Jump to content

spada

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About spada

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

spada's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το βρήκα πριν από λίγο, για όσους δεν το γνωρίζουν. N7000XXLSP http://mobility.forumsee.com/a/m/s/p12-9232-0184237--n7000xxlsp.html
  2. Έχω την Burt εδώ και 3 βδομάδες. Δουλεύει άψογα, δεν εμφάνισε το παραμικρό. EDIT: Έλπίζω να μην μας συμβεί κανένα παράξενο γιατί την έχω αγαπήσει τη ROM (TW + ταχύτητα)
  3. Καλή χρονιά σε όλους. Διαβάζω τα σχόλια σας για την asyllum και χαίρομαι που υπάρχει επάξια εναλλακτική της TW. Εγώ είμαι περίπου δύο εβδομάδες με την Burt Rom μετά από την slim. Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να αποχωριστώ εύκολα το S-Note (δεν υπάρχει κάποιο ισάξιο στο Play Store) και το S-Planner. Το καταπληκτικό με αυτή τη Rom είναι ότι ενώ προέρχεται από τη Samsung, ο developer έχει αφαιρέσει την περισσότερη σαβούρα και πλέον βλέπω στη RAM 550~650Mbyte από εκεί που έβλεπα 750Mbyte με οποιαδήποτε άλλη TW Rom. Αποτέλεσμα, το κινητό να είναι τόσο γρήγορο όσο ήταν περίπου με slim 3.1. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και με τις νέες κυκλοφορίες από Samsung.
  4. Φίλε μου θα πας στις επαφες και θα συρεις το δακτυλο σου στα γραμματα απο πανω μεχρι κατω. Θα επιμεινεις στα τερμα πανω γραμματα ή στα τερμα κατω. Με αυτον τον τροπο θα αλλαξουν τα γραμματα από λατινικα σε ελληνικα ή το αντίστροφο.
  5. Μήπως να δοκιμάσεις και άλλες rom? Ίσως και κάποια custom ICS.
  6. Κατάφερες να περάσεις την στοκ ή οχι? Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει αυτό που θα σου πω αλλά πρέπει να είσαι σίγουρος πως ο υπολογιστής έχει τους drivers για να δεί το κινητό. Δηλαδή μπορεί να χρειάζεται να περάσεις το Samsung Kies στο pc σου πρίν την εγκατάσταση. Μετά μπαίνεις download mode και θα πρέπει να ακολουθήσεις τα βήματα του Dr.Ketan http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424997
  7. Τα ιδια και εδω με ultimate. Δεν νομιζω να βγαζει τη μερα. Μπορει η team union να εχει καλυτερη διαχειριση μπαταριας. Ισως μπορει να μας ενημερωσει καποιος γιατι ειμαι στο τσακ να αλλαξω.
  8. Ποτε βγαλανε καινουργια οι team? Πριν μερικες ωρες εβαλα την καινουργια ultimate. Παντως ειναι αισθητα πιο γρηγορο το κινητο με μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας απο οτι δειχνει. Το smemo εξακολουθει σε εμενα να καθυστερει να ανοιξει.
  9. Όπως ανάφερα και στην αρχή του ποστ μου. "Προσωπικά". Πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται οι υπόλοιποι να συμφωνούν στην "προσωπική" μου επιλογή. Είχα περάσει και από RR3 αλλά δεν εντυπωσιάστηκα. (Προσωπικά φυσικά). Πιστεύω για κερνελ να περιμένείς τον Philz 3.5 που θα βγεί-αναμένεται. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1901191
  10. Προσωπικά δεν είχα τις καλύτερες εντυπώσεις από RR3, πολλά κολλήματα, redraw, καθυστέρηση σε άνοιγμα εφαρμογών. Έβαλα Ultimate V4 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1970626 και μπορώ να πώ πως το κινητό πετάει από κάθε άποψη. Τρομερή ταχύτητα, κανένα κόλλημα. Καθώς και σημαντικό ότι ο developer το εξελίσσει συνεχώς. Airview κ.α. Προσωπική άποψη φυσικά.
  11. Και εγώ το ίδιο παρατηρώ. καμία διαφορά με την alliance. Ερώτηση: το Swype έχει πειράξει τον τρόπο που αλλάζεις γλώσσα?
  12. Συγγνώμη, αλλά απο πού κατεβάζουμε τον Extreme Hydracore 5.4 που τρέχει στα 1,7Mhz? Βρίσκω μόνο τον OC που είναι στα 1,6Mhz.
  13. Sorry, δεν έχω περάσει καθόλου από Chrack 16. Η τελευταία μου επαφή με Chrack ήταν με V14. Στο θέμα της αυτονομίας δεν έχω δεί καλύτερα αποτελέσματα από τον συνδυασμό Sweet V3 και CF kernel.
  14. Είσαι σίγουρος πως δεν μπαίνει σε deep sleep? Δηλαδή το έχεις τσεκάρει με CPU SPY πχ? Προσωπικά αντιμετώπισα προβλήματα με την LRT μετά από το μικρό update από την LRQ (καθυστερούσε αρκετά). Σε κάθε περίπτωση θα σου πρότεινα να βάλεις Sweet V3 που έχει τρομερή αυτονομία (CF cernel).
×
×
  • Create New...