ovelix5 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 (edited) Πείτε μου κάτι, Έχει βάλει κανείς από το market το sparkle free? Το έβαλα και μόλις πάει να ξεκινήσει κλείνει . . . (το παιχνίδι). Edited November 12, 2011 by ovelix5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Κωστα ο,τι εχεις συνηθισεις στο S2 σου θα το βρεις κι εδω με τη διαφορα οτι: - Επιπλεον 30% μπαταρια στην πραξη - Αναλυση - οθονη χαρμα οφθαλμων (χρησιμοποιωντας το για μια εβδομαδα κοιτωντας το s2 θα σου φαινεται λιγη) Οι οποιες ασυμβατοτητες περιοριζονται στα παιχνιδια (δεν εχω ουτε ενα στη συσκευη μου, μονο 1-2 στο ipad 2 μου απλα για να υπαρχουν). Η μονη διαφορα του στην αποδοση σε σχεση με το γαλαξια 2 ειναι στο internet, που αντικατεστησα τη μαμα εφαρμογη με τον opera και τον χρησιμοποιω αποκλειστικα. Οποτε, ναι, καπως ετσι που το σκεφτεσαι δουλευω κι εγω (το ipad 2 σπιτι για internet, pim κλπ το βραδακι πριν κοιμηθω), και το Note για ολες τις αλλες περιστασεις, με τη διαφορα πως για μικρη συσκευη εχω μια φθηνοτερη κι οχι το 4αρι... ΥΓ Κι επειδη σκεφτοσουν να περιμενεις το S3, απο οτι μαθαινω η sammy προχωραει με μεγεθος μεταξυ 4.3-4.6 ιντσων, οποτε και παλι το... screen estate κι η γραφιδα του Note θα σε καλυψει για αρκετο καιρο... Υπάρχει τίποτα τέτοιο για android? Θα αξιοποιούσαι πολυ την γραφίδα. Η ΟΕΜ εφαρμογη του Note δεν ειναι για πολλα νομίζω. http://img.tapatalk.com/29827067-8e63-c3a0.jpg Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 (edited) Υπάρχει τίποτα τέτοιο για android? Θα αξιοποιούσαι πολυ την γραφίδα. Η ΟΕΜ εφαρμογη του Note δεν ειναι για πολλα νομίζω. http://img.tapatalk.com/29827067-8e63-c3a0.jpg Συμφωνω. Κι εγω κατι τετοιο ψαχνω αλλα ακομα -κατα πως φαινεται- ειναι νωρις για τετοιες εφαρμογες. Η sammy δεν εχει δωσει καν ακομα το SDK, οποτε αναμενουμε. Μια τετοια εφαρμογη θα απογειωσει την πενα. Κι η built in καλη ειναι, αλλα καμια σχεση με τις αψογες που κυκλοφορουν για το ipad 2... ΥΓ Τωρα με εβαλες στο τρυπακι να ψαχτω αν παιζει καμια απο τις εφαρμογες που εχουν φτιαχτει για 1280Χ800 αναλυση με τη λειτουργια του writing. Θα επανελθω... Edited November 12, 2011 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marios_Gian Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Πείτε μου κάτι, Έχει βάλει κανείς από το market το sparkle free? Το έβαλα και μόλις πάει να ξεκινήσει κλείνει . . . (το παιχνίδι). Μάλλον δεν παίζει στην αναλυση του galaxy note προς το παρον.Απο οτι διαβαζω στην τελευταια του εκδοση εφτιαξαν υποτιθεται καποιο crash problem του παιχνιδιου.Ισως δεν πιάνει στο note .Και εμενα το κοβει.Δοκιμασε κανα HD παιχνιδακι..είναι πορωση!Εγω εχω κατεβασει αρκετα games και παιζουν μια χαρα..Αυτο ειναι το πρωτο που με πεταει.. Παράθεση Samsung Omnia, Sony Ericsson 810i, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy SIII twitter MariosGian Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spada Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Καλησπέρα. Καταρχάς ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας. Έχω λύσει αρκετές απορίες που είχα διαβάζοντας τα όσα γράφονται εδώ. Ενδιαφέρομαι να αποκτήσω και εγώ ένα Note κάποια στιγμή. Θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους αν τους έχει παρουσιαστεί κάποιου είδους καθυστέρηση κατά την γραφή με το S-pen. Έχω παρατηρήσει αρκετά video που συμβαίνει αυτό αισθητά. Ίσως φταίει το πρόγραμμα που χρησιμοποιούν, ίσως