Jump to content

IOA

Members
  • Δημοσιεύσεις

    71
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by IOA

  1. Θα σου τι έκανα εγώ και έλυσα το πρόβλημα...Πατάς παρατεταμένα πάνω στο εικονίδιο της εφαρμογής gmail σου ανοίγει ένα παράθυρο διαλόγου και πατάς πληροφορίες μετά μπαταρία και εκεί πρέπει να σου δείχνει οτι βελτιστοποιησει χρήσης μπαταρίας δεν έχει βελτιστοποποιηθει αν οχι το αλαζεις.
  2. Τελικά έκανα ένα wipe cache partition και έστρωσε!!!!
  3. Παιδιά μήπως ξέρετε γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ στο pc με το dex? Μπήκα στην αρχή για λίγο και μετά έκλεισε μονή της η εφαρμογή και έκτοτε δεν μπορεί να συνδεθεί. Έχει πάθει κάνεις κάτι ανάλογο?
  4. Δεν ειιναι. Σε φακέλους είναι μόνο οι εφαρμογές της Samsung και της Gοogle....
  5. Παιδιά μήπως ξέρετε γιατί δεν μου εμφανίζει ολα τα εικονίδια των εγκατεστημενων εφαρμογών που έχω, όταν κάνω sype up, ενώ υπάρχουν όλες στην συσκευή όταν κάνω αναζήτηση??
  6. Ευχαριστώ πολύ
  7. Παιδιά ένα παπούτσι που εμφανίζεται στην οθόνη κλειδώματος με ένα νούμερο από κάτω του, το οποίο προφανώς μετράει τα βήματα πως βγαίνει???
  8. IOA

    Huawei Mate 9

    Αυτό το ξέρω εγώ απλά θέλω σε κάθε ομάδα που έχω δημιουργήσει να μπορώ να δώσω διαφορετικό ήχο κλήσης.
  9. IOA

    Huawei Mate 9

    Παιδιά να ρωτήσω πως γίνεται να δώσουμε ήχο κλήσης σε διαφορετικές ομάδες από τις επαφές (φίλοι , οικογένεια, συνάδελφοι κτλ)??? η μήπως δεν γίνεται στο mate 9 αυτό το απλό πράγμα.
  10. Αυτό ακριβώς έπαθα κι εγώ Oυτε εγώ έκανα τίποτα. Πήρα το τηλέφωνο σχεδόν καινούριο (με 22μηνες εγγύηση) το στήνω και μετά από 2 μέρες όρχησε τα restart. Το βάζω και κάνω ανάκτηση λογισμικού έκτακτης ανάγκης αλλά τίποτα και μετά το στέλνω στο σέρβις...
  11. Το ιδο προβλημα ειχα κι εγω με ενα νοτε 4 μεταχιρισμενο που πηρα (ενοω το bootluop) πηγα στο σερβις και μου αλαξαν πλακετα και την usb για την φορτηση μαζι με την μπαταρια. Απο τοτε δεν μου ξαναεκανε το παραμικρο!!!!
  12. Και σε έμενα παρουσιαστηκε το ίδιο πρόβλημα και πήγα το τηλεφωνώ στο σέρβις και μετά από 2 ήμερες μου τηλεφώνησαν λέγοντας μου να τους προσκομίσω την απόδειξη αγοράς γιατί υπήρχε πρόβλημα με την μπαταρία :O
  13. Να δω τι θα τα κάνω τόσα κινητά που έχω κερδίσει:lol::lol::lol:
×
×
  • Create New...