Jump to content

edangel8

Members
  • Δημοσιεύσεις

    601
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by edangel8

  1. Εχεις κανει απενεργοποιηση την ρυθμιση για αυτοματη εναλλαγη σε δεδομενα οταν εχεις χαμηλο σημα wifi? Στις ρυθμισεις του wifi πατα τις 3 τελιτσες πανω δεξια γωνια και πανε στο Προχωρημενους! Ξετικαρε αυτο που λεει αυτοματη εναλλαγη σε δεδομενα..
  2. Στην κεντρικη καμερα της φωτογραφιας εχεις πανω κατι μικρα εικονιδια! Εχει ενα τετραγωνακι που λεει 3:4 το αλλαζεις ειτε σε 9:16 ειτε 1:1 ειτε Full! Αυτο στην ουσια αλλαζει τα mp.. 3:4 ειναι η φουλ αναλυση αν δεν κανω λαθος!
  3. Οχι φιλε μου δεν δειχνει τιποτα..μονο μια φορα οταν το αλλαζεις μια εικονα ποια συστηματα ενεργποιουνται σε υψηλη αποδοση και αυτο ηταν.. Μετα δεν δειχνει πουθενα κατι απο αυτα που λες! Μηπως εχεις ενεργοποιημενο το adaptive power saving?και για αυτο στο βγαζει?εγω το χω απενερφοποιημενο μονιμα!
  4. Εμενα δεν το γραφει..μολις το τσεκαρα..!
  5. Εγω το εχω μονιμως στην μεγιστη αποδοση! Δεν εχω καταλαβει καμια διαφορα σε μπαταρια και ουτε υπερθερμανσης! Το εχω δοκιμασει μια βδομαδα μεση αποδοση και μια βδομαδα φουλ οταν το πρωτοπηρα στις 2 πρωτες εβδομαδες! Μπαταρια καμια διαφορα πιστεψε με..βαλτο φουλ και κοιτα να το χαρεις δεν παθαινει τιποτα! Το χω πλεον 4 μηνες κοντα και δεν εχω απενεργοποιησει ποτε την μεγιστη φουλ αποδοση! Και παιζω ολη μερα σχεδον με το κινητο λογω της δουλειας με email και 4g και bluetooth με συνδεδεμενο ρολοι και ακουστικα μονιμως και αρκετο gaming οταν βρισκομαι σε μετρο για να σκοτωσω την ωρα μου μεχρι να παω εκει που θελω και υπερθερμανση δεν εχω νιωσει στο παραμικρο! Και φυσικα με βγαζει την μερα με ολα τα παραπανω..! Να παραθεσω οτι παιζει πολυ μεγαλο ρολο το σημα...!Ευτυχως παντου πιανω φουλ..οταν δεν πιανω σημα εκει το κινητο παιρνει μπρος να ζεματαει επειδη ψαχνει συνεχως! Αυτα τα λιγα απο μενα..!
  6. Πρωτα οι Γερμανικες εκδοσεις DBT παιρνουν οπως εγω που την πηρα απο χθες το βραδυ! Στα Ελληνικα σε καμια βδομαδα το πολυ θα ερθει αναλογα τον παροχο!
  7. Καλημέρα παιδιά και καλό μήνα σε όλους βγήκε αναβάθμιση με security patch Φεβρουαρίου! Γερμανική έκδοση DBT..
  8. Δες βιντεο στο youtube πως γινεται σωστα! Πρεπει να γλυστραει στην οθονη η πλαγια παλαμη και οχι στον αερα! Αν δεν το κανει αυτο τοτε δεν ξερω τι φταιει!
  9. Και σε Γερμανικη DBT εδω και 5 μερες σε Smart Switch αλλα OTA τιποτα ακομα..θα περιμενω για OTA οπως και να εχει γιατι δεν εχω pc προς το παρων
  10. Και σε μενα ετσι ειναι..και οχι μονο το βιντεο..και η καμερα μια θολουρα με πολυ πιξελιασμα..!μονο αν βγει φλας η νυχτερινη ληψη φωτο κανει δουλεια! Ενω την μερα οντως κρυσταλλο.. Ολοι γραφουν ωραια λογια για την καμερα δεν λεω την μερα κανει παπαδες!Αλλα το βραδυ πολυ απογοητευση..ακομα και το Note 8 της γυναικας μου καλυτερες βγαζει!
  11. Εχω και γω αυτο το προβλημα..ειναι προβλημα της εφαρμογης!και μενα μου ερχονται πολυ καθυστερημενα οι ειδοποιησεις περιπου 1 ωρα μετα! Οσο εχω διαβασει ειναι προβλημα της εφαρμογης απο την μερια της google σε συνδοιασμο με android 10! Με την 9 ουτε γω ειχα προβλημα! Εχω δοκιμασει τα παντα οπως να εξαιρεσω την εφαρμογη απο βελτιστοποιηση μπαταριας,διαγραφη και εγκατασταση καθαρισμος cache η να κανω να ερχονται αμεσα οι ειδοποιησεις για τα σημαντικα εισερχομενα αλλα τζιφος! Μια δουλευει και 10 δεν δουλευει..οτι να ναι!
  12. Χρονια πολλα στην παρεα και καλα Χριστουγγενα! Το SOT πλεον δεν ειναι ιδιο οπως με την 9...μετραει 24ωρη βαση! Απο 12 το βραδυ ξεκιναει να μετραει και δεν εχει σημασια αν εχει φορτιστει η οχι παλι μετραει ολο το SOT της ημερας! Δεν μπορεις πλεον να εχεις καθαρη εικονα! Ενω παλια μολις φορτιζοταν μεχρι 100% ξεκινουσε εκ νεου! Με την 10 εκδοση πλεον δεν κανει!
  13. Εκει που λεει πανω αναζητηση πατα τις 3 τελιτσες και επιλεγεις ρυθμισεις!
  14. Αν βαλεις την καρτα σιμ στην δευτερη υποδοχη (Sim 2) θα αλλαξει και η 3η σειρα σε EUR/EUR/EUR/TPH..Η τεταρτη σειρα δεν αλλαζει ποτε καθως ειναι η εκδοση με το οποιο ερχεται μαμα το κινητο! Θα παιρνεις κανονικα αναβαθμισεις μεσω ΟΤΑ και θα ειναι Ελληνικη! Ακομα και με αυτην την εκδοση το κινητο σου παραμενει official και εχεις κανονικα εγγυηση! Αν τυχον δεν παιρνεις αναβαθμισεις μεσω OTA λογικα πρεπει να ξαναβαλεις την Ρομ με την οποια προερχεται εργοστασιακα το κινητο δηλαδη την ΤPH.
  15. Με την 10αρα πλεον δεν μπορεις να δεις καθαρο SOT ..δειχνει SOT για καθημερινη 24 ωρη βαση και δεν εχει σημασια αν εχει φορτιστει η οχι το κινητο παλι το μετραει ολο μαζι!
  16. Εγινε η αναβαθμιση μεσω Odin κςι επιτελους εφυγε η σαβουρα της vodafone που ειχα πλεον εχω καθαρο DBT Γερμανικη! Ευχαριστω τα παιδια με με βοηθησαν! Πολυ καλες εντυπωσεις απο την 10αρα! Μονο ενα πραμα δεν μπορω να βρω..που στο καλο πηγε το μενου για να δω αναμονη οθονης το λεγομενο SOT?Ηταν στην ρυθμισεις μπαταριας!Τωρα δεν εχει τιποτα..
  17. Αρα για να εχω και γω μονο OXM csc μιας και εχω την γερμανικη ΟFV,πρεπει να φλασαρω απο Odin ολο το firmware της DBT με OXM csc! Καταλαβα σωστα? Ρωταω για να μην κανω καμια πατατα !
  18. Επειδη δεν εχω PC που να δουλευει θα θελα και γω να το κανω update μεσω sd card! Αλλα..εχω csc vd2 (vodafone)! Αν κανω αυτο με την καρτα sd update θα περασει την csc DΒΤ την γερμανικη? Θελω να διωξω την vd2 της vodafone και να χω το μανισιο της DBT της Γερμανιας μιας και μενω Γερμανια! Οποιος μπορει να με πει και ξερει ας με διαφωτισει!
  19. Το δοκιμασα και οντως εφτιαξε αυτο που λες..πως και δεν το εκανα τοσο καιρο! Thanks φιλε μου! Πολλα παιχνιδια ας πουμε τα επαιζα με μαυρη μπαρα τωρα που το εκανα εφυγε! Απλα πρεπει να κανεις ενα ενα για οσες εφαρμογες εχουν την μαυρη μπαρα! Στο Op7pro επειδη δεν εχει notch ηταν ολα φουλ! Αλλα να πω την αληθεια η 60hz δεν συνιθιζεται! Η 90αρα παραδειγμα σε browser η fb,instagram σε scrolling ειναι αλλου!αν τα βαλεις διπλα διπλα και κανεις συγκριση 60 με 90 εχει τεραστια διαφορα! Οπως και να χει ειναι οντως φοβερη συσκευη το Note 10 plus!Να ειχε εστω 90HZ θα ηταν η απολυτη και πληρη τελεια συσκευη!
  20. Θετικα Note 10 plus S-pen Dex Ασυρματη φορτιση Ελαχιστα καλυτερη καμερα σε βιντεο Σε κανονικη καμερα σχεδον ιδιες! Θετικα Oneplus 7pro 90Hz (Μου λειπει απιστευτα) Γρηγορες αναβαθμισεις Καλυτερες εφαρμογες για Fullscreen (Στο Note 10 plus καλυπτεται το Notch με μια μαυρη μπαρα σε πολλες εφαρμογες πραγμα σπαστικο) Ελαχιστα καλυτερη μπαταρια ( σχετικα με δικια μου χρηση) Αυτα σαν πρωην χρηστης Oneplus 7 pro! Αν βρεις με μια καλη διαφορα ταξεως 100-150 ευρω εξτρα για Νοτε τοτε αξιζει αλλιως μεινε οπως εχει!
  21. Ελαχιστα καλυτερη καμερα του Note 10 plus..! Αλλα...οταν ζουμαρεις τις φωτο στο Note 10 plus πεφτει πολυ πιξελιασμα!Μate 20 pro σε ζουμαρισμα δεν χανει την αναλυση λογω των 40mp . Tο μονο που μου λειπει απο την καμερα του Mate 20 pro!Επισης σαν το ΑΙ mode της huawei δεν το χει ειδικα το moon Mode! Το βιντεο του Νοte 10 plus πολυ ανωτερο σε ολα τα επιπεδα! Αυτα τα λιγα μπορω να πω για κανα 2μηνο που προλαβα να το χω στην κατοχη μου και το πουλησα αρων αρων μετα το ban Edit.. Επισης βρισκω την μπαταρια του Mate 20 pro καλυτερη απο Note 10 plus! Ειχα επισης καλυτερη μπαταρια με το Oneplus 7 pro! Δεν ξερω τι γινεται και εχω χαλια χρονους με το Note 10+! Με το Mate θυμαμαι εβγαζα χαλαρα 8 ωρες αναμονη παρομοιως και με το Oneplus 7pro ενω με Note 10+ με το ζορι 6 ωρες!
  22. Παιδια μηπως γινεται να βαλω official firmware?? Eχω vodafone branded και θελω να βαλω official να φυγουν τα bloatware και το csc της vodafone μιας και παιρνει πιο αργα τις αναβαθμισεις! Ακομα δεν εχω παρει για παραδειγμα την ενημερωση δεκεμβριου..! Αν γινεται επισης μεσω εγγυησης σε καταστημα η αλλαγη αυτη θα παω να το κανω! Οποιος γνωριζει ας με ενημερωσει.. Ευχαριστω προκαταβολικα..
  23. Καλησπερα και απο μενα..και γω κατοχος εδω και μια βδομαδα προερχομενος απο Oneplus 7 pro.. Το κινητο υπεροχο αλλα τολμω να πω η μπαταρια και η σπιρταδα του Oneplus 7 pro ηταν καλυτερη! Μου λειπει η 90hz οθονη αλλα θα μου περασει διοτι τα θετικα του Note 10 plus ειναι περισσοτερα και δεν μετανιωνω που το αλλαξα! Για τον φιλο πιο πανω να πω πως ειχα την τελευταια εκδοση σε Android 10 και δεν ειχα πουθενα bugs διοτι το εκανα factory reset! Οι πιο πολυ που εχουν bugs το περνανε απλα πανω απο την προηγουμενη εκδοση και δεν τους καθεται σωστα! Επισης κατι που παρατηρησα σε σχεση με το Oneplus 7pro ειναι πως πολλες εφαρμογες ηταν Fullscreen ενω στο Note 10 plus ακομα και κανοντας force Fullscreen δεν πιανει λογω του Notch..ειδικα στα παιχνιδια! Η καμερα ελαφρως καλυτερη στο Note 10 plus απλα με πολλα ομρφα gimmick στοιχεια για παραμετροποιηση κατι που δεν ειχε το OP7Pro.. Το Spen ολα τα λεφτα ..μου λειψε απο εποχη Note 8 που ειχα! Αυτα απο μενα και ελπιζω να μην σας κουρασα! Ps Αυριο black friday το OP7Pro στα 599€ ειναι Υπεροχη προσφορα! Το κακο ειναι οτι εχει χασει γρηγορα την αξια του για αυτο και το αλλαξα με το Νοτελι..
  24. Κανε απλα μονο wipe cache στο recovery menu μηπως και στρωσει! Εγω μεσω oxygen εκανα την αναβαθμιση και δεν εχω θεμα! Φυσικα μονο εκανα wipe cache! Το θεμα με το C δεν το γνωριζω γιατι το χω μονιμως αγγλικα!
×
×
  • Create New...