεις μονος του? αξιζει να το προσπαθησω η θα παρω το κινητο στο χερι?να ενημερωσω οτι η οθονη δουλευει τελεια και το τατς και ολα αλλα ειναι λιγο ασχημο να εχεις μια ρωγμη μεσα στη μεση....!!!θενκς παιδες!!!!!
  14. πολυ δυνατο αν χρησιμοποιεις προβλεψη λεξης!!!αν ομως δεν χρησιμοποιεις οντως εχει δικιο ο φιλος για το ipad!!!!
  15. αυτο δεν παιζει. αφου δεν υπαρχει ελληνικη τζελυ!!!!!πως θα ερθει σε ελληνικη ICS...
×
×
  • Create New...