όχι.. Ευχαριστώ, Στάθης Παράθεση spada Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marios_Gian Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Καλησπέρα. Καταρχάς ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας. Έχω λύσει αρκετές απορίες που είχα διαβάζοντας τα όσα γράφονται εδώ. Ενδιαφέρομαι να αποκτήσω και εγώ ένα Note κάποια στιγμή. Θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους αν τους έχει παρουσιαστεί κάποιου είδους καθυστέρηση κατά την γραφή με το S-pen. Έχω παρατηρήσει αρκετά video που συμβαίνει αυτό αισθητά. Ίσως φταίει το πρόγραμμα που χρησιμοποιούν, ίσως όχι.. Ευχαριστώ, Στάθης καλησπερα φιλε μου..Τι πρόβλημα έχεις παρατηρήσει δηλαδή?Προσωπικά δεν βλέπω να αργεί καπου κατα την γραφή.Ότι γράφεις..γράφει.Θες να μας πείς ένα παράδειγμα?Εκτός αν απλά δεν έχει τύχει σε μένα και μπορεί κάποιος αλλος φίλος απο εδώ να καταλάβει πιο εύκολα. :) Παράθεση Samsung Omnia, Sony Ericsson 810i, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy SIII twitter MariosGian Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spada Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 καλησπερα φιλε μου..Τι πρόβλημα έχεις παρατηρήσει δηλαδή?Προσωπικά δεν βλέπω να αργεί καπου κατα την γραφή.Ότι γράφεις..γράφει.Θες να μας πείς ένα παράδειγμα?Εκτός αν απλά δεν έχει τύχει σε μένα και μπορεί κάποιος αλλος φίλος απο εδώ να καταλάβει πιο εύκολα. :) Καλησπέρα φίλε μου. Παραθέτω ένα λινκ για να εξηγήσω τι εννοώ. http://www. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=19075945 Κάποιοι υποστηρίζουν πως ευθύνεται κατά κύριο λόγο η εφαρμογή. Πάντως αν εσυ λες πως δεν το έχεις παρατηρήσει τότε μάλλον δεν υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση spada Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
itsosse Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Καλησπερα Μηπως ξερει κανεις πως αλαζουμε την ρυθμιση του usb απο MTP σε μαζηκη αποθηκευση; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marios_Gian Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 (edited) Καλησπέρα φίλε μου. Παραθέτω ένα λινκ για να εξηγήσω τι εννοώ. http://www. http://forum.xda-developers.com/show...php?p=19075945 Κάποιοι υποστηρίζουν πως ευθύνεται κατά κύριο λόγο η εφαρμογή. Πάντως αν εσυ λες πως δεν το έχεις παρατηρήσει τότε μάλλον δεν υπάρχει πρόβλημα. Είδα τα βιντεάκια και δοκίμασα και το πρόγραμμα..για να είμαι σίγουρος :) Λοιπόν στο πρόγραμμα της samsung ,το s-memo καμία σχέση το lag με ότι βλέπεις στο πρώτο βιντεάκι.Υπάρχει ένα lag αλλά πραγματικά απειροελάχιστο.Δεν το πίανεις εύκολα με το μάτι.Γι αυτό και εγώ δεν το έχω δει τόσο καιρό. Με το που δοκίμασα το αλλο προγραμμα που ζωγραφίζει ο φίλος στο βίντεο που έστειλες..τα πράγματα άλλαξαν πολύ!!Τραβούσα γραμμή με γρήγορες κινήσεις παντα, και εμφανιζόταν στην οθόνη μετά απο "δευτερόλεπτα". Οπότε απο όσα ειδα εγώ και ελπίζω να βοήθησα..Στο βίντεο φταίει το πρόγραμμα που ζωγραφίζει και οχι το s pen.. :) Δεν έχεις πρόβλημα χειρισμού λοιπον.. :) Καλησπερα Μηπως ξερει κανεις πως αλαζουμε την ρυθμιση του usb απο MTP σε μαζηκη αποθηκευση; εννοείς, ρυθμίσεις--->ασυρματη επικοινωνία και δίκτυα--->βοηθητικά προγράμματα usb?? Edited November 12, 2011 by Marios_Gian Παράθεση Samsung Omnia, Sony Ericsson 810i, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy SIII twitter MariosGian Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
