Jump to content

achilli

Members
  • Δημοσιεύσεις

    103
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by achilli

  1. Γνωρίζει κανείς - εχει δοκιμάσει το SF Express από Geekbuying? Είναι safe από κακούς λύκους ? Είχα διαβάσει ότι ειναι σαν το priority line του gear best.
  2. Το N920i δεν πιάνει lte στην Ελλάδα ? Πιστεύω στην Ευρώπη θα κυκλοφορήσει με κωδικό N920F
  3. Να αγοράσω το N920i ή N920c ?Στην Ευρώπη θα έρθει το C ? Λέω να πάρω από αυτόν τον πωλητή. http://www.ebay.co.uk/itm/381362111820?redirect=mobile
  4. Πήρα τηλ την smarted και όντως καλύπτουν εγγυηση χωρίς απόδειξη μόνο με το imei
  5. Ελπίζω να το λες με σιγουριά φιλε μου . Θα πάρω και το πρωί να ρωτήσω
  6. Εγγύηση χωρίς απόδειξη αγοράς , μόνο με το serial number υποστηρίζει ή samsung ? Θελω να αγοράσω ένα s6 κερδισμένο από διαγωνισμό αλλά δεν υπάρχει απόδειξη αγοράς . Ή apple ξέρω ότι δεχεται εγγύηση με τον σειριακό αριθμό μόνο , το κάνει και ή samsung ?
  7. Εγω όποτε το φορτίσω ασύρματα με τον αυθεντικό φορτιστή ψήνει μπριζόλα το κινητό πάντως
  8. Εχω παρατηρήσει όταν φορτίσω ασύρματα ( έχω τον αυθεντικό ασύρματο φορτιστή ) το edge μου δεν έχει καλή αυτονομία και κατα την διάρκεια της φόρτισης το κινητό ζεματάει . Ενώ με τον ενσύρματο φορτιστή η αυτονομία είναι καλύτερη και το κινητό δεν ζεσταίνεται . Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος διαφορά στην αυτονομία ασύρματης και ενσύρματης φόρτισης ή είναι ιδέα μου ? Είναι καλό μακροπρόθεσμα να ζεματάει το κινητό κατα την ασύρματη φόρτιση ? Δεν καταστρέφουν την ζωή της μπαταρίας οι υψηλές θερμοκρασίες ?
  9. Πήρα τηλέφωνο την procordia και μου είπαν ότι έχει βγάλει οδηγία η Google ότι ολα τα nexus 4 & nexus 5που είναι αγορασμένα από το play store Αγγλίας δεν τα καλύπτει το service της LG στην Ελλάδα . Πρέπει να το στείλω Αγγλία για επισκευή !!!!
  10. Μήπως επειδή η έκδοση με τα 8gb δεν κυκλοφόρησε στην Ελλάδα δεν την υποστηρίζει η lg?
  11. Λες να μου πει αλλά η procordia?
  12. Έχω nexus 4 8gb αγορασμένο από play store UK και το power button έχει χαλάσει . Μίλησα με την lg και μου είπαν ότι πρέπει να το στείλω Αγγλία για service !!! Δεν το καλύπτει η lg Hellas είπαν . Μηπως μου είπαν μπαρούφες ?
  13. Ρωταω ειδικά για το 8gb επειδή στην Ελλάδα δεν είχε εισαχθεί επίσημα. Το 16 gb το ξέρω οτι καλύπτεται απο εγγυηση.
  14. Nexus 4 8gb αγορασμένο από play store Αγγλίας το καλύπτει η LG εδώ με εγγύηση ? Το power button δεν δουλεύει καλά πολλές φορές δεν πιάνει.
  15. Απ' ότι φαίνεται η οθόνη κιτρινίζει από την θερμοκρασία , δηλαδή όσο περνάει ο καιρός το πρόβλημα θα μεγαλώνει. Το συμπέρασμα είναι να μην ζορίζει το κινητό όποιος δεν έχει εγγύηση ή έχει χτυπήματα-σημάδια το κινητό του. Τα παιδιά που είχαν αγοράσει πρώτοι το g2 να έχουν το νου τους γιατί το καλοκαίρι μπορεί να βρεθούν προ εκπλήξεως. Όποιος έχει σκοπό να κρατήσει το κινητό πάνω από τα 2 χρόνια της υποτιθέμενης εγγύησης καλύτερα να πάρει μια άλλη συσκευή. Θα μου πείτε θα το πάει στο service για αλλαγή μέσα στην εγγύηση... Για εμένα δεν είναι λύση αυτή. Γιατί να μπω στην διαδικασία να μπλέξω με το service ? Ποιος μου λέει εμένα οτι δεν θα βρουν μια αφορμή για να θέσουν την συσκευή εκτός εγγύησης όπως έγινε στην δική μου περίπτωση ? Θα μπορούσαν να μου που πέρα από τα σημάδια ότι για παράδειγμα το κινητό μου έχει υγρασία άσχετα αν δεν το έχω εκθέσει ποτέ σε επαφή με το νερό ή την υγρασία. Άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Εγώ πάντως δεν κατάφερα να το αποδείξω.
  16. Γίνεται κινητό να μην έχει κανένα σημάδι μετά από 9 μήνες? Άντε με τους απατεώνες. Τι άλλο να κάνω πήρα 3 φορές τηλέφωνο στην LG και στην Procordia και με δουλεύανε κανονικά , μου λέγανε μπαρούφες κάτι άσχετες τηλεφωνήτριες που το παίζανε τεχνικοί... Αρκετός κόσμος είχε πρόβλημα με το κιτρίνισμα της οθόνης σε όλο τον κόσμο , ψάξε στο google και θα δεις. Και δεν είναι μόνο το g2 που έχει πρόβλημα με την οθόνη , το gpad είχε σίγουρα. Όμως δεν κιτιρινίσαν οι οθόνες στα galaxy s4 s5 note 3 4 . Είναι πολύ σοβαρό κατασκευαστικό ελλάτωμα να κιτρινίζει η οθόνη και να το περνάμε στο ντούκου. Σκεφτείτε αν κιτρνίζαν οι οθόνες στα iphone τι θα είχε γίνει ? Χαμός.. Το ίδιο ισχύει αν κιτρινίζαν τα samsung. Συγνώμη που έχω κουράσει με τα post μου σχετικά με την αντιμετώπιση της LG και της procordia στο service αλλά καλό είναι να το βλέπουν όλοι οι κάτοχοι για να ξέρουν την αντιμετώπιση που θα έχουν σε περίπτωση που θα χρειαστούν service . Αυτός άλλωστε είναι ο ρόλος του forum , η πληροφόρηση και η ανταλλαγή απόψεων. Μακριά από service LG
  17. Εγώ το πήγα στην procordia ο ίδιος για αλλαγή οθόνης λόγω κιτρινίλας όπως έγραψα λίγα πόστ πρίν. Περίμενα 2 μέρες(!!) για να με πάρουν να μου πουν ότι θα με χρεώσουν την αλλαγή της οθόνης 139 ευρώ γιατί το κινητό μου έχει λίγα σημάδια στο πλαίσιο γύρω από την οθόνη . Τους είπα ότι είναι γνωστό πρόβλημα το κιτρίνισμα της οθόνης σε πάρα πολλά G2 αλλά αυτοί απάντησαν ότι εγώ ευθύνομαι και ότι έχει προκληθεί από πτώσεις του κινητού μου!!!!! Τραγική - απαράδεκτη η Procordia και η LG. Ποτέ ξανά LG από εμένα . Τελικά μάλλον η samsung βγάζει πιο απροβλημάτιστες συσκευές Θα επιστρέψω στη samsung , δεν πειράζει και ας έχει knox και ας είναι ακριβότερη. Aπό το να μου κιτρινίζει η οθόνη και να με κοροιδεύει η LG το προτιμώ.
  18. Πήρα τηλέφωνο στην LG και στην Procordia , μου λένε ότι δεν θα μου αλλάξουν την οθόνη γιατί φταίνε τα σημάδια που έχει το πλαίσιο γύρω γύρω το κινητό . Πραγματικά νιώθω ότι με κοροϊδεύουν , μπορώ να κινηθώ νομικά ? Να απευθυνθώ για παράδειγμα στο ινστιτούτο καταναλωτών ?
  19. Αυτό είπα και εγώ , τι φταίνε τα σημάδια που έχει το τηλέφωνο στο πλάι με την οθόνη που κιτρίνισε και το έβγαλαν εκτός εγγύησης ? Δηλαδή θα πρέπει να έχω το κινητό μου σε κατάσταση βιτρίνας για να ισχύει η εγγύηση? Δεν τους το πήγα με σπασμένη οθόνη και τους είπα να την αλλάξουν με την εγγύηση. Η LG έχει δικό της service? Νόμιζα ότι μόνο στην procordia μπορώ να πάω.
  20. Καλησπέρα παιδιά . Έχω το G2 από τον Μάρτιο παρτίδα 310. Μου έχει κιτρινίσει η οθόνη σε όλη την δεξιά μεριά και παραμορφώνει τα χρώματα και επίσης χάνει και το σήμα του GPS . To ίδιο πρόβλημα με την οθόνη έχουν αναφέρει πάρα πολλοί εδώ μέσα. Πήγα το κινητό στο service (procordia) την παρασκευή για αντικατάσταση της οθόνης. Σήμερα λοιπόν με πήραν τηλέφωνο από την procordia και μου είπαν ότι δεν μου καλύπτουν την αντικατάσταση της οθόνης γιατί έχει σημαδάκια το τηλέφωνο περιμετρικά και ευθύνομαι εγώ που έχει κιτρινίσει η οθόνη εσωτερικά!!! Να τονίσω ότι η οθόνη του κινητού εξωτερικά είναι άθικτη και δεν έχει κανένα σπάσιμο ή φθορά , πως ευθύνομαι εγώ που κιτρίνισε η οθόνη ? Εκτός αυτού είναι γνωστό το συγκεκριμένο πρόβλημα στην LG και δεν είμαι ο πρώτος που το αναφέρει. Πως πιστεύετε ότι πρέπει να αντιμετωπίσω την όλη κατάσταση ?
×
×
  • Create New...