WolfBack Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Παιδια αυτο που ειπαν καποιοι ποιο πανω οτι η επισημη 4.1.2 δεν θα περνιεται ο.t.a. αλλα μονο μεσω samsung kies και οτι θα δεσμευει περισσοτερο χωρο απο τα 16gb εσωτερικης μνημης του κινητου ισχυουν ή οχι και απλα ειναι φημες? Αν γνωριζει καποιος σιγουρα και οχι αν απλα υποθετει ας μας ενημερωσει. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. Θα δεσμεύσεις 1GB περισσότερο χωρο απ'όσο έχεις τώρα, για το σύστημα.. τίποτε περισσότερο. Όσο για το πως θα περάσει, απ΄όσα αναφέρονται μέχρι στιγμής θα περνιέται μόνο μέσω KIES. Μέχρι να βγει η τελική, βέβαια, μπορεί να αλλάξουν πολλά... Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Ας ελπισουμε οτι αυτο θα βοηθησει στη σταθεροτητα του κινητου και δεν θα εχει τα προβληματα της 4.0.3 που κλεινει απο μονο του το κινητου ουτε τα προβληματα της leacked 4.1.2 που κολλαει στην οθονει κλειδωματος. Οταν με το καλο βγει θα δουμε αν θα εχει αυτα τα θεμαατα και η τελικη επισημη 4.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilli Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Φιλε μου αν διαβασεις4 σελιδες λιο πισω θα δεις οτι αναφέρεται το προβλημα με το σβησιμο του κινητου απο εμενα και απο τουλαχιστον αλλους τρεις . Περασε την 4.0.4 και θα λυθουν ολα τα προβληματα . Εγω την ειχα μια εβδομάδα και το τηλέφωνο δεν ξανά έσβησε ποτε. Χθες το βραδυ περασα την 4.1.2 που πραγματικά ειναι παρα πολυ ομορφη και πολυ γρηγορότερη απο την 4.0.4 . Βαλε λοιπον 4.0.4 ή 4.1.2-αυτην προτείνω , οπωσδήποτε. Λοιπον τρωει ακυρο η 4.1.2 σημερα το κινητο παλι εσβησε και εβγαλα την μπαταρια για να ξεμπλοκαρει το κινητο και να ανοιξει. Μολις τωρα προσπαθησα να του περασω την 4.0.4 αλλα το κινητο εχει κολλησει στο λογοτυπο samsung galaxy s2 ... Τι να κανω για να ξεκολλησει , καμια ιδεα? Εχω απογοητευτει απο το κινητο πολυ παιδια .Οσο πολυ μου αρεσει αλλα τοσο με ξενερωνουν αυτα τα χαζα που κανει . Κριμα γιατι κατα τα αλλα ειναι super με βλεπω για galaxy s3. Τουλαχιστον το s3 σβηνει ή ειναι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Μα καλα εχεις περασει την leacked 4.1.2 και παρολα αυτα ακομα σου κλεινει μονο του? Μας βλεπω να τα πηγαινουμε ολοι πισω παιδια τα κινητα αν βγει και η επισημη 4.1.2 και τελικα το θεμα με το κλεισιμο του κινητου δεν λυθει ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Λοιπον τρωει ακυρο η 4.1.2 σημερα το κινητο παλι εσβησε και εβγαλα την μπαταρια για να ξεμπλοκαρει το κινητο και να ανοιξει. Μολις τωρα προσπαθησα να του περασω την 4.0.4 αλλα το κινητο εχει κολλησει στο λογοτυπο samsung galaxy s2 ... Τι να κανω για να ξεκολλησει , καμια ιδεα? Εχω απογοητευτει απο το κινητο πολυ παιδια .