itsosse Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 εννοείς, ρυθμίσεις--->ασυρματη επικοινωνία και δίκτυα--->βοηθητικά προγράμματα usb?? Ναι, σε ευχαριστω παρα πολυ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marios_Gian Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Να σαι καλα...! Και μην ξεχνάμε πως με kies air..πολλα γίνονται χωρις συνδέσεις και καλώδια αν εχεις wi fi.. ;) Παράθεση Samsung Omnia, Sony Ericsson 810i, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy SIII twitter MariosGian Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spada Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Είδα τα βιντεάκια και δοκίμασα και το πρόγραμμα..για να είμαι σίγουρος :) Λοιπόν στο πρόγραμμα της samsung ,το s-memo καμία σχέση το lag με ότι βλέπεις στο πρώτο βιντεάκι.Υπάρχει ένα lag αλλά πραγματικά απειροελάχιστο.Δεν το πίανεις εύκολα με το μάτι.Γι αυτό και εγώ δεν το έχω δει τόσο καιρό. Με το που δοκίμασα το αλλο προγραμμα που ζωγραφίζει ο φίλος στο βίντεο που έστειλες..τα πράγματα άλλαξαν πολύ!!Τραβούσα γραμμή με γρήγορες κινήσεις παντα, και εμφανιζόταν στην οθόνη μετά απο "δευτερόλεπτα". Οπότε απο όσα ειδα εγώ και ελπίζω να βοήθησα..Στο βίντεο φταίει το πρόγραμμα που ζωγραφίζει και οχι το s pen.. :) Δεν έχεις πρόβλημα χειρισμού λοιπον.. :) Σε ευχαριστώ πολύ. Όλα καλά λοιπόν. Παράθεση spada Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 (edited) Πείτε μου κάτι, Έχει βάλει κανείς από το market το sparkle free? Το έβαλα και μόλις πάει να ξεκινήσει κλείνει . . . (το παιχνίδι). Ειναι έκδοση για συσκευές που δεν ειναι nvidia?? Γιατι εγώ το παίζω το παιχνιδάκι αλλα μονο με chainfire 3d. Επίσης αφήνει ενα μικρό κενό αριστερά και δεξιά απο την οθονή το παιχνίδι. Τωρα τελευταία ομως δεν ξέρω τι γίνεται και μόλις φτάνω στο μενού που διαλέγεις πίστα με πετάει έξω. Ισως να επηρεάζει κάποιο απο τα πολλα προγράμματα και παιχνίδια που έχω βάλει. Παντος ειναι κορυφή και εθιστικό το παιχνίδι. edit : αλλο παιχνίδι νόμιζα. Εγω έλεγα για το sprinkle! Το εβαλα μόλις τώρα και παιζει κανονικά το sparkle. Και αυτο ωραίο και κλασικό παιχνίδι σε στυλ zuma αμα θυμούνται η παλιοί. Edited November 12, 2011 by vezyro Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoctorM Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο την συσκευη, η οθονη ειναι απλα απιστευτη! και λογω μεγεθους της απο την θετικη πλευρα να το δουμε, ειναι πια απολαυση σε οτι κανεις με αυτην οπως το σερφαρισμα, τα βιντεο, ακομα και τα παιχνιδια πανε σε αλλο επιπεδο. αντε επιτελους να βγει μια καλη θηκη, αυτο μου λειπει μονο. παντως, το πενακι ειναι μια αλλη εμπειρια, εαν μαθεις να το δουλευεις ,σου λυνει τα χερια σε πολλα θεματα. Παράθεση Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Διαβάζει κανονικά ναι..:) πως ακριβως δουλευει αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Επιτελους κυκλοφορησαν οι πρωτες gel θηκες . http://www.ebay.co.uk/itm/Silicone-Cover-Case-LCD-Screen-Protector-Samsung-Galaxy-Note-N7000-Clear-Black-/130600450145?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item1e6864b861 http://www.ebay.co.uk/itm/SAMSUNG-GALAXY-NOTE-BLACK-GEL-SKIN-CASE-COVER-/140637892999?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item20beabf187 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 (edited) Να σαι καλα...! Και μην ξεχνάμε πως με kies air..