Administrators athanaso77 Δημοσιεύτηκε September 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 26, 2011 (edited) New Samsung Omnia W running Windows Phone 7.5 - Νέα συσκευή Windows Phone από την Samsung !! - Θα κυκλοφορήσει στην Ιταλία στο τέλος του ερχόμενου μήνα, στη συνέχεια θα εμφανιστεί και στην υπόλοιπη Ευρώπη. - Το όνομα αυτής "Omnia W" και οι φήμες λένε για τιμή μεταξύ 300 και 400 ευρώ!! http://sammyhub.com/wp-content/uploads/2011/09/omnia-w.jpg Γενικά χαρακτηριστικά: 1.4GHz processor 512MB of RAM 14.4Mbps HSPA+ support 3.7-inch Super AMOLED display 5MP autofocus camera front-facing VGA camera Bluetooth 2.1, Wi-Fi 802.11b/g/n 8GB internal memory A-GPS 1500mAh battery SAR : 0.358 W/kg Ξεκλείδωμα συσκευής μέσω WindowBreak Edited April 22, 2012 by athanaso77 Ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 κουκλί είναι αλλά το omnia 7 μου για την ώρα δεν το αλλάζω, άλλωστε και αυτό κουκλί είναι χιχι! Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 πραγματικα πολυ ωραιο!!!! αντε να βγαινουν κι αλλα να υπαρξει ανταγωνισμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=bmbfax3DCG8]Samsung Omnia W Preview - YouTube[/ame] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Ποτέ κυκλοφορεί ρε παιδιά ξέρετε; Θα αργήσει όσο λένε κοντά στα Χριστουγενα; καεικαμε! Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 καλα ειδατε πως παει ο browser? φετα βουτηρο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=hQd3gqQzAj4]Samsung Omnia W hands-on (Greek) - YouTube[/ame] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techguru Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Ποτε θα το φερουν; Επικοινωνησε κανενας με την Samsung; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 325E στην Ιταλια διαθεσιμο σε λιγο καιρο.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IOA Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radpilot Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Στο video λέει αποκλειστική διάθεση από Vodafone αλλά εγώ δε το βλέπω ακόμα στο site τους. Ξέρει κανείς πότε θα έρθει Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IOA Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Μόλις φάνηκε στη vodafone στα 399 ευρω http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10768&menuId=10778 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Τι έγινε ρε παιδιά μόνο εγώ το πήρα; Τέλος πάντων θα πω εγώ τι μου άρεσε και τι όχι. Μου άρεσε η οθόνη, φοβερά χρώματα και ευκρίνεια, η ταχύτητα του, το κινητό πάει σφαίρα, το design του και η απλότητα στην χρήση. Με χάλασαν η αυτονομία της μπαταρίας (2 μέρες βαριά-βαριά, ελπίζω με τις επόμενες φορτίσεις να βελτιωθεί) το bluetooth (δεν μπορώ να στείλω αρχεία) και σίγουρα αυτή η δυσκολία μεταφοράς επαφών (τις είχα όλες στο ms outlook):wacko: Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 23, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Μπορείς να κάνεις export τις επαφές σου από το outlook, import στον gmail λογαριασμό σου και με ένα συγχρονισμό περνάνε στη νέα σου συσκευή. Μεταφορά αρχείων μέσω bluetooth δεν υποστηρίζει το λειτουργικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Ναι ναι μπήκα στη φιλοσοφία των windows phones. Με τις επαφές όλα εντάξει και γενικά κανένα πρόβλημα! Κάτι άλλο, ο χρόνος που σου δείχνει ότι απομένει στην οικονομία μπαταρίας, παρατήρησα ότι δεν είναι χρόνος αναμονής αλλά λειτουργίας στο περίπου. Το βράδυ που το άφησα έλεγε 6 ώρες και κάτι και το πρωί που το κοίταξα πάλι 6 και ... Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Έχει δοκιμάσει κανείς την video κλήση? σκέφτομαι να το πάρω καθώς δεν βλέπω προκοπή με το Bada αφού βλέπω την Samsung να το εγκαταλείπει (αν και έχει περισσότερες πωλήσεις από τα Windows Phone παγκοσμίως....) Από ποιότητα κατασκευής τι λέει? γιατί εκθεσιακό δεν βρήκα.... Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Έχει δοκιμάσει κανείς την video κλήση? σκέφτομαι να το πάρω καθώς δεν βλέπω προκοπή με το Bada αφού βλέπω την Samsung να το εγκαταλείπει (αν και έχει περισσότερες πωλήσεις από τα Windows Phone παγκοσμίως....) Από ποιότητα κατασκευής τι λέει? γιατί εκθεσιακό δεν βρήκα.... Την βιντεοκλήση δεν την δοκίμασα ακόμη αλλά δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα, το κινητό δουλεύει ρολόι χωρίς κολλήματα και το εικονίδιο της υπάρχει στην αρχική οθόνη για εύκολη πρόσβαση. Η ποιότητα κατασκευής είναι από τις καλύτερες, στιβαρή κατασκευή (του έκενα κι ένα crash test κατά λάθος και δεν έπαθε τίποτα) όπως άλλωστε κι όλα τα προηγούμενα Omnia. Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 παιδια το εχω παρει και ειναι απλα αψογο....!!!και jailbreak το εκανα και ειμαι κομπλε!κραταει πολυ καλα η μπαταρια του..μεχρι και 2-3 μερεσ χαλαρα με βγαζει!επισης ειναι αψογο και σφαιρατο..δεν κολλαει πουθενα..η καμερα του ειναι απιστευτη για τα 5mp που κουβαλαει και επισης η εγγραφη βιντεο πολυ smooth!το μονο μειον και φυσικα το κλασσικο της χαζομαρας samsung ειναι οτι αργει να φορτισει..δηλαδη απο 0-100% θελει 3 ωρεσ...ενω αλλα κινητα πχ lumia η htc θελουν 0-100% 2ωρες!ο λογος γιατι ο φορτιστης της σαμσουνγκ ειναι 0,7Αh σε σχεση με τις υπολοιπες συσκευες που εχουν 1Ah φορτιστη!μικρο το κακο :lol: επισης η βιντεοκληση μεσω 3g πχ εγω εχω whatsup δουλευει χωρις κανενα προβλημα.. Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 Η Media Markt έβγαλε προσφορά το συγκεκριμένο κινητό στα 199€. Νομίζω είναι 50φορές καλύτερο από την αντίστοιχη πρόταση σε Android (SE Neo V). Αξίζει όμως η αγορά του αν δεν είμαστε σίγουροι για το Apollo update (WP8)? Τα προβλήματα με τα sms (όπου δε στέλνει όταν είναι ενεργοποιημένα τα 3G Data) και τους πολλαπλούς αποδέκτες (όπου στέλνει MMS αντί για sms) έχουν λυθεί? Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 αξιζει σαν κινητο?σκεφτομαι να δωσω το lg p990 για να παρω το συγκεκριμενο samsung?το εψαχνα καιρο το συγκεκριμενο σαμσουνγκ να πεσει λιγο η τιμουλα του.εχει βγαλει κανενα προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 (edited) Οσοι το εχετε εχει δυνατο ηχειο και καθαρη συνομιλια? Το αγορασα 199 euro media markt περιστεριου Edited March 23, 2012 by mustanggre Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 (edited) Παιδιά μια διαβεβαίωση ότι τα κάνω όλα σωστά γιατί internet από wifi δε βλέπω. Συνδέομαι με το ανοικτό δίκτυο του σπιτιού μου αλλά όταν ανοίγω τον internet explorer δε με πάει πουθενά (σφάλμα σύνδεσης). (Σημ: Το λαπτοπ μου συνδέεται μια χαρά στο ίδιο wifi του σπιτιού μου.) Χρειάζεται να κάτι άλλο να κάνω για να μπορώ να μπαίνω στο internet από wifi ή είναι χαλασμένο... Τελικά μάλλον το βρήκα μου έχει 'καρφώσει' λάθος default gateway και δεν μπορώ να βρω πως αλλάζει... Όντως αυτό ήταν (Solved) @mustanggre: Η δύναμη είναι καλή και η καθαρότητα αρκετά καλή. Edited March 23, 2012 by TheGuru Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 (edited) παιδια το εχω παρει και ειναι απλα αψογο....!!!και jailbreak το εκανα Jailbreak εκανες με το windowbreak http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1407652 η με καποιο αλλο τροπο? Συναντησες τιποτα προβληματα η ολα εγιναν ευκολα? EDIT. Το ξεκλειδωσα πανευκολα με το windowbreak και εγκατεστησα το Nokia Drive, μου εβγαλε ομως το τηλεφωνο ενημερωση να κανω στο zune, ελπιζω να μην ξανακλειδωσει Edited March 24, 2012 by mustanggre Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Jailbreak εκανες με το windowbreak http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1407652 η με καποιο αλλο τροπο? Συναντησες τιποτα προβληματα η ολα εγιναν ευκολα? EDIT. Το ξεκλειδωσα πανευκολα με το windowbreak και εγκατεστησα το Nokia Drive, μου εβγαλε ομως το τηλεφωνο ενημερωση να κανω στο zune, ελπιζω να μην ξανακλειδωσει Για πες , σου κλειδωσε μετα την ενημερωση απο microsoft ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Για πες , σου κλειδωσε μετα την ενημερωση απο microsoft ? Δεν την εκανα, αλλα απ οτι διαβαζω δεν κλειδωνει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts