humanoid Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Καλο εως πολυ καλο φιλε μου. (Ακουστικο-μικροφωνο συσκευης) Σε ευχαριστώ πολύ :) Είχα πρόσφατα την εμπειρία από ένα SII με ακουστικό που στα ψηλά έτριζε και είχα τρομάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) Σήμερα μου ήρθε από Κωτσόβολο, ελληνικό. Είχε πάνω 2.3.6 το έβαλα στο kies (σήμερα έβγαλε αναβάθμιση και το πρόγραμμα) και μου έβγαλε αναβάθμιση. Από KJ4 σε ΚL3 (Eur). Edited December 29, 2011 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Σήμερα μου ήρθε από Κωτσόβολο, ελληνικό. Είχε πάνω 2.3.6 το έβαλα στο kies (σήμερα έβγαλε αναβάθμιση και το πρόγραμμα) και μου έβγαλε αναβάθμιση. Από KJ4 σε ΚL3 (Eur). με γεια φιλε μου :) Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 με γεια φιλε μου :) Ευχαριστώ, αν και προορίζεται για δώρο! Διάβασα κάτι που δεν ήξερα...όταν θέλουμε να κάνουμε hard reset, πάντα με γεμάτη μπαταρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 υπαρχει λογος τωρα να κανουμε update αυτο το πραμα? by the way, μου ερχεται αυριο (acs=αλλα 'νταλλα..) όταν θέλουμε να κάνουμε hard reset, πάντα με γεμάτη μπαταρία! οχι βρε Αχιλλεα..! που το ακουσες αυτο? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 οχι βρε Αχιλλεα..! που το ακουσες αυτο? :P μου έκανε εντύπωση γι αυτό το έγραψα! http://www.hard-reset.com/samsung-galaxy-y-s5360-hard-reset.html Reset galaxy young y. Charge your phone fully. Press volume up + menu +power on κτλ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmjyiannis Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Παίδες χαιρετώ και μόλις δριαβασα όλο το thread. Είμαι πολύ ζεστος να το πάρω και έχω 2-3 ερωτήσεις. 1. ποια είναι η ιδανική διάρκεια για τις πρώτες φορτίσεις για το μέγιστο της μπαταρίας; 2. τα 2 MP της κάμερας είναι ίδιας ποιότητας με τα 2MP από Νόκια; Γιατί έχω της εντύπωση οτι η Νόκια στα λίγα MP δε τα πήγαινε ποτέ καλά. 3. QR code εχει ενσωματομένο η πρέπει να ψάξεις; 4. και επειδή είμαι άσχετος από GPS ... όταν στο λειτουργεί χρεώνεσαι από τον πάροχο; αν ναι, μπορείς να το βάλεις να συνδέεται μόνο σε WiFi; ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 1. ποια είναι η ιδανική διάρκεια για τις πρώτες φορτίσεις για το μέγιστο της μπαταρίας; Το φορτίζεις μέχρι να γεμίσει και παίζεις κανονικά. Σε αυτές τις συσκευές δεν υπάρχει η λογική των πολύωρων φορτίσεων / πλήρων αποφορτίσεων και όσο αυτό είναι εφικτό, ενδείκνυται να μην αφήνουμε την μπαταρία να πέφτει κάτω του 10%. 4. και επειδή είμαι άσχετος από GPS ... όταν στο λειτουργεί χρεώνεσαι από τον πάροχο; αν ναι, μπορείς να το βάλεις να συνδέεται μόνο σε WiFi; Μπορεί να δουλεύει αυτόνομα χωρίς σύνδεση, με το κατάλληλο πρόγραμμα πλοήγησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 2. τα 2 MP της κάμερας είναι ίδιας ποιότητας με τα 2MP από Νόκια; Γιατί έχω της εντύπωση οτι η Νόκια στα λίγα MP δε τα πήγαινε ποτέ καλά. 3. QR code εχει ενσωματομένο η πρέπει να ψάξεις; 2. Τα 2MP αίναι τα ίδια σε όλες τις εταιρείες. 3. QR code έχει στο market να κατεβάσεις. Εγώ χρησιμοποιώ το QR droid https://market.android.com/details?id=la.droid.qr&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImxhLmRyb2lkLnFyIl0. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 2. Τα 2MP αίναι τα ίδια σε όλες τις εταιρείες. Ο φίλος δεν απευθύνεται στον αριθμό των pixel αλλά στην ποιότητα του φακού σε σχέση με άλλους φακούς με ίδιο αριθμό pixel. Και σίγουρα σε καμία περίπτωση δεν είναι όλα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Παιδιά ήθελα να ρωτήσω κάποιον που το έχει αν τα δύο κάτω κουμπιά είναι φωτιζόμενα. Σήμερα το πήρα και παρατήρησα ότι δεν ανάβουν. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikapost Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Παιδιά καλημέρα σε όλους σας και χρόνια πολλά πριν 3 μέρες πήρα και εγώ το Samsung Galaxy Y (S5360) και εχω μερικές ερωτήσεις μια και είμαι ολίγον άσχετος με αυτά. το πήρα επειδή ήταν σχετικά φθηνό και όμορφο. Διάβασα βέβαια όλες τις σελίδες του foroum για να μαζέψω όσο πιο πολλές πληροφορίες μπορούσα για το κινητο. υπαρχει περίπτωση το κινητό να είναι όλη την ώρα συνδεδεμένο στο ιντερνετ και να χρεώνομαι? οταν παω στις ρυθμίσεις που εκτελούνται βλέπω ότι εχει μερικές που τρέχουν όπως περιεχομενο DRM, EMAIL, MARKET, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ GOOGLE ΚΤΛ. ΒΕΒΑΙΑ εαν πάω και πατήσω παρατεταμένα την οθόνη και μετά πατήσω ενεργές εφαρμογές εκεί βλέπω ότι λεει μηδεν. Αυτο πρέπει να κοιταω αν τρέχει κάτι? επίσης στο π.ανω μέρος δίπλα από το σήμα με τις παυλες μου έχει ενα σηματάκι με πάνω και κάτω βελάκια και από πάνω το γράμμα Η και πολλές φορές αλλάζει το γράμμα. Στο ιντερνετ είναι οταν αλλάζουν χρώμα τα βελάκια σε πρασινοκίτρινο? ελπίζω να μη σας κούρασα, σας ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Παιδιά καλημέρα σε όλους σας και χρόνια πολλά πριν 3 μέρες πήρα και εγώ το Samsung Galaxy Y (S5360) και εχω μερικές ερωτήσεις μια και είμαι ολίγον άσχετος με αυτά. το πήρα επειδή ήταν σχετικά φθηνό και όμορφο. Διάβασα βέβαια όλες τις σελίδες του foroum για να μαζέψω όσο πιο πολλές πληροφορίες μπορούσα για το κινητο. υπαρχει περίπτωση το κινητό να είναι όλη την ώρα συνδεδεμένο στο ιντερνετ και να χρεώνομαι? οταν παω στις ρυθμίσεις που εκτελούνται βλέπω ότι εχει μερικές που τρέχουν όπως περιεχομενο DRM, EMAIL, MARKET, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ GOOGLE ΚΤΛ. ΒΕΒΑΙΑ εαν πάω και πατήσω παρατεταμένα την οθόνη και μετά πατήσω ενεργές εφαρμογές εκεί βλέπω ότι λεει μηδεν. Αυτο πρέπει να κοιταω αν τρέχει κάτι? επίσης στο π.ανω μέρος δίπλα από το σήμα με τις παυλες μου έχει ενα σηματάκι με πάνω και κάτω βελάκια και από πάνω το γράμμα Η και πολλές φορές αλλάζει το γράμμα. Στο ιντερνετ είναι οταν αλλάζουν χρώμα τα βελάκια σε πρασινοκίτρινο? ελπίζω να μη σας κούρασα, σας ευχαριστώ πολύ Εάν δεν υπάρχει στο κινητό σου κάποια επιλογή για να κλείνεις το 3G κατέβασε αυτό.... https://market.android.com/details?id=com.farproc.data.enabler&feature=related_apps . Με αυτό θα ανοίγεις κ θα κλείνεις οπότε θες το 3g γιατί με αυτό που λες ότι κάνουν τα βελακια είναι ένδειξη ότι σε χρεώνει. Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Παιδιά καλημέρα σε όλους σας και χρόνια πολλά πριν 3 μέρες πήρα και εγώ το Samsung Galaxy Y (S5360) και εχω μερικές ερωτήσεις μια και είμαι ολίγον άσχετος με αυτά. το πήρα επειδή ήταν σχετικά φθηνό και όμορφο. Διάβασα βέβαια όλες τις σελίδες του foroum για να μαζέψω όσο πιο πολλές πληροφορίες μπορούσα για το κινητο. υπαρχει περίπτωση το κινητό να είναι όλη την ώρα συνδεδεμένο στο ιντερνετ και να χρεώνομαι? οταν παω στις ρυθμίσεις που εκτελούνται βλέπω ότι εχει μερικές που τρέχουν όπως περιεχομενο DRM, EMAIL, MARKET, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ GOOGLE ΚΤΛ. ΒΕΒΑΙΑ εαν πάω και πατήσω παρατεταμένα την οθόνη και μετά πατήσω ενεργές εφαρμογές εκεί βλέπω ότι λεει μηδεν. Αυτο πρέπει να κοιταω αν τρέχει κάτι? επίσης στο π.ανω μέρος δίπλα από το σήμα με τις παυλες μου έχει ενα σηματάκι με πάνω και κάτω βελάκια και από πάνω το γράμμα Η και πολλές φορές αλλάζει το γράμμα. Στο ιντερνετ είναι οταν αλλάζουν χρώμα τα βελάκια σε πρασινοκίτρινο? ελπίζω να μη σας κούρασα, σας ευχαριστώ πολύ ναι χρεωνεσαι μεχρι τωρα βεβαια λογικα οχι πολυ παρα μονο οσες εφαρμογες εκαναν update. πρεπει να κλεισεις τα δεδομενα. πας ρυθμισεις->ασυρματη επικοινωνια->δικτυα κινητης τηλεφωνιας->και απενεργοποιεις το χρηση δεδομενων πακετου. Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikapost Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (edited) Εάν δεν υπάρχει στο κινητό σου κάποια επιλογή για να κλείνεις το 3G κατέβασε αυτό.... https://market.android.com/details?id=com.farproc.data.enabler&feature=related_apps . Με αυτό θα ανοίγεις κ θα κλείνεις οπότε θες το 3g γιατί με αυτό που λες ότι κάνουν τα βελακια είναι ένδειξη ότι σε χρεώνει. Σε ευχαριστώ πολύ. Βέβαια έκανα αυτο που έγραψε ο φίλος από κάτω και οκ εφυγαν τα βελάκια ναι χρεωνεσαι μεχρι τωρα βεβαια λογικα οχι πολυ παρα μονο οσες εφαρμογες εκαναν update. πρεπει να κλεισεις τα δεδομενα. πας ρυθμισεις->ασυρματη επικοινωνια->δικτυα κινητης τηλεφωνιας->και απενεργοποιεις το χρηση δεδομενων πακετου. Φίλε μου σε ευχαριστώ. έκανα αυτο που μου είπες και οκ έφυγαν τα βελάκια από πάνω. πηγα όμως πάλι μεσα στις εφαρμογεσ και βλέπω οτι τρέχουν κανονικά σα να κατεβαζει update παλι. το κουμπι για να κλεισω το 3g που βρίσκεται ξέρουμε? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited December 30, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Φίλε μου σε ευχαριστώ. έκανα αυτο που μου είπες και οκ έφυγαν τα βελάκια από πάνω. πηγα όμως πάλι μεσα στις εφαρμογεσ και βλέπω οτι τρέχουν κανονικά σα να κατεβαζει update παλι. το κουμπι για να κλεισω το 3g που βρίσκεται ξέρουμε? Στο ίδιο σημείο (λογικά πρέπει να) βρίσκεται και η επιλογή για "Μόνο GSM". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoukVagg Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 καλησπερα σε ολους και Καλη Χρονια με υγεια! ειμαι καινουργιος σε android κινητα, πηρα το samsung galaxy y 'young' pro gt-b5510, αυτο με το qwerty πληκτρολογιο. Ξεκινησα να διαβαζω τους οδηγους και γενικα το θεμα εδω. Να κανω μια πρωτη ερωτηση ? Πως παιζω βιντεο? Μπορω να αντιγραψω βιντεακια (μονο .mp4 ?) απο τον υπολογιστη μου και να τα δω στο κινητο? Μια πρωτη προσπαθεια μου, επεσε στο κενο... Μου γραφει οτι δεν μπορει να αναπαραγει τα videos, χρειαζεται καποιο προγραμμα για να τα παιξει? Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1pafitis Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Παιδιά είμαι καινούργιος στο forum. Πρώτα πρώτα καλή χρονιά σε όλους. Θα ήθελα να σας ρωτήσω μερικά πράγματα. Η μπαταρία πόσες μέρες σας διαρκεί; Έχω κατεβάσει το task manager, πιοιές εφαρμογές να κάνω ignore για να μην που τρώνε μπαταρία; Αυτά προς το παρών. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 1, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Πως παιζω βιντεο? Μπορω να αντιγραψω βιντεακια (μονο .mp4 ?) απο τον υπολογιστη μου και να τα δω στο κινητο? Μια πρωτη προσπαθεια μου, επεσε στο κενο... Θα χρειαστείς διαφορετικό video player. Περισσότερες πληροφορίες εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271531 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tentenAndroid Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Χαιρετώ όλους.... Αν ξέρει κάποιος να βοηθήσει -είμαι νέος στα android κινητά- με του young για με έχει τρελάνει.... Το έχω περίπου μήνα και πρώτη εντύπωση ήταν καλή.... όμως μετά από λίγες μέρες άρχισε να κάνει μόνο του Reboot. Την πρώτη φορά που το έκανε είχα εγκαταστήσει μόνο Go Laucher, το αφαίρεσα και κατέβασα ξανά το Go Launcher -είχε βγει νέα έκδοση- και όλα καλά, ώσπου ξαφνικά άρχισε πάλι τα reboot. Τώρα αυτό που κάνει είναι να κάνει εκκίνηση και μετά από μερικά λεπτά πάλι reboot. Υπάρχει κάπου κάποιο log του συστήματος ή οτιδήποτε ώστε να καταλάβω γιατί το κάνει... Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeremy Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Καλησπέρα κι από μένα! Ήθελα να ρωτήσω, πώς είναι το συγκεκριμένο κινητό από άποψη αναπαραγωγής μουσικής? Με ενδιαφέρει να είναι ποιοτική...εντάξει ίσως να μη χτυπάει καλά mp3 players στα ίσα αλλά να ακούγεται με ευκρίνεια! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johncrt Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 (edited) Γειά χαρά, αγόρασα στις γιορτές ένα galaxy y σαν δώρο στην κοπέλα μου και μιάς και χρησιμοποιώ τα παλιά windows6.1 στο προσωπικό μου κινητό, είμαι σχετικά ανίδεος περι android. Έψαξα αρκετά στο φορουμ πριν ποστάρω αλλά η αλήθεια είναι πως χάθηκα, αφού υπάρχουν εκατομμύρια εφαρμογές, και παρ'όλη την προσπάθεια ταξινόμισης που έχει γινει από τους mods, η εύρεση συγκεκριμένων προγραμάτων σε λίγο χρόνο είναι μάλλον αδύνατη. Συγκεκριμένα ψάχνω 2 πραγματάκια: 1) ένα εύχρηστο ελληνικό πληκτρολόγιο, γιατί με το εργοστασιακό είναι δύσκολο να εστιάσεις χωρίς να πατήσεις και τα διπλανά "κουμπιά" 2) ένα δοκιμασμένο, πλήρες & εύχρηστο προγραμματάκι πλοήγησης (GPS). Στο δικό μου χρησιμοποιώ το Garmin αλλά η αλήθεια είναι πως είναι κάπως δύσχρηστο. Φυσικά αν κρίνετε κάποιο έξτρα εύχρηστο προγραμματάκι (ως must ας πούμε) είναι καλοδεχούμενο ;) Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια :) Edited January 3, 2012 by johncrt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 1. Greek Input Method Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Συγκεκριμένα ψάχνω 2 πραγματάκια: 1) ένα εύχρηστο ελληνικό πληκτρολόγιο, γιατί με το εργοστασιακό είναι δύσκολο να εστιάσεις χωρίς να πατήσεις και τα διπλανά "κουμπιά" 2) ένα δοκιμασμένο, πλήρες & εύχρηστο προγραμματάκι πλοήγησης (GPS). Στο δικό μου χρησιμοποιώ το Garmin αλλά η αλήθεια είναι πως είναι κάπως δύσχρηστο. Φυσικά αν κρίνετε κάποιο έξτρα εύχρηστο προγραμματάκι (ως must ας πούμε) είναι καλοδεχούμενο ;) Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια :) Να ενημερώσω ότι για εφαρμογές συζητάμε εδώ και μόνο... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=115 Απευθύνσου στο ανάλογο με την εφαρμογή που ζητάς θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaraisk Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Παιδιά ήθελα να ρωτήσω κάποιον που το έχει αν τα δύο κάτω κουμπιά είναι φωτιζόμενα. Σήμερα το πήρα και παρατήρησα ότι δεν ανάβουν. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Γεια σου φιλε (λιγο αργα βεβαια, αλλα τωρα μπηκα ξανα στο forum), σωστα παρατηρησες, ουτε και σε μενα αναβουν...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts