Tyxerakias Δημοσιεύτηκε April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 9, 2011 (edited) http://www.samsung.com/uk/consumer/flagship/GT-P7510FKDXEU/images/GalaxyTab_main_KV.jpg Χαρακτηριστικά: Διαστάσεις: 257 x 8.6 x 176mm (WDH) Βάρος: 565g Πλήκτρολόγιο: On-screen Μέγεθος οθόνης: 10.1 ίντσες Οριζόντια ανάλυση οθόνης: 1,280 Κάθετη ανάλυση οθόνης: 800 Τεχνολογία οθόνης: IPS Χωρητικότητα μπαταρίας: 7,000mAh CPU συχνότητα: 1MHz Εσωτερική μνήμη: 16 / 32 / 64 GB RAM: 1MB Κάμερα: 3.2mp με LED φλας πίσω, 1.3mp μπροστά. WiFi standard 802.11n Bluetooth: Ναι Ενσωματωμένο GPS: Ναι Upstream USB ports: Mόνο με ξεχωριστό adapter. HDMI : Mόνο με ξεχωριστό adapter. Λειτουργικό: Android 3.1 Honeycomb, με Touchwiz launcher. Xρώματα: Άσπρο, Μαύρο, και Γκρί Συνδεσιμότητα: WiFi μόνο (μοντέλο P7510), ή WiFi + 3G (μοντέλο P7500) Ice Cream Sandwich για ελληνικά tabs εδώ. Edited November 26, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 (edited) ψηνομαι κι'εγω αν το παρω. νομιζω οτι εχω σχεδον καταληξει αλλα εχω μερικες επιφυλαξεις ακομα. για το θεμα της τιμουλας, νομιζω οτι ειναι μια χαρα. αν σκεφτουμε σε τι τιμη κυκλοφορησε ελλαδα το galaxy tab και ηταν και 7 ιντσες, τοτε η τιμη για το συγκεκριμενο, και με το hardware που εχει ειναι σουπερ. edit : απο θεμα hardware και βλεποντας και το xoom το οποιο εχει και microsd και hdmi και usb 2.0, μηπως τελικα αξιζει καλυτερα το xoom ? τι λετε παλικαρια ? Edited April 14, 2011 by TonyK Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 ναι αλλα το 10.1 ειναι καλυτερο όχι σε εφαρμογές πάντως..., τέσπα επειδή βγαίνουμε εκτός θέματος πιστεύω η τιμή δεν είναι ανταγωνιστική αλλά σίγουρα είναι ένα gadget απίστευτό :) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hkoutso Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Καλησπέρα / Καλημέρα και απο εμένα, Είχα την "τύχη" να παρακολουθήσω απο κοντά το Google IO 2011 και (την διπλή) τύχη να είμαι ένας απο τους τυχερούς κατόχους του Galaxy Tab 10.1 που έδωσε η Google. Παραθέτω 2 φωτογραφίες και απο Δευτέρα που θα γυρίσω Ελλάδα θα προσπαθήσω (ελέω Jet Lag) να γράψω ένα αναλυτικό review. Η πρώτη εντύπωση που μπορώ να σας πω είναι απίστευτα λεπτό και ελαφρύ. [ATTACH]20275[/ATTACH] [ATTACH]20276[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 εσυ εχεις το μοντελο το αμερικανικο:):) περιμενουμε εντυπωσεις, καλοριζικο!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Δούλεψε; Υπήρξε μια ανάφορα σε ξένα sites το σ/κ ότι είχαν πρόβλημα τα GT 10,1 με τα Mac και ιδίως αυτά που δόθηκαν ως δώρο στο συνέδριο. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 http://goodereader.com/blog/tablet-slates/galaxy-tab-10-1-to-be-offered-by-vodafone-uk-not-galaxy-tab-10-1v/ Τελικά οι Άγγλοι θα πάρουν το καινούριο 10.1... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 http://goodereader.com/blog/tablet-slates/galaxy-tab-10-1-to-be-offered-by-vodafone-uk-not-galaxy-tab-10-1v/ Τελικά οι Άγγλοι θα πάρουν το καινούριο 10.1... Μαζι με τους υπολοιπους Αγγλους που θα το παρουν, μηπως θα εισαι κι'εσυ ενας απο αυτους ??? λεω εγω τωρα :lol::lol::lol::lol: (μηπως να....count me in too ? :lol: ) Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 (edited) [ame=http://www.youtube.com/watch?v=VbnkFGGgFLQ]Samsung Galaxy Tab 10 1 - It s Time To Tab .flv - YouTube[/ame] Edited August 30, 2011 by Tyxerakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastassis Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχουν δύο εκδόσεις του tablet, η μία με wifi only? Γιατί παράγγειλα από το παρακάτω site νομίζοντας ότι υπάρχει μόνο μία έκδοση (αυτή με SIM). Αν είναι να ακυρώσω. http://www.simplyelectronics.net/mainproduct.php?pid=14104&sd=specs Παράθεση 1) Note 8 2) Note III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Υπάρχει και έκδοση με wifi και 3G... http://www.expansys.com.gr/samsung-galaxy-tab-10-1-wi-fi-16gb-eu-white-219770/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonik21 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Καλησπέρα, υπάρχει τίποτα νεότερο για το tablet, όπως αν το πήρε κανένας ή αν όντως είναι διαθέσιμο στο πλαίσιο, ή αν είναι ωραίο, οτιδήποτε. Το ρωτάω αυτό γιατί από την ημέρα που άρχισε να πωλείται δεν έχει γραφτεί ούτε ένα μήνυμα όπως γίνεται συνήθως. Όχι τίποτα άλλο, θέλω την παρασκευή που γυρνάω να πάω να το πάρω και με προβληματίζει αυτή η ησυχία. Άμα δεν λέει να μην το πάρω ή να περιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Δεν ειχες ακουσει τπτ γιατι τωρα κυκλοφόρησε λογω καποιον δικαστικών αποφάσεων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alpapado Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Οπότε, αγοράζοντας κατευθείαν το 10.1 με την 3.1 Honeycomb, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα από τα παραπάνω. απ'οτι βλεπω στα sites του πλαισιου και του multirama αυτα που εχουν τωρα εχουν πανω τους την 3.0 και οχι την 3.1 Επομενως περιμενουμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrsa Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Τι να σου πω... Ήξερα ότι το 10.1 θα κυκλοφορήσει με την 3.1 έκδοση κατευθείαν. Το πιο πιθανό είναι να είναι λάθος των καταστημάτων. Θα σου έλεγα να περιμένεις, αλλά και πάλι υπάρχει ο κίνδυνος να μην ξαναέρθει στην Ελλάδα: http://news.cnet.com/8301-1035_3-20090124-94/in-apple-win-samsung-galaxy-tab-blocked-in-eu/ Η Apple έκανε μήνυση στην Samsung για αντιγραφή του ipad και απαγορεύτηκε η κυκλοφορία του 10.1 σε όλη την Ευρώπη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonik21 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Πήγα σήμερα να το πάρω αλλά απογοητεύτηκα από την απόκριση της οθόνης. Καθόλου ομαλή κίνηση, και σε σχέση με ipad2 και xoom υστερούσε σαφέστατα (μιλάω πάντα για την απόκριση της οθόνης). Την ίδια άποψη είχε και ένας υπάλληλος που ρώτησα. Ελπίζω να είναι κάτι που να φτιάχνεται γιατί για tablet μιλάμε, δεν μπορεί να μην έχει άψογη οθόνη. Η έκδοση λειτουργικού ήταν η 3.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hyb Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 απ'οτι βλεπω στα sites του πλαισιου και του multirama αυτα που εχουν τωρα εχουν πανω τους την 3.0 και οχι την 3.1 Επομενως περιμενουμε??? Την 3.1 φοράει. Το αγόρασα σήμερα... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonik21 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Την 3.1 φοράει. Το αγόρασα σήμερα... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Πως σου φαίνεται? Η απόκριση της οθόνης και η μετάβαση από σελίδα σε σελίδα είναι εντάξει? Μήπως το πρόβλημα ήταν στο εκθεσιακό που είδα εγώ στο πλαίσιο. Πάντως αν και σε πιστεύω ότι φοράει την 3.1 στο καρτελάκι έγραφε την 3.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hyb Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Πως σου φαίνεται? Η απόκριση της οθόνης και η μετάβαση από σελίδα σε σελίδα είναι εντάξει? Μήπως το πρόβλημα ήταν στο εκθεσιακό που είδα εγώ στο πλαίσιο. Πάντως αν και σε πιστεύω ότι φοράει την 3.1 στο καρτελάκι έγραφε την 3.0. Η ταμπέλα τα σπάει... Μόνο θετικά σχόλια εχω να κάνω. Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι η διάρκεια της μπαταρίας. Τρομερή αυτονομία... Sent from my GT-P7500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Η ταμπέλα τα σπάει... Μόνο θετικά σχόλια εχω να κάνω. Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι η διάρκεια της μπαταρίας. Τρομερή αυτονομία... Sent from my GT-P7500 using Tapatalk Το χρησιμοποιεις και σαν τηλεφωνο?Αν ναι βολευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonik21 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Το χρησιμοποιεις και σαν τηλεφωνο?Αν ναι βολευει? Νομίζω ότι δεν έχει αυτή την δυνατότητα, ή τουλάχιστον είναι κλειδωμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Διαβασα οτι εχει 3G Αρα πρεπει να δουλευει.Θα δοκιμασω στο πλαισιο σε μια demo συσκευη Sent from my GT-P1000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonik21 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Διαβασα οτι εχει 3G Αρα πρεπει να δουλευει.Θα δοκιμασω στο πλαισιο σε μια demo συσκευη Sent from my GT-P1000 using Tapatalk Εχει 3g αλλά είναι μόνο για internet. Νομίζω ότι είναι κλειδωμένη η δυνατότητα για τηλεφωνία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bougatsa Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Παιδια, το αγορασα σημερα απο το πλαισιο, εχει 3.1 αν και οι (ασχετοι) υπαλληλοι λενε οτι εχει 3.0. Ειναι πολυ σβελτο, αλλα μου εχουν σπασει τα νευρα γιατι ενω κατεβασα τα kies και το εγκατεστησα, παλι δεν συνδεεται με τη συσκευη. δεν ξερω τι να κανω. θελω να το φορτωσω αρχεια και δεν μπορω. επισης πηγα σε site με flash και δεν τα παιζει. πατησα να κατεβει ο player και μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν το υποστηριζει το λειτουργικο μου. Βρε μπας και αγορασα ipad και δεν το καταλαβα?? Καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hyb Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Παιδια, το αγορασα σημερα απο το πλαισιο, εχει 3.1 αν και οι (ασχετοι) υπαλληλοι λενε οτι εχει 3.0. Ειναι πολυ σβελτο, αλλα μου εχουν σπασει τα νευρα γιατι ενω κατεβασα τα kies και το εγκατεστησα, παλι δεν συνδεεται με τη συσκευη. δεν ξερω τι να κανω. θελω να το φορτωσω αρχεια και δεν μπορω. επισης πηγα σε site με flash και δεν τα παιζει. πατησα να κατεβει ο player και μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν το υποστηριζει το λειτουργικο μου. Βρε μπας και αγορασα ipad και δεν το καταλαβα?? Καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη Στις ρυθμίσεις του browser δες αν είναι τσεκαρισμενο... Για να μεταφέρεις αρχεία δεν είναι απαραίτητο το kies, συνέδεσε το να το δει σαν εξ. Σκληρό. @geonik21 Μόνο data, ομιλία δεν μπορεί να υποστηρίξει... Sent from my GT-P7500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts