Jump to content

WolfBack

Members
  • Δημοσιεύσεις

    463
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About WolfBack

  • Ημ. Γέννησης 03/08/1972

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

WolfBack's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Κι εγώ μια από τα ίδια... Πραγματικά, δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάνε για το θέμα του WiFi και το πως πιάνουν το tablet. Μπορεί, ίσως, κάποιες παρτίδες να είχαν κάποιο πρόβλημα, αλλά εγώ δεν αντιμετώπισα κάτι παρόμοιο με το δικό μου.
  2. Εγώ περιμένω ακόμη για το update... Έχω μικροπροβλήματα με το τελευταίο update από την sammy, οπότε περιμένω κάτι καλύτερο αυτή την φορά. Μακάρι να μου έρθει σύντομα...
  3. Αυτό θέλω να πιστεύω κι εγώ. Από τις 10 εκκινήσεις του λειτουργικού, οι 8 βρίσκουν δίκτυο μετά το boot. Στις άλλες περιπτώσεις θα πρέπει να κλείσω και να ανοίξω το wifi ώστε να συνδεθεί με το δίκτυο. Οκ, μπορώ να ζήσω και μ'αυτό... δεν είναι δα και τόσο σοβαρό το πρόβλημα, απλώς μου κάνει εντύπωση. Θα περιμένω το επόμενο update μπας και το διορθώσει...
  4. Καλησπέρα! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα έπειτα από την τελευταία αναβάθμιση. Κατά την εκκίνηση του tablet δεν μπορεί να συνδεθεί μέσω wifi σε κανένα δίκτυο (το wifi είναι ενεργό και ψάχνει συνέχεια δίχως να βρίσκει κάποιο δίκτυο) και σ'αυτή την περίπτωση θα πρέπει να κλείσω/ανοίξω το wifi για να βρει δίκτυα. Το περίεργο είναι πως δεν το κάνει πάντα, αλλά ορισμένες φορές σποραδικά. Συμβαίνει σε κάποιον το ίδιο πρόβλημα; Ευχαριστώ!
  5. Ευχαριστώ πολύ, φίλε μου. Οπότε μου ήρθαν και οι δύο ενημερώσεις σε ένα πακέτο. Να είσαι καλά! ;)
  6. Επειδή βαρέθηκα να κάνω check κάθε μέρα για το μικρό update που αναφέρατε στο παρόν νήμα, μπορείτε να μου πείτε αν το συγκεκριμένο: T720XXU11BTG3/T7200XM1BTF4 είναι το τελευταίο update που έχει δώσει η samsung? Ευχαριστώ πολύ!!!! :happy:
  7. Μου ήρθε κι εμένα η αναβάθμιση. Για το μικρό update που αναγράφετε, δεν μου έχει έρθει ακόμη. Μπορείτε να μου γράψετε την έκδοση που έχετε με το update για να δω αν ίσως το έχουν ενσωματώσει μαζί με το πακέτο του 10αριού; Μέχρι στιγμής όλα καλά!
  8. Αν το Samsung Galaxy SII από το 2012, που το δούλεψα πρόσφατα για πειραματικούς λόγους, δουλεύει ακόμη αυτά που χρειάζομαι (netflix, movies, multimedia, social), τότε σίγουρα και το S5e θα τα δουλεύει άψογα για αρκετά χρόνια στο μέλλον. Το ταπεινό MLS 10'' tablet που έχω εδώ και 4 χρόνια τα δουλεύει ακόμη τα προγράμματα μια χαρά ακόμη και με τις σημερινές ενημερώσεις, τότε σίγουρα θα τα δουλέψει και το S5e μια χαρά στο μέλλον. Έχω τον πήχη χαμηλά στις καθημερινές μου εργασίες με το tablet οπότε δεν φοβάμαι πως θα με προδώσει στα επόμενα χρόνια. Όσο για θήκη / πληκτρολόγιο για το S5e, σε καμιά περίπτωση δεν θα επέλεγα την γνήσια, μιας και είναι μαγνητική (το οποίο σημαίνει ΜΗΔΕΝ προστασία από πτώσεις.) Επέλεξα την συγκεκριμένη: https://www.skroutz.gr/s/19611796/Bluetooth-Keyboard-Flip-Cover-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Galaxy-Tab-S5e-2019.html? Αποσπώμενο πληκτρολόγιο και θήκη που προστατεύει άψογα το tablet από πτώσεις. Η διάρκεια μπαταρίας του πληκτρολογίου είναι φαινόμενο! Το φόρτισα για πρώτη φορά αρχές Μαρτίου... και δεν ξέρω πότε θα μου ζητήσει πάλι φόρτιση... Με ένα extra bluetooth ποντίκι σίγουρα θα σε ικανοποιήσει στο έπακρο!
  9. Όπως όλα τα κινητά (ανεξαρτήτου μάρκας και κατασκευής), έτσι και τα tablet έχουν τα θετικά και αρνητικά τους. Προσωπικά, για την δουλειά που κάνω στο tablet μου (δεν είμαι gamerας, ούτε χρειάζομαι 100 εφαρμογές να τρέχουν multitasking στο background) είμαι υπερ-ευχαριστημένος με το S5e σε όλους τους τομείς (ακόμη και στην εμβέλεια του WiFi, στην οποία δεν βλέπω καμιά απολύτως διαφορά σε σχέση με το S10 μου). Για τους απαιτητικούς υπάρχει και το S6 (ΟΧΙ βέβαια το LITE) αλλά για τις δικές μου ανάγκες θα το προτιμούσα μόνο και μόνο για το S-Pen (ένας λόγος που θα άξιζε να απαγχονιστώ αν θα έδινα επιπλέον 300€ μόνο και μόνο για το πενάκι...) Και μιας και μιλήσαμε γι'αυτό, τελικά έχει δοκιμάσει κανείς κανένα Pen στο S5e για να μας πει την γνώμη του μπας και το αγοράσουμε κι εμείς;
  10. Κι εγώ αυτά περιμένω. Για αρχή περιμένω ένα pinch to zoom, όπως το S10 για τα βίντεο στο YouTube... Αυτό σίγουρα θα πρέπει να το αποκτήσουμε σε κάποιο update. Προσωπικά... πάνω από 400€ ΔΕΝ θα έδινα σε κανένα tablet. Δεν είναι κάτι που θα το κουβαλάω μαζί μου, όπως το κινητό μου (που εκεί τα έδωσα, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο). Είναι ένα εργαλείο που θα με χαλαρώνει μετά την δουλειά, και όχι η ίδια μου η δουλειά! Όσο για την συγκεκριμένη θήκη... Άλλαξα 3 θήκες μέχρι να καταλήξω εκεί (σε καμία περίπτωση δεν θα αγόραζα την γνήσια Samsung θήκη γιατί σε καμία περίπτωση δεν προστατεύει το tablet από πτώσεις ή από κακή χρήση). Στα 27€ είναι μια φθηνή και αξιόλογη επιλογή αν θέλεις να λύσεις τα χέρια σου με το tablet, ειδικά στην περίπτωση που η πληκτρολόγηση είναι στο αίμα σου (Εκεί σου προτείνω τον συνδυασμό του Swiftkey με το Samsung πληκτρολόγιο για να γίνει η ζωή σου πιο εύκολη). Είδα πολλά αρνητικά σχόλια για το WiFi, όπως ο τρόπος που πιάνεις το tablet και πως αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καλύψεις την κεραία του WiFi και να κρεμάσει στο δίκτυο... Προσωπικά δεν έχω δει κάτι τέτοιο με το δικό μου.. Ίσως επειδή δεν χρειάζεται να κρατάω όλη την ώρα το tablet για να κάνω τις δουλειές μου. Προσωπικά δεν κρατάω το tablet ούτε καν στην τουαλέτα... :lol: Το UHD το περιμένω κι εγώ... Αλλά βλέπω πως τα updates στο S5e έρχονται με το σταγονόμετρο σε αντίθεση με το S10 μου... Δεν με χαλάει. Είναι άκρως απολαυστικό στις ταινίες... απλά, λέω... γιατί όχι;
  11. Κι εγώ πέρασα την καραντίνα μαζί του, λειτουργώντας το σε καθημερινή βάση, τουλάχιστον ως μεσο ψυχαγωγίας και social media. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί του και το θεωρώ ως ένα αξιόπιστο και VFM tablet. Φυσικά οι απαιτήσεις μου βρίσκονται σε χαμηλά επίπεδα. Δεν ψαχνόμουν για τρελές ταχύτητες, επεξεργαστή που να κατευθύνει πύραυλο στην σελήνη, αλλά για ένα τίμιο tablet που να παίζει όσα παιχνίδια θέλω να παίξω, να βλέπω τις ταινίες μου, να μην αργεί να ανοίξει (όπως κάποια παλιότερα tablet που είχα, -Lenovo & MLS- και τα οποία αποσύρθηκαν πολύ σύντομα.) Η συνδεσιμότητα του με άλλες συσκευές απροβλημάτιστη, η οθόνη του ένα όνειρο και όσο για τα ηχεία του... ήταν ένα από τα βασικά που με τράβηξε στην αγορά του... και δεν μπορώ να πω περισσότερα για το πόσο εξαιρετικά είναι...!!! Όσο για τα iPad που προαναφέρθηκαν (και κακώς τα συγκρίνουμε λόγο marketing / τιμής / απόδοσης σε σχέση με οποιoδήποτε Samsung) δεν μπορώ να εκφέρω κάποια γνώμη, γιατί ούτε είχα κάποιο, ούτε έχω κάποιο... αλλά ούτε πρόκειται να αποκτήσω κάποιο... (εκτός από το αξιόπιστο iPod Touch 6Gen, που το έχω μόνο και μόνο γι'αυτό που κατασκευάστηκε να κάνει...) Δεν είμαι Apple hater, αλλά απλώς δεν με ικανοποιούν οι πολιτικές του συγκεκριμένου οικοσυστήματος, όπως και (κι αυτό είναι κάτι που σηκώνει πολύ κουβέντα, αλλά δεν είναι του παρόντος.). Με την παρακάτω θήκη/πληκτρολόγιο μπορώ να πω πως άνετα έκανα όλες τις δουλειές του σταθερού υπολογιστή μου από το κρεβάτι, στις βαρετές εκείνες ώρες, με την βοήθεια του S5e.
  12. Για μένα που ήθελα τα buds μόνο για μουσική... είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Για ομιλία χρησιμοποιώ διαφορετικό headset. Δεν θα μπορούσα να προτείνω τα buds σε όποιον τα θέλει μόνο και μόνο για ομιλία. Τουλάχιστον όσο αναφορά την μουσική, τα buds τα πάνε μια χαρά.
  13. Τα έχουν δοκιμάσει σε ανοιχτό χώρο με θόρυβο; Όλα καλά;
  14. Δυστυχώς, θα σε στεναχωρήσω... Όσα σετ και να σου αλλάξουν το ίδιο προβληματικά θα είναι σε ομιλία και κλήσεις. Εγώ, εν γνώση μου τα αγόρασα μόνο και μόνο για μουσική... και μάλλον μόνο αυτό μπορούν να προσφέρουν αξιοπρεπέστατα.
×
×
  • Create New...