Jump to content

[GPS] iGO My Way / iGO Primo

Morfie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η παρακατω εκδοση του igo λειτουργει στο optimus black?

iGO My way Android v8.4.3.179971

Εμενα δεν μου λειτουργει.

Κολλαει το τηλ.

καμμια βοηθεια??

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η προηγούμενη σου δούλευε; Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα.

η προηγούμενη δούλευε μια χαρά.

Η καινούργια μου κολλάει το τηλέφωνο

Οποτε ειμαι για την καρτα του μπαμπα .... ;)

bbbb η free ανδρική φωνή της espeak διαβασα οτι ειναι σαν ρομποτακι....

Ευχαριστω:)

Ισχύει αυτό.αλλα ειναι το τίμημα του τσάμπα...βέβαια αν δε θέλεις καθόλου tts λειτουργεί και η απλη φωνή venera

Sent from my Nexus One

Ισχύει αυτό.αλλα ειναι το τίμημα του τσάμπα...βέβαια αν δε θέλεις καθόλου tts λειτουργεί και η απλη φωνή venera

Sent from my Nexus One

Bbbb για δες λιγο τι σου εγραψα στο gpspocketpc για τον ουρανο στα scheme του οδυσσεα.κατι διορθωσες αλλα παλι σε καποια σημεια βγαζει μαυρο ουρανο?

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

Διαβασε ΠΟΙΑ εκδοση igo λεω

Να διαβάσω για ΠΟΙΑ έκδοση λες, αλλά πού το λες...;

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Bbbb για δες λιγο τι σου εγραψα στο gpspocketpc για τον ουρανο στα scheme του οδυσσεα.κατι διορθωσες αλλα παλι σε καποια σημεια βγαζει μαυρο ουρανο?

Δε διορθωσα τίποτε.απλα αφαιρεσα καποια scheme σε σχεση με το πρωτο zip που είχα ανεβάσει

Sent from my Nexus One

Να διαβάσω για ΠΟΙΑ έκδοση λες, αλλά πού το λες...;

Lubos thin 1.0 με tiger skin

@bbbb ααα αρα δεν εχουμε κατι νεοτερο με τον ουρανο του...οδυσσεα?

Ρε παιδια υπαρχει τροπος να εγκατατησουμε το igo στην καρτα μνημης χωρις να ειμαι root??

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

δε χρειάζεται να είσαι root για να το βάλεις στην κάρτα μνήμης

Lubos thin 1.0 με tiger skin

@bbbb ααα αρα δεν εχουμε κατι νεοτερο με τον ουρανο του...οδυσσεα?

Όχι δυστυχώς.

Sent from my Nexus One

Είδα οτι υπαρχει σκιν για qhd ανάλυση για την έκδοση igomyway 8.4.2.139242.αν μπορεί κάποιος κάτοχος να το δοκιμάσει και να μας πει αν δουλεύει σωστά.

Mόλις το δοκίμασα στο evo και λειτουργεί τέλεια!!:D:D

Μόνο ένα προβληματάκι έχω. Ο χάρτης εμφανίζεται ασπρόμαυρός..:blink: Ποιο αρχείο μπορεί είναι λάθος και το δείχνει έτσι?

Edit: Το βρήκα...

Edited by halo

Be the change you wish to see in the world! 🧿

δε χρειάζεται να είσαι root για να το βάλεις στην κάρτα μνήμης

Sent from my Nexus One

Θα μπορουσες να μου πεις πως θα το μεταφερω στην καρτα?Ευχαριστω

Θα βάλεις την ειδική εκδοση που διαβάζει το data.gro απο την sd.το apk εννοείται οτι παραμένει στην εσωτερική μνήμη

Sent from my Nexus One

Και ποσα megabytes μπορω να γλιτωσω απο την εσωτερικη μνημη?τωρα βλεπω πως μου πιανει περιπου 30-33 megabytes

bbbb τα pois που βάζεις με kml σου εμφανίζουν κανονικά τις κατηγορίες (τράπεζες, αυτοκίνητο κλπ) ή σου εμφανίζουν τις υποκατηγορίες (εθνική, alpha, συνεργεία, φαναρτζίδικα κλπ) ; Εμένα γίνεται το δεύτερο και έχω πήξει στις κατηγορίες. Δε μπορώ να βρώ τίποτα έτσι.

εγω παντως παιδιά πολύ απογοητεύτηκα απο το igo.

το εβαλα απο Χαλκιδική να με φερει σαλονικα+ κατι αλλες περιοχές που εψαχνα με την παρέα μου και επαθα σοκ.

