chryssa33 Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Απλα αλλαξα λιγο το sensitivity και το εβαλα 30, τα αλλα οπως ειπες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 (edited) Απλα αλλαξα λιγο το sensitivity και το εβαλα 30, τα αλλα οπως ειπες. Wow, δουλεύει φοβερά. Θα το αγοράσω. Η διαφορά είναι εμφανέστατη σε drawing apps, όπως π.χ. το drawingpad. Ας πούμε αν γράψεις ένα μικρό 'ε'.. καμία σχέση, με τα default settings βγαίνει σχεδόν 'ι', εκτός αν το γράψεις πολύ αργά και προσεκτικά. Και με stylus είμαι σίγουρος ότι μπορεί πια να γίνει κανονικό notepad... Thanks Χρύσα για την ανακάλυψη! :) Edited December 2, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryssa33 Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Και εγω στο drawing pad το δοκιμασα και με το stylus και ειδα τρελλη διαφορα. Εγω το εχω αγορασει ηδη ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 @Tyxerakias Μια βοηθεια επειδη δεν εχω ασχοληθει αρκετα με android tablets. Για να επανελθω σε stock σε ελληνικο κομματι (εχω φλασαρει μια 3.2 χωρις ελληνικο μενου) τι διαδικασια ακολουθω? Φλασαρω με odin και αν ναι, ποιο αρχειο? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 @Tyxerakias Μια βοηθεια επειδη δεν εχω ασχοληθει αρκετα με android tablets. Για να επανελθω σε stock σε ελληνικο κομματι (εχω φλασαρει μια 3.2 χωρις ελληνικο μενου) τι διαδικασια ακολουθω? Φλασαρω με odin και αν ναι, ποιο αρχειο? Ευχαριστω. Nαι, μπορείς, με odin. Όσο για το αρχείο, δεν ξέρω ποιο μοντέλο έχεις, ίσως αν μου'λεγες... :p Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Nαι, μπορείς, με odin. Όσο για το αρχείο, δεν ξέρω ποιο μοντέλο έχεις, ίσως αν μου'λεγες... :p Έχω το 7500 απο Vodafone (unbranded)... Ευχαριστώ για την απάντηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 (edited) Έχω το 7500 απο Vodafone (unbranded)... Ευχαριστώ για την απάντηση... OK, δοκίμασε αυτό: http://hotfile.com/dl/136319837/1f1bf73/GT-P7500_XEO_P7500XWKK4_P7500OXXKK3_P7500XXKK2.rar.html ... Κάνε κι ένα factory reset από το recovery menu (wipe) όταν το βάλεις. Και το odin εδώ... : http://www.multiupload.com/5QR3X8PHWW Επίσης θα βοήθησει να αλλάξεις το csc σε EUR όταν το βάλεις, για να έχει και όλα τα ελληνικά APN. Aν χρειαστείς βοήθεια στείλε μου pm Edited December 9, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Θα πετάξω και εγώ τη σπόντα μου αφού πριν λίγες μέρες εχω και εγώ ένα στα χέρια μου σε αντικατάσταση με το 7άρι. . . . Σούπερ είναι! Καταπληκτική οθόνη, χορταστικό στη πλοήγηση και στην αναπαραγωγή βίντεο και φώτο! ! Η μπαταρία του δείχνει καλύτερα βήματα από το 7άρι! Αν είχε και κλήση μέσω GSM θα ήταν ακόμα πιο super! :) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOTSARIKOS1 Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Παιδιά μπορεί να συνδεθεί με προτζέκτορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Παιδιά μπορεί να συνδεθεί με προτζέκτορα? Υποθέτω πως ναι, αν ο projector έχει HDMI port... αλλά δεν το έχω δει να δουλεύει, οπότε δε μπορώ να σου πω 100%. Καλύτερα ρώτα τη Samsung. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 (edited) Δεν ξέρω αν έχετε γράψει κάπου για αυτό το ενοχλητικό πράγμα με τον mail client (τον pop, πχ. otenet, όχι τον yahoo/gmail) που συγχρονίζει κάθε φορά υποχρεωτικά με τον mail server, οπότε αν ο χρήστης έχει επιλέξει να κατεβαίνουν τα μηνύματα σε ένα κεντρικό υπολογιστή του (εγώ στο desktop μου) τα χάνει από την ταμπλέτα. Η μόνη λύση νομίζω είναι να δημιουργήσω στον client ένα folder (πχ. «παραμένοντα μηνύματα») και να μεταφέρω εκεί τα μηνύματα που θέλω να κρατήσω. Προφανώς αυτό το φόλντερ δεν θα συγχρονίζει με το mail server. Ωστόσο δεν έχω βρει τρόπο μέσα από τον client να δημιουργώ νέο φάκελο. Κάποια πρόταση; Edit: Παλιά είχε το ίδιο πρόβλημα το 2.2 στο desire μου, αλλά μετά από κάποια αναβάθμιση, δεν θυμάμαι πότε, επιδιορθώθηκε (ή, μάλλον, άλλαξε η επιλογή, αφού δεν είναι σώνει και καλά bug) και τώρα εκεί τα μηνύματα παραμένουν ώσπου να τα διαγράψεις. Edited December 10, 2011 by nikosal Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Οκ θα το δοκιμάσω έτσι κι αν χρειαστω κάτι θα επανέλθω. Ευχαριστώ!OK, δοκίμασε αυτό: http://hotfile.com/dl/136319837/1f1bf73/GT-P7500_XEO_P7500XWKK4_P7500OXXKK3_P7500XXKK2.rar.html ... Κάνε κι ένα factory reset από το recovery menu (wipe) όταν το βάλεις. Και το odin εδώ... : http://www.multiupload.com/5QR3X8PHWW Επίσης θα βοήθησει να αλλάξεις το csc σε EUR όταν το βάλεις, για να έχει και όλα τα ελληνικά APN. Aν χρειαστείς βοήθεια στείλε μου pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 γεια σας...εχω το galaχy tab 10.1 με 3.1 honey...! Εχει βγει η 3.2? Αξιζει να το αναβαθμισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Κύριοι μια ερωτηση, Στήν αναμονή στη κάτω μπάρα αν πατήσεις στο κέντρο (στο βελακι) ανεβαίνουν 6 εικονίδια-εφαρμογες. Πως μπορούμε να τις αλλάξουμε; ; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sokopa Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 έχετε καμιά ιδέα για πού μπορώ να το βρω φτηνότερο στην Ελλάδα όμως το 3G Μοντέλο? Προτιμώ να μην το πάρω μέσω Χονγκ Κονγκ κλπ μέσω ebay..το φοβάμαι λίγο για τόσα λεφτά..:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Κάπου πήρε το μάτι μου ότι το Galaxy Tab 10.1 δεν θα αναβαθμιστεί σε Android 4.0 ICS, ισχύει κάτι τέτοιο γιατί σκέφτομαι να το πάρω. Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 έχετε καμιά ιδέα για πού μπορώ να το βρω φτηνότερο στην Ελλάδα όμως το 3G Μοντέλο? Προτιμώ να μην το πάρω μέσω Χονγκ Κονγκ κλπ μέσω ebay..το φοβάμαι λίγο για τόσα λεφτά..:confused: http://www.skroutz.gr/s/353867/Samsung-Galaxy-Tab-P7500-3G.html Κάπου πήρε το μάτι μου ότι το Galaxy Tab 10.1 δεν θα αναβαθμιστεί σε Android 4.0 ICS, ισχύει κάτι τέτοιο γιατί σκέφτομαι να το πάρω. Θα αναβαθμιστεί... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319693 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokis8 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Καλημέρα σε όλους τους φίλους του forum. Σε δυο μέρες θα είμαι και εγώ κάτοχος ενός Samsung tab 10.1 P7500. Θα ήθελα να ρωτήσω αν παίζει mkv αρχεία δλδ ταινίες HD (720p+1080p)???? Και γενικά τι λέει σαν συσκευή? Όσων αφορά πλοήγηση, streaming και αναπαραγωγή μουσικής ταινιών.. Σαν συσκευή φαίνεται όμορφη. Σε σχέση με ipad? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikefalosaitos Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Γεια και χαρά σε όλους, στο ipad ξέρω ότι κάνουν ένα σπάσιμο για να κατεβάζεις δωρεάν apps οι οποίες κανονικά είναι με πληρωμή. Στο P7500 ισχύει κάτι τέτοιο; Μπορώ να περάσω αρχεία σε PDF και να μου παίξουν; π.χ ένα χάρτη. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Στο android market υπάρχουν εφαρμογές είτε δωρεάν είτε με πληρωμή. Εσύ αποφασίζεις τι θα σε καλύψει και πραττεις αναλόγως. Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Παιδιά καλησπέρα, θέλω την γνώμη σας ,είμαι ένα βήμα πριν την αγορά ενός TAB... η του 10.1 η του 8.9 ,ποιο λέτε ? ρε παίδες για βοηθήστε οι κάτοχοι !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Παιδιά καλησπέρα, θέλω την γνώμη σας ,είμαι ένα βήμα πριν την αγορά ενός TAB... η του 10.1 η του 8.9 ,ποιο λέτε ? ρε παίδες για βοηθήστε οι κάτοχοι !!! Απευθύνσου καλύτερα εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Και τις εφαρμογές κλπ στο Menu πως αλλάζουμε διάταξη ρε παιδιά; ; :( Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos_haris Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 καλησπερα παιδια...εχω μια ερωτηση...μεχρι πριν λιγες μερες ειχα ενα samsung galaxy tab 7αρι, το οποιο εδωσα και πηρα το 7500....με το προηγουμενο ειχα μεσα μια καρτα της vodafone με 1gb για να εχω ιντερνετ στην ταμπλετα....ειχα το προγραμμα 3g watchdog και μεσω αυτου ελεγχα την χρηση που εκανα.....στην καινουρια ταμπλετα, βαζω τις ιδιες ρυθμισεις στο ΑΡΝ (μπαινει κανονικα στο ιντερνετ με 3G) αλλα το 3g watchdog αρνειται να ξεκινησει να μετραει και παραμενει στο 0 (ενω αντιθετα μετραει κανονικα τη χρηση του wifi)...το εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και ξαναεγκατεστησα την εφαρμογη, παλι τα ιδια...εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrsa Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Ξέρω ότι υπήρχε κάποιο θέμα ασυμβατότητας με το 3G Watchdog, το οποίο έλυσα βάζοντας custom rom. Βέβαια, εμένα δεν μου έβγαζε 0 στην κατανάλωση, αλλά κάποιο υπερβολικά μικρό αριθμό (π.χ. 100 KB μετά από 20 λεπτά πλοήγησης). Το μόνο που μπορείς να δοκιμάσεις, είναι να βάλεις/βγάλεις την επιλογή για χρήση του pre-Froyo interface στις ρυθμίσεις του προγράμματος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts