Jump to content

radpilot

Members
  • Δημοσιεύσεις

    102
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by radpilot

  1. Καλησπέρα. Ποιος είναι ο καλύτερος συνδυασμός λεπτής θήκης και προστασίας οθόνης που έχετε βρει ; κάτι σε διάφανο γκρι/μαύρο ;
  2. Αυτό ήταν και η αρχική ερώτηση μου. Πότε θα βάλει τη συσκευή στις συμβατές η cosmote .
  3. Όχι είναι η πρώτη με 5g. Η κάρτα είναι dual sim cosmote τριών εβδομάδων γιατί ήθελα να έχω και δεύτερη συσκευή με το ίδιο νούμερο.
  4. Αμ δε. Την ίδια ρύθμιση έχω αλλά δε βλέπω 5g. Σε cosmote είσαι;
  5. Ξέρουμε πότε θα δώσει η Cosmote στη συσκευή 5g ; Δεν την έχει ως συμβατή στο site της παρόλο που το F4 είναι 5g. Θα μου πεις καλύτερα 4g+ να μην σου τρώει την μπαταρία αλλά...
  6. Κάτι είναι κι' αυτό.
  7. Η Xiaomi τότε τα έχει κάνει σαλάτα με τις συντομογραφίες.😉 Wikipedia wifi versions 🕊️
  8. Wifi 5G δεν υπάρχει ρε παιδιά. To σκοτώσατε το θέμα.😀 Wifi 5 GHz υπάρχει και είναι η συχνότητα επικοινωνίας των συσκευών. Όπως υπάρχει και wifi στα 2.4 Ghz αλλά και στα 6 Ghz ( στο νεότερο πρότυπο wifi 6e ).
  9. 12.5 enhanced . Τέλεια.. Μάλλον η τελευταία μας αναβάθμιση. Ελπίζω να μην εμφανιστούν επιπλέον bugs και μας μείνουν για πάντα.
  10. Εδώ διάβασα για πιθανές λύσεις https://www.reddit.com/r/Xiaomi/comments/o6vk5z/miui_12125_and_android_11_gestures/
  11. Δεν ξέρω απλά το διάβασα, θα κάνω τη δουλειά μου με τον παλιό τρόπο. Απλά ήταν ευκολία τα gestures αλλά δεν έχω χρόνο για πειραματισμούς.
  12. Ναι και ίσως αν είσαι root να υπάρχει και άλλη λύση ( απλά μάλλον δεν είναι τέλειες ). Απλά δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ.
  13. Και εμένα με lawnchair δεν δουλεύουν τα gestures ( δεν δουλεύουν πια με κανένα 3rd party launcher) . Η google φταίει αρχικά και μετά η Xiaomi. Σε android 10 η Xiaomi είχε φτιάξει δικό της τρόπο για τα gestures αφου και εκεί δεν θα δούλευαν με pure android. Στο 11 η google υποτίθεται ότι το έφτιαξε αφού βγήκε το android 11 με patch το οποίο δεν πρόλαβε να ενσωματώσει η Xiaomi... Αν πάρουμε 12 μάλλον θα δουλεύουν. Υπάρχουν ενναλακτικοί τρόποι πάντως.
  14. Κοίτα και το wonderboom 2. https://www.ultimateears.com/en-us/wireless-speakers/wonderboom-2.html
  15. Ευχαριστώ πολύ. Προς το τέλος του μήνα θα γίνει η αγορά. Θα σας ξαναρωτήσω μήπως έχει έρθει κάτι άλλο μέχρι τότε.
  16. Καλό το Nova 5t. Κάποια άλλη πρόταση; για να έχει επιλογή;
  17. Ξέρω σας έχουν ζαλίσει όλοι με τις ίδιες πάνω κάτω ερωτήσεις. Κινητό για κοπέλα που θέλει κυρίως καλή κάμερα, οθόνη , ταχύτητα, ήχο τι προτείνετε ; 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. Mέχρι 250 ευρώ 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. Πάνω από 6 ίντσες 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Από Ελλάδα. Η εγγύηση αντιπροσωπείας θα ήταν θεμιτή αλλά όχι απαραίτητη 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Ναί 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Χωρίς προτίμηση 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Με ελληνικό μενού, stock rom όχι φλασάρισμα 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Ενδιαφέρει και η καλή οθόνη και ο ήχος 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Κάμερα , ταχύτητα , αυτονομία
  18. Ok τα βρήκα. Δυστυχώς με μια δοκιμή που έκανα σε d2 , default burial και stock camera τα χρώματα έιναι τελείως λάθος σε όλες. Πχ ροζ ανοιχτό να μωβίζει, γκρι να μπλεδίζει κτλ. Κατέληξα ότι δε φταει το color calibration της οθόνης του κινητού γιατί το ίδια χρώματα από τις φωτογραφίες φαίνονται και στο laptop. Το white balance όμως των εφραμογών πρέπει είναι λάθος. Ελπίζω να βρώ το λάθος γιατί αρχίζω να απογοητεύομαι από την κάμερα του κινητού (ερχόμενος από Nexus 5x).
  19. Τα d2,n2 που τα βρίσκεις ; Στο https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/configs-burial-02/ δεν τα βλέπω.
  20. Την τελευταία έκδοση. Χρησιμοποίησα για λίγο τα anonymous.xml αλλά σε εσωτερικό χώρο το άσπρο είχε απόχρωση μπλέ ενώ η stock burial χωρίς xml είχε πιο ουδέτερο άσπρο.
  21. Παρατήρησα ένα μικροπρόβλημα αλλά δεν ξέρω αν είναι το white balance της οθόνης ή της εφαρμογής για τις φωτογραφίες. Χθές βράδυ στο δρόμο με τον φωτισμό από τις κολώνες και με τη stock αλλά και με gcam(burial) το άσπρο πρασίνιζε . Προσπάθησα με τη stock σε pro mode να αλλάξω χειροκίνητα το white balance αλλά ποτέ δεν έβλεπα στην οθόνη του κινητού αυτό που έβλεπα με τα μάτια μου.
  22. Κοίτα μήπως υπάρχει κάποιο update για τα ακουστικά σου. Ποια μάρκα και ποιο μοντέλο έχεις :
  23. Εγώ έχω βάλει από την πρώτη μέρα Lawnchair https://lawnchair.app/ Το έχω κάνει Google Pixel :):lol:
×
×
  • Create New...