Jump to content

alexanderth1981

Members
  • Δημοσιεύσεις

    140
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by alexanderth1981

  1. παιδια κανενα φορτιστη τουλαχιστον την βαση που μπορουμε να βρουμε?θελω να εχω δυο φορτιστες
  2. παιδια καλησπερα να ρωτησω κατι κ εγω αν μπορω με την σειρα μου εχω στειλει το μπριζακι του φορτιστη στο service lg μεσω courier κ εμεινα μονο με το καλωδιο usb μπορω να κανω φορτιση μεσω απο την θυρα usb του laptop μου θα προκλυθει καμια ζημια τιποτα μπαταριαή καλυτερα να περιμενω το μπριζακι
  3. Εγω επικοινωνισα με την lg support αυριο μου στελνουν αντικατσταση στο σπιτι μου καλο θα ειναι οποιος φιλος ακουσει αυτον τον θορυβο να επικοινωνισει μαζι τους κ να ζητησει αλλαγη οπως εκανα κ εγω!!!
  4. Παιδια καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατι θελω να αγορασω το note8.0 αλλα το 3g για δωρο στον κουμπαρο μου σε γενικες γραμμες μπορει καποιος να μου πει την γνωμη του ευχαριστω Ειμαι μεταξυ το samsung tab 3 8.0 samsung note 8.0 lg g pad 8.3 nexus 7 2013 edition
  5. Γιατι το κανει αυτο?ειναι κατι που μπορει λεμε να σκασει ο φορτιστης ή να επηρεασει το τηλεφωνο? Ο πατερα μου μου ειπε να τον προσεχω τον φορτιστη κ ελεγα στον εαυτο μου αυριο να το παω service..... Ευχαριστω ρε παιδια πολλη για την βοηθεια ελεγα οταν το ακουσα αμαν εχε γουστο.... Στο Note 2 το φορτιζω καθε 3-4% οταν παει να κανω κ εδω το ιδιο?
  6. ναι ακριβως σταματησε ειναι κατι ανυσηχιτικο????ο πατερας μου με ειπε να προσεχω μην τυχον γινει τιποτα!!! πρεπει να προσεχω???να κανω κατι???
  7. Καλησπερα κ απο μενα παιδια υστερα απο πληρης ξεφορτιση(δεχομαι σχολια κ γνωμες εαν εκανα καλως) κ φορτιση πληρης με το πρασινο λαμπακι παρατηρησα 2 πραγματα 1.το ανοιξα κ ηταν στο 98% ειναι σωστο? 2.ο φορτιστης οταν το εβγαλα απο την πριζα εκανε ενα μικρο ζζζζζζζζζ??? λετε να επηρεασε τιποτα το τηλεφωνο? Αγορασμενο απο vodafone στην τρελη προσφορα της χρονιας λετε να το παω τον φορτιστη να τον δουνε ή ακομη καλυτερα να τον τεσταρω εγω με ενα βολτομετρο
  8. Παιδια καλησπερα χρονια πολλα χρονια καλα καλα χριστουγεννα σε ολους θα ηθελα να ρωτησω 2 πραγματακια που παρατηρω κ εγω στην συσκευη μου αν μπορω κ να μου πειτε οποιος ξερει αν συμβαινει τα ιδια κ σε αυτον 1.το play store παρατηρω οτι ειναι ακομη στην εκδοση 4.4.21 ενω θα επρεπε 4.5.10 2. Η μπαταρια του note μου με 4.3 ΟΤΑ φευγει λιγο πιο γρηγορα απο οτι θα επρεπε
  9. μου βγαζει πρασινο λαμπακι led κ το εικονιδιο της μπαταριας ειναι μπλε 3κ30 ωρες φορτιση να το βγαλω απο την μπριζα λιγο δεν ειναι?
  10. παιδια καλησπερα για 1η παρθενικη ταξιδιαρικη φορτιση ποση ωρα να το αφησω το εβαλα 12κ30 περιπου απο γερμανο φιλος μου ειπε οτι 6 με 7 ωρεσ
  11. Παιδια καλησπερα να ρωτησω κατι (βασικα παρελαβα κ εγω απο carrefour μακεδονια) σε οσους παρελαβαν παιζει κανα λογοτυπο πουθενα της βοντα οταν κανει boot το αναβεις on το τηλ?
  12. Παιδια καλησπερα να ρωτησω κατι (βασικα παρελαβα κ εγω απο carrefour μακεδονια) σε οσους παρελαβαν παιζει κανα λογοτυπο πουθενα της βοντα οταν κανει boot το αναβεις on το τηλ?
  13. φιλε καλησπερα υστερα απο τηλεφωνικη επικοινωνια-ενημερωση απο τα κεντρικα εγινε δεκτη η παραγελια κ οτι σε 3 εργασιμες μερες θα την εχω στα χερια μου απλως αντι για 2 θα παραλαβω μια συσκευη
  14. πως το παρακολουθεις φιλε μου???
  15. το γνωριζω απλως το επισημανω απο καποιου σχολιο
  16. Παιδες διαβαζω στο tehblog οτι ειναι 16gb:confused::confused::confused::confused::confused::confused: ειναι δυνατον??????
  17. Καλησπερα σε όλους , σχετικά με τις παραγγελίες συγκεκριμένα του LG Optimus G , ισχύουν τα εξής : λόγω πολυ μεγάλης ζήτησης ταυτόχρονα παραγγέλθηκαν περισσότερες συσκευές απο το απόθεμα .Σε παραγγελίες με περισσότερα του ενός κομμάτια θα δωθει ενα . Βάση των παραπάνω σε χρήστες που έλαβαν κωδικο παραγγελίας ενώ δεν υπήρχε διαθέσιμη συσκευη , θα επικοινωνήσουμε απο αυριο για να δούμε τι καλύτερο μπορει να γίνει . Επίσης απο αυριο θα έχουμε και εικόνα αν θα υπάρξει απόθεμα ξανά άμεσα .ΩΡΑ 12:45 TO ΠΑΡΑΠΑΝΩ κ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΟΥ Δηλ απο οσο μπορω να καταλαβω οτι καποιοι δεν θα παρουν κ οτι ειναι κολοτουμπες ξεγανωτες!!!! ''Καλησπερα , η συσκευη λόγω πολυ μεγάλης ζήτησης εξαντλήθηκε για την ώρα . Αν δεν έχεις λάβει επιβεβαίωση σημαίνει ότι δεν ολοκληρώθηκε η παραγγελία . Τις επόμενες ημέρες θα γνωρίζουμε αν θα ξαναυπαρξει απόθεμα διάθεσης. ΩΡΑ 12:25
  18. Να ρωτησω κατι παιδια καλησπερα εβαλα χτες την συσκευη να φορτηση γυρω στα μεσανυχτα αφου το εκλεισα στο 2% ξυπνησα κατα της 6κ να δω αν φορτισε κ ηταν 98%:confused::confused::blink::blink: μετα αφου ξυπνησα κατα της 9 το ειδα ακομη στο 98%:worry::worry::worry: Πως ειναι δυνατον λεω????το κλεινω το βαζω σε μια αλλη μπριζα κ απο το98% στο 100 σχετικα γρηγορα γνωριζει καποιος κατι να με βοηθησει???? Να το στειλω αντιπρωσωπεια να το δουν?? Να το ξεφορτωνωνω τελιως!!!!!
  19. Καλησπερα παιδια ειπα κ εγω να μοιραστω μαζι σας την εμπειρια μιας κ ηρθε κ εμενα η εποχη μου να ανανεωσω το συμβολαιο με cosmote η προσφορα που θα σας πω πιστευω να σας αρεσει οπως κ εμενα μου αρεσε υστερα απο επικοινωνια μου με την κοσμοτε οτι κ καλα δεν ειμαι ευχαριστημενος με την επιδοτηση που μου προσφερουν στο καταστημα του Γερμανου που πηγα μου προτεινε στο απεριοριστα 35 216 ευρω επιδοτηση για 18 μηνο συμβολαιο δηλ 12- καθε μηνα Εγω προσωπικα το εκανα απο απεριοριστα 25 πηγα στο απεριοριστα 45 ερχετε στα ιδια λεφτα με το απεριοριστα 35 συνολικα καθε μηνα 35ε τελικη τιμη με φορω κ καποιες εκπτωσεις που κολησα!!
  20. Παιδια καλησπερα καμια ****** γραματοσειρα εχουμε να προτεινουμε κανεις?
  21. καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατι εκανα update στο samsung apps με το καινουργιο logo κ βλεπω μου εγκατεστησε κ μεσα με την ονομασια ''Samsung In app Purchase'' μπορω να το κανω καταργηση εγκαταστασης!!!!????διοτι νομιζω οτι ειναι περιτο??? Διοτι βλεπω απο τοτε μεγαλη καταναλωση ''Λειτουργικου Android"
  22. Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κ εγω κατι για να μην την πατησω με πηραν απο την vodafone κ με εκαναν μια πρωταση διοτι λιγει το συμβολαιο μου κ μενα αρχες οκτοβρη μου προσφερει Απεριοριστα προς ολους 500mb κ 500 μυνηματα 25ε προς ολους ειναι καλη η προσφορα γιατι δεν τα ξερω καλα φιλοι μου εγω πληρωνω τωρα 25 Απεριοριστα προς cosmote 50 προς σταθερα 30 μυν προς wind,vodafone&100mb internet Επισης μου ανεφερε οτι δεν με δεσμευει κατι μπορω να δεχτω την προταση τους κ οταν με παρει ο ΟΤΕ να δω ποια με συμφερει
  23. παιδια να ρωτησω αν ξερει καποιος φιλος αν υπαρχει στην wind,vodafone καμια εκπτωση για ανεργους κ αν ναι ποσο ειναι γιατι οι ξεφτιλες να μην τους χαρακτηρισω αλλιως στην cosmote απο 15% που ηταν για 12 μηνες το πηγανε 10% στους 18 μηνες δεν λεω ενταξει αλλα οχι ρε τετοια ξεφτιλα στην στιγμη που η μιση κ βαλε ελλαδα ειναι ανεργη κ σκεφτομαι πολλη σοβαρα να την κανω απο δω ή να τους απειλησω οτι θα φυγω....!!!
  24. παιδια να ρωτησω κατι υπαρχει στην vodafone καμια εκπτωση για ανεργους κ αν ναι ποσο ειναι γιατι οι ξεφτιλες να μην τους χαρακτηρισω αλλιως στην cosmote απο 15% που ηταν για 12 μηνες το πηγανε 10% στους 18 μηνες κ σκεφτομαι πολλη σοβαρα να την κανω απο δω ή να τους απειλησω οτι θα φυγω....!!!
×
×
  • Create New...