DimitrisAndNiki Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Το περιεργο είναι πως δεν ειχανε σβηστει οι φωτογραφιες μου... Επισης εχει πανω στο scroll bar μια ενδειξη για ενημερωση λογισμικου. Δεν μπορω να την κανω να φυγει. Απενεργοποιησα την επιλογη για αυτοματες ενημερωσεις λογισμικου κ το εκανα restart αλλα επιμενει. Παντως ο πατερας μου που θα το χρησιμοποιει τωρα δεν θα εχει internet Οποτε μαλλον δεν πειραζει κ πολυ. Αν κανεις ξερει πως μπορει να βγαινει παντως ας μου πει! Τα αρχεία σου σβήνονται μόνο αν το κάνεις επαναφορά απο recovery, διαφορετικά σβήνονται μόνο οι ρυθμίσεις χρήστη (λογαριασμοί, rom settings κτλ) Η ενημέρωση που δίνει... φεύγει λογικά αν ανοίξεις στο notification panel και πατήσεις παρατεταμένα επάνω του (θα σου βγάζει επικογές, όπως σε όλα τα άλλα notifications) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gispect Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Τα αρχεία σου σβήνονται μόνο αν το κάνεις επαναφορά απο recovery, διαφορετικά σβήνονται μόνο οι ρυθμίσεις χρήστη (λογαριασμοί, rom settings κτλ) Η ενημέρωση που δίνει... φεύγει λογικά αν ανοίξεις στο notification panel και πατήσεις παρατεταμένα επάνω του (θα σου βγάζει επικογές, όπως σε όλα τα άλλα notifications) Σε ευχαριστω κ παλι. Το εκανα κ με εβγαλε σε ενα μενου οπου κ πατησα ''επιβολη διακοπης'' αν θυμαμαι καλα κ εφυγε. Ολα καλα. Σα καινουριο παλι :) Παράθεση In the begining there was nothing, which exploded. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Στην προσπάθεια να καθαρίσω το s2 και να περάσω νέα custom rom (πριν ειχε την neat rom) πέρασα μια official 4.1.2 αλλά κατέληξα σε bootloop στο σήμα της Samsung και αυτό συνέβη και με άλλες official 4.1.2. Σημειωτέον ότι το home button δεν λειτουργεί, έτσι μπαίνω μόνο στο download Mode με το τηλέφωνο στην φόρτιση, (αλήθεια υπάρχει τρόπος να μπεις στο recovery εφόσον υπάρχει, με συνδυασμό πλήκτρων όταν δεν λειτουργεί το home button?). Μπορεί κάποιος να μου συστήσει μια official rom να την περάσω με odin και να ξεκολλήσω από το bootloop? Ευχαριστώ για την βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Κι εγώ ενδιαφέρομαι να περάσω την official 4.1.2 και να βγάλω την neat rom αλλά δεν έχω ιδέα πως να το κάνω... Τι είναι αυtό το odin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Κι εγώ ενδιαφέρομαι να περάσω την official 4.1.2 και να βγάλω την neat rom αλλά δεν έχω ιδέα πως να το κάνω... Τι είναι αυtό το odin? Θα το μετανιώσεις... και μετά θα θες πάλι Neat. Φλάσαρες custom rom και δεν ξέρεις πως θα γυρίσεις σε original? θα με τρελάνεις! ODIN είναι το software για windows που μπορείς να περάσεις τις original roms στο κινητό. Τις original αυτές roms τις βρίσκεις εδώ: http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-I9100/#firmware Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Δεν βγάζουμε την Neat για να βάλουμε stock! Θα πέσει φωτιά να μας κάψει!!!! :O Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) Θα το μετανιώσεις... και μετά θα θες πάλι Neat. Φλάσαρες custom rom και δεν ξέρεις πως θα γυρίσεις σε original? θα με τρελάνεις! ODIN είναι το software για windows που μπορείς να περάσεις τις original roms στο κινητό. Τις original αυτές roms τις βρίσκεις εδώ: http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-I9100/#firmware Καλά μη φωνάζετε! :lol: Στο δικό μου S2 έχει τη stock. Της γυναίκας μου το πήρα μεταχειρισμένο και ήδη φόραγε τη Neat. Και λέει Android version 4.1.2. Άρα να βάλω και στο δικό μου τη NEAT... Ποιά όμως; Όπως καταλάβατε δεν έχω και πολύ γνώση του θέματος! Edited January 8, 2016 by MessengerOfGood Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) Καλά μη φωνάζετε! :lol: Στο δικό μου S2 έχει τη stock. Της γυναίκας μου το πήρα μεταχειρισμένο και ήδη φόραγε τη Neat. Και λέει Android version 4.1.2. Άρα να βάλω και στο δικό μου τη NEAT... Ποιά όμως; Όπως καταλάβατε δεν έχω και πολύ γνώση του θέματος! την 6.4 δεν πρόκειται να βγει άλλη έκδοση φλασάρεις philz για root + custom recovery και στην συνέχεια την καρφώνεις... Στο παρελθόν έχουμε γράψει αναλυτικά τα βήματα http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/rom-neatrom-lite-extralite-themed-aroma-t1569686 Edited January 8, 2016 by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 (edited) Καλά μη φωνάζετε! :lol: Στο δικό μου S2 έχει τη stock. Της γυναίκας μου το πήρα μεταχειρισμένο και ήδη φόραγε τη Neat. Και λέει Android version 4.1.2. Άρα να βάλω και στο δικό μου τη NEAT... Ποιά όμως; Όπως καταλάβατε δεν έχω και πολύ γνώση του θέματος! Επείσης πολύ καλη και σταθερη είναι και η cyanomod 12.1 (5.1.1 LP) Είμαι πολύ ευχαριστημένος.. Την ίδια έχω και στο s4 9506 και είναι σαν δίδυμα :p Edited January 10, 2016 by als2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoni18s Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Το κινητάκι πέθανε :( Πήγα σε J5 ( btw ΦΟΒΕΡΟ) αλλά δεν θα αφήσω έτσι το καλύτερο κινητο που είχα ever. Το i9100 όμως οφείλει να αναστηθεί και να υπάρχει σαν καβάτζα. Έχει κανένας να προτείνει καμια καλή motherboard που να την έχει δουλέψει? Φυσικά αν είναι ΟΕΜ δεν θα με χαλάσει καθόλου. Καλωδιοταινία φόρτισης ΟΕΜ που έχω βάλει δεν είχα κανένα θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Δεν υπάρχει μητρική άλλης μάρκας. Μόνο μαμά και πλέον φαντάζομαι μόνο μεταχειρισμένη. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Μήπως ξέρει κανείς αν η στοκ ρομ έχει ενσωματωμένο call blocker, στον dialer, όπως έχουν οι διάδοχοί του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gispect Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Oποιος ενδιαφερεται εχω ακομα το κουτι του galaxy S2 με manual κ οτι αλλο ειχε μεσα. Το χαριζω σε οποιον ερθει μεχρι Γλυφαδα. Απο το να το πεταξω σκεφτηκα μπορει καποιος να το θελει Παράθεση In the begining there was nothing, which exploded. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Μήπως ξέρει κανείς αν η στοκ ρομ έχει ενσωματωμένο call blocker, στον dialer, όπως έχουν οι διάδοχοί του? Εάν θυμάμαι καλά, ναι έχει. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Oποιος ενδιαφερεται εχω ακομα το κουτι του galaxy S2 με manual κ οτι αλλο ειχε μεσα. Το χαριζω σε οποιον ερθει μεχρι Γλυφαδα. Απο το να το πεταξω σκεφτηκα μπορει καποιος να το θελει έχει και το s2 μέσα ή είναι μόνο το κουτι? :D Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gispect Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 έχει και το s2 μέσα ή είναι μόνο το κουτι? :D Μονο κουτι προφανως:lol: Το S2 το χαρισα στον πατερα μου Παράθεση In the begining there was nothing, which exploded. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 σημερα ξαφνικα ενω το βγαζουμε απο τον φορτιστη,αυτο εξακολουθει να δειχνει την μπαταρια που φορτιζει.μπορω να κανω κατι εγω η παει service? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 σημερα ξαφνικα ενω το βγαζουμε απο τον φορτιστη,αυτο εξακολουθει να δειχνει την μπαταρια που φορτιζει.μπορω να κανω κατι εγω η παει service? Να βγάλεις και να βαλεις την μπαταρια; Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 σημερα ξαφνικα ενω το βγαζουμε απο τον φορτιστη,αυτο εξακολουθει να δειχνει την μπαταρια που φορτιζει.μπορω να κανω κατι εγω η παει service? Προσπάθησε να καθαρίσεις και τη micro usb θύρα της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Oποιος ενδιαφερεται εχω ακομα το κουτι του galaxy S2 με manual κ οτι αλλο ειχε μεσα. Το χαριζω σε οποιον ερθει μεχρι Γλυφαδα. Απο το να το πεταξω σκεφτηκα μπορει καποιος να το θελει Φορτιστή ή ακουστικά έχει μέσα ή είναι το κουτί με τα χαρτιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gispect Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Φορτιστή ή ακουστικά έχει μέσα ή είναι το κουτί με τα χαρτιά; Oχι μονο κουτι κ χαρτια νομίζω. Παράθεση In the begining there was nothing, which exploded. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Oχι μονο κουτι κ χαρτια νομίζω. Ρε παιδιά, κανείς δεν το θέλει; Το κουτί άνετα γίνεται φωλιά για χαμστεράκι! :lol: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekDragon Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Ρε παιδιά, κανείς δεν το θέλει; Το κουτί άνετα γίνεται φωλιά για χαμστεράκι! :lol: Ακους εκει; φτασαμε να ικετευουμε να στειλουμε κουτια, αχ Τσιπρα τι μας εκανες ψαχαχαχαχαχχαχαχαα ΥΓ: εγω το θελω το κουτι αν γουσταρεις να το στειλεις Νοτιο Πηλιο. Παράθεση Αλέξανδρος...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gispect Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Ακους εκει; φτασαμε να ικετευουμε να στειλουμε κουτια, αχ Τσιπρα τι μας εκανες ψαχαχαχαχαχχαχαχαα ΥΓ: εγω το θελω το κουτι αν γουσταρεις να το στειλεις Νοτιο Πηλιο. Παιζει το καλοκαιρι να περασω απο εκει αν γουσταρεις να περιμενεις :p Παράθεση In the begining there was nothing, which exploded. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Το ειχα αφησει για φορτιση, παω να το παρω και το βλεπω σβηστο. Δεν αναβει με τιποτα. Σκεφτηκα ότι είναι η μπαταρια γιατι δεν αλλαχτεί εδώ και 4 χρονια. Μετρησα την μπαταρια με πολυμετρο και είναι στα 4,2 volt, αρα θεωρω ότι δεν εχει θεμα με την μπαταρια. Εχετε καποια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts