Jump to content

jmjyiannis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jmjyiannis

  1. Thank you για τις διευκρινισεις
  2. Χαιρετώ όλους. Μια ερώτηση (για να ξέρω αν τα καταλαβαίνω σωστά). Ενδιαφέρομαι να πάρω ένα tablet και θέλω να διαπιστώσω τους τρόπους συνδεσιμότητας για internet γιατι θα χρειαστώ tablet που να μπορεί να μπαίνει internet από παντού. Όταν έχουμε tablet που έχει 3g, αγοράζουμε από πάροχο κινητής μια SIM για broadband, τη βάζουμε στο tablet και γίνεται η δουλεια. Όταν όμως το tablet έχει μόνο WiFi? Για να υπάρχει internet on the go σε αυτή την περίπτωση οι επιλογές είναι 2. α) tethering από κινητό β) στικακι 3g από πάροχο κινητής συνδεδεμένο στη USB θύρα που πρέπει να διαθέτει το tablet. Τα λέω καλά ή κάνω κάτι λάθος; Θέλω να πάρω το Xoom 2 της Μotorola αλλά θέλω να είμαι σίγουρος οτι θα μπορώ να βρώ λύση στο πρόβλημα του οτι δεν έχει 3g από μόνο του.:confused:
  3. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις! Μια ερώτηση (για να ξέρω αν τα καταλαβαίνω σωστά). Το xoom δεν εχει 3g. μόνο WIFI. συνεπώς για να υπάρχει internet on the go οι επιλογές είναι 2. α) tethering από κινητό β) στικακι 3g από πάροχο κινητής συνδεδεμένο στη USB θύρα που το xoom βλέποντας στα χαρακτηριστικά του έχει. Τα λέω καλά ή κάνω κάτι λάθος;
  4. Είναι value for money? Ακούω γενικά διάφορα και για αγορές από έξω και δεν έχω μπει στη διαδικασία. είναι σχετικά άμεση η ανάγκη για αγορά του tablet αλλα δε θα θελα να έπαιρνα κάτι "στο πόδι". Αντιθέτως, αν ήταν κάποια ευκαιρία.
  5. Παιδες γεια σας. Μια ερώτηση να κάνω σχετική με το xoom. Αναζητώ ταβλετ και έπεσα σήμερα στο public που έχει μια μεγάλη "και καλά" προσφορά ένα Xoom από 499 στα 299. http://www.public.gr/prod/tablets/web-offers/web-offers-tablets/motorola-xoom-2-wi-fi-16-gb-tablet-pc-mayro/prod3150014pp/#.UKZVTuQrdBk Όμως για να μη κοροιδευόμαστε διαπίστωσα οτι πρόκειται για το ίδιο που το digital master δίνει με μόλις 310 ευρω. http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=990beac1-64e8-4bc9-be78-4ac2e4abcefa Επειδή δε σκόπευα να ανέβω σε αυτή την τιμή αλλά να πήγαινα το πολύ μέχρι τα 260 για 10 ίντσες ( και γενικά ότι καλύτερο έβρισκα σε αυτά τα λεφτά), η ερώτηση μου είναι αξίζει να το πάρω? Ήδη η προσφορά "και καλά" που έχει το public με ξενέρωσε από την αρχική αίσθηση οτι πρόκειται για super ευκαιρία.
  6. Παίδες χαιρετώ και μόλις δριαβασα όλο το thread. Είμαι πολύ ζεστος να το πάρω και έχω 2-3 ερωτήσεις. 1. ποια είναι η ιδανική διάρκεια για τις πρώτες φορτίσεις για το μέγιστο της μπαταρίας; 2. τα 2 MP της κάμερας είναι ίδιας ποιότητας με τα 2MP από Νόκια; Γιατί έχω της εντύπωση οτι η Νόκια στα λίγα MP δε τα πήγαινε ποτέ καλά. 3. QR code εχει ενσωματομένο η πρέπει να ψάξεις; 4. και επειδή είμαι άσχετος από GPS ... όταν στο λειτουργεί χρεώνεσαι από τον πάροχο; αν ναι, μπορείς να το βάλεις να συνδέεται μόνο σε WiFi; ευχαριστώ!
  7. παιδιά να ρωτήσω κάτι? ψάχνω απεγνωσμένα το handycar και handWallet για e51 και δε μπορώ να τα βρώ πουθενά. Μήπως κανένα παλικάρι τα έχει??? οσο για την μπαταρία.... 48 ώρες το πολύ. αλλά με αρκετή χρήση και μηνύματα.
  8. εεε.... παιδια δε θελω να το παίζω άσχετος αλλα... ειμαι. δε μπορώ να κάνω τίποτε μα τίποτε γιατί όποιο signer και να πάω να εγκαταστήσω μου χτυπάει πρόβλημα " έχει λήξει το πιστοποιητικό" οποτε δε μπορώ με τίποτε να πάω στο επόμενο βήμα ΟΠΟΙΟ και αν ειναι αυτο... αν μπορει κάποιος να με βοηθήσει γιατο το e51 μου εχει αφεντικό που είχε συνηθίσει στα παλιά του 6630 και αυτά είναι ακαταλαβίστηκα....
  9. Ακολούθησα τη διαδικασία που λέει σε αυτό το post.... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=208801&page=164 και πήγα σε αυτό το site http://andy.ehandysoft.com/devcert.php ξαναπήγα μετά, κατέβασα το πιστοποιητικό αλλά δε μπορώ να κάνω εγκατάσταση του http://andy.ehandysoft.com/signsis.zip γιατί μου λέει πρόβλημα στο πιστοποιητικό. και έτσι δε μπορω να βάλω το key που κατέβασα.... μάλλον κάπου κάνω λάθος.... τι πρέπει να κάνω????
  10. Ρε παιδια μηπως ξέρει κανένας αν κάνς κάτι λάθος? πριν 2 μέρες έκανα αυτό που χρειάζονταν για το certificate . εβαλα το imei και τον κωδικό και μου είπε να επιστρεψω σε 24 ωρες. τώρα επεστρεψα, βάζω το ιμει παλι για να παρω το cer και μου βγάζει μια σελίδα με κάτι κινέζικα και με αυτό το μήνυμα.... "Your collection on our website in order to download the certificate again in future. At the same time, you can promote our website so others can also obtain a certificate Saipan". τι κάνω λάθος????
  11. re paidia, as po kai ego ti gnomi mou gia ti seira genika na prostheso ligo akomi ladi sti fotia. proton. H seira apo apopsi basikou senariou einai gnosti. Auti eite kali eite kaki de tin sxoliazo. Apo apopsi prosarmogis, ti theoro poli kali. oi senariografoi kanan kali douleia. deuteron. apo apopsi ithopoiwn me ikanopoiei giati exei ena kalo krama apo palious kai neous. triton kai simantiko. H aggeliki i Daliani kanei oi mporei. paizei arketa kala. H kopela einai koukla apo moni tis. auto to theoro poli meion gia ti seira. Tora oles oi asximes kopeles pou tautizontai me to rolo, otan tha ginei koukla kapoia stigmi, tha diapistosoun pos den einai mono ta aperipoiita rouxa pou kanoun asximi mia kopela. auta ftiaxnontai eukola. einai kai alla pragmata pou o magikos kosmos tis tileorasis den ta bazei stous "asximous" tou. Opoios den tin kserei se pragmatiko prosopo, einai i grammateas tou Galanou sti seira tou manousaki me ton tourko kai epaikse ena guest gia 5 lepta sto telos tou deuterou episodeiou fetos tou "Hrthe kai Edese". To ksanaleo. H kopela einai kouklara kai tin asximinan oso mporousan. Alla eprepe na bazane kapoia kopela ligotero omorfi apo ti fisi tis. Anyway, ta pragmata einai apla. Mexri na pesoun ta noumera kato apo to 13-14% sta mikra, i seira den feugei apo tin prime time. me to pou figei i "moda" "maria i asximi" tha metaferthei kai stin pragmatiki tis ora. mexri tora.... o Ant1 einai kati xiliometra piso me tous leftades tou Deal, ton daskalo kai tin kritiki benteta gia simaia.
  12. signomi na se rotiso kati? kaneis free trial call sto voipdiscount? emena opote tou dino 2 stathera ellados olo mou grafei pos Sorry, this destination is not free. Please buy credit or log in. Or call only the free destinations. kai fisika mou tin kobei..... ti kano lathos re paidi mou?
  13. Γεια σας παιδια. μια απορία αν μπορεί να μου λύσει κάποιος..... Τώρα που το Voipbuster και όλοι οι κλώνοι της Betamax έβγαλαν απο τα Free την Ελλάδα, μήπως υπάρχει καμια άλλη επιλογή αναλλακτική να μου προτείνετε πέρα από το Jajah (και φυσικά το skype) με καλό value for money και σε αυτό το στυλάκι του Voipbuster με την κλήση χωρίς την εγκατάσταση του λογισμικού αλλά από το site?:confused:
  14. Γεια σας παιδια. Εχω εδω και αρκετο καιρο ενα προβλημα και θα με βοηθουσε αν ξερατε κατι παραπανω απο οτι ξερω εγω. απο την 1η Αυγουστου στο σπίτι μου που έχουμε βασικό πάροχο σταθερου την TELEPASSPORT με γραμμή sdsl, δεν μπορούν να μασ καλέσουν κινητά vodafone! μεχρι σήμερα ακόμη το πρόβλημα δεν εχει λυθεί με αποτέλεσμα πολλές δυσκολίες στην επικοινωνία με ανθρώπους ποθ παίρνου το σπίτι απο vodafone κινητά. συμπληρώνονται λοιπον 3 μήνες και μετά από πολλά τηλέφωνα στην telepassport τελικά μια υπεύθυνη μου είπε στο τηλέφωνο πως το πρόβλημα της vodafone εχει να κανει και με τον οτε και με το γεγονος πως η Telepassport εχει προβλημα και με την VODAFONE. μου ανέφερε για την περίπτωση με τη lannet και μου ζήτησε να κάνω μια μικρή υπομονή ακόμη και πως αυτό είναι ακόμη μια υποκίνηση του ΟΤΕ σε συνεργασία με τη vodafone αυτή τη φορά. Ηθελα να ρωτήσω..... μπας και ξέρετε κάτι για αυτή την ιστορία?????:worry:
×
×
  • Create New...