Jump to content

achilli

Members
  • Δημοσιεύσεις

    103
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About achilli

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

achilli's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γνωρίζει κανείς - εχει δοκιμάσει το SF Express από Geekbuying? Είναι safe από κακούς λύκους ? Είχα διαβάσει ότι ειναι σαν το priority line του gear best.
  2. Το N920i δεν πιάνει lte στην Ελλάδα ? Πιστεύω στην Ευρώπη θα κυκλοφορήσει με κωδικό N920F
  3. Να αγοράσω το N920i ή N920c ?Στην Ευρώπη θα έρθει το C ? Λέω να πάρω από αυτόν τον πωλητή. http://www.ebay.co.uk/itm/381362111820?redirect=mobile
  4. Πήρα τηλ την smarted και όντως καλύπτουν εγγυηση χωρίς απόδειξη μόνο με το imei
  5. Ελπίζω να το λες με σιγουριά φιλε μου . Θα πάρω και το πρωί να ρωτήσω
  6. Εγγύηση χωρίς απόδειξη αγοράς , μόνο με το serial number υποστηρίζει ή samsung ? Θελω να αγοράσω ένα s6 κερδισμένο από διαγωνισμό αλλά δεν υπάρχει απόδειξη αγοράς . Ή apple ξέρω ότι δεχεται εγγύηση με τον σειριακό αριθμό μόνο , το κάνει και ή samsung ?
  7. Εγω όποτε το φορτίσω ασύρματα με τον αυθεντικό φορτιστή ψήνει μπριζόλα το κινητό πάντως
  8. Εχω παρατηρήσει όταν φορτίσω ασύρματα ( έχω τον αυθεντικό ασύρματο φορτιστή ) το edge μου δεν έχει καλή αυτονομία και κατα την διάρκεια της φόρτισης το κινητό ζεματάει . Ενώ με τον ενσύρματο φορτιστή η αυτονομία είναι καλύτερη και το κινητό δεν ζεσταίνεται . Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος διαφορά στην αυτονομία ασύρματης και ενσύρματης φόρτισης ή είναι ιδέα μου ? Είναι καλό μακροπρόθεσμα να ζεματάει το κινητό κατα την ασύρματη φόρτιση ? Δεν καταστρέφουν την ζωή της μπαταρίας οι υψηλές θερμοκρασίες ?
  9. Πήρα τηλέφωνο την procordia και μου είπαν ότι έχει βγάλει οδηγία η Google ότι ολα τα nexus 4 & nexus 5που είναι αγορασμένα από το play store Αγγλίας δεν τα καλύπτει το service της LG στην Ελλάδα . Πρέπει να το στείλω Αγγλία για επισκευή !!!!
  10. Μήπως επειδή η έκδοση με τα 8gb δεν κυκλοφόρησε στην Ελλάδα δεν την υποστηρίζει η lg?
  11. Λες να μου πει αλλά η procordia?
  12. Έχω nexus 4 8gb αγορασμένο από play store UK και το power button έχει χαλάσει . Μίλησα με την lg και μου είπαν ότι πρέπει να το στείλω Αγγλία για service !!! Δεν το καλύπτει η lg Hellas είπαν . Μηπως μου είπαν μπαρούφες ?
  13. Ρωταω ειδικά για το 8gb επειδή στην Ελλάδα δεν είχε εισαχθεί επίσημα. Το 16 gb το ξέρω οτι καλύπτεται απο εγγυηση.
  14. Nexus 4 8gb αγορασμένο από play store Αγγλίας το καλύπτει η LG εδώ με εγγύηση ? Το power button δεν δουλεύει καλά πολλές φορές δεν πιάνει.
×
×
  • Create New...