πολλα γίνονται χωρις συνδέσεις και καλώδια αν εχεις wi fi.. ;) Εγώ πάλι Μάριε εχω βολευτεί πολύ το my phone explorer μέσω wifi βεβαίως κυρίως για τη ταχύτητα απλότητα του μιας και το kiess πολλές φορές μου κάνει τα δυστροπα του:) Edited November 13, 2011 by manan69t Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis79 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Καλησπερίζω την παρέα... Θέλω να ρωτησω και γω με την σειρά μου σχετικά με το μέγεθος.... Είμαι κάτοχος του SII και είμαι πολύ ευχαριστημένος... Με "τρώει" όμως εδώ και καιρό για το note... Αν κάτι με χαλάει είναι το μέγεθος... Όσοι το έχετε και το έχετε δουλέψει τί λέτε? Πώς είναι στο χέρι? Πώς τα πάει με τις τσέπες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Καλησπερίζω την παρέα... Θέλω να ρωτησω και γω με την σειρά μου σχετικά με το μέγεθος.... Είμαι κάτοχος του SII και είμαι πολύ ευχαριστημένος... Με "τρώει" όμως εδώ και καιρό για το note... Αν κάτι με χαλάει είναι το μέγεθος... Όσοι το έχετε και το έχετε δουλέψει τί λέτε? Πώς είναι στο χέρι? Πώς τα πάει με τις τσέπες? Εμένα πάλι η οθονάρα του είναι που με φτιάχνει και το περιμένω για να αντικαταστήσει το SII :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Καλησπερίζω την παρέα... Θέλω να ρωτησω και γω με την σειρά μου σχετικά με το μέγεθος.... Είμαι κάτοχος του SII και είμαι πολύ ευχαριστημένος... Με "τρώει" όμως εδώ και καιρό για το note... Αν κάτι με χαλάει είναι το μέγεθος... Όσοι το έχετε και το έχετε δουλέψει τί λέτε? Πώς είναι στο χέρι? Πώς τα πάει με τις τσέπες? Φιλε και εγω πρώην κατοχος s2 ημουν. Την πρωτη ημερα με το unboxing μου φάνηκε λίγο μεγάλο.Μετα απο 2 ημερες μου φαινότανε κανονικό το note και μικρο το s2. Tελικά ειναι θέμα συνήθειας.Τωρα μετά απο 10 ημέρες χρήση δεν το αλλαζω με τίποτα!!!! Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Φιλε και εγω πρώην κατοχος s2 ημουν. Την πρωτη ημερα με το unboxing μου φάνηκε λίγο μεγάλο.Μετα απο 2 ημερες μου φαινότανε κανονικό το note και μικρο το s2. Tελικά ειναι θέμα συνήθειας.Τωρα μετά απο 10 ημέρες χρήση δεν το αλλαζω με τίποτα!!!! Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 παιδια καλησπερα και απο εμενα.πηγα χθες στο athens heart στην πειραιως. το ειδα απο κοντα και το επιασα στο χερι μου ειναι τελειο.περιμενω τωρα μια καλη προσφορα απο την wind να το παρω. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrislk Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 παιδια καλησπερα και απο εμενα.πηγα χθες στο athens heart στην πειραιως. το ειδα απο κοντα και το επιασα στο χερι μου ειναι τελειο.περιμενω τωρα μια καλη προσφορα απο την wind να το παρω. γιατι φερνει το φερνει η wind???και το πλαισιο υποστιριζει μονο cosmote vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Φιλε και εγω πρώην κατοχος s2 ημουν. Την πρωτη ημερα με το unboxing μου φάνηκε λίγο μεγάλο.Μετα απο 2 ημερες μου φαινότανε κανονικό το note και μικρο το s2. Tελικά ειναι θέμα συνήθειας.Τωρα μετά απο 10 ημέρες χρήση δεν το αλλαζω με τίποτα!!!! Ακριβώς όπως τα λέει ο φίλος είναι! Νομίζω ότι όταν θα παμε στις 6ίντσες θα λέμε το ίδιο για το εκπληκτικό Note! :) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 γιατι φερνει το φερνει η wind???και το πλαισιο υποστιριζει μονο cosmote vodafone οπως εφραψες και εσυ το πλαισιο υποστιριζει cosmote -vodafone.στο athens heart διπλα στο πλαισιο εχει wind.εκει μου ειπανε οτι η wind θα το φερει μεχρι τελος του μηνα Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts