Jump to content

MessengerOfGood

Members
  • Δημοσιεύσεις

    324
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by MessengerOfGood

  1. Αυτά που βάζουν είναι γυαλάκια ή πλαστικές μεμβράνες?
  2. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλείται Samsung Galaxy S7 G930F μαύρο, κυριολεκτικά σαν καινούριο χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά (ήταν από την πρώτη μέρα σε θήκη full cover) ή οποιοδήποτε άλλο θέμα. RAM 4GB, storage 32GB (δέχεται και micro SD card 64GB), firmware updated Oct 2022. Η μπαταρία είναι σε πολύ καλή κατάσταση και κρατάει μια μέρα και περισσότερο ανάλογα φυσικά με τη χρήση (πάντα φορτιζόταν μόνο με τον γνήσιο φορτιστή του που παρέχει overload protection). Δίνεται με τον γνήσιο φορτιστή του και επιπλέον 8 θήκες: Μία 360 full cover σιλικόνης λεπτή, μία back cover σιλικόνης λεπτή με καθρέπτη πίσω, τρεις back cover σιλικόνης λεπτές και τρείς τύπου wallet (πορτοφόλι) σφραγισμένες (αν κάποιος ενδιαφέρεται μόνο για θήκες ας επικοινωνήσει μαζί μου).

    90 €

    ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΤΤΙΚΗ - GR

  3. Ναι, αυτό ήταν, Ευχαριστώ πάρα πολύ!
  4. Μέχρι τώρα είχα θήκη πορτοφόλι (την LED της Samsung) που διαλύθηκε μετά από αρκετά χρόνια χρήσης. Τώρα το έχω σε απλή θήκη σιλικόνης και έχω 2 ερωτήματα στην ομάδα: 1. Υπάρχει κανένα καλό screen protector? 2. Μόλις το σηκώνω ανάβει η οθόνη και τρώει μπαταρία (πρώτα αν δεν άνοιγα το πορτάκι δεν άναβε). Μπορώ νά κάνω κάτι από τις ρυθμίσεις για να μην ανάβει? Προσπάθησα αλλά δεν κατάφερα τίποτα...
  5. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Καινούριο
    Χαρίζονται οι παρακάτω αχρησιμοποίητες θήκες για κινητά Samsung Galaxy: Θήκη σιλικόνης για Samsung Galaxy S7 Edge. Θήκη και δύο τζαμάκια για Samsung Galaxy S6. Δυο θήκες που ταιριάζουν (από διαστάσεις) στο Samsung Galaxy S7 αλλά το κινητό αυτό δεν έχει τρύπες στο πάνω μέρος, άρα για κάποιο άλλο θα είναι. Βάζω φωτογραφίες γύρω-γύρω για να βγάλει άκρη όποιος ενδιαφερθεί.

    NO VALUE SPECIFIED

    ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΤΤΙΚΗ - US

  6. Καλημέρα Ξέρει κανένας καμιά καλή εφαρμογή Android που να μιλάς στο κινητό Ελληνικά και να μεταφράζει Ισπανικά που να λειτουργεί εκτός WiFi (Internet)?
  7. Μόλις πήρα αυτό για τη σύζυγο. Ο (εξαιρετικός) πωλητής πέρασε το (έξτρα και πάμφθηνο) τζαμάκι στο δικό μου. Δεν πάει μέχρι την άκρη της οθόνης και μου είπε ότι αυτό γίνεται επίτηδες γιατί αυτά που πάνε μέχρι την άκρη τα σηκώνουν οι θήκες.
  8. Μια που είναι στην γνήσια LED θήκη της Samsung που έχει καπάκι (με LED) λέω να μη βάλω τίποτα και να έχω και την πιο άμεση αντίδραση και πιο καθαρή οθόνη. Δεν είναι το σπάσιμο της οθόνης που με απασχολεί αλλά οι γρατζουνιές από τα κλειδιά στην τσέπη, αλλά η συγκεκριμένη θήκη με το καπάκι το προστατεύει (αλλά δεν βολεύει στις φωτογραφίες). Τελικά έχω και την εντύπωση ότι το τζαμάκι Nilkin δεν έσπασε από εξωτερική αιτία, είναι προγραμματισμένα να σπάνε φαίνεται 😃
  9. Το τζαμάκι Nilkin που είχα ράγισε σε πολλά σημεία και το έβγαλα (μου έσωσε την οθόνη όμως!) Χωρίς το τζαμάκι έχω κάπως καλύτερο (πιο άμεσο) touch. Τώρα το βρίσκω μόνο από Θεσσαλονίκη. https://www.skroutz.gr/s/18515575/Nillkin-Amazing-H-Pro-Tempered-Glass-Galaxy-S10e.html Αυτό λέει τίποτα? https://www.skroutz.gr/s/18292914/2-5D-Tempered-Glass-Galaxy-S10e.html Δεν ξέρω και πολλά από αυτά και θα το πάω σε κάποιον ειδικό να το βάλει σωστά.
  10. Έχω βάλει μια SIM σε ένα συναγερμό και μπορεί να στείλει μόνο SMS στο κινητό μου (Galaxy S10e). Έχω δημιουργήσει ξεχωριστή κατηγορία notifications για αυτά τα SMS και θέλω να έχουν ήχο alarm όσο γίνεται πιο δυνατό. Δυστυχώς τα notification sounds του S10e είναι πολύ ήπια και δεν θα με ξυπνήσουν όταν χτυπήσει συναγερμός. Υπάρχει κάτι να βάλω και πως μπαίνει?
  11. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Κινητό Doogee X5 Max Pro σε απολύτως άψογη κατάσταση, στο κουτί του με όλα τα παρελκόμενα (φορτιστή, καλώδιο USB κλπ). Έχει γίνει ελάχιστη χρήση γιατί ήταν για δεύτερο τηλέφωνο αν χανόταν το άλλο. Είναι όπως ακριβώς αγοράστηκε. Μαζί δίνεται και μια θήκη σιλικόνης. Quad core. dual SIM, 2 GB RAM και ξεχωριστή (dedicated) slot για micro SD που χρησιμοποιείται μαζί με την μνήμη του κινητού (16 Gb) σαν ενιαία μνήμη ώστε το κινητό να βλέπει πολύ μεγάλη μνήμη storage (ROM). Οθόνη IPS, GPS, FM Radio, αποσπώμενη μεγάλη μπαταρία 4000 mΑ, πλήρες Ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο, fingerprint κλπ. Πλήρη χαρακτηριστικά εδώ.

    40 €

    ΠΑΠΑΓΟΥ - GR

  12. Τελικά ενώ ήμουν έτοιμος να το σπάσω, έκανε factory reset με συνδυασμό πλήκτρων Power + μπροστινό κουμπί Είναι μια χαρά! ☺️
  13. Φτανει μέχρι το lock screen και δεν ξέρω τον κωδικό για να μπώ στο μενού. Αυτός που μου το χάρισε μου είπε: για ενα χρονο δουλευε αψογα μεχρι που χακαραν το gmail της ανηψιας (το οποιο ειχε βαλει κ στο κινητο) κ χωρις να το σκεφτει το διεγραψε. Εκτοτε το τηλεφωνο ξαφνικα μια μερα σταματησε να δουλευει κ αρχισε να ζηταει κωδικο, οσες φορες βαλαμε τους κωδικους που ηξερε η γυναικα μου δεν τους αναγνωριζε. Φαίνεται ότι απλά είναι κλειδωμένη η οθόνη, αλλά ίσως είναι και κάτι πιο σοβαρό. Κατέβασα και εγκατέστησα το Dr.Fone software, το έτρεξα και λέει ότι μπορεί να ξεκλειδώσει την αρχική οθόνη αλλά ζητάει registration που κοστίζει 40€ και δεν αξίζει για το συγκεκριμένο κινητό, Δεν φαίνεται ύποπτο το πρόγραμμα, άλλωστε έχω το πολύ καλό bitdefender antivirus που δεν έβγαλε μήνυμα.
  14. Μου χάρισαν το παραπάνω κινητό κλειδωμένο σε Cosmote αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα όποια κάρτα Cosmote κι αν του βάλω. Έβαλα και του κανονικού μου κινητού και δεν μπορώ να μπω στα μενού. Πρέπει να είναι κλειδωμένο σε συγκεκριμένο SIM της Cosmote. Υπάρχει περίπτωση να ξεκλειδώνει;
  15. Δοκίμασα και δεν έγινε τίποτα. Το sp flash δεν δεχότανε .το android-info.txt που κατέβασα αλλά ούτε και το παλιό! Το έκλεισα και από τότε δεν ανοίγει με το κουμπί power. Από μένα τέλος με το κινητό! Σαν ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για τη βοήθειά σας θα ήθελα να το χαρίσω εδώ σε εναν από σας που προσπαθήσατε να με βοηθήσετε. Ακόμα και αν δεν το επαναφέρετε ίσως είναι χρήσιμο σαν ανταλλακτικά (νομίζω η μπαταρία κρατάει πολύ).
  16. Με την εντολή adb reboot bootloader πράγματι μπαίνει σε fastboot και μετά από λίγο ξαναφορτωνει το android. Όσο πρόλαβα και στην οθόνη έδειχνε fastboot, έδωσα την εντολή adb devices αλλά δεν βρήκε τίποτα. Ίσως φταίει το ROM MIUI 10.9.3.28 BETA που έχει εγκατασταθεί μετά από τα updates που του επέτρεψα να κάνει. Είναι μεταγενέστερο του 10.2.1.0 που δίνεις. Και πολύ μεταγενέστερο του 6 που έβαλε όταν το ξεμπρικάρισα. Αλλά είχα πρόβλημα να ξανακάνω τη διαδικασία ξεμπρικαρίσματος... ΥΓ Δοκίμασα στο Linux Mint και το βλέπει και η εντολή adb devices και η fastboot devices και ΜΕΝΕΙ στο fastboot. Προχωράω να εγκαταστήσω TWRP recovery και την Ελληνική ROM και ελπίζω να μην το ξαναμπρικάρω! Αλλά έτσι κι αλλιώς δεν μου κάνει με την Κινέζικη ΒΕΤΑ. YΓ2: Έβαλα να φορτώσω τo TWRP IMG μέσω του fastboot από το Linux, το βρήκε αλλά λέει "download for partition 'recovery' is not allowed' και κλείνει. Η εντολή fastboot getvar all βγάζει ότι δεν είναι ξεκλείδωτο (unlocked: no). Πρέπει να το ξεκλειδώσω... Και το MI Unlock Tool είναι διαθέσιμο μόνο στα Windows (Αυτό που εφταξαν στους XDA developers λένε ότι δεν δουλεύει). Αλλά στα Windows δεν κάθεται το κινητό στο fastboot.
  17. Ναι είναι USB2, το λαπτοπ δεν εχει USB3. Το δοκίμασα και σε δύο άλλα λαπτοπ που δεν έχουν USB3, Τα ίδια ακριβώς,άρα προέρχεται από το κινητό (MIUI BETA?) ή από τους MTK drivers. Όλα πάντως τα λαπτοπ στον Device Manager το βλέπεουν σαν Redmi Pro. Θα προσπαθήσω και με Linux Mint...
  18. Άνοιξα το USB Debugging αλλά πάλι μόλις το συνδέσω το παρατάει και ξανφορτώνει το Android. Στο CMD h εντολή adb devices" βρίσκει μια συσκευή, αλλά η "fastboot devices" δεν βρίσκει τίποτα. Από την άλλη έχω πρόβλημα όταν του βάζω τους κωδικούς του MI account που έφτιαξα στο λαπτοπ. Βγάζει και κάτι απαντήσεις σε άψογα κινέζικα... Μάλλον δεν έπρεπε να κάνω τις αναβαθμίσεις της ΜΙUI γιατι αυτή που φοράει αυτη τη στιγμή λέει ΒΕΤΑ. Θα ξανακάνω τη διαδικασία unbrick και θα αφήσω μόνο ότι βάλει. ΥΓ Δοκίμασα και τώρα δεν κάνει ούτε την αρχική διαδικασία unbrick. Δεν φορτώνει τίποτα. Ίσως φταίει που δεν έχω βάλει κάρτα SIM... Έβαλα και κάρτα SIM. μπήκα στο MI account μου από το λαπτοπ και δήλωσα τον αριθμό τηλεφώνου της SIM. Τώρα το τηλέφωνο μπαίνει στο MI account (όπου τα πάντα είναι κινέζικα) και βλέπω διάφορες εφαρμογες να κατεβάσω κλπ. Αλλα και πάλι τα ίδια απο fastboot....
  19. Όταν ΔΕΝ το βάζω στο USB στο λαπτοπ μένει στο fastboot. Μόνο όταν το συνδέσω φεύγει. Και το power φαίνεται να δουλεύει κανονικά, σβήνει και ανάβει, κάνει power off κλπ. Όχι δεν κάνει επανεκκίνηση όταν είναι συνδεδεμένο, το αποσυνδέω και το ξανασυνδέω. Κάτι λέει εδώ αλλά δεν ξέρω αν θα καταλάβω https://xiaomi.eu/community/threads/the-fastboot-mode-dont-stay-on.46880/
  20. Αυτό έκανε και όταν προσπαθούσα να το ξεμπρικάρω. Με το που το έβαζα στο USB μετά από λίγο φόρτωνε το Android. Δεν με βολεύει καθόλου να μείνω με την κινέζικη ROM. Δεν έχει Play Store και θέλω και Ελληνικά τα ονόματα των επαφών. Και έχει και πολλές προεγκατεστημένες εφαρμογές εντελώς στα κινέζικα που με μπερδεύουν. Κάποιο τρόπο πρέπει να βρώ να περάσω την Ελληνική ROM. Να το πάω σε κάποιο service? Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο, το θέλω για δεύτερο κινητό αν γίνει ζημιά ή χάσω το Samsung Galaxy s10e. Μήπως θα μπορούσα να το πάω σε κάποιο μέλος με εμπειρία στο θέμα, που να μένει Αθήνα, για να το κοιταξει?
  21. Ναι, έτσι το βαζω (και να μην είναι συνδεδεμένο) Μπαίνει στο Fastboot αλλά, όταν το συνδέσω στο λαπτοπ, δεν κάθεται παρά πολύ λίγο και μετά ξεκινάει και φορτώνει το Android.
  22. Έφτιαξα λογαρισαμό mi account και ελπίζω κάποια στιγμη να μου δώσουν την άδεια, αν δεν είναι ξεκλείδωτο. Το κινητό μπαίνει σε fastboot mode μόνο από σβηστό και να μην είναι συνδεδεμένο με USB στο λαπτοπ. Όταν το συνδέσω με το USB δεν προλαβαίνω να κάνω και πολλά γιατί μετα από λίγο χρόνο ξεκινάει και φορτώνει android. Δεν βρίσκουν τιποτα οι εντολές adb devices & fastboot devices...
  23. Έγινα μέλος, έφαγα μια ολόκληρη μέρα και άκρη δεν έβγαλα. Βγάζουν οδηγούς για διάφορες δουλειές, μετά ακολουθούν εκατοντάδες σελίδες σε κάθε οδηγό και τα λίνκ δεν δουλεύουν και προβλήματα επί προβλημάτων κλπ Ειναι κατάλληλοι μόνο για πολύ εξοικειωμένους και δεν είμαι και σίγουρος. Το σωστό θα ήταν όταν λύνονται (αν λύνονται) τα προβλήματα ενός οδηγού να βγαίνει ένας διορθωμένος και τέλος. Ούτε καν τον οδηγό για να τσεκάρουμε αν είναι ξεκλείδωτο το bootloader δεν μπορεσα να εφαρμόσω (δεν είμαι και τόσο άσχετος, προγραμμάτιζα υπολογιστές το 1975). Διάβασα κάπου ότι έχει βγεί μια Global για το Redmi Pro. Αν ξερεις που θα τη βρώ και πως ακριβώς θα τη βάλω θα σου είμαι ευγνώμων. Μόνο Ελληνικό πληκτρολόγιο θέλω, δεν χρησιμοποιώ ποτέ Ελληνικό μενού. Αλλά καταλαβαίνω ότι δεν ήταν official, ήταν ported από άλλο κινητο, και την κατεβάσανε γιατί είχε πολλά προβλήματα. Οπότε η μόνη λύση είναι αυτό που πρότεινε ο chios με το twrp (που δεν ξέρω τι είναι) και την unofficial Greek ROM που μου έδωσε. Ίσως τα καταφέρω...Αυτο το http://www.mediafire.com/file/f0g8u8aif0y2i3g/twrp_omega_3.2.3-1_tools-4_blue.img/file που είναι IMG file πως ανοίγει/χρησιμοποιείται?
×
×
  • Create New...