Οσο πολυ μου αρεσει αλλα τοσο με ξενερωνουν αυτα τα χαζα που κανει . Κριμα γιατι κατα τα αλλα ειναι super με βλεπω για galaxy s3. Τουλαχιστον το s3 σβηνει ή ειναι οκ? Αν κάνεις factory reset από recovery mode θα ανοίξει. Με τις επιφυλάξεις του θέματος εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350455 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Σίγουρα δουλεύει στην 4.0.3 τα όσα λέμε. Δεν προσπαθείς να ξηλώσεις την εφαρμογή και να την περάσεις εκ νέου; Μόλις το έκανα και αυτό άλλα πάλι δεν βγάζει επιλογή για να το βάλω σαν προεπιλεγμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Αν κάνεις factory reset από recovery mode θα ανοίξει. Με τις επιφυλάξεις του θέματος εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350455 Ποια 4.0.4 πήγες να περάσεις? Διάβασε το post του Στράτου και πέρασε μέσω Odin αν είναι έναν Cf-Root. Μετά κάνε μετά το factory reset, προκειμένου να είσαι ήσυχος.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Μόλις το έκανα και αυτό άλλα πάλι δεν βγάζει επιλογή για να το βάλω σαν προεπιλεγμένο. Με κάθε επιφύλαξη, μιας και χρησιμοποιώ την stock εφαρμογή για τα μηνύματα, δεν ρίχνεις μια ματιά στις ρυθμίσεις του gosms; Μπορεί κάπου να αναφέρει τον ορισμό ως προεπιλεγμένη εφαρμογή. Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Με κάθε επιφύλαξη, μιας και χρησιμοποιώ την stock εφαρμογή για τα μηνύματα, δεν ρίχνεις μια ματιά στις ρυθμίσεις του gosms; Μπορεί κάπου να αναφέρει τον ορισμό ως προεπιλεγμένη εφαρμογή. Δυστυχώς ούτε από εκεί γίνεται τίποτα. Έχω κάνει επεξεργασία στην προηγούμενη σελίδα σε ένα μήνυμά μου και έχω γράψει: στις ρυθμίσεις του gosms pro πήγα εκεί που λέει set default sms program, έβαλα και στο Default view sms program και στο Default send sms program το gosms αλλά και πάλι το φακελάκι από την αρχική οθόνη με πάει στην stock εφαρμογή μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilli Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Μα καλα εχεις περασει την leacked 4.1.2 και παρολα αυτα ακομα σου κλεινει μονο του? Μας βλεπω να τα πηγαινουμε ολοι πισω παιδια τα κινητα αν βγει και η επισημη 4.1.2 και τελικα το θεμα με το κλεισιμο του κινητου δεν λυθει ακομα. Ναι την περασα την leacked 4.1.2 και εσβησε 2 φορες σε 3 μερες, κριμα γιατι μου αρεσε παρα πολυ και ηταν και πολυ γρηγορη... Ελπιζω να διορθωθει στην τελικη εκδοση της το θεμα με το σβησιμο. Κριμα δεν θελω να το δωσω το κινητο αλλα δεν εχω και πολλες επιλογες... Αν κάνεις factory reset από recovery mode θα ανοίξει. Με τις επιφυλάξεις του θέματος εδώ: http://www.myphone.gr/foru...d.php?t=350455 Ευχαριστω πολυ φιλε στρατο εκανα αυτο που μου ειπες και ολα οκ τωρα , παντως δεν εχω insane chip. Ποια 4.0.4 πήγες να περάσεις? Διάβασε το post του Στράτου και πέρασε μέσω Odin αν είναι έναν Cf-Root. Μετά κάνε μετά το factory reset, προκειμένου να είσαι ήσυχος.. Περασα την XWLPY (19 Σεπτεμβρίου 2012) 4.0.4 Σκανδιναβικό firmware (κωδικός: samfirmware.com). Την ειχα ξαναπερασει την προηγουμενη εβδομαδα και το κινητο για 5 μερες που την φοραγε δεν ειχε σβησει. Ελπιζω να λυθει το προβλημα.