vairas5770 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 (edited) Βρε δεν ειπα ΟΧΙ,αλλα προς το παρον δεν μπορει να γινει Root. Οποτε ...Πρεπει να βρω μια παλαιοτερη εκδοση Root Εννοω απο 2ο χερι μηχανακι. Edited February 10, 2012 by vairas5770 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 10, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Βρε δεν ειπα ΟΧΙ,αλλα προς το παρον δεν μπορει να γινει Root. Οποτε ...Πρεπει να βρω μια παλαιοτερη εκδοση Root Εννοω απο 2ο χερι μηχανακι. ναι καταλαβα τι εννοεις.οπως νομιζεις. παντως αν το θεμα σου ειναι μονο η .62, μπορεις να κανεις downgrade στην .58 που εχει root. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 ναι καταλαβα τι εννοεις.οπως νομιζεις. παντως αν το θεμα σου ειναι μονο η .62, μπορεις να κανεις downgrade στην .58 που εχει root. Ναι και αυτο γινεται,βασικα θα το δω το πρωι το θεμα...θα βγω μια βολτα μηπως το βρω γυρω στα 350Ε. Αν το πετυχω θα το τσιμπησω αλλιως στα 220Ε μεταχειρ. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 10, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Ναι και αυτο γινεται,βασικα θα το δω το πρωι το θεμα...θα βγω μια βολτα μηπως το βρω γυρω στα 350Ε. Αν το πετυχω θα το τσιμπησω αλλιως στα 220Ε μεταχειρ. :D ok!μην με κυνηγας μετα ομως!:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 ok!μην με κυνηγας μετα ομως!:lol: χα χα οχι ρε συ...εδω εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα δεν κολλαω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 (edited) Ευχαριστω που απαντησες φιλε μου. Αυτο με την φωτεινοτητα με χαλαει πιο πολυ απο ολα γιαυτο μαλλον θα το αφησω . κανενα προβλημα με φωτεινοτητα,καμια σχεση με νεο κ.τ.λ μηλαμε ισως για την πιο φωτεινη οθονη ολων!!!! βασικα αν βγαλεις την αυτοματη φωτεινοτητα,αποσο εχω ακουσει,γινεται "αλλο" κινητο.απιστευτα φωτεινη οθονη! Κωνσταντινε,δεν νομιζω οτι τα αρκ εχουν προβλημα με σενσορα,το δικο μου ειναι απιστευτα φωτεινο μου δημιουργει την εντυπωση οτι δεν υπαρχει σενσορας. Ειναι μαλον απο τα πιο φωτεινα σμαρτ,που κυκλοφορουν Edited February 11, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Παιδια για να καταλαβω,δεν εχει το προβλημα που εχουν ολα τα Neo V ; Στα μαγαζια υπαρχει πολυ φως οποτε δεν μπορω να καταλαβω τι αλλαζει στο σκοταδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Παιδια για να καταλαβω,δεν εχει το προβλημα που εχουν ολα τα Neo V ; Στα μαγαζια υπαρχει πολυ φως οποτε δεν μπορω να καταλαβω τι αλλαζει στο σκοταδι. για μενα καμια σχεση,εχοντας και τα δυο!! το αρκ το εχω στο 55 γιατι εινα σχεδον υπερβολη,απο εκει και πανω!!! το 40 του αρκ,ειναι τπ φουλ του νεο!!!! Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Σε πιστευω φιλος. Να σαι καλα ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 11, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Κωνσταντινε,δεν νομιζω οτι τα αρκ εχουν προβλημα με σενσορα,το δικο μου ειναι απιστευτα φωτεινο μου δημιουργει την εντυπωση οτι δεν υπαρχει σενσορας. Ειναι μαλον απο τα πιο φωτεινα σμαρτ,που κυκλοφορουν σου λεω αποσο εχω δει xperia mini,arc και neo v. εγω ποτε δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα με τη φωτεινοτητα.ειναι ο,τι πιο ενεργοβορο πανω στο κινητο και την εχω παντα στη μεση.και παρολα αυτα ειμαι πολυ ικανοποιημενος.να σου πω την αληθεια οταν επαιζα με το arc του ξαδερφου μου δεν ειδα τρομερη διαφορα με το mini pro μου.αλλα ειναι αλλο να το χεις και να το δουλευεις καθημερινα και αλλο να το "πειραζεις" λιγα λεπτα.οποτε δεν εχω λογο να φερω αντιρρηση σαυτο που λες.και η αληθεια ειναι οτι οι χρηστες του neo v κανουν τα περισσοτερα παραπονα για τη φωτεινοτητα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 σου λεω αποσο εχω δει xperia mini,arc και neo v. εγω ποτε δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα με τη φωτεινοτητα.ειναι ο,τι πιο ενεργοβορο πανω στο κινητο και την εχω παντα στη μεση.και παρολα αυτα ειμαι πολυ ικανοποιημενος.να σου πω την αληθεια οταν επαιζα με το arc του ξαδερφου μου δεν ειδα τρομερη διαφορα με το mini pro μου.αλλα ειναι αλλο να το χεις και να το δουλευεις καθημερινα και αλλο να το "πειραζεις" λιγα λεπτα.οποτε δεν εχω λογο να φερω αντιρρηση σαυτο που λες.και η αληθεια ειναι οτι οι χρηστες του neo v κανουν τα περισσοτερα παραπονα για τη φωτεινοτητα.:) θα συμφωνησω σε αυτο σε σχεση με το μινι προ που ειχα πριν το νεο ν καμια σχεση η φωτεινοτητα το νεο ν ειναι πιο σκοτεινο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Ναι και αυτο γινεται,βασικα θα το δω το πρωι το θεμα...θα βγω μια βολτα μηπως το βρω γυρω στα 350Ε. Αν το πετυχω θα το τσιμπησω αλλιως στα 220Ε μεταχειρ. :D να το ξαναπω μια φορα γινεται ροοτ η 62 αν ξεκλειδωσεις τον bt αυτοματα το εχει κανει κ αλλος χρηστης εδω μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 να το ξαναπω μια φορα γινεται ροοτ η 62 αν ξεκλειδωσεις τον bt αυτοματα το εχει κανει κ αλλος χρηστης εδω μεσα Ναι,δικια μου παραληψη.μιλαγαμε σε μια βαση οπου το ρουτ δεν υπαρχει.ρουτ υπαρχει αλλα δεν υπαρχει ευκολη διαδικασια οπως στην .42 και .58 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1977 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 τελικά στα μηνύματα πόσοι χαρακτήρες χωράνε?εμένα παίρνει κανονικά 160 χωρίς να έχω κάποια extra εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 τελικά στα μηνύματα πόσοι χαρακτήρες χωράνε?εμένα παίρνει κανονικά 160 χωρίς να έχω κάποια extra εφαρμογή ειναι ελληνικο το δικο σου (λογικα) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Επισης και η εφαρμογη hancent sms περνει 160 χαρακτηρες ελληνικους ανα μηνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Πως διαγράφονται εφαρμογές και εικονίδια απλά χωρίς root klpl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 14, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Πως διαγράφονται εφαρμογές και εικονίδια απλά χωρίς root klpl. Αν μιλάς για προεγκατεστημένες εφαρμογές... μόνο αν είσαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Αν μιλάς για προεγκατεστημένες εφαρμογές... μόνο αν είσαι root. Ναι εννοω τις προεγκατεστημένες εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Kαλημερα παιδες οποιος δεν θελει να χασει το ροοτ του στην 0.62 ας κανει το update μεσω ΟΤΑ μονο κ οχι απο τον υπολογιστη γιατι ετσι χανεται.Τελικα μπηκα στον πειρασμο κ την εβαλα θα σας πω εντυπωσεις σε λιγες μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 15, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Kαλημερα παιδες οποιος δεν θελει να χασει το ροοτ του στην 0.62 ας κανει το update μεσω ΟΤΑ μονο κ οχι απο τον υπολογιστη γιατι ετσι χανεται.Τελικα μπηκα στον πειρασμο κ την εβαλα θα σας πω εντυπωσεις σε λιγες μερες. Εισαι σιγουρος για αυτο;δοκιμασες να μπεις σε καποια εφαρμογη που ζηταει root και δεν εχεις προβλημα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Εισαι σιγουρος για αυτο;δοκιμασες να μπεις σε καποια εφαρμογη που ζηταει root και δεν εχεις προβλημα; Kαλημερα παιδες οποιος δεν θελει να χασει το ροοτ του στην 0.62 ας κανει το update μεσω ΟΤΑ μονο κ οχι απο τον υπολογιστη γιατι ετσι χανεται.Τελικα μπηκα στον πειρασμο κ την εβαλα θα σας πω εντυπωσεις σε λιγες μερες. ναι φιλε για πες μας! ειναι ενδιαφερον αυτο αν και νομιζω οτι δεν ισχυει για δοκιμασε και πες μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Εισαι σιγουρος για αυτο;δοκιμασες να μπεις σε καποια εφαρμογη που ζηταει root και δεν εχεις προβλημα; Χλωμό το βλέπω! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jenna Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 τα sony ericsson ως κινητα εχω ακουσει οτι χαλανε ευκολα ...ισχυει αυτο και για το arc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 15, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 τα sony ericsson ως κινητα εχω ακουσει οτι χαλανε ευκολα ...ισχυει αυτο και για το arc? Όλα αντέχουν και όλα χαλάνε το ίδιο αν δεν τα προσέχεις, δεν ισχύει το παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts