Jump to content

sks13sakis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    357
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sks13sakis

  • Ημ. Γέννησης 04/03/1971

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

sks13sakis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Την καλησπέρα μου σε ολους….Εχει κανενας πρόβλημα με την 4.45 που βγηκε εχθες για τις ελληνικες συσκευες? Εμενα μου λεει ότι είναι ενημερωμενο και φυσικα δεν κατεβαζει τιποτα,τοσο σε οτα οσο και στο companion. Εχω ακουσει κατά διαστήματα από διαφορους γι το ιδιο θεμα,αλλα εγω δεν ειχα πρόβλημα ποτε,μηπως είναι πρόβλημα των σερβερ? Εσεις την κατεβασατε?(μιλαω παντα για customized gr 1310-6362) Ευχαριστω πολύ.
  2. Είναι τρομερη συσκευή.....Η αποψη μου είναι να μην ψαξεις για τιποτε άλλο με την τιμη αυτή..... Θα παρει και την 8,και γενικως εχει τρομερη υποστηριξη....το εχει η γυναικα μου και σχεδόν κάθε μηνα δινει και μια αναβαθμηση με τα security updates,όπως και στο δικο μου ένα x performance,η σειρα X/XZ εχει φοβερη υποστηριξη:):)
  3. Το εχω και εγω....μαλλον εμεις ειμαστε..... Παντος κριμα γιατι είναι τρομερη συσκευή σε όλα τα επίπεδα.... Θα παρουμε και την 8,το εχει παει μακρια η sony από θεμα υποστήριξης!!!
  4. sks13sakis

    Sony Xperia Z2

    Την καρτα τελικα την αλλαξες η αφησες την ιδια επειδή είναι 4g? Εάν όχι παρε μια άλλη καρτα micro και θα εισαι ενταξει.....
  5. Μιλαμε για ταχυτητα η sony,ειρθε και η 7.1.... Ελπιζω να πανε όλα καλα,καταβαζω και εντυπώσεις αργοτερα,σε customized gr....
  6. Πολλες φορες και σε διαφορες συσκευες(sony παντα) Είναι πανευκολο και ασφαλες;);)
  7. Ενταξει το εκανα και εγω,απλα νωρίτερα που προσπαθησα δεν θα ειχε ανεβει ακομη και ας το εδειχνε το xperiafirm.....
  8. Γιατι εμενα δεν μου το εμφανιζει ουτε οτα ουτε στοxperia companion? Εσυ το ειδες στην συσκευή σου κανονικα?
  9. Καλη μας τυχη..... Καλη επιτυχια σε ολους!!!!
  10. Όχι,απλα μου το αλαξαν....
  11. Και όμως ναι!!!! Γιατι είναι αδιαβροχο,και από τα καινουργια είναι μονο το performance και το xz,το m4 δεν υπαρχει πια,και να με το performance στο χερι:):) Να¨νε καλα οι ανθρωποι:D:D
  12. Είναι να μην σου κατσει κιολας. Εγω οποτε τους χρειαστηκα(5-6 φορες από το 2011 εως σημερα)ηταν παντα αψογοι..... Και σε επιδιωρθωσεις,δεν ειχα ποτε πρόβλημα,αλλα και σε μια αντικατασταση που μου αλλαξαν ένα m4 aqua(λογο μητρικης),με ένα x performance!!!!! Οποτε αν εχεις τυχη διαβενε....:):):)
  13. Σου το "εφαγαν" η το ξεχασαν? Και εάν ναι για πιο λογο?
  14. Σε αφηνει μια χαρα,ακολουθησε τις οδηγιες και θα είναι όλα ενταξει..... Ετσι το εκανα εγω προχθες σε ένα x performance....:):)
×
×
  • Create New...