Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δύο σύντομες παρατηρήσεις:

Από τη στιγμή που έβαλα το ICS παρατήρησα ότι μερικές (θα το εκτιμούσα κάπου κάτω από 10%) φορές το κινητό ψιλοαργεί να συνδεθεί σε wifi.

Επίσης, μία φορά μετά απο απενεργοποίηση του wifi το κινητό κόλλησε τελείως και χρειάστηκε να βγάλω τη μπαταρία. Μια άλλη φορά p;ali μετά απο απενεργοποίηση του wifi έκανε επανεκκίνηση και τέλος μια τρίτη μετά απο απενεργοποίηση του Bluetooth το κινητό έκλεισε... :S

Αυτά με χρήση 5 ημερών με ICS...

στο δικό μου δε συμβαίνει κάτι από αυτά, ή κάτι στραβό γενικά εκτός από το ότι σήμερα

δεν αλλάζει η γλώσσα σε ελληνικά όταν γράφω sms, ενώ χθές το βράδυ άλλαζε κανονικά:wacko:.

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα σε ολους! Γνωριζει μηπως καποιος καποια εφαρμογη για καταγραφη κλησεων που να δουλευει πραγματικα? Δοκιμασα τα call recorder/s που ειχαν αναφερθει παραπανω αλλα σε 4.0.3 κρασαρουν κατα τη κληση

Καλημέρα. Ξαναμίλησα με Samsung Hellas πριν από λίγο, και η απάντηση ήταν ότι δεν έχουν νεότερη ενημέρωση και μάλλον από εβδομάδα θα βγει…. Και δεν ξέρουν γιατί καθυστερεί τόσο πολύ περισσότερο και από τα Σκόπια και την Κύπρο… Επειδή έχω Vodafone S2, στο καπάκι πήρα την Vodafone. Έκανα και εκεί τα παράπονα (τους είπα όπως και στη Samsung να σημειώσουν και το ονοματεπώνυμο μου και να το στείλουν επίσημα στα κεντρικά τους) και ρώτησα αν έχουν κάποια ενημέρωση για το πότε θα βγει. Μου είπαν ότι θα το δουν και θα με πάρουν. Όντως μετά από 15 λεπτά με πήραν και μου είπαν ότι αύριο, 25/4 το μεσημέρι, θα βγει στο αέρα! Δεν ήξερε αν είναι σίγουρα ότι θα είναι για όλες τις εκδόσεις των firmware αλλά σίγουρα μου είπε ότι θα βγει για κάποιες αν όχι για όλες. Οπότε υπομονή 24 ώρες και ας ελπίσουμε ότι και η Samsung θα δώσει και για τα υπόλοιπα S2 (εκτός Vodafone).

Μακαρι φιλε αλλα η υπομονη μας εχει εξαντληθει.Δωσαμε 600ε για αυτη την συσκευη η οποια ειναι η κορυφαια σε πωλησεις την σεζον

που μας περασε και δεν περιμενα τοσο χαλια υποστηριξη σε αναβαθμισεις.Εχει βγει εδω και 40 μερες η ICS στις πιο πολλες χωρες και σε μας τιποτα.Ουτε ισα με την SONY δεν ειναι που το NEO V πηρε την ICS ποιο γρηγορα σε ενα μοντελο των 200ε.:mad::mad::mad:

Edited by Rospy7

Καλησπερα σε ολους! Γνωριζει μηπως καποιος καποια εφαρμογη για καταγραφη κλησεων που να δουλευει πραγματικα? Δοκιμασα τα call recorder/s που ειχαν αναφερθει παραπανω αλλα σε 4.0.3 κρασαρουν κατα τη κληση

Αν δεν κάνω λάθος δεν υποστηρίζεται η καταγραφή σε ics γενικά

angeldust

Μακαρι φιλε αλλα η υπομονη μας εχει εξαντληθει.Δωσαμε 600ε για αυτη την συσκευη η οποια ειναι η κορυφαια σε πωλησεις την σεζον

που μας περασε και δεν περιμενα τοσο χαλια υποστηριξη σε αναβαθμισεις.Εχει βγει εδω και 40 μερες η ICS στις πιο πολλες χωρες και σε μας τιποτα.Ουτε ισα με την SONY δεν ειναι που το NEO V πηρε την ICS ποιο γρηγορα σε ενα μοντελο των 200ε.:mad::mad::mad:

Πολύ σωστά. Για αυτό (όπως έγραψα και την προηγούμενη εβδομάδα) όταν τους είχα ξαναπήρα τηλ., τους ‘’έκραξα’’ τους είπα ότι είναι απαράδεκτοι (η Samsung Hellas) και ότι σε όλη την Ευρώπη (και όχι μονό Ε.Ε.) έχει βγει εκτός από Ελλάδα. Και εκτός από μικρότερες χώρες που έχουν πάρει το νέο firmware και με κινητά φθηνότερο συμβαίνει το ίδιο… Και μάλιστα όταν μου είπαν ότι τα κατέγραψαν όλα θα τα μεταφέρουν, αλλά και να στείλω και Mail για όσα τους λέω, τους είπα ότι θα στείλω αλλά όχι σε αυτούς αλλά στην μαμά εταιρία στην Κορέα. ίσως να μην τους άγγιξαν και πολύ (αν και την επόμενη έβγαλαν στο facebook ανακοίνωση για συγγνώμη για την καθυστέρηση, και ότι την εβδομάδα αυτή κάνουν προσπάθεια να βγει, αλλά πιθανότατα ήταν τυχαία το τηλεφώνημα μου 1 μέρα πριν, εκτός και αν υπήρχαν και άλλα πολλά) αλλά αν συμβεί από πολλούς και πάνε και πολλά mail στην Κορέα ίσως κάτι να αλλάξει (το ίδιο πρόβλημα καθυστέρησης το είχα και με το ace 1 χρόνο πριν που ήταν να αναβαθμιστεί από 2.2 σε 2.3).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν εισαι root και εισαι διατεθειμένος να πληρώσεις δοκίμασε το Call Recorder Galaxy S2 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.killermobile.totalrecall.s2.market&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLmtpbGxlcm1vYmlsZS50b3RhbHJlY2FsbC5zMi5tYXJrZXQiXQ..

Samsung galaxy s21+

Αν εισαι root και εισαι διατεθειμένος να πληρώσεις δοκίμασε το Call Recorder Galaxy S2 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.killermobile.totalrecall.s2.market&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLmtpbGxlcm1vYmlsZS50b3RhbHJlY2FsbC5zMi5tYXJrZXQiXQ..

Δυστυχως δεν ειμαι ακομα ρουτ... ευχαριστω πολυ παντως

το κινητο τελικα το πηγα για σερβις στην smartec οπως μου υποδιξαν απο την μαμα samsung .παντος ρε παιδια πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο και μπορω να πω οτι ηταν πολυ εκνευριστικο για κινητο που κανει 500 ευρω.κριμα γιατι την γουσταρα την συσκευη

το κινητο τελικα το πηγα για σερβις στην smartec οπως μου υποδιξαν απο την μαμα samsung .παντος ρε παιδια πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο και μπορω να πω οτι ηταν πολυ εκνευριστικο για κινητο που κανει 500 ευρω.κριμα γιατι την γουσταρα την συσκευη

Όλες οι συσκευές μπορούν να παρουσιάσουν αστοχία υλικού. Δεν έχει να κάνει με την τιμή. Το πρώτο μου λάπτοπ το πλήρωσα 500.000 δραχμές (1500€) και στην πρώτη εβδομάδα το πήρα στο χέρι, και τότε δεν υπήρχαν DOA και τέτοια. Θα στο φτιάξουν ή θα στο αλλάξουν και μετά θα το χαρείς μια χαρά. Ξέρω ότι είναι ξενέρα αλλά συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες ;)

Όλα καλά.

μακαρι .....μια ερωτηση εαν ξερει κανεις εκανα της επαφες μου backup σε vcf και οταν παω να της περασω στο αρχαιο htc desire μου με android 2.2.2 δεν μου της κανει εξτρακ λεει οτι υπαρχει σφαλμα .....?????ξερει κανει μηπωσ αν μπορω να κανω κατι

ρε παιδια οταν φτιαχνω το μενου μετα απο μερικες ωρες η αν κανω επανεκκινηση το κινητο καποια εικονιδια μ τα αλλαζει ξανα κ τα βαζει οπως θελει αυτο.

ξερει κανει για τι γινετε αυτο? εχω τον στοκ λανσερ!

Να δω όταν θα βγει η ICS επίσημα πόσα παράπονα θα κάνουν για διάφορα προβλήματα που θα δημιουργίσει σε διαφορετικές συσκευές και μετά άντε να περιμένεις το update για bugs σε κανά 2-3 μήνες. :p

Όλες οι συσκευές μπορούν να παρουσιάσουν αστοχία υλικού. Δεν έχει να κάνει με την τιμή. Το πρώτο μου λάπτοπ το πλήρωσα 500.000 δραχμές (1500€) και στην πρώτη εβδομάδα το πήρα στο χέρι, και τότε δεν υπήρχαν DOA και τέτοια. Θα στο φτιάξουν ή θα στο αλλάξουν και μετά θα το χαρείς μια χαρά. Ξέρω ότι είναι ξενέρα αλλά συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες ;)

Είναι ξενέρα από την άποψη ότι "παίρνω κάτι καινούργιο και θελω να ειναι ολα τέλεια" και μολις το πας για service Νοιώθεις πως το παίρνεις μεταχειρισμένο...κάπως.

Καλημέρα. Ξαναμίλησα με Samsung Hellas πριν από λίγο, και η απάντηση ήταν ότι δεν έχουν νεότερη ενημέρωση και μάλλον από εβδομάδα θα βγει…. Και δεν ξέρουν γιατί καθυστερεί τόσο πολύ περισσότερο και από τα Σκόπια και την Κύπρο… Επειδή έχω Vodafone S2, στο καπάκι πήρα την Vodafone. Έκανα και εκεί τα παράπονα (τους είπα όπως και στη Samsung να σημειώσουν και το ονοματεπώνυμο μου και να το στείλουν επίσημα στα κεντρικά τους) και ρώτησα αν έχουν κάποια ενημέρωση για το πότε θα βγει. Μου είπαν ότι θα το δουν και θα με πάρουν. Όντως μετά από 15 λεπτά με πήραν και μου είπαν ότι αύριο, 25/4 το μεσημέρι, θα βγει στο αέρα! Δεν ήξερε αν είναι σίγουρα ότι θα είναι για όλες τις εκδόσεις των firmware αλλά σίγουρα μου είπε ότι θα βγει για κάποιες αν όχι για όλες. Οπότε υπομονή 24 ώρες και ας ελπίσουμε ότι και η Samsung θα δώσει και για τα υπόλοιπα S2 (εκτός Vodafone).

Πολύ καλά τα νέα που μας φέρνεις φίλε..ας μην είναι άλλη μια πληροφορία που σου έδωσαν απλώς για να μην τους πρήζεις..πάντως αν όντως γίνει αύριο η αναβάθμιση να δείς που η επίσημη samsung θα βγει και θα πει πως ήταν συνεπείς στην ανακοίνωση της προηγούμενης εβδομάδας.

angeldust

Ρε παιδιά σας δουλεύει το Samsung Dive? Αν και παλιά μου δούλευε τέλεια, μόλις του έκανα ένα test και δε δούλευε τίποτα....
Αντώνης.

Δεν ξερω αν χρειαζεται root αλλα οσο καιρο την χρησιμοποιησα, εμεινα ευχαριστημενος.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.recorder.service&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5yZWNvcmRlci5zZXJ2aWNlIl0.

Εχει την δυνατοτητα να επιλεγεις ποιες επαφες θα ηχογραφεις η αν θες ολες.

Επισης μπορεις να το βαλεις δουλευει οταν εισαι σε κληση αυτοματα η αν θες να το ενεργοποιησεις

εσυ εκεινη την στιγμη.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Παιδιά σας δουλεύει όσοι το έχετε δοκιμάσει το παρακάτω πρόγραμμα ηχογράφησης κλήσεων; Αυτόματα δεν γράφει. Χειροκίνητα γράφει μόνο 3''. Είμαι root.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skvalex.callrecorder&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5za3ZhbGV4LmNhbGxyZWNvcmRlciJd

Το παρακάτω δουλεύει όντως ή θα δώσω τζάμπα τα 8 ευρώ;;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.killermobile.totalrecall.s2.market&feature=search_result

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Καλημέρα σε όλους μόλις μου έβγαλε το κινητό ενημέρωση για επίσημη αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ και ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς αν την κάνω αν θα χάσω τις επαφές, τις εφαρμογές και τα λοιπά.

Καλημέρα σε όλους μόλις μου έβγαλε το κινητό ενημέρωση για επίσημη αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ και ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς αν την κάνω αν θα χάσω τις επαφές, τις εφαρμογές και τα λοιπά.

Εγω το κανω ειναι ακομα στο 50% για να δούμε τι θα δουμε:lol:

Λογικά θα σου περάσει από πάνω το νέο λειτουργικό και θα τα έχεις ολα, αν και θα σου πρότεινα επειδή είναι major update, μόλις το κάνεις να ρίξεις και ένα hard reset για να μην έχεις κολληματα.

Εμένα μου έβγαλε το update, πατησα later και τώρα μου λέει no updates όταν κανω check! Σου κάνει και εσένα το ίδιο ;

Μόλις ξεκίνησε αναβάθμιση το Galaxy SII μέσω ΟΤΑ.

Ελληνικό product code και δεν το ρίσκαρα για "αργότερα". Πάτησα αμέσως οκ

Θα είναι μία καλή μέρα! :D:D:D

Δεν εχασα τιποτα

Με γεια το παγωτό. Να προσέξετε να μην κρυώσουν τα λαιμά σας.

Περιμένουμε εντυπώσεις.:)

Φιλικά Γιώργος

το ξεκινησα κι εγω μεσω wifi και μου κολλησε εδω κ 5 λεπτα στο 13%... αντε να δουμε!!!

εντιτ: τα λαιμα; τα λαιμα;;;; χααααχαχα...

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Και στην LP7 στον dialer δεν έχει να δει κάποιος τα contacts του. Πολύ άσχημο αυτό και δεν καταλαβαίνω και τον λόγο που το κάνει η samsung.

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)