Jump to content

PRATINAS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    423
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About PRATINAS

  • Ημ. Γέννησης Ιανουάριος 31

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

PRATINAS's Achievements

  1. PRATINAS

    Xiaomi 13T

    Σχετικά με το θέμα της αναβάθμισης που προφανώς δεν έχει έρθει, με μια βόλτα στο Xiaomi community παρατήρησα πως γενικά υπάρχει θέμα. Εν κατακλείδι, καλή η Xiaomi αλλά σε ρομποτικές σκούπες κτλ. Γιατί από support στις συσκευές που κοστίζουν κάτι παραπάνω από το μισό του βασικού μισθού είναι ναυάγιο.
  2. PRATINAS

    Xiaomi 13T

    Με κάποιες πρόχειρες σκέψεις, μέχρι χιλιάρικο. P60 pro S22, S23 FE, S23, S23+, S24 Xperia 5V OnePlus 11, 12, 12R Αλλά συμφωνώ πως με το βίντεο βάζει κάτω, πολλά από τα παραπάνω κινητά. Εδώ και κανά μήνα η τιμή του είναι στα 550. Όσο ήταν και στις αρχές που λανσαρίστηκε σαν προωθητική ενέργεια. Στα 700 που αναφέρεσαι ήταν για πολύ λίγο διάστημα.
  3. PRATINAS

    Xiaomi 13T

    Για την τιμή του (τιμές επίσημες αντιπροσωπείας πάντα) ίσως μαζί με το Xperia 10v, βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες. Αλλά γενικά δεν μπορεί να συγκριθεί με κινητά των 700+. Έκπληξη είναι η νυχτερινή λήψη. Ανώτερη από ναυαρχίδες του 22 και 23. Τα βίντεο πάντως παίζει να είναι καλύτερα από φωτογραφίες. (Δεν ξέρω αν θα υπάρξουν αλλαγές με το hyperos. Ελπίζω να το μάθω μέσα στο χρόνο που ευελπιστώ να έρθει η αναβάθμιση Χο Χο Χο Χο)
  4. PRATINAS

    Xiaomi 13T

    Να περιμένεις. Σχετικά καινούργιο μοντέλο είναι. Κάποια στιγμή θα το θυμηθούν και αυτοί. Δεν θα δεις καμιά τεράστια αλλαγή, απλά την ικανοποίηση πως η εταιρία σέβεται τον αγοραστή που τα έσκασε για να πάρει το προϊόν. Και είναι κρίμα να καίνε έτσι αυτή τη συσκευή γιατί σε γενικές γραμμές είναι πάρα πολύ καλή. Κάμερες άνω του μετρίου, ίσως η καλύτερη μπαταρία που έχει περάσει από τα χέρια μου και με μια 10λεπτη φόρτιση σου βγάζει πάνω από τη μισή μέρα. Πραγματικά κρίμα.
  5. PRATINAS

    Xiaomi 13T

    Σε πολλά forum της Xiaomi, υπάρχουν πολλοί που έχουν μείνει με την ενημέρωση ασφαλείας Δεκεμβρίου. Για hyper ούτε λόγος φυσικά. Άρα το θέμα είναι γενικό. Καλά δεν θα τα βάψουμε και μαύρα. Απλά να έχουμε να λεμε... Σούπερ συνέπεια πάντως ο Κινέζος!
  6. PRATINAS

    Xiaomi 13T

    Cosmote, καμία σχέση με root. Καθαρό. Τελευταία φορά που είχα ασχοληθεί με root κτλ ήταν το 2012 με το htc desire. 😜
  7. PRATINAS

    Xiaomi 13T

    Επειδή ειπώθηκε, ελληνικής αντιπροσωπείας με καμία αναβάθμιση. Μια χαρά το 13t σε θέμα hardware αλλά όσο κρατήσει. Ποτέ ξανά ο Κινέζος. Μετά πάλι νεφρό και Samsung.
  8. PRATINAS

    Xiaomi 13T

    Ήδη μου λείπει η συνέπεια της Sammy στο θέμα των ενημερώσεων. Μια χαρά συσκευή είναι το 13Τ, με εξαιρετικές δυνατότητες, αλλά στον τομέα υποστήριξης, η Xiaomi πετάει χαρταετό. Είναι αστείο το πολυδιαφημισμένο HyperOS να έχει global rollout από το Δεκέμβριο και οι περισσότεροι από τους μισούς ακόμα να το ψάχνουν. Κινητό που πρωτοκυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο και σε αρκετές περιπτώσεις έχει μείνει στην ενημέρωση ασφαλείας Δεκεμβρίου. Τραγικό.
  9. Δεν ξέρω τι φάση, αλλά έγινε θαύμα.
  10. Συνεχίζονται οι ενημερώσεις ασφαλείας στο συγκινητικό S20+ (Την ωρα που το καινούργιο xiaomi 13T έχει μείνει στην ενημέρωση Νοεμβρίου, ενώ η αναβάθμιση στο hyper os μπορεί πλέον να θεωρηθεί ανέκδοτο)
  11. PRATINAS

    Xiaomi 13T

    Είναι το πρώτο μου Xiaomi και δεν ξέρω τι φάση παίζει με τις αναβαθμίσεις, αλλά δεν μου φαίνεται λογικό να είμαι ακόμα στην 14.0.13....
  12. Θέλω να συνδεθώ με τον παλιό μου λογαριασμό αλλά ζητάει mail που από το 2004 αλίμονο αν το θυμόμουν. Έστειλα μήνυμα στο «Επικοινωνήστε μαζί μας» αλλά με συνδέσατε με Κάιρο. Υπάρχει κάποιος να συνεννοηθώ;
  13. Μια χαρά φωτογραφίες βγάζει τη νύχτα. Το πρόβλημα είναι στην μπαταρία του.
  14. Πάντως μετά την αναβάθμιση Μαΐου, για πρώτη φορά τρώει φρίκες. Η πλάτη αρκετά συχνά "βραζει", ενώ έχει φάει καποια "παγώματα" σε κλασικές και ελαφριές εφαρμογες. Δεν μας τα λέει καλά...
  15. Τις τελευταίες μέρες έχει φάει φρίκη το WiFi. Αποσυνδέσεις κτλ. Αν φτάσω στο αναπόφευκτο, ξέρει κάποιος αν καλύπτει τέτοια θέματα η εγγύηση;
×
×
  • Create New...