τις περισσότερες φορές εβγαινα σε αδιεξοδο σε μονοδρομους ενω σε μια φαση κοντεψαμε να χαθουμε τελειως.το sygic μου φανηκε πολυ καλύτερο. αλλα αυτο που τελικά μας "εσωσε" ηταν το google maps..με διαφορα το καλύτερο. απλα πρέπει να είσαι ονλαιν..

να με κατι τετοια μου λείπει αφάνταστα το garmin η το ovi maps.. σαν αυτα τα δυο για μενα τιποτα.. κορυφές..

Θα βάλεις την ειδική εκδοση που διαβάζει το data.gro απο την sd.το apk εννοείται οτι παραμένει στην εσωτερική μνήμη

Sent from my Nexus One

Την εβαλα αλλα το skin εχει αλλαξει και δεν εχει επιλογη για το προεπιλεγμενο :(

Υπαρχει τροπος να το βρω πουθενα η ειναι θεμα του apk?

Edit,ενταξει βρηκα ακρη!

το εβαλα απο Χαλκιδική να με φερει σαλονικα+ κατι αλλες περιοχές που εψαχνα με την παρέα μου και επαθα σοκ.

τις περισσότερες φορές εβγαινα σε αδιεξοδο σε μονοδρομους ενω σε μια φαση κοντεψαμε να χαθουμε τελειως.το sygic μου φανηκε πολυ καλύτερο. αλλα αυτο που τελικά μας "εσωσε" ηταν το google maps..με διαφορα το καλύτερο. απλα πρέπει να είσαι ονλαιν..

να με κατι τετοια μου λείπει αφάνταστα το garmin η το ovi maps.. σαν αυτα τα δυο για μενα τιποτα.. κορυφές..

Δεν είναι θέμα του igo αυτό. Θέμα χάρτη είναι. Ειδικά για το igo κυκλοφορούν χάρτες απο 5 εταιρίες (Teleatlas, Navteq, DIS, CIT και Epsilon). Μάλλον είχες τον navteq και στα έκανε αυτά (είναι πολύ καλός μέσα στην Αθήνα αλλά δεν κάνει για έξω). Δες και με τον teleatlas. Άλλωστε και η google απο εκεί παίρνει δεδομένα για το google maps.

Δεν είναι θέμα του igo αυτό. Θέμα χάρτη είναι. Ειδικά για το igo κυκλοφορούν χάρτες απο 5 εταιρίες (Teleatlas, Navteq, DIS, CIT και Epsilon). Μάλλον είχες τον navteq και στα έκανε αυτά (είναι πολύ καλός μέσα στην Αθήνα αλλά δεν κάνει για έξω). Δες και με τον teleatlas. Άλλωστε και η google απο εκεί παίρνει δεδομένα για το google maps.

Της teleatlas q4 2010 ειναι ο τελευταιος?

Πως μπορω κατα την πλοηγηση στην καρτελα αριστερα εκει που εχει τις πληροφοριες της διαδρομης να μου εμφανιζει το οριο ταχυτητας?, μου βγαζει το οριο ταχυτητας οταν δεν κανω πλοηγηση.

Και... εχει καποιος Ελληνική φωνή με Θανάση ή με Σακη? προσπαθουσα χθες να την φτιαξω με το ονομα μου με winrar αλλα μετα μπερδευομουν με την αποθηκευση.... ή ας μου πει καποιος/α λιγο αναλυτικα μπας και το καταφερω.

Ευχαριστω.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• Administrators
Της teleatlas q4 2010 ειναι ο τελευταιος?

Ναι.

εχει καποιος Ελληνική φωνή με Θανάση ή με Σακη? προσπαθουσα χθες να την φτιαξω με το ονομα μου με winrar αλλα μετα μπερδευομουν με την αποθηκευση.... ή ας μου πει καποιος/α λιγο αναλυτικα μπας και το καταφερω.

Ευχαριστω.

http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=51&t=3642

Modpic.gif

Βάλε τον teleatlas q4 2010 και μια χαρά θα σε πάει παντού. Εγώ, τέλη Ιουνίου πήρα το nexus s και αρχές Ιουλίου πήγα στο Πευκοχώρι και μιλάμε με το συγκεκριμένο χάρτη η πλοήγησή του ήταν τέλεια. Και όχι μόνο εκεί, αλλά και οπουδήποτε αλλού πήγα.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Ποια ειναι η ρυθμιση του sys για να μην ακουγεται το σπαστικο "το gps αποσυνδεθηκε" καθε φορα που κλεινω το igo?

[sound.announcer]

gps_disconnected=0