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Ολα οκ σε τι ειναι? Δεν σου ξανα-εκλεισε οταν εκανες factory reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Περασα την XWLPY (19 Σεπτεμβρίου 2012) 4.0.4 Σκανδιναβικό firmware (κωδικός: samfirmware.com). Την ειχα ξαναπερασει την προηγουμενη εβδομαδα και το κινητο για 5 μερες που την φοραγε δεν ειχε σβησει. Ελπιζω να λυθει το προβλημα.:( Να ξέρεις πως τα σβησίματα κατά πάσα πιθανότητα είναι πρόβλημα του kernel. Εάν άλλαζες, ίσως έφτιαχνε.. Γιατί δεν δοκιμάζεις την Omega v17? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Γι' αυτο κι εγω εχω πει τοσες φορες καλυτερα να περιμενω την επισημη τελικη εκδοση 4.1.2 που μπορει να διορθωσουν αρκετα θεματα απο την 4.0.3 που εχω τωρα και το κυριοτερο ειναι το κλείσιμο του κινητου οπως ολοι οσοι εχουν την ελατωματικη 4.0.3. Τι να πω ρε παιδια ο καιρος θα δειξει. Παντως αν δει διορθωθει το προβλημα ουτε με την 4.1.2 θα σκεφτω πολυ σοβαρα να πουλησω το κινητο και αυτο δεν μπορει ενα κινητο 2ετιας τουλαχιστον και κορυφαιο οταν βγηκε και μεχρι πριν λιγο καιρο που βγηκε ο αντικαταστατης του s3 να εχει τετοια ΚΡΑΥΓΑΛΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Κατι τετοιο δεν συγχωρείτε με τη καμια. Να δεχτω να εχει μικροπροβληματα αλλα οχι και τετοιου ειδους τεραστια ζητηματα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 (edited) Fits βαλε την rootbox 1.8 που είναι aokp και ξέφυγε από τον καρκίνο των official rom και Kernel... Το κινητό είναι κορυφή. Μην ελπίζεις οτι με την 4.1.2 θα διορθώνουν τα πάντα.. Ισως υπάρχουν καινουργια bugs... Αφού έχεις μάθει να flashareis βαλε μια ρομ που δεν έχει σχέση με Samsung.. Edited January 5, 2013 by karaLRS Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 (edited) Πως γίνεται χιλιάδες κόσμος να μην έχει πρόβλημα με το κινητό; Το ότι βγήκε ένα προβληματικό firmware δεν κάνει το κινητό προβληματικό. Όσοι έχουν την 4.0.3 ας βάλουν την 4.0.4 που διορθώνει τα πάντα. Όσοι έχουν πρόβλημα με την 4.0.4 δεν έχουν κάνει σωστό flashαρισμα. End of story. Όλα τα αλλά είναι να'χαμε να λέγαμε. Edited January 5, 2013 by Gringo Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 (edited) Δυστυχώς ούτε από εκεί γίνεται τίποτα. Έχω κάνει επεξεργασία στην προηγούμενη σελίδα σε ένα μήνυμά μου και έχω γράψει: στις ρυθμίσεις του gosms pro πήγα εκεί που λέει set default sms program, έβαλα και στο Default view sms program και στο Default send sms program το gosms αλλά και πάλι το φακελάκι από την αρχική οθόνη με πάει στην stock εφαρμογή μηνυμάτων. Κάτσε, γιατί έχουμε θέμα εδώ... Ποιο ακριβώς φακελάκι πατάς στην αρχική οθόνη; Εννοείς την οθόνη κλειδώματος, ή το εικονίδιο της εφαρμογής μέσα στην αρχική οθόνη; Μήπως πατάς το εικονίδιο της stock εφαρμογής; Γιατί αν είναι το τελευταίο, τότε φυσικά θα σου ανοίγει την stock εφαρμογή και όχι το gosms... Πως γίνεται χιλιάδες κόσμος να μην έχει πρόβλημα με το κινητό; Το ότι βγήκε ένα προβληματικό firmware δεν κάνει το κινητό προβληματικό. Όσοι έχουν την 4.0.3 ας βάλουν την 4.0.4 που διορθώνει τα πάντα. Όσοι έχουν πρόβλημα με την 4.0.4 δεν έχουν κάνει σωστό flashαρισμα. End of story. Όλα τα αλλά είναι να'χαμε να λέγαμε. +1 και από εμένα. Παρόλο που έχω γυρίσει στην 4.0.3 μπας και έρθει το update (το οποίο μάλλον έρχεται απ'την Καισαρεία με τα πόδια...) δεν έχω διαπιστώσει κανένα σβήσιμο οθόνης... Edited January 6, 2013 by WolfBack Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Ναι την περασα την leacked 4.1.2 και εσβησε 2 φορες σε 3 μερες, κριμα γιατι μου αρεσε παρα πολυ και ηταν και πολυ γρηγορη... Ελπιζω να διορθωθει στην τελικη εκδοση της το θεμα με το σβησιμο. Κριμα δεν θελω να το δωσω το κινητο αλλα δεν εχω και πολλες επιλογες... Ευχαριστω πολυ φιλε στρατο εκανα αυτο που μου ειπες και ολα οκ τωρα , παντως δεν εχω insane chip. Περασα την XWLPY (19 Σεπτεμβρίου 2012) 4.0.4 Σκανδιναβικό firmware (κωδικός: samfirmware.com). Την ειχα ξαναπερασει την προηγουμενη εβδομαδα και το κινητο για 5 μερες που την φοραγε δεν ειχε σβησει. Ελπιζω να λυθει το προβλημα.:( Θα λυθεί αν δε στο προκαλεί κάποια εφαρμογή σου. Η 4.0.4 είναι πολή καλή ρομ. Η leak είναι ένα test firmware που διέρευσε.ΔΕΝ είναι μια επίσημη ρομ. Λογικό είναι να έχει προβλήματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Fits βαλε την rootbox 1.8 που είναι aokp και ξέφυγε από τον καρκίνο των official rom και Kernel... Το κινητό είναι κορυφή. Μην ελπίζεις οτι με την 4.1.2 θα διορθώνουν τα πάντα.. Ισως υπάρχουν καινουργια bugs... Αφού έχεις μάθει να flashareis βαλε μια ρομ που δεν έχει σχέση με Samsung.. Φιλε ειδα και αλλους που εβαλαν την leacked 4.1.2 και ειχαν ακομα τα προβληματα κλεισιματος κινητου κ.τ.λ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ να κανω δοκιμες μεχρι να βρω τη σωστη rom/kernel κ.τ.λ. δεν πειρα ενα καινουργιο κινητο για να καθομαι καθε φορα να κανω δοκιμες ποια rom/kernel κ.τ.λ. θα δουλευει καλα χωρις προβληματα αλλα πηρα ενα κινητο που να δουλευει σωστα εστω με καποια μικρα bugs. Και το κλεισιμο του κινητου δεν ειναι μικρο bug. Εν ολιγης οπως προειπα αν δεν δω γιατρεια με την επισημη 4.1.2 τοτε μαλλον το κινητο παει για πωληση και εξηγησα ποιο πανω το λογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Κάτσε, γιατί έχουμε θέμα εδώ... Ποιο ακριβώς φακελάκι πατάς στην αρχική οθόνη; Εννοείς την οθόνη κλειδώματος, ή το εικονίδιο της εφαρμογής μέσα στην αρχική οθόνη; Μήπως πατάς το εικονίδιο της stock εφαρμογής; Γιατί αν είναι το τελευταίο, τότε φυσικά θα σου ανοίγει την stock εφαρμογή και όχι το gosms... To gosms δεν έχει φακελάκι για εικονίδιο, εννοώ το φακελάκι της stock εφαρμογής στην κλειδωμένη γραμμή. Το λέω καθαρά στην σελίδα 739 που πρωτορώτησα. Δηλαδή αυτό που θέλω είναι βάλω το gosms στην κλειδωμένη γραμμή στην θέση της stock εφαρμογής για τα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Πως γίνεται χιλιάδες κόσμος να μην έχει πρόβλημα με το κινητό; Το ότι βγήκε ένα προβληματικό firmware δεν κάνει το κινητό προβληματικό. Όσοι έχουν την 4.0.3 ας βάλουν την 4.0.4 που διορθώνει τα πάντα. Όσοι έχουν πρόβλημα με την 4.0.4 δεν έχουν κάνει σωστό flashαρισμα. End of story. Όλα τα αλλά είναι να'χαμε να λέγαμε. Όπως τα είπες. Μην ξεχνάμε επίσης την περίπτωση του να έχει βάλει κάποιος κάποια rom που κατέβηκε στο pc του σε ένα αρχείο πιθανόν προβληματικό.. ένας άπειρος μπορεί ακόμα και να προσθέσει στην καινούργια rom αρχεία της προηγούμενης κι αυτό από μόνο του να δημιουργεί διάφορα, είναι άδικο λοιπόν να κατηγορείται μία rom που σε πολλούς δουλεύει ρολόι, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την ίδια τη συσκευή. Και φυσικά, ΚΑΙ το S3 αλλά και οποιαδήποτε συσκευή θα έχει θέματα σε περίπτωση που πέσει στην ίδια "λούμπα".. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Φιλε ειδα και αλλους που εβαλαν την leacked 4.1.2 και ειχαν ακομα τα προβληματα κλεισιματος κινητου κ.τ.λ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ να κανω δοκιμες μεχρι να βρω τη σωστη rom/kernel κ.τ.λ. δεν πειρα ενα καινουργιο κινητο για να καθομαι καθε φορα να κανω δοκιμες ποια rom/kernel κ.τ.λ. θα δουλευει καλα χωρις προβληματα αλλα πηρα ενα κινητο που να δουλευει σωστα εστω με καποια μικρα bugs. Και το κλεισιμο του κινητου δεν ειναι μικρο bug. Εν ολιγης οπως προειπα αν δεν δω γιατρεια με την επισημη 4.1.2 τοτε μαλλον το κινητο παει για πωληση και εξηγησα ποιο πανω το λογο. Εάν δεν θέλεις να κάνεις πειράματα τους μην περιμένεις οι άλλοι να δοκιμάζουν για εσένα.Και να κάτσει μια ρομ σε έναν μην νομίζεις ότι θα ταιριάξει στο δικό σου.οπότε βάζεις μια επίσημη και υπομένεις τα οποία θέματα έχει, αν έχει,ή βάζεις μια custom και ησυχάζεις μια και καλή από πολλά και κυρίως από το memory leak του exynos.Τώρα το πήραν γραμμή στην μαμά σαμμυ λαό γι αυτό θα καθυστερήσει παραπάνω η επίσημη 4.1.Επίσης μην νομίζεις ότι το s3 δεν έχει θέματα ή το Gnex Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Καλημέρα και καλή χρονιά στο Forum. Έχει κανείς σας δοκιμάσει μπαταρία από ebay για SII ; Είχε κάποιο θέμα; Μου ήρθε χτες μία motec 1800 mha που παρήγγειλα και τη δοκιμάζω τώρα, οπότε δεν μπορώ να σου πω σίγουρα ότι είναι καλή! Θα ενημερώσω...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Βρωμιαρη καλυτερα να μη συμβουλευεις παιδια που δεν ξερουν να περασουν custom roms.Οι περισσοτερες ουτε απροβληματιστες ειναι,ουτε ειναι για ολους. Fits καλυτερα περιμενε την επισημη αναβαθμιση απο την Samsung στην 4.1.2.Δεν το εχεις φιλε και καλυτερα μην παιζεις με αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Βρωμιαρη καλυτερα να μη συμβουλευεις παιδια που δεν ξερουν να περασουν custom roms.Οι περισσοτερες ουτε απροβληματιστες ειναι,ουτε ειναι για ολους. Fits καλυτερα περιμενε την επισημη αναβαθμιση απο την Samsung στην 4.1.2.Δεν το εχεις φιλε και καλυτερα μην παιζεις με αυτα. Δεν συμβούλευα ούτε προτρέπω κάποιον να βάλει custom συζήτηση κάνουμε για τις ρομ.μπορείς να είσαι πιο ευγενικός άλλη φορά Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 OK, έπεσε και λογοκρισία!:p Δεν ξέρω για τις custom, ούτε και εγώ τις πολυεμπιστευομαι αλλά η επίσημη 4.0.4 ΔΕΝ έχει πρόβλημα. Τρέχει πολύ καλά. Όσο την είχα δεν μου έκανε κιχ το τηλέφωνο. Από εκεί και μετά, όλα τα αλλά είναι προσωπικές γνώμες και να μην το γενικευουμε. :cool: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts